Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben yine olağan tehdidimi savurayım yarın kilo bildirimi 13.00 da bitmiş olsun ona göre hee

Canım ben yine de bugünkü kilomu yazayım yani bir sorun olur da gelemezsem diye tedbir olsun :)

geçen hafta - 55.5

bu hafta - 52.6

fark - 2.900

ortalama - 5.22% (doğru mu? kaç kere hesapladım, yalnış da olabilir ama)

Canım ben yine de bugünkü kilomu yazayım yani bir sorun olur da gelemezsem diye tedbir olsun :)

geçen hafta - 55.5

bu hafta - 52.6

fark - 2.900

ortalama - 5.22% (doğru mu? kaç kere hesapladım, yalnış da olabilir ama)
Tebrikler canım ortalama 5.23

kizlar bugun sabah
haslama yumurta
bi parca peynir
domates
salatalik
yarim simit
bi cay kasigi surme ckolata
biraz fistik yedim
ev gezmesi vardi
vardi
ogle
bi kac kasik makarna
biraz patlican ezme
biraz da rus salatasi yedim
bi tane elmali kurabiye
cok ince dilim tiramisu

aksam da bes kucuk kofte sirf kiymadan
iki kasik yogurt yedim

evde pudingli tatli yapiyolar oglanla babasi yemicemmmmmm telde oyun oynicam :))

bence bayağı ağır olmuş . makarna ,tiramisu,kurabiye,simit çikolata az az ama hepsi birleşince bayağı fazla oluyor

Saatleri de yazsan sevinirim canım. Tiramisu ve kurabiye arasında seçim yapsaydin keşke. Birde yemekten kısma emzirdigin için ama şekeri kesebilirsin sanada bebegede bi faydasi yok zararı var.

ekmeği tamamen bırakmak zararlı demişti ayça kaya bir programda bende bırakmıştım da geri başladım onu dinleyince .bence ideal menü bende azaltmaya çalışıyorum senin gibi daha başaramadım ama :)
Canim ben ekmek fazla sevmiyorum zaten normalde de pek yemem ozellikle pilav makarna patates varsa sofrada asla yemem ekmek. Kahvaltida sadece tatli yiyeceksem bi kac lokma yeterli oluyor. Yoksa cok kuru kuru gelio bana yumurtayla zeytin yerim mesela ekmek istesem de yiyemem

Ooooo senin menü almış başını gidiyorr canımm :))
Böyle kilo veremezsin, rus salatasına 2 gündür dolapta bakıyorum benn

ne güzel ,ben çok seviyorum ekmeği malesef

Hım anladım canım bu arada ekmek sevilmez mi yaa ben bayılıyorum yakında fırın var ekmeğin kokusu buram buram geliyor kokusu bile beni açıktıriyor. Bazen kendi ekmeğimi bile kendim yapıyorum ama sadece kocama yediriyorum ben öyle izliyorum.

Bu arada arkadaşlar ben yatmadan önce muhakkak sade soda içiyorum çok iyi geliyor

Bu arada ben ciddi ciddi yemek yemeği özledimm
Tuzum eksik gibi geliyor yaa, ekmekli yağlı tuzlu kısaca normal yemek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…