Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yavaş gitmesi daha iyi sonra geri gelmiyo gidenler. Spor salonuna gittigimdede kizmisti hoca ac gelmeyin demişti.

Hadi hayırlısı ablam, umarım faydasını görürsün :)
Su aslında 2 litreydi de akşam ilaç alınca biraz da arttı

Mantıya pilav yakışmamış ama az yemişsin, bir de pasta var ama ceza yok zaten sporun var

Kaptan sana yemek cezası mı versek

İyi olmuş, sadece o form yiyeceklere dikkat et yine de :)) Bişey bildiğimden değil de bir ara ben de takmıştım kafayı onlara ama bildiğim kadarıyla kilo da veremiyordum, ben pek güvenmiyorum kısaca :)

Yok canım zıplama ip atlama gibi :))

Ne kadar sürdereceğim durumuma bağlı, yani bir hafta fazla olabilir belki, ama dayanabilirsem neden olmasın :)
Dayanabilirsem derken şu an hiç zorlamıyor beni, ama mesela bu gün daha yeni başladı sayılır, akşama kadar nasıl olcam yarın nasıl olur bilemiyorum tabi ki, o yüzden gün belirtmek doğru olmaz canım :) bu gün 3. günüm bir de yarım günüm var

şimdilik -1.800

tmm canm zıp zıp zıplarım eve gidince.
Maşallah iyi vermişsin bu kadar kısa sürede. Metabolizmayı şaşırtmak için bir iki gün uygulanılabilir bir detox aslında. Ama bir hafta tek yönlü gıdayla beslensem saldırırım yemeğe sonra ben Bunun iyi tarafı da mideyi küçültür, şeker ihtiyacını giderir. Hurma alayım ben bugün kefir var hurmam yok:)

Selam kızlar

Kuş kadar yemişsin canım
Hangi filme gittiniz bakayım?

Günaydın güzeller nasiliz bugün. Be uykusuzum dun gündüz uyuyunca gece zor uyudum başım ağrıyor resmen nöbetten çıkmış gibiyim.
Geçmiş olsun canım, keyfin yerine geldi mi biraz?

Bende sporun kahvaltıdan en az 1 saat sonra yapılması gerektiğini biliyorum ama mesela fatmiss hep kahvaltı öncesinde spor yapıyordu, Leyla da sabah egzersizleri yapıyordu ve ikisi de kısa bir süre zarfında baya kilo verdiler. Spor yaparken belli bir güç sarfediyorsun ya kahvaltı yaparsan belki daha enerjik oluyorsundur, belki ondan kahvaltı sonrasında yapılması gerekiyordur?

VidEolar icin tesekkurler ebrus♥
Rica ederim choco'm

Aksam - biraz cig koftr ve yesillik- brokoli kavrulmus - halanmis kuzu eti ve kayisi kompostosu
Su -2.5 lt
Spor yarim saat yuruyus pek spor sayilmaz bence bugun squat programina baslamaya karar verdim kizlar 30 gunluk
Güzel olmuş menüm...
Sen niye squat'a başlıyorsun ki? Bacakların çırpı (ince manasında ) gibi, resimde popo da da bir sorun göremedim ben. Sen karın bölgenden şikayetçi değilmiydin canım?

Spordan 40 dakika sonra yağ yakımı devam ettiği için o yediğini hemen yakmışsındır gülüm. Kiloyu da ondan çabuk vermişsindir muhtemelen.

Merhabalarrr

Hastayım ama az yemenin, hafifliğin ve kilo vermenin mutluluğuyla hastalığı takmıyorum bile

Dün 53.9 - Bugün 53.7
Keçmiş olsun quzum
Tartı da iyi güldürüyor yüzünü, iyisin vallaha

İnşallah canım

Yok yok su harika aynen böyle devam et

Kayınvalide eline düştüm dün yine zaten bu hafta kazanamayacağım ya ondan bu rahatlık

Idare eder durumdayım havada çok sıcak bunaltici yaz gelmesini istemiyorum galiba yaz depresyonu

Sağol canımmm :)

Ne rahatlığı bee toparlan hemen, yarış daha bitmediiii

Ben iyiyim şimdilik, böyle kilom gitmezse durduğu anda ben de normal yemeğe dönücemm

Aksam - biraz cig koftr ve yesillik- brokoli kavrulmus - halanmis kuzu eti ve kayisi kompostosu
Su -2.5 lt
Spor yarim saat yuruyus pek spor sayilmaz bence bugun squat programina baslamaya karar verdim kizlar 30 gunluk

Kesin kararlıysan beraber yapalımmmm canıımmmm
Bu günden başlayalımmmm :)))
her gün rapor vererek yaparızzz :)))

Bende ilk defa giriyorum çaktırma
Goncam rahat ol ben her mevsim giriyorum senin o dediğin yere depresyonu bile bıktırdım

Sağol canımmm :)

Ne rahatlığı bee toparlan hemen, yarış daha bitmediiii
Ben yarışın ilk günü mağlubiyeti kabullendim, eee rakibem ilk günde -1 kg bana yapacak pek birşey kalmıyor
Pes ediyorum bu haftalık

bugünkü menüm gec oldu biraz nisanlimla sinemaya gittik

Uyandigimda migde bulantisi yüzünden hic bisey yiyemedim..

Aksam 20.00
kücük dilim cilekli pasta

21.30
bi tane hindi dürüm bol salatali.

Nekadar su icdim billmiyorum .
1 le 1.5 litre arasi falan

Spor yok .
Jennifer lopezin bi filmine gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…