olur sadece bisiklet miBisiklet mi sürsek?
Yaaaa demeyin. Biliyor musunuz ben hiçççç bisiklet surmedim. Küçükken bile. Hep içimde kaldı. Ölmeden bu hayali gerceklestiririm inşallahBisiklet mi sürsek?
isteyince niye olmasın canım :)Yaaaa demeyin. Biliyor musunuz ben hiçççç bisiklet surmedim. Küçükken bile. Hep içimde kaldı. Ölmeden bu hayali gerceklestiririm inşallah
Set halinde yapabiliriz 20 bisiklet 10 ip atlama, kim daha çok set yaparsa kazanırolur sadece bisiklet mi
Istiyorummmmm. Duy Allah ım.isteyince niye olmasın canım :)
tamam ip atlayıp gelelim saat 9 a kadar kim daha çok atlıycak tamam mıSet halinde yapabiliriz 20 bisiklet 10 ip atlama, kim daha çok set yaparsa kazanır
Feyzam hadi kalk şimdide bir şeyler yapalım, tembelliğin faydası yok bize. Ben spor planımı uygulayayım
Kız gerçek bisiklet değil, egzersizini yapacağız sırt üstü pedal çevirmeYaaaa demeyin. Biliyor musunuz ben hiçççç bisiklet surmedim. Küçükken bile. Hep içimde kaldı. Ölmeden bu hayali gerceklestiririm inşallah
bende gerçek bisiklet sanıp hava durumuna baktıydımKız gerçek bisiklet değil, egzersizini yapacağız sırt üstü pedal çevirme
Inşallah canım, bu hayalini gerçekleştirmen çok zor değil
tamam hadi yarım saat sonra görüşürüztamam ip atlayıp gelelim saat 9 a kadar kim daha çok atlıycak tamam mı
ALLAH iyiliğini versinbende gerçek bisiklet sanıp hava durumuna baktıydımsırt üstüde olur
Jj olsun yaaa.tamam ip atlayıp gelelim saat 9 a kadar kim daha çok atlıycak tamam mı
bende gerçek bisiklet sanıp hava durumuna baktıydımsırt üstüde olur
Hadi sende madem 21:00'e kadar jj yapJj olsun yaaa.
hiç yoktan piskopata bağladım bende
Yo yo ipimi buldum. Ahanda başlıyorumHadi sende madem 21:00'e kadar jj yap
Ben ipsiz atlıyorum, bisiklete benzedi bu daYo yo ipimi buldum. Ahanda başlıyorum
Of öldüm. Dinlenme ye geçtim bileBen ipsiz atlıyorum, bisiklete benzedi bu da
Of öldüm. Dinlenme ye geçtim bile
Hadi hadi devam 12 dakika kaldı, Feyza bizi geçtiBu neymiş ya. Hiç ip atlamamistim. Öldüm
700 tane yaptım bittim benden bukadarHadi hadi devam 12 dakika kaldı, Feyza bizi geçti
bende öldümBu neymiş ya. Hiç ip atlamamistim. Öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?