senin adına çok sevindim canımAyaklarda hala küçücük nasıl taşıyor o govdeyi dimi.
Biz yollardayiz kızlar.
Bugün sabah beni mutlu eden sözler duydum esimden. Uzun zamandır giymedigim bi pantolon vardı onu giydim üstüne yeni tişört almıştım. Azcık göbeğin kalmış oda giderse tanistigimizdan beri en fit haline geldin çok hoş olmuşsun dedi. Herkes bişeyler söylüyor ama esimden duymak daha bi güzel oldu
bende birinci olmak istiyoruuuuuuummHiç yakıştıramadım bize
Bugün iki günlük hurma diyeti uygulayacağım, haftaya eksi görmek istiyorum aynı zamanda 5. değil 1. olmak istiyorum
Bak o açıdan hiç bakmamıştım, ben direk gıdıya odaklandım
Beraber olalımbende birinci olmak istiyoruuuuuuumm
Ayy ne guzel ya♥♥♥ cok mutlu olmussundur canimAyaklarda hala küçücük nasıl taşıyor o govdeyi dimi.
Biz yollardayiz kızlar.
Bugün sabah beni mutlu eden sözler duydum esimden. Uzun zamandır giymedigim bi pantolon vardı onu giydim üstüne yeni tişört almıştım. Azcık göbeğin kalmış oda giderse tanistigimizdan beri en fit haline geldin çok hoş olmuşsun dedi. Herkes bişeyler söylüyor ama esimden duymak daha bi güzel oldu
Haklisim ebrucum ben hic giremiyorum kac gecedir uykusuz gunduzler yorucu. Ama bahane degil tabi grup olarak biraz asilmaliyizz. Haydi enerji enerjiii !!!!Kızlar toparlanın, menüler yok, bildirimler eksik, topik durgun... ne oluyor böyle? Hani birbirimize olan desteğimiz, motivelerimiz?
Lafım geçerli mazereti olanlara değil tatlım, herkesin yoğun olduğu dönemler olabiliyor bunu elbette ki anlayışla karşılamak zorundayız, ben keyfe keder davrananları kastettim :)Haklisim ebrucum ben hic giremiyorum kac gecedir uykusuz gunduzler yorucu. Ama bahane degil tabi grup olarak biraz asilmaliyizz. Haydi enerji enerjiii !!!!
Su az olmuş canımMenum yaziim
11.00- penir yumurta 3 zeytin domates
17.00- firinda kizarmis tavuk ( 1 but yiyebildim) ve domates soslu makarna, ayran
Arada 2 parca bitter, 1 kaysi, yarim seftali
1 lt su
Ev temizligi yaptim aksam yuruyus yapabilirim
Aslinda suyu saymadim tahmini yazdim daha ben yatana kadar 2 lt icerim kesin sekerr. Hurmaya mi basliosun sen bakiimLafım geçerli mazereti olanlara değil tatlım, herkesin yoğun olduğu dönemler olabiliyor bunu elbette ki anlayışla karşılamak zorundayız, ben keyfe keder davrananları kastettim :)
Su az olmuş canım
İçersen sorun yokAslinda suyu saymadim tahmini yazdim daha ben yatana kadar 2 lt icerim kesin sekerr. Hurmaya mi basliosun sen bakiim
iraden çok iyi yalnız 3 kaşık cacık mı içilir 1 kase bari olsaydıBugünkü menüm
10:15
500 ml su
4 hurma
1 büyük bardak süt
11:30
500 ml su
3 hurma
12:30
500 ml su
3 yk cacık (koyu kıvamlı)
14:30
3 yk cacık
3 hurma
16:30
500 ml su
3 hurma
18:00
500 ml su
1 fincan yeşil çay
2 hurma
3 parça karpuz
Kk beyaz peynir
Olurda acıkırsam yoğurt yerim
Toplam 2,5 lt su/15 hurma
Spor yok, temizlik yaptım - belki daha sonra yürüyüşe çıkarım.
Kuzum salamına kavuşmuşsun, afiyet olsunbugün menüm
8:00=2 gün kurusu
9:00=1 yumurta
domates
1 dilim salam
1 kk light peynir
3 zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği
13:10=4 kaşık yeşil fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
17:00=8 kiraz
18:00=avuç içi kadar köfte
2 dilim tam buğday ekmeği
salata
2 tane minik salatalık turşusu
akşam 9 gibi sütlü kahve+2 hurma.7bardak su içtim daha içiyorum.
Surlar ne kız?
köfteyi iki dilim ekmek arasına koyup yediğim için öyle oldu yaKuzum salamına kavuşmuşsun, afiyet olsunmenün güzel olmuş yalnız akşam keşke 1 dilim ekmek yeseydin. Sen hiç spor yapmıyormusun?
Cacığın kıvamı koyu resimde ki gibiiraden çok iyi yanlız 3 kaşık cacık mı içilir 1 kase bari olsaydı
ozaman 3 kaşık yoğurt gibi oluyor yine az geldi bana ben çok yiyorum ondandır
Şahsen ben surlar ne diye baya bir düşündümay hiç geleceğim yoktu. Yeni farkettim. Yanlış algilamis telefon. Sutlaç o
Afiyet olsun canım, bayılırım köfte ekmeğeköfteyi iki dilim ekmek arasına koyup yediğim için öyle oldu yaspor yapmaya üşendim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?