Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dunku menum
Sabah 09:30
5hurma 1bardak.kefir
Ara ogun
Turk kahvesi
Oglen 13:30
1dilim kek, 1kucuk.avuc cekirdek
Aksam 18:00
2krep arasinda salatalik domates peynir vardi, 2bardak cay
Ara ogun 21:00
1bardak evde skilmis elma suyu
35dk yürüyüş

***4 . TAKIM 416. ETAP***

E-brulim(/ 64.1/ / /% )
Pembe_dizi (/69.4/ / / % )

gogo2405 (65.1/ / / % )
BiricikS (/ 72.9/ / /% )
Parfym (/ 74.8/ / / % )
AKovser ( / 52.6 / / / % )
_choco _ ( /65.6/ / / %
)
gunes-86 (/69.4/ / /% )
Aurablue(/71.5/ / /% )
sura260511 (/76.9/ / /% )

4.takım ortalaması %

Menü dün
11 00 1 dilim kek
14 00 1 kahve
17 30 2 biber dolması salata
18 00 1 sekerpare
20 00 yeşil çay
3 litre su 1 saat yürüyüş

Menü dün
11 00 1 dilim kek
14 00 1 kahve
18 00 1 sekerpare
20 00 yeşil çay
çok sağlıksız bir menü olmuş bence ,hiç protein yok . kekle şekerpare arasında seçim yapsaydın birisi yerine normal yemek yeseydin ya da kahvaltı yapsaydın daha sağlıklı olurdu bence.

Selam kızlar, akşam ki yürüyüş beni mahvetti bir türlü kendime gelemiyorum, her yerim de şişmiş. Umarım bu yarın tartıya yansımaz

21:30'a kadar herşey süper kuzum, jj cezası almışsın ee fitnesse de gidecekmişsin orda yakarsın

Maydonoz limon suyu- iltahap söktürücü olarak birebir.
Afiyet şifa olsun balım

Hoşgeldin güzeller güzeli, özletiyorsun kendini kek, çekirdek, krep

Goncam yarını düşündükçe çok heyecanlanıyorum

Menü dün
11 00 1 dilim kek
14 00 1 kahve
18 00 1 sekerpare
20 00 yeşil çay
Kek yemeye baya alıştın sen bakıyorum da 30 jj güneşcan

Maras tava tarifini veriyum maraslilar ayip olmasin ben biraz kafama gore sekillendirdim tabi
Kuzu etini kucuk kusbasi dograyip, patlican domates sogan bibet sarmisak sogan kare kare dogruyorum borcama seriyorum , uzerine 1 kasik salca ile sos ve baharatlarini koyup firina veriyorum 200 derecede. bende siyah borcam var o da guzel oluyor(cam teflon)
Bazen en alta sogan sonra et uzerine sirayla parlican biber domates yerlestirerek de yapiyorum farketmiyor zaten pisme esnasinda bi kac kere karostormak gerekiyor. Yanina soganli domatesli bulgur pilavi guzel gidiyor. Hafif acili yapsaniz da guzel olur ♥ patlican yemeginin firindak hali gibi ama daha hafif. Bir de biraz zeytinyagi gezdirdim ben bi kasik kadar

Resimlerine baktım harika gözüküyor, bunu patlıcan sevmeyen kocama bile yedirebilirim

Flemenko ben bilemenko
Yarın ola hayrola diyelim o zaman

bu jj yi arastiricam canim ben nasil yapildigini bilmiyorum ziraa cezamida seve seve odeyecegim
Bacaklarını açıp kapatarak hopluyorsun aynı zamanda kollar da eşlik ediyor. PembePuantiyeli 'm resim eklemiş aynı gösterildiği gibi.

Benimde bugün 300 yapmam lazım, gözüm hiç yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…