- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Ben hurmacilardan deilim yavruHurma sen nelere kadirsin
Senin son menülerinde de vardi ya ondan kuzum :)))Ben hurmacilardan deilim yavru
tebrik ederim bayağı gitmiş 1 haftadaGeçen hafta 78.6
Bugün 76.9
Daha da dusuktum de kızlar vücudumda şişlik var. Haftaya daha da bomba gibi geleceğim
İnşallahhh canımm darısı senin başınaBence kesin sislik var, bütün gece calistin ve üstelik uykusuzdun da - ortalaman: -0,55%
Üzülme kuzum pazartesiden itibaren sallayacagiz buralari
Tebrik ederim canim kisa sürede yarim kiloluk bir agirliktan kurtuldun
Ortalaman: 0,85%
Tebrik ederimParfym 'üm
Haftaya gitsin dörtler gelsin ücler
tilililililiiiiiiii
Tebrik ederim canım guzel sonuc:)ben yeni olduğum için geçmiş yok . ama pazartesi 71.9 dum bugün 70.9 um aç karnına :)
Çok guzel masallah :)7 mayısta başladım arkadaşlar 102.7 ile az önce tartildim vee 95.6 çıktım o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Supersın gogom masallahEki Görüntüle 1542909 Biraz ters oldu ama neyse artık.
Haftaya daha guzel sonuc alırsın ınsallah.Kilo bildirimi
Gecen hafta: 69,0
Guncel:69,4
Fark: +400gr
Yuzde: -0,57
Cok guzel suracım :)Geçen hafta 78.6
Bugün 76.9
Daha da dusuktum de kızlar vücudumda şişlik var. Haftaya daha da bomba gibi geleceğim
Masallah çokocumm tebrık ederım:)Eki Görüntüle 1542963 Kalanini sonra yazicam
Guzel sonuc günescım tebrıkler:)Arkadaşlar ben dışarıdayim hiç zamanım yok kilomu yazayım diğerlerini sonra yazarım, kusuruma bakmayın.
Geçen hafta:69.9
bu hafta:69.4 kg
yuzde:0.71
mesajı falan sonra yazacam
opuldunuz
Tebrik ederim sevgili rakibem:)) Diğer rakibemde hemşom pembeli miydi hatrlayamadım:/Merhaba kızlar kilo bildrimi yapmaya geldim
Eski Kilom:71,9
Bu hafta :71.5
Fark :- 500
Yüzde
Ne kadar aktif olunursa motive okadar çok oluyor canım. Hurma detoxunda en iyi sonucu akovser aldı. Ben iki gün yaptım güzel sonuc, yalnız ben ilk günü akşam öğünü normal yemek yedim, dünde kahvaltı yaptım günün devamını hurma + kefir ile sürdurdum.Kizlar alinti yapamadim ama evet haklisiniz burdan uzak kalmak bana hic yaramiyo.kimler hurma yapti sonuclar ne
Tebrikler canım. Ben dun sabahta dahil 65.7 cikiyodum dün hurma yaptım hemde icme suyuma zencefil ve limonun yanina maydanoz attım hemde spor yapmadım şişlik olmasın diye anca bu kadar oldu.Gecen hafta 66.5
Bu hafta : 65.6
Fark : -900 gr
Yuzde; gogo yazmisti
Mesaj; 83
Sabah bebisle ugrasiodum huysuz biraz o yuzden yazamadim kizlar.
Kilo veren herkesi kutlarimm ebru kankim kolo almaman da guzel ben de gece hafta 100 gr di sadece regl etkisi buyuk. Haftaya fark atcaksin merak etme
Gogom seni de tebrik ederim bu kadar kilo verecegimi bolmiodum kac gundur tartilamamistim. Sen bi de hurma yaptin kesin beni gecersin die dusunmustum walla
Bu listeyi boşuna yapmış olma ebrum. Menü paylasimindaki her
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?