Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah 6 da evden çıkıyorum evde yiyemem. 1 hafta boyunca hergün yoğurt ve hurma yersem de bizim almanlar laf edecekler. Ben diyet yaptığımı pek kimseye çaktırmama taraftarıyım da ondan :)

Hurmayı yoğurda doğrasak olur o zaman değil mi?

Alinti yaptim ama silinmis dun baya uzucuydu oglen hazirlik yaparken disari cikmak icin bevisim orumcekten dustu bi de banyoda bisey gormus almak isterken esige ttakildi ben bi kac adim gerisindeydim gece de ruyamda gormustum orumcekten dustugunu akilsiz kafa niye bindiriyorsunki kafasi fayansa degdi Allahtan sert carpmadi yetistim tuttum yine bacaklarindan ama agladi baya onunla beraber ben de tabi, oo uzuntuyle bisey yiyemedim. Aksam da cok sevdigim birinin vefat haberini aldim iki gundur agliyorum ya :-(

Baya üzüntülü geçmiş. Maalesef çocuklar gözünün önünde bile pat diye dusuyolar küçükken kaç defa gözümün önünde neler yaşadık.
Allah rahmet eylesin tanidiginiza mekanı cennet olsun inşallah.

Çok geçmiş olsun canım, şükür kızına birşey olmamış. Şimdi nasıl peki?

Başın sağolsun, Rabbim geride kalanlara sabır versin üzüntünü anlıyorum, insanın sevdiği birini kaybetmesi çok acı birşey ama hayat devam ediyor. Senin herşeyden önce gelen bir evladın var, kendini kızın için toparlamalısın canım çünkü en çok onun sana ihtiyacı var.

Canım kızına çok geçmiş olsun şükür o kadarla atlatmış. Çocuk bu düşe kalka büyüyecek diyorlar ama ana yüreği iste dayanmıyor
Başınız sağolsun tatlım. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin. Bu sene benim içinde üzücü oldu bu kadarla kalır inşallah. 2 tanidigimizı kaybettik. Rabbim daha büyük acılar göstermesin inşallah.

Almanca adı preiselbeer marmelade canım:) Aşağıya resim atıcam :)

Tmm canım 20 tane toe touch oldu bil

Dikkat et canım tam zamanı örümcekle yürürken kapı eşiklerine takılma, sıcak ocağa yaklaşma merakı, penceredeki saksıları çekeyim derken üstüne düşürme gibi riskler tam bu yaşta başlar. Benim oğlan yeni ayaklandığında hızını tutamayıp tv masasına çarpmıştı kaşı yarılmıştı 10 dikiş attılar:/ Kahve makinasının önünde dolan sıcacık fincanı alıp içmeye çalışmıştı tüm göğsü yandı o zamanlar tam 21 gün akute götürmüştüm pansuman için..

Bugünkü Menüm
9:00
2 kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates salatalık, kahve
14:00 - 15:00 arası :
1 tabak kısır, bol yeşillik, 3-4 b çay
1 tane frambuazlı muffin, 1 avuç patlamış mısır.
Yinede kendimi iyi tuttum, cheesecake'n ve profiterolun tadına dahi bakmadım.
Su 2 lt içebildim.
Spor 3 saat normal tempoda ormanda yürüyüş (misafir vardı bandı yapmadım dışarda yürüdük).
Şimdi de haftalık cezaları yapıcam ve chokonun toe tauch larını. Akovser senin cezayı yaptım gece gece Haberin olsun tatlım:))
Akşamı boş atladım kızlar, yoğurt yemeyi düşünüyordum ama acıkmadım.

Aynen ben de çaktırmama taraftarıyım
Senin iş biraz zor o zaman :))

Olur herhalde, ama ben ikisini bir arada yiyemiyorum, hurma öğünüm, yoğurt ara öğün gibi oluyor

Geçmiş olsun canım.
İyi mi bebeğinn ?

Allah rahmet eylesin bu arada, yakınlarına sabır diliyorum..

Canım sen cezaya doymuyon muu
Öğlen fazla olmuş taaa, 100 ziplama senin yine

Menüm..

3 öğün - 21 hurma

2 kase yoğurt

3 fincan çay
4 fincan limonlu yeşilçay
1 fincan maydonoz suyu

2.300 ml su

Sizin de başınız sağolsun canım, mekanları cennet olsun.

Gülüm sen almanca biliyormusun?

Ay yavrum kıyamam ya, neler gelmiş öyle başına. Görülmez kaza işte. ALLAH beterinden korusun.

Eki Görüntüle 1537970
Burda canım bahsettiğim reçel :))
Çok leziz gözüküyor, afiyet olsun :)

3 saat yürüyüşle o muffin erimiştir, gerisi de güzel olmuş :)

Aynen ben de çaktırmama taraftarıyım
Senin iş biraz zor o zaman :))

Olur herhalde, ama ben ikisini bir arada yiyemiyorum, hurma öğünüm, yoğurt ara öğün gibi oluyor
Eh birazcık :))

Tamamdır rakibecim çok çok sağol verdiğin bilgiler için. Şimdi hurma alıp uygulamaya geçme zamanı :)

Menüm..

3 öğün - 21 hurma

2 kase yoğurt

3 fincan çay
4 fincan limonlu yeşilçay
1 fincan maydonoz suyu

2.300 ml su
Su gittikçe çoğalıyor, aferin :)
Bakalım yarına tartı ne diyecek :)

Bu da benim menüm:

Sabah (geç yattığım için geç kalktım ama saatleri tam hatırlamıyorum)
1 kase yarım kabaktan cacık

Öğlen 15:00 gibi
1 nektarin
1 bardak süt

Akşam 19:00
1 kepçe mantı
2 yk pilav
1 karnıyarık

Ara 20:00
1 çay şekersiz
1 dilim çilekli pasta (küçük dilim)

1,5 lt su

Spor:
50 diz çek
10 leg raises
20 yarım mekik
20şer yan mekik
20 toe touch
150 jj

Menümü yazayım bende
Sabah 10.00 fırında peynirli domatesli yumurta küçük bir krep

Akşam 16.00 1 küçük krep peynir nescafe

Ara 18.00 erik yeni dünya çilek az az hepsinden

Saat 20.00 az yer fıstığı

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 150 jj 30 squat 30 mekik

Az mı olmuş sanki canım?

Sabah
1.5 dilim ekmek
Peynir

Ara
Probiyotik çilekli yoğurt

Öğlen
Süt
4yk yulaf ezmesi
1 paket eti form yaban mersinli

Ara
1 kayısı
Akşam
Fırında ızgara çipura
1 dilim ekmek
Salata

Su 2 lt
Spor pazar alışverişi
Yigenle park kosturmacasi ☺

Kızlar pazar alışverişimi yaptım ilk defa hayatında roka aldım bakalim yarın deneyecegim umutsuzum ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…