Dondurma demeyin yaaa kendisinin asigiyimmmm yanindaa olamasamdaaaaa lalalallaadondurma benim icinde vaz gecilmez hele bide cevizli olunca
Süt dilimini özlemişim canım çekti kankaaDünkü menüm
sabah9.30
meyveli yogurt
11.00
100 gram yogurt
12.00
bi tane süt dilimi
15.00
bitane tepsi kebabi normal porsyon
yanina cacik
2 tane hurma
Bitane dondurma
1.5 litre su
Spor yapmadim
Ben nöbetten çıktım evdeyim akşam yemeğe misafirim var. Eşim kızım evdeyiz ailecek. Menümü yazayım şimdiden akşam gelemem fırsat bulup.
Sabah 9.00 5 hurma 1 kupa süt 1 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir
Ara 11.00 3 hurma nescafe
Öğlen 12.30 1 kase çorba
Ara 15.00 yarım muz yicem
Akşam ızgara balık var 1 kepçe çorba yarım balık ve salata yiycem
Su 2 yi geçer muhtemelen
Spor 30 dk yürüyüş st 3 ten sonra pazara gitcez.
Regl olcam fena biraz karnım belim ağrıyor ama hurma iyi oldu canım hiç tatlı istemedi ama tartı dunle aynı. Bugün yalan oldu hurma ama yarın da yapıcam en azından reglden dolayi olan ödemi azaltıyor.
Canlar ben hurmayı bıraktım, diyet düzenimi değiştiriyor, 2-3 gün yetti. Normal yemeğe saldırıyo insan:/ Yediğimdede halsizlik verio insanın spor yapası gelmiyordu, İyi yönü de wcye çıkarıo ama yeşil çayda aynı etkiyi yapıo zaten bende. Menüler guzelBugünkü menüm
Sabah 11:00
1 dilim tam tahıllı ekmek
Labne, salam
Ara 14:00
5 hurma
Akşam 17:30
1 parça ıspanaklı börek (4 parmak kadar)
2 minik domates
1,5 lt su
Spor:
nasil bi menu bu boyleeee ebruss kendine gel yavrucummm nerde senin jj lerin yuruyuslerin nerde benim pilateslerim cok saldik walla kendimiziiBugünkü menüm
Labne, salam
5 hurma
2 minik domates
1,5 lt su
Spor:
Bende de ayni etki normal yemege saldirmak onemli deil ben ne gorsem yiyorum oyle seyler deSüt dilimini özlemişim canım çekti kankaa
Canlar ben hurmayı bıraktım, diyet düzenimi değiştiriyor, 2-3 gün yetti. Normal yemeğe saldırıyo insan:/ Yediğimdede halsizlik verio insanın spor yapası gelmiyordu, İyi yönü de wcye çıkarıo ama yeşil çayda aynı etkiyi yapıo zaten bende. Menüler guzel
Bana uyku deme yaaSaol tatlim. En kritik donemlerden birindeyiz. Surekli yuksek biseylere tutunup ayaga kalkmaya calisiyor cogunlukla da dengesini kaybediyor hic yanindan ayrilamiyorum . Gecen gun pilavui bile kucagimdayken yaptim dusun artik. Uyumasi da cok zaman aliyor
Allah kolaylık versin ben 8 ay hep salladım, ayaktan indiği anda kıyamet kopardı.Sanirim benim bacaklar surekli ayakta bebek sallamaktan inceldi bu kadargunde en az 5-6 saat salliyorum. Gece bacaklarim agriyor dermanim kalmoyor
öğle ile akşam arasında ara yapsan daha iyi olurdu bence ama doyduysan iyi olmuş az olmuş :)sabah
saat 9 da. bi bardak ev yogurdundan ayran yaptim ictim
ogle saat 12de
1 domates
peynir
bi caykasigi bal
iki dilim yumurtali ekmek
saat 18.00
bir dilim ekmek
tarhana corbasi
2 dolma
cacik
Bir pembe daha gelmiş, hoşGelmiş..kizlar hepinize coook tesekkur ederim sizi ozledim dun butun gun hastanedeydim mr cektiler sonuc yarin cikicak ama cumartesi alabilirim ancak..simdilik gicik eden huzursuz eden hafif bi agri var hala bazen siddetleniyor ayakta durmamaya calisiyorum spor yapamiyorum.. istedigin hareket etmek ne kadar onemli ve mukemmel bise en son dogumda anestezinin gecmesini beklerken boyle hissetmistim..bugun cok hafif yedim insallah cumaya kilo vermis oluruz hep birlikte bu aksam yazicam menumu insallah.
İnşallah canımInşallah tez vakitte atlatırsın canım. Fazla yüklenmemeye çalış en iyisi. Ne olduğu belli olsun ona göre tedavi edilir. Tekrar geçmiş olsun.
Kararlı olduktan sonra görürsün kuzumyavru kuşun bir kendini toparlasın o zaman spora ağırlık verirsin yine.
Bilemedim ki havadan mı?
Aferin... Keşke başkasının yaptığı sporun faydasını bizde görsek
Öyle hiçten içemiyorum canım, şişe gözüme kocaman geliyor. 'Kim içecek bu kadar suyu' moduna bağlıyorum
Bugün biraz daha iyi gidiyorum
Su az olmuş nurum. Çorba yoksa 8 yk kadar sebze yiyebilirsin.bugün menüm
15:15=1 yumurta,2 yeşil 1 siyah zeytin,1 kibrit kutusu peynirin yarısı light labne yarısı light beyaz peynirdi,çeri domates,salatalık,kırmızı ve yeşil biber,1 dilim çavdar ekmeği
19:00=4kaşık semizotu yemeği yoğurtlu,3kaşık yoğurt,salata,1dilim tam buğday ekmeğinin yarısı
1.5litre su ,1rezene ,2 bardak siyah çay içtim.spor pek yok ama çok hareketsizde değildim :)akşamda tarçınlı süt içerim
Az mı olmuş yediklerin..Bugünkü menüm
Labne, salam
5 hurma
2 minik domates
1,5 lt su
Spor:
karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz proteinde olsaydı . bende salam yemek istiyorum ama vicdan yapıp yiyemiyorum bende istiyoruuuuuuuuummmmmmben yemiyosam kimse yemesin uleyyyyyynnnnn
fazla kilo yapmasın diye fazla yemedim yoğurdu. sabah hastaneye gittim aç gitmem gerekiyordu o saatte geldim eve.Bir pembe daha gelmiş, hoşGelmiş..
Geçmiş olsun pembem inşallah hayırlı sonuçlr alırsın
İnşallah canım
Su az olmuş nurum. Çorba yoksa 8 yk kadar sebze yiyebilirsin.
Biliyorsundur belki, Yoğurdu daha çok yersen daha uzun süre tok tutuyor
Birde sorması ayıp niye 15:15te başladı menü??
Az mı olmuş yediklerin..
Su artmış. Güzell
fazla kilo yapmasın diye fazla yemedim yoğurdu. sabah hastaneye gittim aç gitmem gerekiyordu o saatte geldim eve.Bir pembe daha gelmiş, hoşGelmiş..
Geçmiş olsun pembem inşallah hayırlı sonuçlr alırsın
İnşallah canım
Su az olmuş nurum. Çorba yoksa 8 yk kadar sebze yiyebilirsin.
Biliyorsundur belki, Yoğurdu daha çok yersen daha uzun süre tok tutuyor
Birde sorması ayıp niye 15:15te başladı menü??
Az mı olmuş yediklerin..
Su artmış. Güzell
Güzel olmuş menünAyy kızlar hiçç yetişemiyorum özlüyorum takımı yaa
Menüm
8:00
1 kepek ekmeğiyle sandviç
11:00
1 top vanilyalı dondurma
14:00
tavuk göğsü 2 küçük patates 2-3 yk kabak yemeği ' gibiydi soğuk mezeydi sanırım.
17:00
1 avuç kiraz
az öncede 2-3 zeytin yedim
Su 2 lt
Spor avm de 3-4 saat dolaştım 7 856 adım atmışım. Başkada yok çok yorulmuşum yayıldım koltuğa
Maraş tava nasıl birşey merak ettim.Menum
Sabah bi lokma peynir bir dilim salam
Arada kuru kayisi ve cig badem bi kac tane
13.00- tavada yumurta biraz yufka ekmegi
Ara-yarim muz
19.00- firinda maras tava yapmistim 1 tabak ondan bi kac kasik soganli bulgur pilavi ve 2 dilim karpuz
Su sqyamadim sanirim 1.5 lt
Spor yine yapamadim cok uzucu yemek yedikyen sonra evden cikmamiz gerekti
Az once meyve de yedim abartmamak kaydiyla 2-3 kiraz 1 kayisi
Güzel olmuş menünsabah
ogle saat 12de
1 domates
peynir
bi caykasigi bal
saat 18.00
bir dilim ekmek
tarhana corbasi
2 dolma
cacik
Geçmiş olsun, neyin var?fazla kilo yapmasın diye fazla yemedim yoğurdu. sabah hastaneye gittim aç gitmem gerekiyordu o saatte geldim eve.
teşekkür ederim :)demir eksikliği ciddi bişeyim yokGeçmiş olsun, neyin var?
su da 1.5 2 yi bulmustur tam hatirlamasam da..Güzel olmuş menün
Maraş tava nasıl birşey merak ettim.
Ben çok seviyorum da yeni şeyler denemeyi
Güzel olmuş menün
Su ne kadardı canım?
Menümü yazdığım gibi tamamladım ebrum ama 9 gibi bikaç çerez atistirdim 2-3 badem 2-3 antep fıstığı o kadar. Ama bu regl mahvetcek beni başlamak üzere ve resmen göbeğim önde gidiyor yarinda hurma yapıcam ama inşallah iner bu şişlikMenümü yazdım istediğimi yerim rahatlığına müsade etmememiz lazım zaten yoksa bütün emeklerimiz boşa gider. Ben akşamı aynen menünde yazdığın gibi kapatacağına inanıyorum
5-6 saat mı?Maşallah
Bacaklarının neden bu kadar ince olduğu belli oldu kesinlikle
Güzel olmuş canım menün.bugün menüm
15:15=1 yumurta,2 yeşil 1 siyah zeytin,1 kibrit kutusu peynirin yarısı light labne yarısı light beyaz peynirdi,çeri domates,salatalık,kırmızı ve yeşil biber,1 dilim çavdar ekmeği
19:00=4kaşık semizotu yemeği yoğurtlu,3kaşık yoğurt,salata,1dilim tam buğday ekmeğinin yarısı
1.5litre su ,1rezene ,2 bardak siyah çay içtim.spor pek yok ama çok hareketsizde değildim :)akşamda tarçınlı süt içerim
Ebrusum ne zaman toparlancan üzülüyorum seni böyle gördükçe hadi toplan bak eltinin dugunune az kaldı ikinizde çıtır eltiler olcaksinizBugünkü menüm
Labne, salam
5 hurma
2 minik domates
1,5 lt su
Spor:
Güzel beğendim.Ayy kızlar hiçç yetişemiyorum özlüyorum takımı yaa
Menüm
8:00
1 kepek ekmeğiyle sandviç
1 top vanilyalı dondurma
14:00
tavuk göğsü 2 küçük patates 2-3 yk kabak yemeği ' gibiydi soğuk mezeydi sanırım.
17:00
1 avuç kiraz
az öncede 2-3 zeytin yedim
Su 2 lt
Spor avm de 3-4 saat dolaştım 7 856 adım atmışım. Başkada yok çok yorulmuşum yayıldım koltuğa
Yarın bulgur yeme sakın heeeMenum
Sabah bi lokma peynir bir dilim salam
Arada kuru kayisi ve cig badem bi kac tane
13.00- tavada yumurta biraz yufka ekmegi
Ara-yarim muz
19.00- firinda maras tava yapmistim 1 tabak ondan bi kac kasik soganli bulgur pilavi ve 2 dilim karpuz
Su sqyamadim sanirim 1.5 lt
Spor yine yapamadim cok uzucu yemek yedikyen sonra evden cikmamiz gerekti
Az once meyve de yedim abartmamak kaydiyla 2-3 kiraz 1 kayisi
Spor az daha olsaa iyi8:30
Yeşil su
08:50
1 kase yoğurt 5 hurma ve 1 yk müsli ile
6 tane üzüm
1/2 elma
3/4kivi
13:00
3yk çorba
1,5 kabak dolması
Bir lokma ekmek
3 yk yoğurt
Bikaç tere
Kahve
16:30
4hurma
4badem
Yeşilçay
20:00
1 közlenmiş patlıcan
4köfte
4 yk pilav
Salata
Cacık
Su: 2,5lt belki 3 olur
0.5 lt.si karbonat ve limonlu
Spor: 1 mil leslie
Güzel olmuş. Bugün menüler iyi genelde.sabah
ogle saat 12de
1 domates
peynir
bi caykasigi bal
saat 18.00
bir dilim ekmek
tarhana corbasi
2 dolma
cacik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?