Goncam rahat ol ben her mevsim giriyorum senin o dediğin yeredepresyonu bile bıktırdım
Ben yarışın ilk günü mağlubiyeti kabullendim, eee rakibem ilk günde -1 kg bana yapacak pek birşey kalmıyor
Pes ediyorum bu haftalık
Ebrucum kalcam biraz daha toparlansin sıkılassin istiyorum karin volgesi de calistiricam tabiki.
Olur kovsercim bugun 50 tan yapicam birazdan bana uyar hem daha iyi olur tek olmamak
Anladım canım, o zaman squat challenge'de size başarılar :)Ebrucum kalcam biraz daha toparlansin sıkılassin istiyorum karin volgesi de calistiricam tabiki.
Olur kovsercim bugun 50 tan yapicam birazdan bana uyar hem daha iyi olur tek olmamak
Çok gecmiş olsun canım, benimde aklımdaydın boynun nasıl oldu diye merak ediyordum. Ama özlüyoruz bir seni :/ kolay gelsin canım, yeni evinde güle güle otur.Selam kızlar. Ben yine bi ugrayayim dedim. Berbat bir hafta geçirdim çok hastaydim bugün iyi çok şükür..bi ara geldim birşeyler yazdım ama simdi mesajlarıma bakınca göremedim..neyse...ebru ve gonca kızlar benim gelebileceğim yok sanki tam olarak..bu ara taşınma izin yeni yere yerleşme falan zor. E kilo da gitmiyor yerinde sayıyor..düşündüm ki artik sonbaharda takıma gelmek benim için en doğrusu..kilo verirsem mezun olmaya gelirim veremezsem uzun sureli izin diye girerim artik listeye...hepinizi sevgiyle kucakliyor, keyifli kilo vermeler diliyorum..
hmm cok az olmuss .. ekmek bile yiye bilirsin bence acikirsan :)Bugünkü rezil menüm
Sabah 12:00
Yarım dilim labneli salamlı ekmek (tam tahıllı)
Akşam 17:00
1 dilim pasta
1 fincan yeşil çay
Sabah haber geldi misafir gelecekmiş, temizlik falan derken vaktim olmadı birşey yemeye. Şuan tokum acıkırsam yoğurt yiyeceğim.
Su 1,5 lt
Spor: temizlik hariç yok
Çok geçmiş olsun ve Allah rahmet eylesin. Hayat işte, düşe kalkaAlinti yaptim ama silinmis dun baya uzucuydu oglen hazirlik yaparken disari cikmak icin bevisim orumcekten dustu bi de banyoda bisey gormus almak isterken esige ttakildi ben bi kac adim gerisindeydim gece de ruyamda gormustum orumcekten dustugunu akilsiz kafa niye bindiriyorsunki kafasi fayansa degdi Allahtan sert carpmadi yetistim tuttum yine bacaklarindan ama agladi baya onunla beraber ben de tabi, oo uzuntuyle bisey yiyemedim. Aksam da cok sevdigim birinin vefat haberini aldim iki gundur agliyorum ya :-(
Güzel olmus ama su bide spor yazmamissinSabah
1 kumru
Öğlen
1 kase ezogelin çorba
1 dilim ekmek
Ara
1 armut
Ara
1 elma tarçınlı activia
Akşam
1parmak sucuk
1kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
3kayısı
1 armut
Kötü olmuş gerçekten canım bana benziycen ama ben bugün yedim.Bugünkü rezil menüm
Sabah 12:00
Yarım dilim labneli salamlı ekmek (tam tahıllı)
Akşam 17:00
1 dilim pasta
1 fincan yeşil çay
Sabah haber geldi misafir gelecekmiş, temizlik falan derken vaktim olmadı birşey yemeye. Şuan tokum acıkırsam yoğurt yiyeceğim.
Su 1,5 lt
Spor: temizlik hariç yok
Hoşgeldin canım. Inşallah verirsin kiloları. Boynun nasıl duzeldinmi biraz. Tayininiz ciktimi bellimi nereye gidiyosunuz.Selam kızlar. Ben yine bi ugrayayim dedim. Berbat bir hafta geçirdim çok hastaydim bugün iyi çok şükür..bi ara geldim birşeyler yazdım ama simdi mesajlarıma bakınca göremedim..neyse...ebru ve gonca kızlar benim gelebileceğim yok sanki tam olarak..bu ara taşınma izin yeni yere yerleşme falan zor. E kilo da gitmiyor yerinde sayıyor..düşündüm ki artik sonbaharda takıma gelmek benim için en doğrusu..kilo verirsem mezun olmaya gelirim veremezsem uzun sureli izin diye girerim artik listeye...hepinizi sevgiyle kucakliyor, keyifli kilo vermeler diliyorum..
Senin menün güzel olmuş canım.Bugünkü menüm
iyi hiss etmedim bütün gün kendimi yattim hep ..
sabah 11.00 yesil cay
13.00 yesil cay
15.00 yesil cay
4 biskuit kücük 1 tl büyüklügünde
19.00
4 kasik pilav üstü tavuk..
yesil salata .
4 parca karpuz
2 kasik yogurt ..
0.5 litre su icdim sadece cok cay icdim o yüzden icemedim .. vugun gece caliscam ama icerim daha bol bol .. uyumadan gidiCem
Spor yok..
1 tl büyüklüğündeBugünkü menüm
iyi hiss etmedim bütün gün kendimi yattim hep ..
sabah 11.00 yesil cay
13.00 yesil cay
15.00 yesil cay
4 biskuit kücük 1 tl büyüklügünde
19.00
4 kasik pilav üstü tavuk..
yesil salata .
4 parca karpuz
2 kasik yogurt ..
0.5 litre su icdim sadece cok cay icdim o yüzden icemedim .. vugun gece caliscam ama icerim daha bol bol .. uyumadan gidiCem
Spor yok..
Ay tatlım unutmusumGüzel olmus ama su bide spor yazmamissin
Hahah kücük yanii 4 yazinca cok geliyoorr haha aklimada o geldi1 tl büyüklüğündeiyiymiş.
Çok beğendim gerçekten.Hahah kücük yanii 4 yazinca cok geliyoorr haha aklimada o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?