Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gogom ben de muz cok severim ama en cok kilo yapan meyvelerdenmis belki biliyorsundur. Onun disinda guzel menu. Bi parca katmerdeb bise olmaz nefsini koreltir

krema sosu ve patates icin 10ar toe touch verdim . Ayak barnaaana dokunmaca :-D

Burada yorumluk bise yok bence

Sosise 20 yarim mekik
Sana kasarli tost yasagi cezasi veriyorum 1 haftalik artiiiiii 50 jj

Aynen canım

Uyudum kalktim Demin ama böyle tuaf oldum basim dönüyor cok az uyudum .
Biraz daha uyumaya çalış gülüm, sersem gibi olursun yoksa.

Seni beğenecek olan önce kalbinin güzelliği için beğensin kuzum bir insanı kilolarıyla yargılayandan dost olmaz

52 çok değil mi gülüm? 3,5 kilo yapıyor... Herşeyden öncesi sağlık, orada 3 gün uygula diyorsa bu kurala uy en iyisi sonra ters tepmesin ablam. Zaten bünyen hassas sonra birde birşey olur ALLAH korusun

Aynen ablamm

Yok aslında 1 hafta diyor, hem gayet iyiyim çok şükür, denemeden önce sadece hurma ve yoğurtla durabilirmiyim diyor insan ama güne bu kadar hurma yedikten sonra yoğurt olmasa da olurdu diyorsun
Tabi ki kendimi kötü hissedersem hemen bırakırım ama hiç öyle olacağını sanmıyorum, açlığın halsizi oluyor bende genellikle diyet yaptığımda hiç ama hiç öyle bişey yok.. sofradan yeni kalkmış gibiyim ve daha 1 kere hurma 1 kase de yoğurt yedim..
Bununla olmasa bile en kısa zamandan 52 görmeye kararlıyım, tabi kendimi koruyarak, aç kalarak kilo verilmeyeceğini zaten bilmeyen yoktur herhalde.

Bilemedim ki bende
Ben şanssızımdır böyle şeylerde, millet kilo verir ben alırım ama senin korkmama gerek yok, sen faydasını gördün sonuçta

Öyle deme be belki iyi olurr :))
Maksat kilo durduysa bişeyler yapmakk :)

Öyle de ne bileyim belki 3-4 gün sonra ters teperr ne diyorum ben yaa

Şükür canım, kendini iyi hissediyorsan sorun yok demekti

Aslında hurma da yoğurtta doyuran şeyler ama insan yinede bütün sadece bunları yesem doyarmıyım acaba diye düşünmeden de edemiyor

Kararlılığın seni daha da azimlendirir, inşallah en kısa sürede umduğunu görürsün Bu azminden ve kararlılığından dolayı benden sana 100 ip atlama kuzum

Öyle deme be belki iyi olurr :))
Maksat kilo durduysa bişeyler yapmakk :)

Öyle de ne bileyim belki 3-4 gün sonra ters teperr ne diyorum ben yaa

Ay keşke iyi olsa deneyip göreceğim bakalım

Yok yok sende ters tepmez o artık, tepecek olsaydı kendini ilk günden belli ederdi

Aynen, ben de düşündüm ama hiç öyle olmadı, hemen başla derim cumaya bomba gibi olmalıyız yoksa bu sefer Gonca bizi bombalayacak O da bizi düşünüyor yaa, biz de yiyip yiyip oturuyoruz (başta kendimee diyorum)

İnşaAllah hepimiz görürüz canım,
İp atlama kolayyy, cezalarım da var zaten toptan yapıcam artık
Eskiden azimli olmayınca ceza gelirdi, şimdi azimli olunca bile geliyor bir terslik var bu işte

Benim diyet iyi huylu oldu, seninki de öyle olur inşaAllah

Hurmam yok, olsa hemen bugün yapardım. Iş yerinde nasıl olur bu hurma diyeti 1 hafta boyunca onu bilemedim olmazsa 1 hafta izinliyken denerim bilmiyorum bir düşüneyim.

Cumaya kesinlikle bomba gibi olmalıyız

Ip atlama kolay geldiyse onu 100 diz çek hareketiyle değiştiriyorum

Bak gör ne kadar düşünceli bir rakibeyim, hep senin iyiliğin için uğraşıyorum

Ay ne deseniz haklısınız. Çok şükür sınavlar bitti. Ins yarından itibaren düzenli bir şekilde devam. Ben burasız yapamam

cok az yedim dün .. saatlere bakarsan ki lifesumda bütün yediklerimi verdim ekmege tosta ragmen 800 kalori yemisim.. Ve isyerinde 1000 kalori yakiyorum nerdeyse ..

Etkisi büyük canım, eskiden yağlarla karıştırıp ben de sürerdim ama o zaman sadece uzaması için uğraşıyordum, şimdi sivilce sonrası berbat durumda, etkisi olur mu bilmiyorum..
deneye bilirsin bisey kaybetmezsin bakarsin ise yarar canim

Dinleniorum bide migdem bulaniyor bugun nedense .. hic bisey yiyesim yok

İşin nasıl bilmiyorum tabi ama sabah, akşam evde yersin, bir tek öğlen kalıyor.. Zaten yoğurtla hurma bir arada yenmeli diyor, ayrı ayrı vaktini almaz yani.. yine de sen daha iyi bilirsin tabi canım :)

Ben senin düşüncene ne diyeyimm 2-si de olur aslındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…