evet canim videosunada baktim eglenceli gibi yaparim ben bunuBacaklarını açıp kapatarak hopluyorsun aynı zamanda kollar da eşlik ediyor.PembePuantiyeli 'm resim eklemiş aynı gösterildiği gibi.
Benimde bugün 300 yapmam lazım, gözüm hiç yemiyor
O zaman seni tutabilene aşk olsunevet canim videosunada baktim eglenceli gibi yaparim ben bunu
Bu nasıl menü gunesim olmamış.Menü dün
11 00 1 dilim kek
14 00 1 kahve
17 30 2 biber dolması salata
18 00 1 sekerpare
20 00 yeşil çay
3 litre su 1 saat yürüyüş
Bende çok heyecanlıyım ebrum sorma. Reglim başladı nihayet ben bugün de hurma yapıyorum öğlen çilek vardı onu yedim bi kase hadi hayırlısı artık.Selam kızlar, akşam ki yürüyüş beni mahvetti bir türlü kendime gelemiyorum, her yerim de şişmiş. Umarım bu yarın tartıya yansımaz
21:30'a kadar herşey süper kuzum, jj cezası almışsın ee fitnesse de gidecekmişsin orda yakarsın
Afiyet şifa olsun balım
Hoşgeldin güzeller güzeli, özletiyorsun kendinikek, çekirdek, krep
Goncam yarını düşündükçe çok heyecanlanıyorum
Kek yemeye baya alıştın sen bakıyorum da30 jj güneşcan
bi heyecanla basladim iki haftadir spora yediklerimede dikkat ediyorum esim bile sokta bu kadar istikrarli olmamaO zaman seni tutabilene aşk olsun
Az çok farketmez yeter ki gitsin diye bakıyoruz artık. Benim biraz daha yolum var ama senin bu hafta mezun olmanı istiyorumBu nasıl menü gunesim olmamış.
Bende çok heyecanlıyım ebrum sorma. Reglim başladı nihayet ben bugün de hurma yapıyorum öğlen çilek vardı onu yedim bi kase hadi hayırlısı artık.
Burası insana farklı bir enerji veriyorbi heyecanla basladim iki haftadir spora yediklerimede dikkat ediyorum esim bile sokta bu kadar istikrarli olmama
Açılışı yaptım galiba, eşimle 1 saat yürüyüşe çıktık
ALLAH kabul etsin kuzum, menülerin iyi olmuş.
Hayırlı uğurlu olsun
Beni desteklediğin için de ayrıca teşekkür ederim tatlım
Maydonoz limon suyu- iltahap söktürücü olarak birebir.
Mrnün ii canım su hariç
Güzel olmuş menün. Sporun da güzel
Allah kabul etsin canım. Suyu yine azalttin sen.
Güzel olmuş canım menün.
Inşallah canım çok umudum yok amaAz çok farketmez yeter ki gitsin diye bakıyoruz artık. Benim biraz daha yolum var ama senin bu hafta mezun olmanı istiyorum
Burası insana farklı bir enerji veriyordevam et böyle, asıl sen cillop gibi hatun olunca eşin şaşıracak
Ebrum ben toparlanamiyorum ya napcagimi bilmiyorumSelam kızlar, akşam ki yürüyüş beni mahvetti bir türlü kendime gelemiyorum, her yerim de şişmiş. Umarım bu yarın tartıya yansımaz
21:30'a kadar herşey süper kuzum, jj cezası almışsın ee fitnesse de gidecekmişsin orda yakarsın
Afiyet şifa olsun balım
Hayırlısı olsunInşallah canım çok umudum yok ama
Kuzum buraya odaklansan belki toparlanırsın? Bak ne güzel kilo verdin, hedefine ulaşmana az kaldı, bu saatten sonra pes edecek değilsin. Hadi toparlan bakayım, 100 jj toparlanman için başlangıç olsunEbrum ben toparlanamiyorum ya napcagimi bilmiyorumher aksam yarin yemicem diyorum yine ayni
ben gayet sıkı gittiğimi düşünüyorum ciddi kaçamaklar yapmadım daha hiç çok şükür :) yarında tartıda güzel sonuç alırım inşallah sadece sporu aksattım ondan dolayı korkuyorum tartıdan bakalım ne olcak yarın .Kızlar kendimize çeki düzen veriyoruz, diyetimize sıkı sıkı sarılıyoruzverdiğiniz kilolardan sonra ne kadar mutlu olduğunuzu düşünün ve hedefinize ulaştığınızda ne kadar mutlu olacağınızı göz önüne getirin. Başarabiliriz, inanalım kendimize, savaşalım kilolara karşı!
Şu havuç ile pasta kadar olamayacakmıyız?
Eki Görüntüle 1548773 Eki Görüntüle 1548774
Zaten sözlerim herkesi kapsamıyordu canım, senin kaçamağını bende görmedim. Gerçekten iyi gidiyorsun ve spor olmasa bile kaçamak yapmamanın mükâfatını yarın tartı da alacaksınben gayet sıkı gittiğimi düşünüyorum ciddi kaçamaklar yapmadım daha hiç çok şükür :) yarında tartıda güzel sonuç alırım inşallah sadece sporu aksattım ondan dolayı korkuyorum tartıdan bakalım ne olcak yarın .
inşallah yoksa depresyona girerimZaten sözlerim herkesi kapsamıyordu canım, senin kaçamağını bende görmedim. Gerçekten iyi gidiyorsun ve spor olmasa bile kaçamak yapmamanın mükâfatını yarın tartı da alacaksın
Bak o kötü olur işteinşallah yoksa depresyona girerim
Öğle çok olmamışDunku menum
Sabah 09:30
5hurma 1bardak.kefir
Ara ogun
Turk kahvesi
Oglen 13:30
1dilim kek, 1kucuk.avuc cekirdek
Aksam 18:00
2krep arasinda salatalik domates peynir vardi, 2bardak cay
Ara ogun 21:00
1bardak evde skilmis elma suyu
35dk yürüyüş
Olmamış güneşcimMenü dün
11 00 1 dilim kek
14 00 1 kahve
17 30 2 biber dolması salata
18 00 1 sekerpare
20 00 yeşil çay
3 litre su 1 saat yürüyüş
Sağol canımmSelam kızlar, akşam ki yürüyüş beni mahvetti bir türlü kendime gelemiyorum, her yerim de şişmiş. Umarım bu yarın tartıya yansımaz
Afiyet şifa olsun balım
Mmm.. Denemeye değer eline sağlık tatlımMaras tava tarifini veriyum maraslilar ayip olmasin ben biraz kafama gore sekillendirdim tabi
Kuzu etini kucuk kusbasi dograyip, patlican domates sogan bibet sarmisak sogan kare kare dogruyorum borcama seriyorum , uzerine 1 kasik salca ile sos ve baharatlarini koyup firina veriyorum 200 derecede. bende siyah borcam var o da guzel oluyor(cam teflon)
Bazen en alta sogan sonra et uzerine sirayla parlican biber domates yerlestirerek de yapiyorum farketmiyor zaten pisme esnasinda bi kac kere karostormak gerekiyor. Yanina soganli domatesli bulgur pilavi guzel gidiyor. Hafif acili yapsaniz da guzel olur ♥ patlican yemeginin firindak hali gibi ama daha hafif. Bir de biraz zeytinyagi gezdirdim ben bi kasik kadar
Gözün aydınnn :)Benim bazi 36 bedeb kiyafetlerim var onlara rahatlikla giriyorum artik★★★★
Senin 300 ü benim bile gözüm yemiyorBacaklarını açıp kapatarak hopluyorsun aynı zamanda kollar da eşlik ediyor.PembePuantiyeli 'm resim eklemiş aynı gösterildiği gibi.
Benimde bugün 300 yapmam lazım, gözüm hiç yemiyor
Bunları yirim ben çok sevimlileŕKızlar kendimize çeki düzen veriyoruz, diyetimize sıkı sıkı sarılıyoruzverdiğiniz kilolardan sonra ne kadar mutlu olduğunuzu düşünün ve hedefinize ulaştığınızda ne kadar mutlu olacağınızı göz önüne getirin. Başarabiliriz, inanalım kendimize, savaşalım kilolara karşı!
Şu havuç ile pasta kadar olamayacakmıyız?
Eki Görüntüle 1548773 Eki Görüntüle 1548774
Ben az once yemek yedim biraz sisligim insin tamamlicam ben de. Supersin ebruss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?