Yavaş gitmesi daha iyi sonra geri gelmiyo gidenler. Spor salonuna gittigimdede kizmisti hoca ac gelmeyin demişti.internette baktım biraz çoğunluk ta öyle demiş, benim kuzen futbol antrönörü o da sabah aç karna diyor eşim de.
squat çok faydalı insan uğraşsa. Günde kaç dakika yapılıyor bu 30 günde?
Şimdiye kadar evde olduğum günler kahvaltıyı yedikten 1-2 saat sonra yapıyordum çalıştığım günler ise eve gelince biraz dinlenip yapıyordum. Onlarda öyle diyince kafam karıştı, hani çok mu yavaş gidiyor kilolar böyle yaptığımda diye.
Tek bildiğim gerçek yemekten hemen sonra yapılmaması. 52 kg düştüğüm zamanlar akşam yemeğinden önce gider yapardım spor salonunda gelincede yemek yerdim çok hızlı gitmişti kilolar. Şimdi çok ağır gidiyor:/
Sizin de başınız sağolsun canım, mekanları cennet olsun.
Gülüm sen almanca biliyormusun?
Ay yavrum kıyamam ya, neler gelmiş öyle başına. Görülmez kaza işte. ALLAH beterinden korusun.
Çok leziz gözüküyor, afiyet olsun :)
3 saat yürüyüşle o muffin erimiştir, gerisi de güzel olmuş :)
Eh birazcık :))
Tamamdır rakibecim çok çok sağol verdiğin bilgiler için. Şimdi hurma alıp uygulamaya geçme zamanı :)
Su gittikçe çoğalıyor, aferin :)
Bakalım yarına tartı ne diyecek :)
Bu da benim menüm:
Sabah (geç yattığım için geç kalktım ama saatleri tam hatırlamıyorum)
1 kase yarım kabaktan cacık
Öğlen 15:00 gibi
1 nektarin
1 bardak süt
Akşam 19:00
1 kepçe mantı
2 yk pilav
1 karnıyarık
Ara 20:00
1 çay şekersiz
1 dilim çilekli pasta (küçük dilim)
1,5 lt su
Spor:
50 diz çek
10 leg raises
20 yarım mekik
20şer yan mekik
20 toe touch
150 jj
Menümü yazayım bende
Sabah 10.00 fırında peynirli domatesli yumurta küçük bir krep
Akşam 16.00 1 küçük krep peynir nescafe
Ara 18.00 erik yeni dünya çilek az az hepsinden
Saat 20.00 az yer fıstığı
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 150 jj 30 squat 30 mekik
Sabah
1.5 dilim ekmek
Peynir
Ara
Probiyotik çilekli yoğurt
Öğlen
Süt
4yk yulaf ezmesi
1 paket eti form yaban mersinli
Ara
1 kayısı
Akşam
Fırında ızgara çipura
1 dilim ekmek
Salata
Su 2 lt
Spor pazar alışverişi
Yigenle park kosturmacasi ☺
Kızlar pazar alışverişimi yaptım ilk defa hayatında roka aldım bakalim yarın deneyecegim umutsuzum ama olsun.
Bu arada tartıda güzel eksileri gördüm yine bugün ama cumaya kadar susacağım
yine yakalandik radara iyimiziplama jj mi yani? yarin yaparim
senin sonucu merak ediyorum bir haftamı sürdüreceksin? kesin -1 kg çıkarsın cuma günü
Yok canım çeviri yaptım:) Yeğenler konuşunca ne dedikleri anlaşılmıyorBen isveççe ve danimarkaca biliyorum.
Güzel olmuş sporunda öyle:)
Hem yulaf ezmesi hem etiform birlikte fazlamı olmuş . Rokayı ben severim
Canım sen diyet listelerini paylaşıcaktın bizimle, yoksa paylaştında benmı kaçırdım:/
touch tlfonlar böyle :) yarım geliyo yazı:)
Kızlar ben az önce 60 jj 100 mekik 20 toe touch ve 20 squat yaptım.Dışarda çok yürüdüğümden mi bilmiyorum alt bacaklarım şiş, çorap izi çıkmış :/ yeşil çay yaptım bir fincan bakalım .
Olur aslında bu ara çok azalttim yemeği sanki ama istemeden oluyo duzelticem inşallah.Kaptan sana yemek cezası mı versek
Günaydın güzeller nasiliz bugün. Be uykusuzum dun gündüz uyuyunca gece zor uyudum başım ağrıyor resmen nöbetten çıkmış gibiyim.
Olur aslında bu ara çok azalttim yemeği sanki ama istemeden oluyo duzelticem inşallah.
tmm canm zıp zıp zıplarım eve gidince.Yok canım zıplama ip atlama gibi :))
Ne kadar sürdereceğim durumuma bağlı, yani bir hafta fazla olabilir belki, ama dayanabilirsem neden olmasın :)
Dayanabilirsem derken şu an hiç zorlamıyor beni, ama mesela bu gün daha yeni başladı sayılır, akşama kadar nasıl olcam yarın nasıl olur bilemiyorum tabi ki, o yüzden gün belirtmek doğru olmaz canım :) bu gün 3. günüm bir de yarım günüm var
şimdilik -1.800
Kuş kadar yemişsin canımbugünkü menüm gec oldu biraz nisanlimla sinemaya gittik
Uyandigimda migde bulantisi yüzünden hic bisey yiyemedim..
Aksam 20.00
kücük dilim cilekli pasta
21.30
bi tane hindi dürüm bol salatali.
Nekadar su icdim billmiyorum .
1 le 1.5 litre arasi falan
Spor yok .
Geçmiş olsun canım, keyfin yerine geldi mi biraz?Günaydın güzeller nasiliz bugün. Be uykusuzum dun gündüz uyuyunca gece zor uyudum başım ağrıyor resmen nöbetten çıkmış gibiyim.
Bende sporun kahvaltıdan en az 1 saat sonra yapılması gerektiğini biliyorum ama mesela fatmiss hep kahvaltı öncesinde spor yapıyordu, Leyla da sabah egzersizleri yapıyordu ve ikisi de kısa bir süre zarfında baya kilo verdiler. Spor yaparken belli bir güç sarfediyorsun ya kahvaltı yaparsan belki daha enerjik oluyorsundur, belki ondan kahvaltı sonrasında yapılması gerekiyordur?Kizlar aç karnına spor mu iyi yoksa kahvaltı sonrası mı? Daha fazla yakılıyormuş yağlar aç karnına diye duydum, doğrumu ki ? Herzaman da olmuyor mesela bugün çalışıyorum mecbur öğleden sonra yapıcamKilo vermemi hızlandırmam lazım
Rica ederim choco'mVidEolar icin tesekkurler ebrus♥
Güzel olmuş menüm...Aksam - biraz cig koftr ve yesillik- brokoli kavrulmus - halanmis kuzu eti ve kayisi kompostosu
Su -2.5 lt
Spor yarim saat yuruyus pek spor sayilmaz bence bugun squat programina baslamaya karar verdim kizlar 30 gunluk
Spordan 40 dakika sonra yağ yakımı devam ettiği için o yediğini hemen yakmışsındır gülüm. Kiloyu da ondan çabuk vermişsindir muhtemelen.internette baktım biraz çoğunluk ta öyle demiş, benim kuzen futbol antrönörü o da sabah aç karna diyor eşim de.
squat çok faydalı insan uğraşsa. Günde kaç dakika yapılıyor bu 30 günde?
Şimdiye kadar evde olduğum günler kahvaltıyı yedikten 1-2 saat sonra yapıyordum çalıştığım günler ise eve gelince biraz dinlenip yapıyordum. Onlarda öyle diyince kafam karıştı, hani çok mu yavaş gidiyor kilolar böyle yaptığımda diye.
Tek bildiğim gerçek yemekten hemen sonra yapılmaması. 52 kg düştüğüm zamanlar akşam yemeğinden önce gider yapardım spor salonunda gelincede yemek yerdim çok hızlı gitmişti kilolar. Şimdi çok ağır gidiyor:/
Keçmiş olsun quzumMerhabalarrr
Hastayım ama az yemenin, hafifliğin ve kilo vermenin mutluluğuyla hastalığı takmıyorum bile
Dün 53.9 - Bugün 53.7
İnşallah canımHadi hayırlısı ablam, umarım faydasını görürsün :)
Su aslında 2 litreydi de akşam ilaç alınca biraz da arttı
Mantıya pilav yakışmamış ama az yemişsin, bir de pasta var ama ceza yok zaten sporun var
Idare eder durumdayım havada çok sıcak bunaltici yaz gelmesini istemiyorum galiba yaz depresyonuSelam kızlar
Kuş kadar yemişsin canım
Hangi filme gittiniz bakayım?
Geçmiş olsun canım, keyfin yerine geldi mi biraz?
Bende sporun kahvaltıdan en az 1 saat sonra yapılması gerektiğini biliyorum ama mesela fatmiss hep kahvaltı öncesinde spor yapıyordu, Leyla da sabah egzersizleri yapıyordu ve ikisi de kısa bir süre zarfında baya kilo verdiler. Spor yaparken belli bir güç sarfediyorsun ya kahvaltı yaparsan belki daha enerjik oluyorsundur, belki ondan kahvaltı sonrasında yapılması gerekiyordur?
Rica ederim choco'm
Güzel olmuş menüm...
Sen niye squat'a başlıyorsun ki? Bacakların çırpı (ince manasında) gibi, resimde popo da da bir sorun göremedim ben. Sen karın bölgenden şikayetçi değilmiydin canım?
Spordan 40 dakika sonra yağ yakımı devam ettiği için o yediğini hemen yakmışsındır gülüm. Kiloyu da ondan çabuk vermişsindir muhtemelen.
Keçmiş olsun quzum
Tartı da iyi güldürüyor yüzünü, iyisin vallaha
İnşallah canım
Yok yok su harika aynen böyle devam et
Kayınvalide eline düştüm dün yinezaten bu hafta kazanamayacağım ya ondan bu rahatlık
Çok ilginç bir durum, ilk defa duyuyorum yaz depresyonunuIdare eder durumdayım havada çok sıcak bunaltici yaz gelmesini istemiyorum galiba yaz depresyonu
Bende ilk defa giriyorum çaktırmaÇok ilginç bir durum, ilk defa duyuyorum yaz depresyonunu
Selam kızlar
Kuş kadar yemişsin canım
Bende sporun kahvaltıdan en az 1 saat sonra yapılması gerektiğini biliyorum ama mesela fatmiss hep kahvaltı öncesinde spor yapıyordu, Leyla da sabah egzersizleri yapıyordu ve ikisi de kısa bir süre zarfında baya kilo verdiler. Spor yaparken belli bir güç sarfediyorsun ya kahvaltı yaparsan belki daha enerjik oluyorsundur, belki ondan kahvaltı sonrasında yapılması gerekiyordur?
Rica ederim choco'm
Güzel olmuş menüm...
Sen niye squat'a başlıyorsun ki? Bacakların çırpı (ince manasında) gibi, resimde popo da da bir sorun göremedim ben. Sen karın bölgenden şikayetçi değilmiydin canım?
Spordan 40 dakika sonra yağ yakımı devam ettiği için o yediğini hemen yakmışsındır gülüm. Kiloyu da ondan çabuk vermişsindir muhtemelen.
Keçmiş olsun quzum
İnşallah canım
Kayınvalide eline düştüm dün yinezaten bu hafta kazanamayacağım ya ondan bu rahatlık
tmm canm zıp zıp zıplarım eve gidince.
Maşallah iyi vermişsin bu kadar kısa sürede. Metabolizmayı şaşırtmak için bir iki gün uygulanılabilir bir detox aslında. Ama bir hafta tek yönlü gıdayla beslensem saldırırım yemeğe sonra benBunun iyi tarafı da mideyi küçültür, şeker ihtiyacını giderir. Hurma alayım ben bugün kefir var hurmam yok:)
Aksam - biraz cig koftr ve yesillik- brokoli kavrulmus - halanmis kuzu eti ve kayisi kompostosu
Su -2.5 lt
Spor yarim saat yuruyus pek spor sayilmaz bence bugun squat programina baslamaya karar verdim kizlar 30 gunluk
Goncam rahat ol ben her mevsim giriyorum senin o dediğin yereBende ilk defa giriyorum çaktırma
Ben yarışın ilk günü mağlubiyeti kabullendim, eee rakibem ilk günde -1 kg bana yapacak pek birşey kalmıyorSağol canımmm :)
Ne rahatlığı bee toparlan hemen, yarış daha bitmediiii
Jennifer lopezin bi filmine gittikSelam kızlar
Kuş kadar yemişsin canım
Rica ederim choco'm
Güzel olmuş menüm...
Keçmiş olsun quzum
İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?