Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hepinize iyi geceler sene sonu notlar filan bi yandan diz agrisi hic havamda degilim guzellikler.. herseye ragmen bir umuttur yasamak ve insallah mutluluga ulasma cabalarimiz bosa cikmasin kizlar..sizlerle olmak guzel..kendinize iyi bakin enerjinizi hep yukarda tutun ve daima gulumseyin..herseyin herseye ragmen yolunda oldugunun farkina varin ve rahatlayin guzel hayaller kurarak uyuyun tatli ruyalarr...

Güzel olmuş gülüm

O maraş tava nasıl birşey ki?
Menün güzel olmuş chocomelim

Bıraktığın iyi olmuş canım, şuan zaten taşınma telaşın var birde halsizlik olmasın.

nasil bi menu bu boyleeee ebruss kendine gel yavrucummm nerde senin jj lerin yuruyuslerin nerde benim pilateslerim cok saldik walla kendimizii
Hiç sorma kuzum ya, saldık gerçekten. Tam toparlandım diyorum yine ipin ucu kaçıyor nedense.

Yeşil su ne oluyor kız?
Menün güzel olmuş

sabah

saat 9 da. bi bardak ev yogurdundan ayran yaptim ictim

ogle saat 12de

1 domates
peynir
bi caykasigi bal
iki dilim yumurtali ekmek

saat 18.00
bir dilim ekmek
tarhana corbasi
2 dolma
cacik
Güzel olmuş pembem no. 3

Süpersin goncam seninle gurur duyuyorum

Çerezler de gayet makul. Regl döneminde sabit bile çıksan çok iyi olur.

Goncam saldım çayıra mevlam kayıra, ne olacak bu benim halim düğüne kadar 60 olmam şart, son 4 kilo da gitmiyor bir türlü. Tabi bu menülerle de zor...

Ben çok yorgunum yatıyorum kızlar iyi uykular hepinize.
Tatlı rüyalar

Iyi uykular canııım

Spora yavaş yavaş başla canım illaki olacak ben sana güveniyorum.

Hayırlı geceler..

Dün akşam gelemedim, menü de yazamadım, 2-sini birden yazayım artık..
Dün akşamüste düğüne gittim, iftardan sonra evde değildim, sabaha kadar oturduk, dua, namaz ve s. kısaca ibadet ettik.. Sahurda geldim eve, bir kaç saat uyuyup mevlüde gittim, gelip yine uyudum, o yüzden fırsat olmadı yazmaya...

Dünkü menüm

Sahurda yiyemedim

İftarda
5-6 çatal salata
bir avuc kadar pilav
1 parça tavuk

sadece 2.5 bardak su içebildim, o da evde olmayacağım için içmedim..

Bugünkü menüm

Sahurda 2 bardak su
parmak kadar kete

İftarda
1 kase çorba
1 kase çoban salata
1 parça tavuk
ekmek yerine lavaş yedim, 2 el kadar vardı
suyu hatırlamıyorum, biraz keyifsizim dikkat edemedim ne kadar içtim diye, yarından daha düzenli olup yazarım inşaAllah..

ara
1 fincan çay

10-15 tane kiraz
3 tane kayısı
5-6 tane çilek

Spora yavaş yavaş başla canım illaki olacak ben sana güveniyorum.
Açılışı yaptım galiba, eşimle 1 saat yürüyüşe çıktık

ALLAH kabul etsin kuzum, menülerin iyi olmuş.

Ebruss yarin ikimize de 300 jj ceza verdim hayirli olsun. Saat 7 ye kadar
Hayırlı uğurlu olsun
Beni desteklediğin için de ayrıca teşekkür ederim tatlım

günaydin kizlar dün menüyü bende yazamadim mangala gittik cok gec geldik esim tepeme dikildi hadi hadi simdi yazayim menümü
sabah
09:00 1 yumurta
az domates salatalik
bi iki catal peynir
bi cay kasigi cikolata
1 dilim beyaz ekmek ( kahvaltiyi is yerinde yaptim )
10:00- 13:00 arasi temizlik
13:00 3-4 tane chery domates
13:30-14 yuruyus
14:0-15 plates
15:00-15:30 yuruyus
16:00 uc hurma
20:00 iki parca tavuk mangalda derisiz
bol domates salatalik
iki uc parca karpuz
21:30 bi avuc cekirdek
iki biskuvi bi avuc erik

Maydonoz limon suyu- iltahap söktürücü olarak birebir.
Mrnün ii canım su hariç
Güzel olmuş menün. Sporun da güzel

Aslında evet.. Ama bisküviyi 2 de bırakabilmen ve sporun görmezden gelmemi sağlamıştı..
Ama çok istediğin için 20jj sana
ceza gelir mutlaka diyordum bu gun fitness yapacam ayni zamanda yuruyus o sayilir mi acaba cezam icin ben jj ne bilmiyorum

ceza gelir mutlaka diyordum bu gun fitness yapacam ayni zamanda yuruyus o sayilir mi acaba cezam icin ben jj ne bilmiyorum
Jumping jack te bu
canim bu suyun icinde maydanoz mu var nasil yaptin
Canım bu ibrahim saraçoğlunun maydanoz kürü 15-20dal maydanoz küçük yapraklı olacakmış, 2 dolu yk limon suyu, 1 brdk su blenderdan geçir süz.

Canım bu ibrahim saraçoğlunun maydanoz kürü 15-20dal maydanoz küçük yapraklı olacakmış, 2 dolu yk limon suyu, 1 brdk su blenderdan geçir süz.
tadi nasil peki merak ettim deneyecegim bende su yogurt kurune baslamak istiyorum

Allah kabul etsin canım. Suyu yine azalttin sen.
Güzel olmuş canım menün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…