Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben nöbetten çıktım evdeyim akşam yemeğe misafirim var. Eşim kızım evdeyiz ailecek. Menümü yazayım şimdiden akşam gelemem fırsat bulup.
Sabah 9.00 5 hurma 1 kupa süt 1 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir

Ara 11.00 3 hurma nescafe

Öğlen 12.30 1 kase çorba

Ara 15.00 yarım muz yicem

Akşam ızgara balık var 1 kepçe çorba yarım balık ve salata yiycem

Su 2 yi geçer muhtemelen
Spor 30 dk yürüyüş st 3 ten sonra pazara gitcez.
Regl olcam fena biraz karnım belim ağrıyor ama hurma iyi oldu canım hiç tatlı istemedi ama tartı dunle aynı. Bugün yalan oldu hurma ama yarın da yapıcam en azından reglden dolayi olan ödemi azaltıyor.

Gördüğüm en erken menü paylaşımı :) menün çok güzel goncam, akşam misafirlerinle hoş sohbetler dilerim :)

Gördüğüm en erken menü paylaşımı :) menün çok güzel goncam, akşam misafirlerinle hoş sohbetler dilerim :)
Evet canım bugün böyle yaptım hem gelemem hemde akşam bunları yerim diye yazdım fazlasını yememe engel olur diye düşünüyorum fatmada öyle yapardı yaa yoksa aksama kuru dolmayla barbunyada yaptım ama hepsini yemek istemiyorum

Bebekle çok zor yaa Allah kolaylık versin canım

Hadi dene bakalım, inşallah işe yarar
Ayy çok sevindim o zaman yaa ben niyeyse daha fazlaymışım gibi geliyordu
Saol tatlim. En kritik donemlerden birindeyiz. Surekli yuksek biseylere tutunup ayaga kalkmaya calisiyor cogunlukla da dengesini kaybediyor hic yanindan ayrilamiyorum . Gecen gun pilavui bile kucagimdayken yaptim dusun artik. Uyumasi da cok zaman aliyor

Sanirim benim bacaklar surekli ayakta bebek sallamaktan inceldi bu kadar gunde en az 5-6 saat salliyorum. Gece bacaklarim agriyor dermanim kalmoyor

Menümü yazdım istediğimi yerim rahatlığına müsade etmememiz lazım zaten yoksa bütün emeklerimiz boşa gider. Ben akşamı aynen menünde yazdığın gibi kapatacağına inanıyorum

Sanirim benim bacaklar surekli ayakta bebek sallamaktan inceldi bu kadar gunde en az 5-6 saat salliyorum. Gece bacaklarim agriyor dermanim kalmoyor
5-6 saat mı? Maşallah
Bacaklarının neden bu kadar ince olduğu belli oldu kesinlikle

kizlar hepinize coook tesekkur ederim sizi ozledim dun butun gun hastanedeydim mr cektiler sonuc yarin cikicak ama cumartesi alabilirim ancak..simdilik gicik eden huzursuz eden hafif bi agri var hala bazen siddetleniyor ayakta durmamaya calisiyorum spor yapamiyorum.. istedigin hareket etmek ne kadar onemli ve mukemmel bise en son dogumda anestezinin gecmesini beklerken boyle hissetmistim..bugun cok hafif yedim insallah cumaya kilo vermis oluruz hep birlikte bu aksam yazicam menumu insallah.

Benim esimde kimle yazisiosun napiosun die soruyor bazen ben de cogu zaman baska odada yaziyorum menumu
Bende bende
Hadi bakalım listeye girmene az kaldı

Son zamanlarda hep böyle, takımca durgunlaştık

70ibi görüyümde listede filan gözüm yok ebruuumm
Havalardan mı kii acaba??
Burası hiç haziran gibi değil yaa 16 derece gösteriyor hava şuan ve sonbahar gibi kapalı hava
Kolay gelsin canım

Evde içmek aklıma gelmiyor, anca 1 lt içiyorum. Gözümün önünde olsa bile canım istemiyor. Bugün daha dikkatli olmaya çalışacağım.
ben siseye koyuyorum sürekli gözümün önünde oluyor az az sik sik iciyorum bide öyle dene

Inşallah tez vakitte atlatırsın canım. Fazla yüklenmemeye çalış en iyisi. Ne olduğu belli olsun ona göre tedavi edilir. Tekrar geçmiş olsun.

Bende bende

70ibi görüyümde listede filan gözüm yok ebruuumm
Havalardan mı kii acaba??
Burası hiç haziran gibi değil yaa 16 derece gösteriyor hava şuan ve sonbahar gibi kapalı hava

Kolay gelsin canım
Kararlı olduktan sonra görürsün kuzum yavru kuşun bir kendini toparlasın o zaman spora ağırlık verirsin yine.

Bilemedim ki havadan mı?

tesekkur edrim sporumuda yaptim bu gün fazlasiyla
Aferin... Keşke başkasının yaptığı sporun faydasını bizde görsek

ben siseye koyuyorum sürekli gözümün önünde oluyor az az sik sik iciyorum bide öyle dene
Öyle hiçten içemiyorum canım, şişe gözüme kocaman geliyor. 'Kim içecek bu kadar suyu ' moduna bağlıyorum
Bugün biraz daha iyi gidiyorum

bugün menüm
15:15=1 yumurta,2 yeşil 1 siyah zeytin,1 kibrit kutusu peynirin yarısı light labne yarısı light beyaz peynirdi,çeri domates,salatalık,kırmızı ve yeşil biber,1 dilim çavdar ekmeği
19:00=4kaşık semizotu yemeği yoğurtlu,3kaşık yoğurt,salata,1dilim tam buğday ekmeğinin yarısı
1.5litre su ,1rezene ,2 bardak siyah çay içtim.spor pek yok ama çok hareketsizde değildim :)akşamda tarçınlı süt içerim

Güzel olmuş :)

Bugünkü menüm

Sabah 11:00
1 dilim tam tahıllı ekmek
Labne, salam

Ara 14:00
5 hurma

Akşam 17:30
1 parça ıspanaklı börek (4 parmak kadar)
2 minik domates

1,5 lt su
Spor:

Bugünkü menüm

Sabah 11:00
1 dilim tam tahıllı ekmek
Labne, salam

Ara 14:00
5 hurma

Akşam 17:30
1 parça ıspanaklı börek (4 parmak kadar)
2 minik domates

1,5 lt su
Spor:
karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz proteinde olsaydı . bende salam yemek istiyorum ama vicdan yapıp yiyemiyorum bende istiyoruuuuuuuuummmmmmben yemiyosam kimse yemesin uleyyyyyynnnnn

karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz proteinde olsaydı . bende salam yemek istiyorum ama vicdan yapıp yiyemiyorum bende istiyoruuuuuuuuummmmmmben yemiyosam kimse yemesin uleyyyyyynnnnn
Aslında sabah o salamı yemeyecektim ama neden yedim şuan bende bilmiyorum sende kendine böyle işkence edeceğin yerde 1 dilim yesen, nefsin körelse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…