Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi misin canım ?
Menün de az olmuş, akşam hiç yok

Kilo vermeye çalışanlara hep düzenli uyku şart diye deniliyor bildiğim kadarıyla..
her halde etkisi var ki böyle söyleniyor..
En önmelisi gece uykusuyla gündüz uyumanın çookk farkı var

Ebrunun adı zaten cezacıya çıkmış, verdiği cezalardan kendine gelir diye korkuyordurr

İsteyene saç maskesii

Yumarta - saç çıkarıyor bildiğim kadarıyla, hatta kardeşim haftada 1 kere uyguluyor 1 hafta sonra fark görüyorum diyor.
Hint yağını - da saç, kiprik, kaş çıkarmada etkili olduğunu okudum, bir blogda kız kiprik uzamasını resimli koymuştu süperdi bence..
Hindistan cevizi yağı - solgun, sağlıksız görünen saçlara iyi geliyormuş.
Zeytin yağı - saç ve saç derisini yumuşatıyormuş, saça parlaklık veriyormuş.
Bal - tek başına pek yararı olmasa diğer karışımlarla kullanıldığında saçın sağlıklı uzamasına yardımcı olmuyormuş..

Öylesine paylaşmak istedim
Malzemeleri toplayıp deneyeceğim artık

Inşallah iyisindir canım.
Gece uyumak önemli diyebiliyorum ben
1.5 günlük hurma diyetinin sonucu:

55.5ten 53.9a indim
Oo süper bemde böyle hevesleniyorum ama sonra hüsran yinede deniycem hurma alayimda

Inşallah iyisindir canım.

Gece uyumak önemli diyebiliyorum ben

Oo süper bemde böyle hevesleniyorum ama sonra hüsran yinede deniycem hurma alayimda

Ya bu 2-3 günde giden kilonun ödem falan olduğunu düşünüyorum, kalıcı olması için uzun süre gerek elbet, ama yine de tartı sevindiriyor

İnşaAllah bu sefer hüsran olmaz da istediğin gibi sonuç alırsın canım
Denemekte fayda var :)

Ben bi öğünde 7 tane anladım sanki bi daha okuyim bari
Galiba farkı biri hurma diyeti, biri de peygamber efendimize (sav) göre uygulanmış bir diyet.

Hayır olsun inşallah, iyimisin gülüm?

Hadi inşallah bakalım, bu hafta hepimiz kendimizi bir yenileyelim

Kuzum tartı değiştirmekte pek zor, insan ne alacağını bilmiyor, kararsız kalıyorsun. Olmazsa almışken yağ oranını da ölçen tartılardan al? Ben nedense 5 kilodan aşağısını ölçmeyen tartıları sevmiyorum, onu da göz önünde bulundurabilirsin :)

O günde 7 hurma ile olanı yapamam ben, doymam çünkü sonrada saldırırım yemeklere. @Akovserin yaptığını deneyeceğim.

Yabancilar burda recelsiz yemez ama özellikle bu recel. Bende cok sevdim eksik etmiyorum :))
Afiyet bal şeker olsun :)
Onun özel bir adı varmı canım? Gerçekten hiç reçelle yenilen köfte duymadım. Peynir çubuklarını reçele bandırmayı pek sever yabancılar :)

Turuncu oolan balisto :)) bueno choconut var amaa ordada yok yok yani .. :) yiyemedikden sonra olsa nolur olmasa nolurrr((
Nefis terbiyesi yapıyorum ben öyle

Onları sen biran önce zayıfla da sonra rahat rahat ye diye koyuyorum masaya Ramazan yaklaşıyor o zaman kaldırırım kuzum sabret.

Katılıyorum sana canım. Şimdi sen bu hurma diyetini (tam gün) kaç gün uyguladın?

Resmi görünce nişamlımla benmişim diye düşündüm çünkü aynı biziz Dünyayı yese kilo almıyor, ben 2 lokma fazla yesem bittimm
Erkekler bu konuda hiç sıkıntı çekmiyor zaten, hep olan bayanlara

Ebrunun adı zaten cezacıya çıkmış, verdiği cezalardan kendine gelir diye korkuyordurr
Ben insanlıyım size nazaran
1 günde 500 jj yaptığımı biliyorum sizin cezalarınız sayesinde

55.5ten 53.9a indim
Sonuç harika, inşallah kalıcı olur rakibecim galiba bu haftanın şampiyonu sen olacaksın

Evet ebrum iyice bi arastircam artik. Benim tartim cok fazla pil bitiriyo bide. Ben de ayni diyeti yapmistim ve artik iki hafta bir yapiyim diye düşünüyorum bakalim :)

55.5ten 53.9a indim
Kuzum harikasin tebrik ederim :)))

Kilo vermeye çalışanlara hep düzenli uyku şart diye deniliyor bildiğim kadarıyla..
her halde etkisi var ki böyle söyleniyor..
En önmelisi gece uykusuyla gündüz uyumanın çookk farkı var
Evet aynen bende öyle billiyorumm ..
Hahah:)) vallah ama iyi dayaniyor helalll ..

Evet ebrum iyice bi arastircam artik. Benim tartim cok fazla pil bitiriyo bide. Ben de ayni diyeti yapmistim ve artik iki hafta bir yapiyim diye düşünüyorum bakalim :)

Kuzum harikasin tebrik ederim :)))
Benim ki de pili yiyor resmen, çıkarıyorum pillerini yoksa 2 hafta dayanmıyor acaba hurma diyetinin ters teptiği kişiler de varmıdır?

Evet aynen bende öyle billiyorumm ..

Hahah:)) vallah ama iyi dayaniyor helalll ..
Sen hala uyumadın mı kız?

Yumurtayi ilk defa duydum benim bildigim sarimsaakkdi:)

Benim ki de pili yiyor resmen, çıkarıyorum pillerini yoksa 2 hafta dayanmıyor acaba hurma diyetinin ters teptiği kişiler de varmıdır?

Sen hala uyumadın mı kız?
Uyudum kalktim Demin ama böyle tuaf oldum basim dönüyor cok az uyudum .

Tam gün dün yaptım sadece, ondan önceki gün akşama kadar yaptım sonra akşam yemek yedim.
Bu gün yine devam inşaAllah :)

Aynen canım yaa olan bize oluyor, sonra da kiloluyuz diye beğenilmiyoruzz

oooo öyle bir ceza aldıysan gerçekten insaflı çıktın senn

Çok sağol canım ablam
Çok isterim gerçekten, iyi moral olurr :))
Ne kadar devam edebilirim bilmiyorum ama tam 52 olana kadar hurmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…