Haha üstlerimin hic biri olmasinda zayifliyimm . Bakalim hafta hurma diyetini yapicam ..nasiletki edick merak ediyorumbende de öyle olmuştu. Geçen hafta protein ağırlıklı beslendim gitti kilom bu haftada dikkat ettim, son 2 gun de hurma. İniyo kilocuklarKıyafetlerim sarkık duruyor üzerimde sanki başkasından ödünç alıp giymişim gibi İnmeyi bırak sıkılaşmışım bide. Sende başaracaksınnn
Canim evet biliyorum zeytin fazla benim birinci dusmanim zeytin onu hayatimdan cikarmam lazim. Cok tatli tuketmiyorum ekmegide oyle ama zeytine dayanamiyorum o azalmis haliTatlim patatesin her turlusu zararmis dun ogrendim haslam bile farketmio. Ayrica zeytin cok kalorili bi yiyecek gunluk 2-3 tanesi vucudun ohtiyacini karsoliyormus bilgine. Menunun devami nerede ?
İçemedim chocom, pestilim çıkmış hemen yattım ama bugün telafi ederim :-*Ben de diorum nerede benim kankitomun menusu. Ya bi suru alinti yaptim hepsi silindi walla mesaj yazmak iskence oldu bana hep kapanio sayfalar.
Menu guzel de su az olmus kanki hadi mutfaga 2 lt ye tamamla suyunu uyumadan ♥
Nöbetten çıkıyorum cikolatam daha eve gidip tartilcam az eksideyim ama bakalım hayırlısı. Herkes ekside olsun inşallah.Goncaaa senin kilonda azalma var mi cok heyecanlandim simdi yari kim kazanacak
Saatleri de yazsan sevinirim canım. Tiramisu ve kurabiye arasında seçim yapsaydin keşke. Birde yemekten kısma emzirdigin için ama şekeri kesebilirsin sanada bebegede bi faydasi yok zararı var.
of off kizlar ya ilk gunden mahvettiniz beni ev gezmesi vardi ondan yemedim normal yemek ..catalin ucuyla yedim az az tamamen kisitlamak birden isyan yapar bende.. ben bunlari yiyerek de veriyorum iki gunde toplam 500 gitti arti iki kucuk canavarim var benim onlara nasil enerji bulurum yemessem arti calisiyorum hem ev hem is hem iki cocukbiri meme de el insaf guzellerim yaaavvv 58.5 tan 58.0 dayim gruba baslayali 100 bi gun oncesiyle 500 gittiiTiramisu,kurabiye,simit,rus salatasiii ooo sayamiyorum yarin sana 200 jumping , 100 ip atlama cezasi ;-) bi de ne kadar su ictin yazmamissin canim kilonla 35 i carp yarin o kadar su ic bu da ceza
Bence kesin sislik var, bütün gece calistin ve üstelik uykusuzdun da - ortalaman: -0,55%Kilo bildirimi
gecen hafta 72.5
bu hafta 72.9
Fark +400
Tebrik ederim canim kisa sürede yarim kiloluk bir agirliktan kurtuldun58.0 im suan
Tebrik ederimKilo Bildirimi:
Geçen hafta: 75,7
Bu hafta: 74,8
Fark: - 900 gr
Mesaj Sayım: 50
Harikaben yeni olduğum için geçmiş yok . ama pazartesi 71.9 dum bugün 70.9 um aç karnına :)
7 mayısta başladım arkadaşlar 102.7 ile az önce tartildim vee 95.6 çıktım o kadar mutlu oldum ki anlatamam
7 mayısta başladım arkadaşlar 102.7 ile az önce tartildim vee 95.6 çıktım o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Masallah canim, tek kelimeyle harikaYani üç haftada -7.100 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?