Dunku menum
10.0- kahvalti
16.30- kasik kisir bol yesillik 1 dilim yabanmersinli bademli kek- az sekerli yaptim
Su 2.5 lt
Spor- bebek arabasiyla 20 d yavas tempo kosu
Dun aksam uzucu bi haber aldim internete giremedim o yuzden gec oldu kizlar kusura bakmayin
aramıza tatlış bi minnoş gibi girer misin aşk fafataram benimmmmmm
yok kızzzz ne unutmasıııı biliyorummmE-brulim senin düğünün sandı ondan
Hayırlısı olsun tatlım inşallah hepimiz için ☺ incecik güzel gelincikler olalım hepimiz
Günaydin kizlarr..
Benim dengem öyle bi bozuk ki anlatamam
daha hala uyumadim.. ordan oraya döndüm resmen bu gecelik insani gercekten maff ediyor en son gece uykusuna nezaman uyufdugumu hatirlamiyorum.. merakta ediyorum aslinda bu düzensizlik kilomada yansiyormu diyee..
Canim ben alistim artik her gittigimde bu masa böylee :))) sohbet ederken gözüm kayiyor yani .. ebru ablam yine iyi dayaniyor. Ben evde cikolatalari dolaptan cikarmiyorum cikartirmiyorum masada olunca ister istemez yiyosun cünküü .. yani bende öyleee :))) haha
Inşallah iyisindir canım.Dunku menum
10.0- kahvalti
16.30- kasik kisir bol yesillik 1 dilim yabanmersinli bademli kek- az sekerli yaptim
Su 2.5 lt
Dun aksam uzucu bi haber aldim internete giremedim o yuzden gec oldu kizlar kusura bakmayin
Gece uyumak önemli diyebiliyorum benGünaydin kizlarr..
Benim dengem öyle bi bozuk ki anlatamam
daha hala uyumadim.. ordan oraya döndüm resmen bu gecelik insani gercekten maff ediyor en son gece uykusuna nezaman uyufdugumu hatirlamiyorum.. merakta ediyorum aslinda bu düzensizlik kilomada yansiyormu diyee..
Oo süper bemde böyle hevesleniyorum ama sonra hüsran yinede deniycem hurma alayimda1.5 günlük hurma diyetinin sonucu:
55.5ten 53.9a indim
Inşallah iyisindir canım.
Gece uyumak önemli diyebiliyorum ben
Oo süper bemde böyle hevesleniyorum ama sonra hüsran yinede deniycem hurma alayimda
Galiba farkı biri hurma diyeti, biri de peygamber efendimize (sav) göre uygulanmış bir diyet.Ben bi öğünde 7 tane anladım sanki bi daha okuyim bari
Hayır olsun inşallah, iyimisin gülüm?Dunku menum
10.0- kahvalti
Su 2.5 lt
Hadi inşallah bakalım, bu hafta hepimiz kendimizi bir yenileyelimEvet ebrum artik bu hafta yepyeni bir pembe geliyor :)
Vala ebrum tartima artik sinir oluyorum. Bide her ciktigimda farkli bisey gosterdi. Degistiricem ama marka arastirmam gerek.
Burda yazilan cok zor tatlim. Ve cok dusuk kalori almis oluyoruz. Baska sayfalarda hepDahlia_ in yaptigi yaziyo. Faydasini gordumu buarada ben okuyamadim.
Afiyet bal şeker olsun :)Yabancilar burda recelsiz yemez ama özellikle bu recel. Bende cok sevdim eksik etmiyorum :))
Nefis terbiyesi yapıyorum ben öyleTuruncu oolan balisto :)) bueno choconut var amaa ordada yok yok yani .. :) yiyemedikden sonra olsa nolur olmasa nolurrr((
Katılıyorum sana canım. Şimdi sen bu hurma diyetini (tam gün) kaç gün uyguladın?Valla güne 21 hurmayla tam doyuyorum, az yersem kesin halsizlik falan yaşarım ki buna da dayanıklı değilim hiçç..
hem bunu bir yerde okudum yaptım, bu kadının yazısını sonradan gördüm ama bu benlik değil, o kadar az yemeğe dayanamam diye düşünüyorum..
Erkekler bu konuda hiç sıkıntı çekmiyor zaten, hep olan bayanlaraResmi görünce nişamlımla benmişim diye düşündüm çünkü aynı bizizDünyayı yese kilo almıyor, ben 2 lokma fazla yesem bittimm
Ben insanlıyım size nazaranEbrunun adı zaten cezacıya çıkmış, verdiği cezalardan kendine gelir diye korkuyordurr
Sonuç harika, inşallah kalıcı olur rakibecim1.5 günlük hurma diyetinin sonucu:
55.5ten 53.9a indim
Evet ebrum iyice bi arastircam artik. Benim tartim cok fazla pil bitiriyo bide. Ben de ayni diyeti yapmistim ve artik iki hafta bir yapiyim diye düşünüyorum bakalim :)Hadi inşallah bakalım, bu hafta hepimiz kendimizi bir yenileyelim
Kuzum tartı değiştirmekte pek zor, insan ne alacağını bilmiyor, kararsız kalıyorsun. Olmazsa almışken yağ oranını da ölçen tartılardan al? Ben nedense 5 kilodan aşağısını ölçmeyen tartıları sevmiyorum, onu da göz önünde bulundurabilirsin :)
O günde 7 hurma ile olanı yapamam ben, doymam çünkü sonrada saldırırım yemeklere. @Akovserin yaptığını deneyeceğim.
Kuzum harikasin tebrik ederim :)))1.5 günlük hurma diyetinin sonucu:
55.5ten 53.9a indim
Evet aynen bende öyle billiyorumm ..Kilo vermeye çalışanlara hep düzenli uyku şart diye deniliyor bildiğim kadarıyla..
her halde etkisi var ki böyle söyleniyor..
En önmelisi gece uykusuyla gündüz uyumanın çookk farkı var
Hahah:)) vallah ama iyi dayaniyor helalll ..Ebrunun adı zaten cezacıya çıkmış, verdiği cezalardan kendine gelir diye korkuyordurr
Inşallah iyisindir canım.
Gece uyumak önemli diyebiliyorum ben
Evet bende öyle billiyorumm.. bide okumustum gece uyurkende kalori yakiyormussun.. ama ben gece uykum yookkki hic böyle olunca vicud hep sis oluyor.
Oo süper bemde böyle hevesleniyorum ama sonra hüsran yinede deniycem hurma alayimda
Galiba farkı biri hurma diyeti, biri de peygamber efendimize (sav) göre uygulanmış bir diyet.
Hayır olsun inşallah, iyimisin gülüm?
Hadi inşallah bakalım, bu hafta hepimiz kendimizi bir yenileyelim
Kuzum tartı değiştirmekte pek zor, insan ne alacağını bilmiyor, kararsız kalıyorsun. Olmazsa almışken yağ oranını da ölçen tartılardan al? Ben nedense 5 kilodan aşağısını ölçmeyen tartıları sevmiyorum, onu da göz önünde bulundurabilirsin :)
O günde 7 hurma ile olanı yapamam ben, doymam çünkü sonrada saldırırım yemeklere. @Akovserin yaptığını deneyeceğim.
Afiyet bal şeker olsun :)
Onun özel bir adı varmı canım? Gerçekten hiç reçelle yenilen köfte duymadım. Peynir çubuklarını reçele bandırmayı pek sever yabancılar :)
Nefis terbiyesi yapıyorum ben öyle
Onları sen biran önce zayıfla da sonra rahat rahat ye diye koyuyorum masayaRamazan yaklaşıyor o zaman kaldırırım kuzum sabret.
Ozaman gerceken görmek istemem haha :))
Katılıyorum sana canım. Şimdi sen bu hurma diyetini (tam gün) kaç gün uyguladın?
Erkekler bu konuda hiç sıkıntı çekmiyor zaten, hep olan bayanlara
Ben insanlıyım size nazaran
1 günde 500 jj yaptığımı biliyorum sizin cezalarınız sayesinde
Sonuç harika, inşallah kalıcı olur rakibecimgaliba bu haftanın şampiyonu sen olacaksın
Bende yapcam ondaan .. 21 hurma demi günlükkk ??1.5 günlük hurma diyetinin sonucu:
55.5ten 53.9a indim
Benim ki de pili yiyor resmen, çıkarıyorum pillerini yoksa 2 hafta dayanmıyorEvet ebrum iyice bi arastircam artik. Benim tartim cok fazla pil bitiriyo bide. Ben de ayni diyeti yapmistim ve artik iki hafta bir yapiyim diye düşünüyorum bakalim :)
Kuzum harikasin tebrik ederim :)))
Sen hala uyumadın mı kız?Evet aynen bende öyle billiyorumm ..
Hahah:)) vallah ama iyi dayaniyor helalll ..
Yumurtayi ilk defa duydum benim bildigim sarimsaakkdi:)İsteyene saç maskesii
Yumarta - saç çıkarıyor bildiğim kadarıyla, hatta kardeşim haftada 1 kere uyguluyor 1 hafta sonra fark görüyorum diyor.
Hint yağını - da saç, kiprik, kaş çıkarmada etkili olduğunu okudum, bir blogda kız kiprik uzamasını resimli koymuştu süperdi bence..
Hindistan cevizi yağı - solgun, sağlıksız görünen saçlara iyi geliyormuş.
Zeytin yağı - saç ve saç derisini yumuşatıyormuş, saça parlaklık veriyormuş.
Bal - tek başına pek yararı olmasa diğer karışımlarla kullanıldığında saçın sağlıklı uzamasına yardımcı olmuyormuş..
Öylesine paylaşmak istedim
Malzemeleri toplayıp deneyeceğim artık
Eki Görüntüle 1537613
Uyudum kalktim Demin ama böyle tuaf oldum basim dönüyor cok az uyudum .Benim ki de pili yiyor resmen, çıkarıyorum pillerini yoksa 2 hafta dayanmıyoracaba hurma diyetinin ters teptiği kişiler de varmıdır?
Sen hala uyumadın mı kız?
Galiba farkı biri hurma diyeti, biri de peygamber efendimize (sav) göre uygulanmış bir diyet.
Hayır olsun inşallah, iyimisin gülüm?
Hadi inşallah bakalım, bu hafta hepimiz kendimizi bir yenileyelim
Afiyet bal şeker olsun :)
Onun özel bir adı varmı canım? Gerçekten hiç reçelle yenilen köfte duymadım. Peynir çubuklarını reçele bandırmayı pek sever yabancılar :)
Nefis terbiyesi yapıyorum ben öyle
Onları sen biran önce zayıfla da sonra rahat rahat ye diye koyuyorum masayaRamazan yaklaşıyor o zaman kaldırırım kuzum sabret.
Katılıyorum sana canım. Şimdi sen bu hurma diyetini (tam gün) kaç gün uyguladın?
Erkekler bu konuda hiç sıkıntı çekmiyor zaten, hep olan bayanlara
Ben insanlıyım size nazaran
1 günde 500 jj yaptığımı biliyorum sizin cezalarınız sayesinde
Sonuç harika, inşallah kalıcı olur rakibecimgaliba bu haftanın şampiyonu sen olacaksın
Evet ebrum iyice bi arastircam artik. Benim tartim cok fazla pil bitiriyo bide. Ben de ayni diyeti yapmistim ve artik iki hafta bir yapiyim diye düşünüyorum bakalim :)
Kuzum harikasin tebrik ederim :)))
Bende yapcam ondaan .. 21 hurma demi günlükkk ??
Benim ki de pili yiyor resmen, çıkarıyorum pillerini yoksa 2 hafta dayanmıyoracaba hurma diyetinin ters teptiği kişiler de varmıdır?
Sen hala uyumadın mı kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?