Ay pes edecem galibaHadi hadi devam 12 dakika kaldı, Feyza bizi geçti
Teşekkürler canım. Bu gazla 63 mü 60 mı görürüm bilmem yarın doneyim tekrar eski beslenme ve spor duzenime tam gaz başlıyorum :)Hayırlı yolculuklar canım, memleketime selam olsun
Ay ne güzel mutlu etmiş eşin senisen bu moyivasyonunu tavan yaptıran sözlerden sonra 63 ü görmezsen banada Ebru demesinler
Teşekkürler canım.senin adına çok sevindim canım
Evet canım çok mutluyum gaza geldim yine.Ayy ne guzel ya♥♥♥ cok mutlu olmussundur canim
Hadi hadi uçtun sen, bencebende öldüm
yok 700 zor yaptımHadi hadi uçtun sen, bence
Neeeeeee, ben bilsem hiç yapmadım. Yazmaya utanirim valla. Üstüne bide öldummmmyok 700 zor yaptım
asıl ebruyu duyunca utancaz bizNeeeeeee, ben bilsem hiç yapmadım. Yazmaya utanirim valla. Üstüne bide öldummmm
tühhh be dalağıma ağrı girmese geçerdim seni1290 şapır şapır akıyor her tarafımdan
Öldüm
Goncam çooook teşekkür ederimTeşekkürler canım. Bu gazla 63 mü 60 mı görürüm bilmem yarın doneyim tekrar eski beslenme ve spor duzenime tam gaz başlıyorum :)
Eki Görüntüle 1556754 Fotoğraf çekmeyi kiviramasamda senin için ebrum.
Teşekkürler canım.
Evet canım çok mutluyum gaza geldim yine.
Bilseydim az yapardımtühhh be dalağıma ağrı girmese geçerdim seni
yarın görürsün senBilseydim az yapardımsenden ses çıkmayınca bende yüklendim
Yarına dermanım kalmadıyarın görürsün sen
Yarına dermanım kalmadı
havaya çok zıplamışsındır ondanır belkiNeyse ben kendi yaptığımı yazıyım da sevginin. 350 cik. Ikiniz de ipsiz mi yaptınız. Benim İpli diye mi az oldu yoksa ben çok mu tembelim. A ter boşaldı resmen.
Çok zipladimhavaya çok zıplamışsındır ondanır belki
Neyse ben kendi yaptığımı yazıyım da sevginin. 350 cik. Ikiniz de ipsiz mi yaptınız. Benim İpli diye mi az oldu yoksa ben çok mu tembelim. A ter boşaldı resmen.
Feyzanın dediği gibi kesin çok havaya zıpladın ondan çok olmadı. Ben karnımı çekseydim herhalde pert olurdumBide bi tavsiye, muhakkak ip atlarken ve bütün sporlarinizda gobeginizi içinize çekin. Sıkınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?