Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haha üstlerimin hic biri olmasinda zayifliyimm . Bakalim hafta hurma diyetini yapicam ..nasiletki edick merak ediyorum

Tatlim patatesin her turlusu zararmis dun ogrendim haslam bile farketmio. Ayrica zeytin cok kalorili bi yiyecek gunluk 2-3 tanesi vucudun ohtiyacini karsoliyormus bilgine. Menunun devami nerede ?
Canim evet biliyorum zeytin fazla benim birinci dusmanim zeytin onu hayatimdan cikarmam lazim. Cok tatli tuketmiyorum ekmegide oyle ama zeytine dayanamiyorum o azalmis hali
Patateside her zaman yemiyorum zaten arada oglum isteyince yapiyorum sabah erken ciktigim icin evden herkese ayri ugrasamiyorum menude ne varsa onu yiyorum. Aksamina dikkat ediyorum sabah kacirdiysam.
menuyude en son ben vermis olacagim tamamini siz uykudayken o zaman tamamlaniyo cunku

Ben de diorum nerede benim kankitomun menusu. Ya bi suru alinti yaptim hepsi silindi walla mesaj yazmak iskence oldu bana hep kapanio sayfalar.
Menu guzel de su az olmus kanki hadi mutfaga 2 lt ye tamamla suyunu uyumadan ♥
İçemedim chocom, pestilim çıkmış hemen yattım ama bugün telafi ederim :-*

Yahu arkadas tartinin ahini mi aldim üstüne cika cika anlamadim gitti bana böyle yapti
terbiyesiz

Kilo bildirimim

Gecen hafta: 64,2 kg
Bu hafta:
64,1 kg
Fark:
-0,100 gr
Ortalama:
0,16%
Mesaj sayim:
127

Saatleri de yazsan sevinirim canım. Tiramisu ve kurabiye arasında seçim yapsaydin keşke. Birde yemekten kısma emzirdigin için ama şekeri kesebilirsin sanada bebegede bi faydasi yok zararı var.
Tiramisu,kurabiye,simit,rus salatasiii ooo sayamiyorum yarin sana 200 jumping , 100 ip atlama cezasi ;-) bi de ne kadar su ictin yazmamissin canim kilonla 35 i carp yarin o kadar su ic bu da ceza
of off kizlar ya ilk gunden mahvettiniz beni ev gezmesi vardi ondan yemedim normal yemek ..catalin ucuyla yedim az az tamamen kisitlamak birden isyan yapar bende.. ben bunlari yiyerek de veriyorum iki gunde toplam 500 gitti arti iki kucuk canavarim var benim onlara nasil enerji bulurum yemessem arti calisiyorum hem ev hem is hem iki cocukbiri meme de el insaf guzellerim yaaavvv 58.5 tan 58.0 dayim gruba baslayali 100 bi gun oncesiyle 500 gittii

Kilo bildirimi
gecen hafta 72.5
bu hafta 72.9
Fark +400
Bence kesin sislik var, bütün gece calistin ve üstelik uykusuzdun da - ortalaman: -0,55%
Üzülme kuzum pazartesiden itibaren sallayacagiz buralari

Tebrik ederim canim kisa sürede yarim kiloluk bir agirliktan kurtuldun
Ortalaman: 0,85%

Kilo Bildirimi:
Geçen hafta: 75,7
Bu hafta: 74,8
Fark: - 900 gr
Mesaj Sayım: 50
Tebrik ederim Parfym 'üm
Haftaya gitsin dörtler
gelsin ücler

tilililililiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…