- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Ot, çöp sevmeyenlere zor geliyor içmek.tadi nasil peki merak ettim deneyecegim bende su yogurt kurune baslamak istiyorum
çok sağlıksız bir menü olmuş bence ,hiç protein yok . kekle şekerpare arasında seçim yapsaydın birisi yerine normal yemek yeseydin ya da kahvaltı yapsaydın daha sağlıklı olurdu bence.Menü dün
11 00 1 dilim kek
14 00 1 kahve
17 30 2 biber dolması salata
18 00 1 sekerpare
20 00 yeşil çay
3 litre su 1 saat yürüyüş
günaydın :)Günaydın
21:30'a kadar herşey süper kuzum, jj cezası almışsın ee fitnesse de gidecekmişsin orda yakarsıngünaydin kizlar dün menüyü bende yazamadim mangala gittik cok gec geldik esim tepeme dikildi hadi hadisimdi yazayim menümü
sabah
09:00 1 yumurta
az domates salatalik
bi iki catal peynir
bi cay kasigi cikolata
1 dilim beyaz ekmek ( kahvaltiyi is yerinde yaptim )
10:00- 13:00 arasi temizlik
13:00 3-4 tane chery domates
13:30-14 yuruyus
14:0-15 plates
15:00-15:30 yuruyus
16:00 uc hurma
20:00 iki parca tavuk mangalda derisiz
bol domates salatalik
iki uc parca karpuz
21:30 bi avuc cekirdek
iki biskuvi bi avuc erik
Afiyet şifa olsun balımMaydonoz limon suyu- iltahap söktürücü olarak birebir.
Hoşgeldin güzeller güzeli, özletiyorsun kendiniDunku menum
Sabah 09:30
5hurma 1bardak.kefir
Ara ogun
Turk kahvesi
Oglen 13:30
1dilim kek, 1kucuk.avuc cekirdek
Aksam 18:00
2krep arasinda salatalik domates peynir vardi, 2bardak cay
Ara ogun 21:00
1bardak evde skilmis elma suyu
35dk yürüyüş
Goncam yarını düşündükçe çok heyecanlanıyorum***4 . TAKIM 416. ETAP***
E-brulim(/ 64.1/ / /% )
Pembe_dizi (/69.4/ / / % )
gogo2405 (65.1/ / / % )
BiricikS (/ 72.9/ / /% )
Parfym (/ 74.8/ / / % )
AKovser ( / 52.6 / / / % )
_choco _ ( /65.6/ / / % )
gunes-86 (/69.4/ / /% )
Aurablue(/71.5/ / /% )
sura260511 (/76.9/ / /% )
4.takım ortalaması %
Kek yemeye baya alıştın sen bakıyorum daMenü dün
11 00 1 dilim kek
14 00 1 kahve
18 00 1 sekerpare
20 00 yeşil çay
Bende bir toparlanayım başlayacağım canımEbru ben 100 tane yaptim simdi azi gitti cogu kaldi
Flemenko ben bilemenkoBende bir toparlanayım başlayacağım canımya bu jj'lere tartıya artı olarak yansırsa şişlikten dolayı
Resimlerine baktım harika gözüküyor, bunu patlıcan sevmeyen kocama bile yedirebilirimMaras tava tarifini veriyum maraslilar ayip olmasin ben biraz kafama gore sekillendirdim tabi
Kuzu etini kucuk kusbasi dograyip, patlican domates sogan bibet sarmisak sogan kare kare dogruyorum borcama seriyorum , uzerine 1 kasik salca ile sos ve baharatlarini koyup firina veriyorum 200 derecede. bende siyah borcam var o da guzel oluyor(cam teflon)
Bazen en alta sogan sonra et uzerine sirayla parlican biber domates yerlestirerek de yapiyorum farketmiyor zaten pisme esnasinda bi kac kere karostormak gerekiyor. Yanina soganli domatesli bulgur pilavi guzel gidiyor. Hafif acili yapsaniz da guzel olur ♥ patlican yemeginin firindak hali gibi ama daha hafif. Bir de biraz zeytinyagi gezdirdim ben bi kasik kadar
Yarın ola hayrola diyelim o zamanFlemenko ben bilemenko
mayhos olmasi benim icin cok iyi bende severimOt, çöp sevmeyenlere zor geliyor içmek.
Ama bana göre güzel mayhoş mayhoş
biraz fazla tatli olmus canimMenü dün
11 00 1 dilim kek
14 00 1 kahve
18 00 1 sekerpare
20 00 yeşil çay
bu jj yi arastiricam canim ben nasil yapildigini bilmiyorum ziraa21:30'a kadar herşey süper kuzum, jj cezası almışsın ee fitnesse de gidecekmişsin orda yakarsın
Bacaklarını açıp kapatarak hopluyorsun aynı zamanda kollar da eşlik ediyor.bu jj yi arastiricam canim ben nasil yapildigini bilmiyorum ziraacezamida seve seve odeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?