Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az oldu arada uyudum 3 saat falan ondan pek canım istemedi
Hasta falan değilsin ama değil mi?

Menün güzel olmuş canım.

Rokayı nasıl buldun merak ettim :))))
Birde nasıl yemeyi düşünüyorsun?

Hasta falan değilsin ama değil mi?

Menün güzel olmuş canım.

Rokayı nasıl buldun merak ettim :))))
Birde nasıl yemeyi düşünüyorsun?

Rokayi tanıyorum Canım annem pek sever de. Salatanın içine ince ince koyacağım ilk gün kokusuna alışmak için. Sonra bakarız artik. Pazara karşı komşumla gittik ona sectirdim

Rokayi tanıyorum Canım annem pek sever de. Salatanın içine ince ince koyacağım ilk gün kokusuna alışmak için. Sonra bakarız artik. Pazara karşı komşumla gittik ona sectirdim
Afiyet olsun bakalım :)

Yok değilim neyseki biraz keyifsiz bi gündü sorun yok.
Belli oluyor canım, geçer inşallah. Sıkma canını - her neyse değmez.

Tebrik ederim canım. Menün güzel olmuş.
Menüm..

3 öğün - 21 hurma

2 kase yoğurt

3 fincan çay
4 fincan limonlu yeşilçay
1 fincan maydonoz suyu

2.300 ml su
Aferin su artmış.
Akşam çok olmuş ama ceza verme modumda değilim bugün.
Seninde öğlen hem yulaf ezmesi hem bi paket bisküvi fazla kaçmış biraz.

Canım sen cezaya doymuyon muu
Öğlen fazla olmuş taaa, 100 ziplama senin yine
yine yakalandik radara iyimi ziplama jj mi yani? yarin yaparim

Menüm..

3 öğün - 21 hurma

2 kase yoğurt

3 fincan çay
4 fincan limonlu yeşilçay
1 fincan maydonoz suyu

2.300 ml su
senin sonucu merak ediyorum bir haftamı sürdüreceksin? kesin -1 kg çıkarsın cuma günü

Yok canım çeviri yaptım:) Yeğenler konuşunca ne dedikleri anlaşılmıyor Ben isveççe ve danimarkaca biliyorum.

Güzel olmuş sporunda öyle:)

Hem yulaf ezmesi hem etiform birlikte fazlamı olmuş . Rokayı ben severim

Bu arada tartıda güzel eksileri gördüm yine bugün ama cumaya kadar susacağım
Canım sen diyet listelerini paylaşıcaktın bizimle, yoksa paylaştında benmı kaçırdım:/

Menum
11.30- 1 kase corba -yarim dilim yagsiz yogurtlu borek
Ara-erik-kayis
touch tlfonlar böyle :) yarım geliyo yazı:)

Kızlar ben az önce 60 jj 100 mekik 20 toe touch ve 20 squat yaptım. Dışarda çok yürüdüğümden mi bilmiyorum alt bacaklarım şiş, çorap izi çıkmış :/ yeşil çay yaptım bir fincan bakalım .

E-brulim senin menüye yorum yapmayı unuttum Sabahtan ikindiye kadar hafif olduğu için akşamki mantı göze batmıyor. Pasta geç yenmiş ama bol bol egzersz yapmışsın:)

Menum
Ara-erik-kayis
Yarım kalmış :)

Çeviriyi o kadar süper yapmışsın ki dedim acaba mı :)))

Parfym hanım çok azimli gördüm sizi :) sporun çok güzel olmuş canım, şişliğinde yarına kadar geçer inşallah. Afiyet olsun :)

E-brulim senin menüye yorum yapmayı unuttum Sabahtan ikindiye kadar hafif olduğu için akşamki mantı göze batmıyor. Pasta geç yenmiş ama bol bol egzersz yapmışsın:)
Benimde sağ kasığım ağırıyor, artık hangi hareketi yaptım da incittim bilmiyorum, yoksa şimdi o pastanın acısını jj ile çıkartırdım :)

Kızlar bugün "the bar method" egzersizleriyle ilgili bir haber izledim. Platesten vücudunuzu sadece şekillendirir, bar method hem şekillendirmeye yardımcı olur hemde yağ yakar diyordu... Video bulursam eklerim, arayıştayım :)

Edit:

Son düzenleme:

Ekleme yapayım, ilk video bacaklar için, ikinci video tüm vücudu çalıştırıyor. Bu da tüm vücudu çalıştıran bir egzersiz videosu:

bu da kollara:

bugünkü menüm gec oldu biraz nisanlimla sinemaya gittik

Uyandigimda migde bulantisi yüzünden hic bisey yiyemedim..

Aksam 20.00
kücük dilim cilekli pasta

21.30
bi tane hindi dürüm bol salatali.

Nekadar su icdim billmiyorum .
1 le 1.5 litre arasi falan

Spor yok .

Günaydın güzeller nasiliz bugün. Be uykusuzum dun gündüz uyuyunca gece zor uyudum başım ağrıyor resmen nöbetten çıkmış gibiyim.

Kizlar aç karnına spor mu iyi yoksa kahvaltı sonrası mı? Daha fazla yakılıyormuş yağlar aç karnına diye duydum, doğrumu ki ? Herzaman da olmuyor mesela bugün çalışıyorum mecbur öğleden sonra yapıcamKilo vermemi hızlandırmam lazım

Gunaydin canim. Saglikli olan kahvaltidan 1.5-2 saat sonra yapmaktir

Pek saglikli bi menu olmamis kuzum su hala az

Menum
Ara-erik-kayis
Aksam - biraz cig koftr ve yesillik- brokoli kavrulmus - halanmis kuzu eti ve kayisi kompostosu
Su -2.5 lt
Spor yarim saat yuruyus pek spor sayilmaz bence bugun squat programina baslamaya karar verdim kizlar 30 gunluk

Egzersiz uzmanı yemekten en az 1.5 saat sonra spora başlanmalıdır demişti.

Gunaydin canim. Saglikli olan kahvaltidan 1.5-2 saat sonra yapmaktir
internette baktım biraz çoğunluk ta öyle demiş, benim kuzen futbol antrönörü o da sabah aç karna diyor eşim de.

Aksam - biraz cig koftr ve yesillik- brokoli kavrulmus - halanmis kuzu eti ve kayisi kompostosu
Su -2.5 lt
Spor yarim saat yuruyus pek spor sayilmaz bence bugun squat programina baslamaya karar verdim kizlar 30 gunluk
squat çok faydalı insan uğraşsa. Günde kaç dakika yapılıyor bu 30 günde?

Egzersiz uzmanı yemekten en az 1.5 saat sonra spora başlanmalıdır demişti.
Şimdiye kadar evde olduğum günler kahvaltıyı yedikten 1-2 saat sonra yapıyordum çalıştığım günler ise eve gelince biraz dinlenip yapıyordum. Onlarda öyle diyince kafam karıştı, hani çok mu yavaş gidiyor kilolar böyle yaptığımda diye.
Tek bildiğim gerçek yemekten hemen sonra yapılmaması. 52 kg düştüğüm zamanlar akşam yemeğinden önce gider yapardım spor salonunda gelincede yemek yerdim çok hızlı gitmişti kilolar. Şimdi çok ağır gidiyor:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…