gogom ben de muz cok severim ama en cok kilo yapan meyvelerdenmis belki biliyorsundur. Onun disinda guzel menu. Bi parca katmerdeb bise olmaz nefsini koreltirBen menümü yazayım artık.
Sabah 9.30 yulaf ezmesi yarım muz sütle
Ara 11.00 3 çilek yarım muz 10 kadar erik
Öğlen 15.00 1 parça katmer peynir zeytin domates salatalik biber
Akşam 17.30 1 kepçe cacık peynir 5 / 6 zeytin
Yemekte nohut bulgur vardı böyle gecistirdim
Ara çekirdek getirmiş arkadaş belki 1 avuç yerim
Su 2 lt oldu
Spor 30 dk yürüyüş diğerlerini yaparsam yazıcam.
krema sosu ve patates icin 10ar toe touch verdim . Ayak barnaaana dokunmaca :-DMenüm
10:00
2 dilim siyah ekmekten sandviç (beyaz peynir ve yeşillikle) şekersz sade nescafe
11:30 gibi 3 kayısı
14:00
Yarım tarçınlı çörek
18:00
1 dilim krema soslu dalyan köfte ve fırında patates 1 bardak ayran
Su 2,5 lt ve şimdi 450 ml yeşil çay
Spor 50 dk koşu bandında tempolu yürüyüş, 60 yan mekik, 100 jj
Bugün bi yandan 2 katı da temizledim bi yandan da yarın için hazırlık yaptım biraz.
Burada yorumluk bise yok benceMenüm
Kısaca yazayım
3 öğün 7 taneden hurma
aralarda 2 fincan yoğurt, belki yine 1 fincan yerim
3 fincan çay
3 fincan yeşilçay
Su 2 litreyi geçti
Bu arada yapmak isteyen varsa ben öneriyorum çünkü hurma diyeti gerçekten çok iyi..
dün yarım, bu gün tam gün yaptım, hiç diyette olduğumu bile hissetmiyorum, aç değilim, sofrada oturduğum halde yemekleri canım çekmiyor :)
Akşam yemeği ben yaptım bir ara pişerken etin kokusu etkiledi ama hemen geçti
En önemlisi benim için kabızlık sorunum ve 2 gündür çok rahatım bu konuda, 2 günde etkisini nerden anladın diyebilirsiniz ama sürekli bu sorunu yaşadığım için hemen etkiledi beni...
Sosise 20 yarim mekikBugünkü menüm
Sabah 10:00
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 yumurtadan domatesli rokalı omlet
Biraz yoğurt
Öğlen 13:30
2 kepçe sütlü çorba
Akşam 18:30
4 köfte
Yarım sosis
1 küçük parça pide
Roka, domates, nane, soğan
Ara 20:00
1 fincan taze naneli, limonlu çay
Çilek, can eriği, şeftali (tüylü)
1,5 lt su
Spor: 100 diz çek
Evde olmadığım için başka spor yapamadım bugün
Sana kasarli tost yasagi cezasi veriyorum 1 haftalik artiiiiii 50 jjBugünkü menum
sabah
7.30
iki tam budayli esmer ekmek
üstüne beyaz peynir ince kesilmis
5 tane cherry domates
9.00
bitane nektari tüysüz
Bi isirik bitter cikolata
Uzun bi uykudan sonra
20.00
bitane kasarli tost
yarim tam bugdayli esmer ekmek
iki tane tavuk salam yagsiz ve cok ince olanlardan
bisey hazirlayasim yoktu
2 litre su
spor
isyerinde kan ter icinde kaldim internetden arastirdim yaptigim isi ve ne kadar kalori yaktigimi .. mektuplar var kasalar icinde onlari kaldirip makinenin üstüne koyuyosun teker teker günde 100 kaasa yapiyoruz en az . 8 kilo vardir bi kaSa.. hep yürümek zorundasin yetisdirmek icin . . Yani uzun lafin kisasi 900 1000 kalori yakiyorum isyerinde .. ama gercektende pilim bitiyor spor yaparken bile okadar yorulmuyprum terlemiyorum ..
Yumurtayi ilk defa duydum benim bildigim sarimsaakkdi:)
gogom ben de muz cok severim ama en cok kilo yapan meyvelerdenmis belki biliyorsundur. Onun disinda guzel menu. Bi parca katmerdeb bise olmaz nefsini koreltir
krema sosu ve patates icin 10ar toe touch verdim . Ayak barnaaana dokunmaca :-D
Burada yorumluk bise yok bence
Sosise 20 yarim mekik
Sana kasarli tost yasagi cezasi veriyorum 1 haftalik artiiiiii 50 jj
Biraz daha uyumaya çalış gülüm, sersem gibi olursun yoksa.Uyudum kalktim Demin ama böyle tuaf oldum basim dönüyor cok az uyudum .
Tam gün dün yaptım sadece, ondan önceki gün akşama kadar yaptım sonra akşam yemek yedim.
Bu gün yine devam inşaAllah :)
Aynen canım yaa olan bize oluyor, sonra da kiloluyuz diye beğenilmiyoruzz
oooo öyle bir ceza aldıysan gerçekten insaflı çıktın senn
Çok sağol canım ablam
Çok isterim gerçekten, iyi moral olurr :))
Ne kadar devam edebilirim bilmiyorum ama tam 52 olana kadar hurmaya devam
Bilemedim ki bendeTers teper mi kiii
Merak ettim şimdii
Biraz daha uyumaya çalış gülüm, sersem gibi olursun yoksa.
Seni beğenecek olan önce kalbinin güzelliği için beğensin kuzumbir insanı kilolarıyla yargılayandan dost olmaz
52 çok değil mi gülüm? 3,5 kilo yapıyor... Herşeyden öncesi sağlık, orada 3 gün uygula diyorsa bu kurala uy en iyisi sonra ters tepmesin ablam. Zaten bünyen hassas sonra birde birşey olur ALLAH korusun
Bilemedim ki bende
Ben şanssızımdır böyle şeylerde, millet kilo verir ben alırımama senin korkmama gerek yok, sen faydasını gördün sonuçta
Şükür canım, kendini iyi hissediyorsan sorun yok demektiAynen ablamm
Yok aslında 1 hafta diyor, hem gayet iyiyim çok şükür, denemeden önce sadece hurma ve yoğurtla durabilirmiyim diyor insan ama güne bu kadar hurma yedikten sonra yoğurt olmasa da olurdu diyorsun
Tabi ki kendimi kötü hissedersem hemen bırakırım ama hiç öyle olacağını sanmıyorum, açlığın halsizi oluyor bende genellikle diyet yaptığımda hiç ama hiç öyle bişey yok.. sofradan yeni kalkmış gibiyim ve daha 1 kere hurma 1 kase de yoğurt yedim..
Bununla olmasa bile en kısa zamandan 52 görmeye kararlıyım,tabi kendimi koruyarak, aç kalarak kilo verilmeyeceğini zaten bilmeyen yoktur herhalde.
Öyle deme be belki iyi olurr :))
Maksat kilo durduysa bişeyler yapmakk :)
Öyle de ne bileyim belki 3-4 gün sonra ters teperrne diyorum ben yaa
Şükür canım, kendini iyi hissediyorsan sorun yok demekti
Aslında hurma da yoğurtta doyuran şeyler ama insan yinede bütün sadece bunları yesem doyarmıyım acaba diye düşünmeden de edemiyor
Kararlılığın seni daha da azimlendirir, inşallah en kısa sürede umduğunu görürsünBu azminden ve kararlılığından dolayı benden sana 100 ip atlama kuzum
Ay keşke iyi olsadeneyip göreceğim bakalım
Yok yok sende ters tepmez o artık, tepecek olsaydı kendini ilk günden belli ederdi
Hurmam yok, olsa hemen bugün yapardım. Iş yerinde nasıl olur bu hurma diyeti 1 hafta boyunca onu bilemedimAynen, ben de düşündüm ama hiç öyle olmadı, hemen başla derim cumaya bomba gibi olmalıyız yoksa bu sefer Gonca bizi bombalayacakO da bizi düşünüyor yaa, biz de yiyip yiyip oturuyoruz (başta kendimee diyorum)
İnşaAllah hepimiz görürüz canım,
İp atlama kolayyy, cezalarım da var zaten toptan yapıcam artık
Eskiden azimli olmayınca ceza gelirdi, şimdi azimli olunca bile geliyor bir terslik var bu işte
Benim diyet iyi huylu oldu, seninki de öyle olur inşaAllah
Ay ne deseniz haklısınız. Çok şükür sınavlar bitti. Ins yarından itibaren düzenli bir şekilde devam. Ben burasız yapamamGüzel olmuş canım menün.
Bi gün denesemmi aslında tek gidali diyetler pek yaramamisti ama hurmayı çok seviyorum.
Tüylü şeftali güzelmiş beğendim menünü.
Hem tost hem ekmekmi yedin akşam canım
Dalyan köfte diğerinden farklı değil canım 1 dilimi 1 porsiyon oluyo galiba
Hee benim saç hep öyle cansız az zor uzar susam yağı kullanmıştım bi dönem işe yaramisti.
Ah ah ne diyim ben size aurada geldi benzer şeyler yazdi ama benim yazdıklarıma cevap yazmadi dönüp.
Artık bişey demiyorum cuma bildirimde bulunmadın 3 kez bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebi ve bir daha yarislara katilamiyorsun. Auraya yazdigimi sanada yazıyorum eger çok yogunsan süre belirt katılım konusunda idare ederiz 1 yada 2 hafta ama cuma sabah yada perşembe bildirim yapmalısınız.
Denicem bakalim dayana bilecemmiEvet canım 21 hurma, 3 kase yoğurt, 2 fincan yeşilçay ve 2 litre su yazıyordu benim okuduğum diyette..
cok az yedim dün .. saatlere bakarsan ki lifesumda bütün yediklerimi verdim ekmege tosta ragmen 800 kalori yemisim.. Ve isyerinde 1000 kalori yakiyorum nerdeyse ..gogom ben de muz cok severim ama en cok kilo yapan meyvelerdenmis belki biliyorsundur. Onun disinda guzel menu. Bi parca katmerdeb bise olmaz nefsini koreltir
krema sosu ve patates icin 10ar toe touch verdim . Ayak barnaaana dokunmaca :-D
Burada yorumluk bise yok bence
Sosise 20 yarim mekik
Sana kasarli tost yasagi cezasi veriyorum 1 haftalik artiiiiii 50 jj
deneye bilirsin bisey kaybetmezsin bakarsin ise yarar canimEtkisi büyük canım, eskiden yağlarla karıştırıp ben de sürerdim ama o zaman sadece uzaması için uğraşıyordum, şimdi sivilce sonrası berbat durumda, etkisi olur mu bilmiyorum..
Dinleniorum bide migdem bulaniyor bugun nedense .. hic bisey yiyesim yokBiraz daha uyumaya çalış gülüm, sersem gibi olursun yoksa.
Seni beğenecek olan önce kalbinin güzelliği için beğensin kuzumbir insanı kilolarıyla yargılayandan dost olmaz
52 çok değil mi gülüm? 3,5 kilo yapıyor... Herşeyden öncesi sağlık, orada 3 gün uygula diyorsa bu kurala uy en iyisi sonra ters tepmesin ablam. Zaten bünyen hassas sonra birde birşey olur ALLAH korusun
kuzum ya napıyım valla simdi basim dusuyor uyumamaya calısıyorum otobusteKızım arada bir uyuu
Gecenin bilmem kaçında kalkıp bana cevap veriyorr
Geçmiş olsun dikkat et kendineDinleniorum bide migdem bulaniyor bugun nedense .. hic bisey yiyesim yok
Hurmam yok, olsa hemen bugün yapardım. Iş yerinde nasıl olur bu hurma diyeti 1 hafta boyunca onu bilemedimolmazsa 1 hafta izinliyken denerim bilmiyorum bir düşüneyim.
Cumaya kesinlikle bomba gibi olmalıyız
Ip atlama kolay geldiyse onu 100 diz çek hareketiyle değiştiriyorum
Bak gör ne kadar düşünceli bir rakibeyim, hep senin iyiliğin için uğraşıyorum
deneye bilirsin bisey kaybetmezsin bakarsin ise yarar canim
kuzum ya napıyım valla simdi basim dusuyor uyumamaya calısıyorum otobuste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?