eşini mi şişmanlatmaya çalışıyosunHım anladım canım bu arada ekmek sevilmez mi yaa ben bayılıyorum yakında fırın var ekmeğin kokusu buram buram geliyor kokusu bile beni açıktıriyor. Bazen kendi ekmeğimi bile kendim yapıyorum ama sadece kocama yediriyorum ben öyle izliyorum.
Bu arada arkadaşlar ben yatmadan önce muhakkak sade soda içiyorum çok iyi geliyor
Bikaç gün ara ver canım yemek ye biraz.Bu arada ben ciddi ciddi yemek yemeği özledimm
Tuzum eksik gibi geliyor yaa, ekmekli yağlı tuzlu kısaca normal yemek istiyorumm
o kafaya takmıyorsa sen bide onun şişmanlığını dert edip kalma daAynen öyle yapıyorum
Bana sürekli diyet yapma diyor sinirleniyorum ben de o da az kilo alsın da anlasın beni
Bikaç gün ara ver canım yemek ye biraz.
bugunkü menüm
sabah güzel baslayip aksam kötü sonuclanan menüm..
sabah 4.00 yesil cay
Sabah 8.00
bitane alman simiti .. yagsiz oluyor sadece un tuz su ..
Sabah 9.30
mercimek corba
yaninda yarim dilim yani 3 isirik ekmek.
Aksam 21.00
bitane döner tabagi Yedim
Su 2 litRe
Spor isyerindw herzamanki gibi
Diyecek birşey yok, süpersin kuzu, iraden harika :)İyi akşamlar :)
Menüm
14 gibi
7 hurma
1 fincan çay
akşamüstü 1 kase yoğurt
20de
7hurma
1 fincan çay
22de
7 hurma
1 fincan çay
1 fincan yeşilçay
su 2lt geçti
Akşam geç oldu ama acıktım niyeyse yoksa yemeği düşünmüyordum
sabah vaktinde yiyemedim öğlene kadar, sonra da canım istemedi yemek o yüzden bugünlük saçma oldu saatler :)
Arkadaşlar demiş zaten bir arada yazarsan yorumlaması daha kolay olur. Patates kızartmasına birşey diyemem actifry'de yağ çok az ekleniyor bildiğim kadarıyla. Zeytin azıcık çok olmuş :)bugunku menum: kahvaltida actifryde patetes
10 tane zeytin
1 kirbit kutusu buyuklugunde peynir
1 bardak portakal suyu
ara : kahve
ekmek yemedim genelde kalori dengelemeye calusiyorum daha ogle ve aksami yemedim burda daha oglen.gece sizler uykudayken yazarim.
Ay o çok tatlıdır şimdi maşallah :)Menum:
10.00- 1 yumurta beyazi
11.30- yarim coban boregi
ara-3 cig badem-1 gun kurusu kayisi
16.00- 1 kase tarhana corbasi
20.00- 1er parca kizarmis tavuk ve kirmizi et
2 lt su
Spor yapamadim bebek pesinde kosturuyorum surekli bu aralar yurumeye calisiyor koltuga sehpaya tutunuyor hep dusmesin diye cok ugrasiyorum firsat buldukca dinleniyorum
Bu arada coban boregi bilmeyenler icin;
Yufka ekmegi
Rakibecim beni alt ettin, yerden yere vurdun. Başarından dolayı tebrik ederim. Bekle beni haftaya hurmalarımla ben geliyorum :))) işte o zaman ben susacağım tartım konuşacak :)Canım ben yine de bugünkü kilomu yazayım yani bir sorun olur da gelemezsem diye tedbir olsun :)
geçen hafta - 55.5
bu hafta - 52.6
fark - 2.900
ortalama - 5.22% (doğru mu? kaç kere hesapladım, yalnış da olabilir ama)
Misafirlik olaya son noktayı koymuş. Inşallah pudingli tatlıdan yememişsindir canım? :)kizlar bugun sabah
haslama yumurta
bi parca peynir
domates
salatalik
yarim simit
bi cay kasigi surme ckolata
biraz fistik yedim
ev gezmesi vardi
vardi
ogle
bi kac kasik makarna
biraz patlican ezme
biraz da rus salatasi yedim
bi tane elmali kurabiye
cok ince dilim tiramisu
aksam da bes kucuk kofte sirf kiymadan
iki kasik yogurt yedim
evde pudingli tatli yapiyolar oglanla babasi yemicemmmmmm telde oyun oynicam :))
Senin artık hurma diyetini bitirme vaktin geldi galiba :)))Bu arada ben ciddi ciddi yemek yemeği özledimm
Tuzum eksik gibi geliyor yaa, ekmekli yağlı tuzlu kısaca normal yemek istiyorumm
Döner Eti vardi pilavi üstünde salata bide cacik kötü olan döner eti danaydiiyi olmuş akşam kötü dediğin için merak ettim acaba döner tabağında neler vardı :)))
resimlere baktım çoğu et gibi, senin yediğin nee :))
Ben de diorum nerede benim kankitomun menusu. Ya bi suru alinti yaptim hepsi silindi walla mesaj yazmak iskence oldu bana hep kapanio sayfalar.Diyecek birşey yok, süpersin kuzu, iraden harika :)
Arkadaşlar demiş zaten bir arada yazarsan yorumlaması daha kolay olur. Patates kızartmasına birşey diyemem actifry'de yağ çok az ekleniyor bildiğim kadarıyla. Zeytin azıcık çok olmuş :)
Ay o çok tatlıdır şimdi maşallah :)
Börek hariç iyi olmuş tatlım.
Rakibecim beni alt ettin, yerden yere vurdun. Başarından dolayı tebrik ederim. Bekle beni haftaya hurmalarımla ben geliyorum :))) işte o zaman ben susacağım tartım konuşacak :)
Misafirlik olaya son noktayı koymuş. Inşallah pudingli tatlıdan yememişsindir canım? :)
Senin artık hurma diyetini bitirme vaktin geldi galiba :)))
Bu da benim menüm
Sabah 08:30
Yoğurt, 2 dilim ananas, tarçın, 1 tk chia
1 fincan limonlu zencefilli çay
Öğle 11:30
1 kivi, 1 nektarin, yoğurt, tarçın
1 fincan detoks çayı
Ara 14:00
10 badem
Ara 17:30
1 wasa, 2 minik domates
2 hurma (4 tanecik vardı evde çok mutlu oldum)
Akşam 21:00
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
2 ısırık pide
1,5 lt su
Spor: 8413 adım
Yarın sabah tartının ne diyeceğini çok merak ediyorum :)
Diyecek birşey yok, süpersin kuzu, iraden harika :)
Arkadaşlar demiş zaten bir arada yazarsan yorumlaması daha kolay olur. Patates kızartmasına birşey diyemem actifry'de yağ çok az ekleniyor bildiğim kadarıyla. Zeytin azıcık çok olmuş :)
Rakibecim beni alt ettin, yerden yere vurdun. Başarından dolayı tebrik ederim. Bekle beni haftaya hurmalarımla ben geliyorum :))) işte o zaman ben susacağım tartım konuşacak :)
Misafirlik olaya son noktayı koymuş. Inşallah pudingli tatlıdan yememişsindir canım? :)
Bu da benim menüm
1 fincan detoks çayı
10 badem
1 wasa, 2 minik domates
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
2 ısırık pide
1,5 lt su
Diyecek birşey yok, süpersin kuzu, iraden harika :)
Bu da benim menüm
1 fincan detoks çayı
10 badem
1 wasa, 2 minik domates
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
2 ısırık pide
1,5 lt su
Döner Eti vardi pilavi üstünde salata bide cacik kötü olan döner eti danaydi
Aboooo bennde baslicam hurma diyetine 69 görene kadar yapmazsam seda degilim .. 7. Ayin sonu türkiyeye gelinlik almaya gidicemm .. 70 kesin olmam lazim .. 11. Aya kadar 65 olurum heralde :))Canım ben yine de bugünkü kilomu yazayım yani bir sorun olur da gelemezsem diye tedbir olsun :)
geçen hafta - 55.5
bu hafta - 52.6
fark - 2.900
Saygilarrr kaptaniceem♥Ben yine olağan tehdidimi savurayım yarın kilo bildirimi 13.00 da bitmiş olsun ona göre hee
yarında yaparım, cumartesi evde olmayacağım, pazar günü devam ederim inşallah:)) Pazartesi ve salı ev taşıyacağımız için zor görünüyor.Kolay gelsin canım sana da :)
kaç gün yapmayı düşünüyorsun ?
ben bütün gün istemedim akşam acıktım
Perşembe günü yufka ve kızarmış tavuk olmamışMenum:
10.00- 1 yumurta beyazi
11.30- yarim coban boregi
ara-3 cig badem-1 gun kurusu kayisi
16.00- 1 kase tarhana corbasi
20.00- 1er parca kizarmis tavuk ve kirmizi et
2 lt su
Spor yapamadim bebek pesinde kosturuyorum surekli bu aralar yurumeye calisiyor koltuga sehpaya tutunuyor hep dusmesin diye cok ugrasiyorum firsat buldukca dinleniyorum
Bu arada coban boregi bilmeyenler icin;
Yufka ekmegi
Ben siyah ekmek bile tüketmeden başladığım ilk haftalar kilom çok güzel iniyordu, sadece wasa kullanıyordum ekmek niyetine. Ama sonradan tok tutsun diye siyah ekmek yemeye başladım ağır ağır gitti kilom. Bende tam tersi etki yani. Sıfır ekmekle çok güzel veriyorum. Ekmek kullandığım zaman daha şişkin hissediyorum:/ Belkide ekmeğe intoleransım vardır..ekmeği tamamen bırakmak zararlı demişti ayça kaya bir programda bende bırakmıştım da geri başladım onu dinleyince .bence ideal menü bende azaltmaya çalışıyorum senin gibi daha başaramadım ama :)
fevkaladenin fevkindeeCanım ben yine de bugünkü kilomu yazayım yani bir sorun olur da gelemezsem diye tedbir olsun :)
geçen hafta - 55.5
bu hafta - 52.6
fark - 2.900
Çok olmuş hele ki tartı gününden önce olmamış gülüm yakizlar bugun sabah
haslama yumurta
bi parca peynir
domates
salatalik
yarim simit
bi cay kasigi surme ckolata
biraz fistik yedim
ev gezmesi vardi
vardi
ogle
bi kac kasik makarna
biraz patlican ezme
biraz da rus salatasi yedim
bi tane elmali kurabiye
cok ince dilim tiramisu
aksam da bes kucuk kofte sirf kiymadan
iki kasik yogurt yedim
evde pudingli tatli yapiyolar oglanla babasi yemicemmmmmm telde oyun oynicam :))
Kankicannn akşama kadar iyi , ama kendinde biliyosundur ki akşam olmamış maalesefbugunkü menüm
sabah güzel baslayip aksam kötü sonuclanan menüm..
sabah 4.00 yesil cay
Sabah 8.00
bitane alman simiti .. yagsiz oluyor sadece un tuz su ..
Sabah 9.30
mercimek corba
yaninda yarim dilim yani 3 isirik ekmek.
Aksam 21.00
bitane döner tabagi Yedim
Su 2 litRe
Spor isyerindw herzamanki gibi
Aynen ama migdemi bozdu ayuptir söylemesi cokk kötü migdem bulanfi tutamadim kendimi cikti yaniÇok ta kötü değil gibi ama tartı akşamı iyi olmamışş :)
Aboooo bennde baslicam hurma diyetine 69 görene kadar yapmazsam seda degilim .. 7. Ayin sonu türkiyeye gelinlik almaya gidicemm .. 70 kesin olmam lazim .. 11. Aya kadar 65 olurum heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?