Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tiramisu,kurabiye,simit,rus salatasiii ooo sayamiyorum yarin sana 200 jumping , 100 ip atlama cezasi ;-) bi de ne kadar su ictin yazmamissin canim kilonla 35 i carp yarin o kadar su ic bu da ceza

Kolay gelsin canım :)

öyle yaparım zaten, birden fazla yersem hastanelik olurum Allah korusunn :))

Tatlim patatesin her turlusu zararmis dun ogrendim haslam bile farketmio. Ayrica zeytin cok kalorili bi yiyecek gunluk 2-3 tanesi vucudun ohtiyacini karsoliyormus bilgine. Menunun devami nerede ?

Senin konuşan değil harekete geçen vaktinn ne kalmış ki gelinlik almaya :))
hemen bişeyler yapp :))
Yapacamda hhaha hurmamizz yokk ebru ablamla pazartesi alicaz iyilerinden . Markette oluyor ama onöar pek iyi olmuyorr ..

Haha o anlamda hic düsünmedim ama pek bi döner tabagin eseri kalmadi. galiba artik migdem böyle birfen agri yagli seyler almiyor . Hemen cok kötü oluyorum

bişey yeme artıkk su bile içmee

Yapacamda hhaha hurmamizz yokk ebru ablamla pazartesi alicaz iyilerinden . Markette oluyor ama onöar pek iyi olmuyorr ..

alın da başlayın bir an önce :)

Artik kilom durmaya basliyor cok zor gidior o yüzden detoks kesin yapmam lazim vicud kendine gelsin
bende de öyle olmuştu. Geçen hafta protein ağırlıklı beslendim gitti kilom bu haftada dikkat ettim, son 2 gun de hurma. İniyo kilocuklar Kıyafetlerim sarkık duruyor üzerimde sanki başkasından ödünç alıp giymişim gibi İnmeyi bırak sıkılaşmışım bide. Sende başaracaksınnn

Emzirenlere sesleniyorum
Emzirmek onune gelen tatliyi yemek icin bahane deildir bunu siz biliosunuz ama kendinize itiraf edemiyorsunuz. Tatlilar sut yapmaz, sute de deger katmaz sadece size kilo yapar , bingil bingil yag yapar belinize yumos bi anne olursunuz . Bunun yerine bol su icin 3-4 lt, kaynatilmis sut icin gaz yapmasin diye. Cok tatli yemek istiyorsaniz gunluk bi lokma bitter veya sutlu tatlilari tercih edin . Aaa senin bebeginde mi var inaaanmiyoorummmmmm laflarini duymak icin yagli yiyeceklere tatlilara tuzlulara unlulara hayir demeyi ogrenelim. Nefsimizi koreltmek icin sadece tadina bakip birakalimmm . Kendimizi sevelim♥

Ben de emziriyorum ve 3 haftadır diyet yapıyorum bazen canım çok isterse haftada bir kez sütlü tatlı genelde süt helvası yiyorum. Sutumde azalma olmadı. Hic şok diyet yapmadım emziren hiç kimse yapmasın çünkü o zaman süt oranında azalma olur.

Diyetisyen arkadaşım kilona göre su tüketi dedi 100 kilo olduğum için 4 lt yakın içiyorum fazlası böbreğini yorar dedi ona da dikkat etmek lazım arkadaşlar

Akşam batirmissin canım inşallah tartı Üzmez yarın
Güzel olmuş canım ama su az olmuş.
Kilona göre nasıl oluyor canım ? yani nasıl hesaplanıyor
1 kiloya 30 ml. Kilonu 30 la carp

Onu tam olarak sormadım ama bana 4 litreyi geçme dedi sen nerdeyse benim yarı kilomdasin 2 veya 2.5 litre senin için yeter gibi yarın gitcem yanına tartilmak için ayrıntılı şekilde sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…