Hasta falan değilsin ama değil mi?Az oldu arada uyudum 3 saat falan ondan pek canım istemedi
Menün güzel olmuş canım.Sabah
1.5 dilim ekmek
Peynir
Ara
Probiyotik çilekli yoğurt
Öğlen
Süt
4yk yulaf ezmesi
1 paket eti form yaban mersinli
Ara
1 kayısı
Akşam
Fırında ızgara çipura
1 dilim ekmek
Salata
Su 2 lt
Spor pazar alışverişi
Yigenle park kosturmacasi ☺
Kızlar pazar alışverişimi yaptım ilk defa hayatında roka aldım bakalim yarın deneyecegim umutsuzum ama olsun.
Hasta falan değilsin ama değil mi?
Menün güzel olmuş canım.
Rokayı nasıl buldun merak ettim :))))
Birde nasıl yemeyi düşünüyorsun?
Yok değilim neyseki biraz keyifsiz bi gündü sorun yok.Hasta falan değilsin ama değil mi?
Menün güzel olmuş canım.
Rokayı nasıl buldun merak ettim :))))
Birde nasıl yemeyi düşünüyorsun?
Afiyet olsun bakalım :)Rokayi tanıyorum Canım annem pek sever de. Salatanın içine ince ince koyacağım ilk gün kokusuna alışmak için. Sonra bakarız artik. Pazara karşı komşumla gittik ona sectirdim
Belli oluyor canım, geçer inşallah. Sıkma canını - her neyse değmez.Yok değilim neyseki biraz keyifsiz bi gündü sorun yok.
Tebrik ederim canım. Menün güzel olmuş.Bugünkü Menüm
9:00
2 kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates salatalık, kahve
14:00 - 15:00 arası :
1 tabak kısır, bol yeşillik, 3-4 b çay
1 tane frambuazlı muffin, 1 avuç patlamış mısır.
Yinede kendimi iyi tuttum, cheesecake'n ve profiterolun tadına dahi bakmadım.
Su 2 lt içebildim.
Spor 3 saat normal tempoda ormanda yürüyüş (misafir vardı bandı yapmadım dışarda yürüdük).
Şimdi de haftalık cezaları yapıcam ve chokonun toe tauch larını. Akovser senin cezayı yaptım gece geceHaberin olsun tatlım:))
Akşamı boş atladım kızlar, yoğurt yemeyi düşünüyordum ama acıkmadım.
Aferin su artmış.Menüm..
3 öğün - 21 hurma
2 kase yoğurt
3 fincan çay
4 fincan limonlu yeşilçay
1 fincan maydonoz suyu
2.300 ml su
Akşam çok olmuş ama ceza verme modumda değilim bugün.Sizin de başınız sağolsun canım, mekanları cennet olsun.
Gülüm sen almanca biliyormusun?
Ay yavrum kıyamam ya, neler gelmiş öyle başına. Görülmez kaza işte. ALLAH beterinden korusun.
Çok leziz gözüküyor, afiyet olsun :)
3 saat yürüyüşle o muffin erimiştir, gerisi de güzel olmuş :)
Eh birazcık :))
Tamamdır rakibecim çok çok sağol verdiğin bilgiler için. Şimdi hurma alıp uygulamaya geçme zamanı :)
Su gittikçe çoğalıyor, aferin :)
Bakalım yarına tartı ne diyecek :)
Bu da benim menüm:
Sabah (geç yattığım için geç kalktım ama saatleri tam hatırlamıyorum)
1 kase yarım kabaktan cacık
Öğlen 15:00 gibi
1 nektarin
1 bardak süt
Akşam 19:00
1 kepçe mantı
2 yk pilav
1 karnıyarık
Ara 20:00
1 çay şekersiz
1 dilim çilekli pasta (küçük dilim)
1,5 lt su
Spor:
50 diz çek
10 leg raises
20 yarım mekik
20şer yan mekik
20 toe touch
150 jj
Seninde öğlen hem yulaf ezmesi hem bi paket bisküvi fazla kaçmış biraz.Sabah
1.5 dilim ekmek
Peynir
Ara
Öğlen
Süt
4yk yulaf ezmesi
Ara
1 kayısı
Akşam
Fırında ızgara çipura
1 dilim ekmek
Salata
Su 2 lt
Spor pazar alışverişi
Kızlar pazar alışverişimi yaptım ilk defa hayatında roka aldım bakalim yarın deneyecegim umutsuzum ama olsun.
yine yakalandik radara iyimiCanım sen cezaya doymuyon muu
Öğlen fazla olmuş taaa, 100 ziplama senin yine
senin sonucu merak ediyorum bir haftamı sürdüreceksin? kesin -1 kg çıkarsın cuma günüMenüm..
3 öğün - 21 hurma
2 kase yoğurt
3 fincan çay
4 fincan limonlu yeşilçay
1 fincan maydonoz suyu
2.300 ml su
Yok canım çeviri yaptım:) Yeğenler konuşunca ne dedikleri anlaşılmıyorSizin de başınız sağolsun canım, mekanları cennet olsun.
Gülüm sen almanca biliyormusun?
Ay yavrum kıyamam ya, neler gelmiş öyle başına. Görülmez kaza işte. ALLAH beterinden korusun.
Çok leziz gözüküyor, afiyet olsun :)
3 saat yürüyüşle o muffin erimiştir, gerisi de güzel olmuş :)
Eh birazcık :))
Tamamdır rakibecim çok çok sağol verdiğin bilgiler için. Şimdi hurma alıp uygulamaya geçme zamanı :)
Su gittikçe çoğalıyor, aferin :)
Bakalım yarına tartı ne diyecek :)
Bu da benim menüm:
Sabah (geç yattığım için geç kalktım ama saatleri tam hatırlamıyorum)
1 kase yarım kabaktan cacık
Öğlen 15:00 gibi
1 nektarin
1 bardak süt
Akşam 19:00
1 kepçe mantı
2 yk pilav
1 karnıyarık
Ara 20:00
1 çay şekersiz
1 dilim çilekli pasta (küçük dilim)
1,5 lt su
Spor:
50 diz çek
10 leg raises
20 yarım mekik
20şer yan mekik
20 toe touch
150 jj
Güzel olmuş sporunda öyle:)Menümü yazayım bende
Sabah 10.00 fırında peynirli domatesli yumurta küçük bir krep
Akşam 16.00 1 küçük krep peynir nescafe
Ara 18.00 erik yeni dünya çilek az az hepsinden
Saat 20.00 az yer fıstığı
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 150 jj 30 squat 30 mekik
Hem yulaf ezmesi hem etiform birlikte fazlamı olmuş . Rokayı ben severimSabah
1.5 dilim ekmek
Peynir
Ara
Öğlen
Süt
4yk yulaf ezmesi
Ara
1 kayısı
Akşam
Fırında ızgara çipura
1 dilim ekmek
Salata
Su 2 lt
Spor pazar alışverişi
Canım sen diyet listelerini paylaşıcaktın bizimle, yoksa paylaştında benmı kaçırdım:/Bu arada tartıda güzel eksileri gördüm yine bugün ama cumaya kadar susacağım
touch tlfonlar böyle :) yarım geliyo yazı:)Menum
11.30- 1 kase corba -yarim dilim yagsiz yogurtlu borek
Ara-erik-kayis
Yarım kalmış :)Menum
Ara-erik-kayis
Çeviriyi o kadar süper yapmışsın ki dedim acaba mı :)))Yok canım çeviri yaptım:) Yeğenler konuşunca ne dedikleri anlaşılmıyorBen isveççe ve danimarkaca biliyorum.
Kızlar ben az önce 60 jj 100 mekik 20 toe touch ve 20 squat yaptım.Dışarda çok yürüdüğümden mi bilmiyorum alt bacaklarım şiş, çorap izi çıkmış :/ yeşil çay yaptım bir fincan bakalım .
Benimde sağ kasığım ağırıyor, artık hangi hareketi yaptım da incittim bilmiyorum, yoksa şimdi o pastanın acısını jj ile çıkartırdım :)E-brulim senin menüye yorum yapmayı unuttum Sabahtan ikindiye kadar hafif olduğu için akşamki mantı göze batmıyor. Pasta geç yenmiş ama bol bol egzersz yapmışsın:)
Kızlar bugün "the bar method" egzersizleriyle ilgili bir haber izledim. Platesten vücudunuzu sadece şekillendirir, bar method hem şekillendirmeye yardımcı olur hemde yağ yakar diyordu... Video bulursam eklerim, arayıştayım :)
Edit:
Gunaydin canim. Saglikli olan kahvaltidan 1.5-2 saat sonra yapmaktirKizlar aç karnına spor mu iyi yoksa kahvaltı sonrası mı? Daha fazla yakılıyormuş yağlar aç karnına diye duydum, doğrumu ki ? Herzaman da olmuyor mesela bugün çalışıyorum mecbur öğleden sonra yapıcamKilo vermemi hızlandırmam lazım
Pek saglikli bi menu olmamis kuzum su hala azbugünkü menüm gec oldu biraz nisanlimla sinemaya gittik
Uyandigimda migde bulantisi yüzünden hic bisey yiyemedim..
Aksam 20.00
kücük dilim cilekli pasta
21.30
bi tane hindi dürüm bol salatali.
Nekadar su icdim billmiyorum .
1 le 1.5 litre arasi falan
Spor yok .
Ekleme yapayım, ilk video bacaklar için, ikinci video tüm vücudu çalıştırıyor. Bu da tüm vücudu çalıştıran bir egzersiz videosu:
bu da kollara:
Aksam - biraz cig koftr ve yesillik- brokoli kavrulmus - halanmis kuzu eti ve kayisi kompostosuMenum
Ara-erik-kayis
Egzersiz uzmanı yemekten en az 1.5 saat sonra spora başlanmalıdır demişti.Kizlar aç karnına spor mu iyi yoksa kahvaltı sonrası mı? Daha fazla yakılıyormuş yağlar aç karnına diye duydum, doğrumu ki ? Herzaman da olmuyor mesela bugün çalışıyorum mecbur öğleden sonra yapıcamKilo vermemi hızlandırmam lazım
internette baktım biraz çoğunluk ta öyle demiş, benim kuzen futbol antrönörü o da sabah aç karna diyor eşim de.Gunaydin canim. Saglikli olan kahvaltidan 1.5-2 saat sonra yapmaktir
squat çok faydalı insan uğraşsa. Günde kaç dakika yapılıyor bu 30 günde?Aksam - biraz cig koftr ve yesillik- brokoli kavrulmus - halanmis kuzu eti ve kayisi kompostosu
Su -2.5 lt
Spor yarim saat yuruyus pek spor sayilmaz bence bugun squat programina baslamaya karar verdim kizlar 30 gunluk
Şimdiye kadar evde olduğum günler kahvaltıyı yedikten 1-2 saat sonra yapıyordum çalıştığım günler ise eve gelince biraz dinlenip yapıyordum. Onlarda öyle diyince kafam karıştı, hani çok mu yavaş gidiyor kilolar böyle yaptığımda diye.Egzersiz uzmanı yemekten en az 1.5 saat sonra spora başlanmalıdır demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?