Aynen ama migdemi bozdu ayuptir söylemesi cokk kötü migdem bulanfi tutamadim kendimi cikti yani
Tiramisu,kurabiye,simit,rus salatasiii ooo sayamiyorum yarin sana 200 jumping , 100 ip atlama cezasi ;-) bi de ne kadar su ictin yazmamissin canim kilonla 35 i carp yarin o kadar su ic bu da cezakizlar bugun sabah
haslama yumurta
bi parca peynir
domates
salatalik
yarim simit
bi cay kasigi surme ckolata
biraz fistik yedim
ev gezmesi vardi
vardi
ogle
bi kac kasik makarna
biraz patlican ezme
biraz da rus salatasi yedim
bi tane elmali kurabiye
cok ince dilim tiramisu
aksam da bes kucuk kofte sirf kiymadan
iki kasik yogurt yedim
evde pudingli tatli yapiyolar oglanla babasi yemicemmmmmm telde oyun oynicam :))
yarında yaparım, cumartesi evde olmayacağım, pazar günü devam ederim inşallah:)) Pazartesi ve salı ev taşıyacağımız için zor görünüyor.
Perşembe günü yufka ve kızarmış tavuk olmamış
Ben siyah ekmek bile tüketmeden başladığım ilk haftalar kilom çok güzel iniyordu, sadece wasa kullanıyordum ekmek niyetine. Ama sonradan tok tutsun diye siyah ekmek yemeye başladım ağır ağır gitti kilom. Bende tam tersi etki yani. Sıfır ekmekle çok güzel veriyorum. Ekmek kullandığım zaman daha şişkin hissediyorum:/ Belkide ekmeğe intoleransım vardır..
fevkaladenin fevkindeenormal yemeğe çoook yavaş başla birden üzerine gitme
Çok olmuş hele ki tartı gününden önce olmamış gülüm ya
Kankicannn akşama kadar iyi , ama kendinde biliyosundur ki akşam olmamış maalesefüstüne yeşil çay içmeye çalış.
Artik kilom durmaya basliyor cok zor gidior o yüzden detoks kesin yapmam lazim vicud kendine gelsinİstersen başarırsın biliyorsun herhalde
umarım istediğin kiloya ulaşırsınn..
Artik kilom durmaya basliyor cok zor gidior o yüzden detoks kesin yapmam lazim vicud kendine gelsin
Haha o anlamda hic düsünmedim ama pek bi döner tabagin eseri kalmadi. galiba artik migdem böyle birfen agri yagli seyler almiyor . Hemen cok kötü oluyorumiyi mi olmuş nee
Tatlim patatesin her turlusu zararmis dun ogrendim haslam bile farketmio. Ayrica zeytin cok kalorili bi yiyecek gunluk 2-3 tanesi vucudun ohtiyacini karsoliyormus bilgine. Menunun devami nerede ?bugunku menum: kahvaltida actifryde patetes
10 tane zeytin
1 kirbit kutusu buyuklugunde peynir
1 bardak portakal suyu
ara : kahve
ekmek yemedim genelde kalori dengelemeye calusiyorum daha ogle ve aksami yemedim burda daha oglen.gece sizler uykudayken yazarim.
Yapacamda hhaha hurmamizz yokk ebru ablamla pazartesi alicaz iyilerinden . Markette oluyor ama onöar pek iyi olmuyorr ..Senin konuşan değil harekete geçen vaktinn ne kalmış ki gelinlik almaya :))
hemen bişeyler yapp :))
VicudArtik kilom durmaya basliyor cok zor gidior o yüzden detoks kesin yapmam lazim vicud kendine gelsin
Haha o anlamda hic düsünmedim ama pek bi döner tabagin eseri kalmadi. galiba artik migdem böyle birfen agri yagli seyler almiyor . Hemen cok kötü oluyorum
Yapacamda hhaha hurmamizz yokk ebru ablamla pazartesi alicaz iyilerinden . Markette oluyor ama onöar pek iyi olmuyorr ..
bende de öyle olmuştu. Geçen hafta protein ağırlıklı beslendim gitti kilom bu haftada dikkat ettim, son 2 gun de hurma. İniyo kilocuklarArtik kilom durmaya basliyor cok zor gidior o yüzden detoks kesin yapmam lazim vicud kendine gelsin
Diyetisyen arkadaşım kilona göre su tüketi dedi 100 kilo olduğum için 4 lt yakın içiyorum fazlası böbreğini yorar dedi ona da dikkat etmek lazım arkadaşlar
Akşam batirmissin canım inşallah tartı Üzmez yarınbugunkü menüm
sabah güzel baslayip aksam kötü sonuclanan menüm..
sabah 4.00 yesil cay
Sabah 8.00
bitane alman simiti .. yagsiz oluyor sadece un tuz su ..
Sabah 9.30
mercimek corba
yaninda yarim dilim yani 3 isirik ekmek.
Aksam 21.00
bitane döner tabagi Yedim
Su 2 litRe
Spor isyerindw herzamanki gibi
Güzel olmuş canım ama su az olmuş.Diyecek birşey yok, süpersin kuzu, iraden harika :)
Arkadaşlar demiş zaten bir arada yazarsan yorumlaması daha kolay olur. Patates kızartmasına birşey diyemem actifry'de yağ çok az ekleniyor bildiğim kadarıyla. Zeytin azıcık çok olmuş :)
Ay o çok tatlıdır şimdi maşallah :)
Börek hariç iyi olmuş tatlım.
Rakibecim beni alt ettin, yerden yere vurdun. Başarından dolayı tebrik ederim. Bekle beni haftaya hurmalarımla ben geliyorum :))) işte o zaman ben susacağım tartım konuşacak :)
Misafirlik olaya son noktayı koymuş. Inşallah pudingli tatlıdan yememişsindir canım? :)
Senin artık hurma diyetini bitirme vaktin geldi galiba :)))
Bu da benim menüm
Sabah 08:30
Yoğurt, 2 dilim ananas, tarçın, 1 tk chia
1 fincan limonlu zencefilli çay
Öğle 11:30
1 kivi, 1 nektarin, yoğurt, tarçın
1 fincan detoks çayı
Ara 14:00
10 badem
Ara 17:30
1 wasa, 2 minik domates
2 hurma (4 tanecik vardı evde çok mutlu oldum)
Akşam 21:00
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
2 ısırık pide
1,5 lt su
Spor: 8413 adım
Yarın sabah tartının ne diyeceğini çok merak ediyorum :)
1 kiloya 30 ml. Kilonu 30 la carpKilona göre nasıl oluyor canım ? yani nasıl hesaplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?