Ay ne güzel görünüyor. Cacigin zararı yok ya. Yiyin gari.
yarına düzenleyelim mi ne yapalım ?Şahsen ben surlar ne diye baya bir düşündümafiyet olsun
Afiyet olsun canım, bayılırım köfte ekmeğeseninle yine bir spor günü mü düzenlesek
Kusura bakmayın ya, inanın hiç farketmedimŞahsen ben surlar ne diye baya bir düşündümafiyet olsun
Afiyet olsun canım, bayılırım köfte ekmeğeseninle yine bir spor günü mü düzenlesek
Sen iyice saldın kendiniMenü
11.00 1 wasa 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalık
16.30 Dondurmalı Sütlaç
3 litre su
1 buçuk saat yürüyüş
Evet yoğurt desek daha mantıklı. Hurma diyetine çok fazla ihanet etmek istemediğim için daha fazlasını yemedimozaman 3 kaşık yoğurt gibi oluyor yine az geldi bana ben çok yiyorum ondandır
Olur peki egzersiz olarak neyi seçelim?yarına düzenleyelim mi ne yapalım ?
Önemli değil canım, güldük sayendeKusura bakmayın ya, inanın hiç farketmedim
bende onu sordumOlur peki egzersiz olarak neyi seçelim?
Önemli değil canım, güldük sayende
Helal sanaaaa aynen katılıyorum. Bide ramazan gelince iyice salmayalim.Kızlar toparlanın, menüler yok, bildirimler eksik, topik durgun... ne oluyor böyle? Hani birbirimize olan desteğimiz, motivelerimiz?
Hurmanın şekerinden algılarım yapiştiysa demek kibende onu sordumneyi seçelim sen karar ver yarın yapalım
Ay yazık, ona bile üzüldüm böyle görünce. Onuda bizim gruba alalimGünaydın kızlar
Barbie ye bakın, güzelim kız, kilolarıyla güzelliğinden ödün vermiş. Gıdısına baktıkça gülesim geliyorhaydi bakalım ince Barbieler olmak için savaş devam etsin
Eki Görüntüle 1556364
Inşallah ramazanda herkes kayıplara karışmaz. Bilmiyorum herkeste öylemidir ama ben buradan uzaklaşınca düzenim bozuluyor.Helal sanaaaa aynen katılıyorum. Bide ramazan gelince iyice salmayalim.
Çok tuhaf ki ben 2.olmak istiyorum. Hikayesi yazmamak icinbende birinci olmak istiyoruuuuuuumm
Daha ne olsunBugünkü menüm
10:15
500 ml su
4 hurma
1 büyük bardak süt
11:30
500 ml su
3 hurma
12:30
500 ml su
3 yk cacık (koyu kıvamlı)
14:30
3 yk cacık
3 hurma
16:30
500 ml su
3 hurma
18:00
500 ml su
1 fincan yeşil çay
2 hurma
3 parça karpuz
Kk beyaz peynir
Olurda acıkırsam yoğurt yerim
Toplam 2,5 lt su/15 hurma
Spor yok, temizlik yaptım - belki daha sonra yürüyüşe çıkarım.
niye kız senin hikaye çok basit= yemiyoruuuuuumÇok tuhaf ki ben 2.olmak istiyorum. Hikayesi yazmamak icin
Inşallah ramazan toparlamama vesile olur, ve kilo vermemeeeSen iyice saldın kendinihiç birşey yememişsin canım
Evet yoğurt desek daha mantıklı. Hurma diyetine çok fazla ihanet etmek istemediğim için daha fazlasını yemedim
Az yemekle kilolar gitmiyor işte kuzumInşallah ramazan toparlamama vesile olur, ve kilo vermemeee
Havalardan ya. Bide canımı sıkan bazı durumlar vardı ondan. Bari kilo vereyim de ona yarasin. Tabi sağlıklı olması önemliniye kız senin hikaye çok basit= yemiyoruuuuuumçok az yiyosun cidden nasıl dayanıyosun
egzersiz buldun mu basen çalıştıran bir şeylerde koyalım arayaAz yemekle kilolar gitmiyor işte kuzum
canının sıkıntı geçer inşallah canım.benim canım sıkılınca daha çok yiyorum .Havalardan ya. Bide canımı sıkan bazı durumlar vardı ondan. Bari kilo vereyim de ona yarasin. Tabi sağlıklı olması önemli
Bisiklet mi sürsek?egzersiz buldun mu basen çalıştıran bir şeylerde koyalım araya
Bende de öyleydi aslında ama busefer böyle olducanının sıkıntı geçer inşallah canım.benim canım sıkılınca daha çok yiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?