- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
bana diyene bakkkk sennnnAynen canım haklısın :)
Delisin deliiii ne diyeyim ben sanaa
gece doğru düzgün uyusan böyle olmicak ama kime diyorum ki bennn
Sabah 6 da evden çıkıyorum evde yiyemem. 1 hafta boyunca hergün yoğurt ve hurma yersem de bizim almanlar laf edecekler. Ben diyet yaptığımı pek kimseye çaktırmama taraftarıyım da ondan :)İşin nasıl bilmiyorum tabi ama sabah, akşam evde yersin, bir tek öğlen kalıyor.. Zaten yoğurtla hurma bir arada yenmeli diyor, ayrı ayrı vaktini almaz yani.. yine de sen daha iyi bilirsin tabi canım :)
Ben senin düşüncene ne diyeyimm2-si de olur aslındaa
Baya üzüntülü geçmiş. Maalesef çocuklar gözünün önünde bile pat diye dusuyolar küçükken kaç defa gözümün önünde neler yaşadık.Alinti yaptim ama silinmis dun baya uzucuydu oglen hazirlik yaparken disari cikmak icin bevisim orumcekten dustu bi de banyoda bisey gormus almak isterken esige ttakildi ben bi kac adim gerisindeydim gece de ruyamda gormustum orumcekten dustugunu akilsiz kafa niye bindiriyorsunki kafasi fayansa degdi Allahtan sert carpmadi yetistim tuttum yine bacaklarindan ama agladi baya onunla beraber ben de tabi, oo uzuntuyle bisey yiyemedim. Aksam da cok sevdigim birinin vefat haberini aldim iki gundur agliyorum ya :-(
Çok geçmiş olsun canım, şükür kızına birşey olmamış. Şimdi nasıl peki?Alinti yaptim ama silinmis dun baya uzucuydu oglen hazirlik yaparken disari cikmak icin bevisim orumcekten dustu bi de banyoda bisey gormus almak isterken esige ttakildi ben bi kac adim gerisindeydim gece de ruyamda gormustum orumcekten dustugunu akilsiz kafa niye bindiriyorsunki kafasi fayansa degdi Allahtan sert carpmadi yetistim tuttum yine bacaklarindan ama agladi baya onunla beraber ben de tabi, oo uzuntuyle bisey yiyemedim. Aksam da cok sevdigim birinin vefat haberini aldim iki gundur agliyorum ya :-(
Alinti yaptim ama silinmis dun baya uzucuydu oglen hazirlik yaparken disari cikmak icin bevisim orumcekten dustu bi de banyoda bisey gormus almak isterken esige ttakildi ben bi kac adim gerisindeydim gece de ruyamda gormustum orumcekten dustugunu akilsiz kafa niye bindiriyorsunki kafasi fayansa degdi Allahtan sert carpmadi yetistim tuttum yine bacaklarindan ama agladi baya onunla beraber ben de tabi, oo uzuntuyle bisey yiyemedim. Aksam da cok sevdigim birinin vefat haberini aldim iki gundur agliyorum ya :-(
Almanca adı preiselbeer marmelade canım:) Aşağıya resim atıcam :)Galiba farkı biri hurma diyeti, biri de peygamber efendimize (sav) göre uygulanmış bir diyet.
Hayır olsun inşallah, iyimisin gülüm?
Hadi inşallah bakalım, bu hafta hepimiz kendimizi bir yenileyelim
Kuzum tartı değiştirmekte pek zor, insan ne alacağını bilmiyor, kararsız kalıyorsun. Olmazsa almışken yağ oranını da ölçen tartılardan al? Ben nedense 5 kilodan aşağısını ölçmeyen tartıları sevmiyorum, onu da göz önünde bulundurabilirsin :)
O günde 7 hurma ile olanı yapamam ben, doymam çünkü sonrada saldırırım yemeklere. @Akovserin yaptığını deneyeceğim.
Afiyet bal şeker olsun :)
Onun özel bir adı varmı canım? Gerçekten hiç reçelle yenilen köfte duymadım. Peynir çubuklarını reçele bandırmayı pek sever yabancılar :)
Nefis terbiyesi yapıyorum ben öyle
Onları sen biran önce zayıfla da sonra rahat rahat ye diye koyuyorum masayaRamazan yaklaşıyor o zaman kaldırırım kuzum sabret.
Katılıyorum sana canım. Şimdi sen bu hurma diyetini (tam gün) kaç gün uyguladın?
Erkekler bu konuda hiç sıkıntı çekmiyor zaten, hep olan bayanlara
Ben insanlıyım size nazaran
1 günde 500 jj yaptığımı biliyorum sizin cezalarınız sayesinde
Sonuç harika, inşallah kalıcı olur rakibecimgaliba bu haftanın şampiyonu sen olacaksın
Tmm canım 20 tane toe touch oldu bilgogom ben de muz cok severim ama en cok kilo yapan meyvelerdenmis belki biliyorsundur. Onun disinda guzel menu. Bi parca katmerdeb bise olmaz nefsini koreltir
krema sosu ve patates icin 10ar toe touch verdim . Ayak barnaaana dokunmaca :-D
Burada yorumluk bise yok bence
Sosise 20 yarim mekik
Sana kasarli tost yasagi cezasi veriyorum 1 haftalik artiiiiii 50 jj
Dikkat et canım tam zamanı örümcekle yürürken kapı eşiklerine takılma, sıcak ocağa yaklaşma merakı, penceredeki saksıları çekeyim derken üstüne düşürme gibi riskler tam bu yaşta başlar. Benim oğlan yeni ayaklandığında hızını tutamayıp tv masasına çarpmıştı kaşı yarılmıştı 10 dikiş attılar:/ Kahve makinasının önünde dolan sıcacık fincanı alıp içmeye çalışmıştı tüm göğsü yandı o zamanlar tam 21 gün akute götürmüştüm pansuman için..Alinti yaptim ama silinmis dun baya uzucuydu oglen hazirlik yaparken disari cikmak icin bevisim orumcekten dustu bi de banyoda bisey gormus almak isterken esige ttakildi ben bi kac adim gerisindeydim gece de ruyamda gormustum orumcekten dustugunu akilsiz kafa niye bindiriyorsunki kafasi fayansa degdi Allahtan sert carpmadi yetistim tuttum yine bacaklarindan ama agladi baya onunla beraber ben de tabi, oo uzuntuyle bisey yiyemedim. Aksam da cok sevdigim birinin vefat haberini aldim iki gundur agliyorum ya :-(
Sabah 6 da evden çıkıyorum evde yiyemem. 1 hafta boyunca hergün yoğurt ve hurma yersem de bizim almanlar laf edecekler. Ben diyet yaptığımı pek kimseye çaktırmama taraftarıyım da ondan :)
Hurmayı yoğurda doğrasak olur o zaman değil mi?
Alinti yaptim ama silinmis dun baya uzucuydu oglen hazirlik yaparken disari cikmak icin bevisim orumcekten dustu bi de banyoda bisey gormus almak isterken esige ttakildi ben bi kac adim gerisindeydim gece de ruyamda gormustum orumcekten dustugunu akilsiz kafa niye bindiriyorsunki kafasi fayansa degdi Allahtan sert carpmadi yetistim tuttum yine bacaklarindan ama agladi baya onunla beraber ben de tabi, oo uzuntuyle bisey yiyemedim. Aksam da cok sevdigim birinin vefat haberini aldim iki gundur agliyorum ya :-(
Bugünkü Menüm
9:00
2 kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates salatalık, kahve
14:00 - 15:00 arası :
1 tabak kısır, bol yeşillik, 3-4 b çay
1 tane frambuazlı muffin, 1 avuç patlamış mısır.
Yinede kendimi iyi tuttum, cheesecake'n ve profiterolun tadına dahi bakmadım.
Su 2 lt içebildim.
Spor 3 saat normal tempoda ormanda yürüyüş (misafir vardı bandı yapmadım dışarda yürüdük).
Şimdi de haftalık cezaları yapıcam ve chokonun toe tauch larını. Akovser senin cezayı yaptım gece geceHaberin olsun tatlım:))
Akşamı boş atladım kızlar, yoğurt yemeyi düşünüyordum ama acıkmadım.
Sizin de başınız sağolsun canım, mekanları cennet olsun.Canım kızına çok geçmiş olsun şükür o kadarla atlatmış. Çocuk bu düşe kalka büyüyecek diyorlar ama ana yüreği iste dayanmıyor
Başınız sağolsun tatlım. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin. Bu sene benim içinde üzücü oldu bu kadarla kalır inşallah. 2 tanidigimizı kaybettik. Rabbim daha büyük acılar göstermesin inşallah.
Gülüm sen almanca biliyormusun?Almanca adı preiselbeer marmelade canım:) Aşağıya resim atıcam :)
Tmm canım 20 tane toe touch oldu bil
Dikkat et canım tam zamanı örümcekle yürürken kapı eşiklerine takılma, sıcak ocağa yaklaşma merakı, penceredeki saksıları çekeyim derken üstüne düşürme gibi riskler tam bu yaşta başlar. Benim oğlan yeni ayaklandığında hızını tutamayıp tv masasına çarpmıştı kaşı yarılmıştı 10 dikiş attılar:/ Kahve makinasının önünde dolan sıcacık fincanı alıp içmeye çalışmıştı tüm göğsü yandı o zamanlar tam 21 gün akute götürmüştüm pansuman için..
Çok leziz gözüküyor, afiyet olsun :)Eki Görüntüle 1537970
Burda canım bahsettiğim reçel :))
3 saat yürüyüşle o muffin erimiştir, gerisi de güzel olmuş :)Bugünkü Menüm
9:00
2 kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates salatalık, kahve
14:00 - 15:00 arası :
1 tabak kısır, bol yeşillik, 3-4 b çay
1 tane frambuazlı muffin, 1 avuç patlamış mısır.
Yinede kendimi iyi tuttum, cheesecake'n ve profiterolun tadına dahi bakmadım.
Su 2 lt içebildim.
Spor 3 saat normal tempoda ormanda yürüyüş (misafir vardı bandı yapmadım dışarda yürüdük).
Şimdi de haftalık cezaları yapıcam ve chokonun toe tauch larını. Akovser senin cezayı yaptım gece geceHaberin olsun tatlım:))
Akşamı boş atladım kızlar, yoğurt yemeyi düşünüyordum ama acıkmadım.
Eh birazcık :))Aynen ben de çaktırmama taraftarıyım
Senin iş biraz zor o zaman :))
Olur herhalde, ama ben ikisini bir arada yiyemiyorum, hurma öğünüm, yoğurt ara öğün gibi oluyor
Su gittikçe çoğalıyor, aferin :)Menüm..
3 öğün - 21 hurma
2 kase yoğurt
3 fincan çay
4 fincan limonlu yeşilçay
1 fincan maydonoz suyu
2.300 ml su
Az mı olmuş sanki canım?Menümü yazayım bende
Sabah 10.00 fırında peynirli domatesli yumurta küçük bir krep
Akşam 16.00 1 küçük krep peynir nescafe
Ara 18.00 erik yeni dünya çilek az az hepsinden
Saat 20.00 az yer fıstığı
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 150 jj 30 squat 30 mekik
Az oldu arada uyudum 3 saat falan ondan pek canım istemediAz mı olmuş sanki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?