Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin adına çok sevindim canım

Ayy ne guzel ya♥♥♥ cok mutlu olmussundur canim

Kızlar toparlanın, menüler yok, bildirimler eksik, topik durgun... ne oluyor böyle? Hani birbirimize olan desteğimiz, motivelerimiz?
Haklisim ebrucum ben hic giremiyorum kac gecedir uykusuz gunduzler yorucu. Ama bahane degil tabi grup olarak biraz asilmaliyizz. Haydi enerji enerjiii !!!!

Menum yaziim
11.00- penir yumurta 3 zeytin domates
17.00- firinda kizarmis tavuk ( 1 but yiyebildim) ve domates soslu makarna, ayran
Arada 2 parca bitter, 1 kaysi, yarim seftali
1 lt su
Ev temizligi yaptim aksam yuruyus yapabilirim

Haklisim ebrucum ben hic giremiyorum kac gecedir uykusuz gunduzler yorucu. Ama bahane degil tabi grup olarak biraz asilmaliyizz. Haydi enerji enerjiii !!!!
Lafım geçerli mazereti olanlara değil tatlım, herkesin yoğun olduğu dönemler olabiliyor bunu elbette ki anlayışla karşılamak zorundayız, ben keyfe keder davrananları kastettim :)

Menum yaziim
11.00- penir yumurta 3 zeytin domates
17.00- firinda kizarmis tavuk ( 1 but yiyebildim) ve domates soslu makarna, ayran
Arada 2 parca bitter, 1 kaysi, yarim seftali
1 lt su
Ev temizligi yaptim aksam yuruyus yapabilirim
Su az olmuş canım

Lafım geçerli mazereti olanlara değil tatlım, herkesin yoğun olduğu dönemler olabiliyor bunu elbette ki anlayışla karşılamak zorundayız, ben keyfe keder davrananları kastettim :)

Su az olmuş canım
Aslinda suyu saymadim tahmini yazdim daha ben yatana kadar 2 lt icerim kesin sekerr. Hurmaya mi basliosun sen bakiim

Bugünkü menüm

10:15
500 ml su
4 hurma
1 büyük bardak süt

11:30
500 ml su
3 hurma

12:30
500 ml su
3 yk cacık (koyu kıvamlı)

14:30
3 yk cacık
3 hurma

16:30
500 ml su
3 hurma

18:00
500 ml su
1 fincan yeşil çay
2 hurma
3 parça karpuz
Kk beyaz peynir

Olurda acıkırsam yoğurt yerim

Toplam 2,5 lt su/15 hurma
Spor yok, temizlik yaptım - belki daha sonra yürüyüşe çıkarım.

bugün menüm
8:00=2 gün kurusu

9:00=1 yumurta
domates
1 dilim salam
1 kk light peynir
3 zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği

13:10=4 kaşık yeşil fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

17:00=8 kiraz

18:00=avuç içi kadar köfte
2 dilim tam buğday ekmeği
salata
2 tane minik salatalık turşusu

akşam 9 gibi sütlü kahve+2 hurma.7bardak su içtim daha içiyorum.

iraden çok iyi yalnız 3 kaşık cacık mı içilir 1 kase bari olsaydı

Kuzum salamına kavuşmuşsun, afiyet olsun menün güzel olmuş yalnız akşam keşke 1 dilim ekmek yeseydin. Sen hiç spor yapmıyormusun?

ay hiç geleceğim yoktu. Yeni farkettim. Yanlış algilamis telefon. Sutlaç o
Şahsen ben surlar ne diye baya bir düşündüm afiyet olsun

köfteyi iki dilim ekmek arasına koyup yediğim için öyle oldu ya spor yapmaya üşendim bugün
Afiyet olsun canım, bayılırım köfte ekmeğe seninle yine bir spor günü mü düzenlesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…