tebrik ederim :) sen hiç menü paylaşmıyosun heralde seni hatırlayamadımKilo bildirimi
geçen hafta 67.2
bu hafta 66.9
fark 300 gr
Yüzde 0.44
hadi hayırlısı
Aşk olsun. Bir hafta yoktum hemen unutulduk mu. Bu hafta öyle oldu canım. Ama döndüm inş. Ramazan kosturma falan. Artık burdayım inşallah.tebrik ederim :) sen hiç menü paylaşmıyosun heralde seni hatırlayamadım
aslında anımsama vardıda da da kem kümAşk olsun. Bir hafta yoktum hemen unutulduk mu. Bu hafta öyle oldu canım. Ama döndüm inş. Ramazan kosturma falan. Artık burdayım inşallah.
Tatliya karsi koyamiyorumtatlı yeme kilonuda iyi vermişsin
cuma değilmiydi ben tartılmadım bugün
Menün güzel olmus - kazandibine de karsi koyabilmen ayri bir basaribugünkü menüm
sahur 1 salatalık, maydanoz, k.k peynir, 1 yumurta
3 bardak su
iftar 3 kaşık cacık
1 tavuk sarma (ızgarada)
2 dilim ekmek
yarım kase salata
22:00 yarım avuç yer fıstığı 1 tatlı kaşığı kazandibi (eşim inadına çok güzel çok güzel diyerek bir kaşığı yedirdi :))
1,5 litre su içmeye devam ediyorum
spor 300 ip atlama 3 kerede yaptım
Senin istedigin ceza olsunayy kızlarr ben burdan mezun olduktan sonra birazcık cık cıkk kilo almış olabilirim cezanız var mı banaa
Tebrik ederimKilo bildirimi
geçen hafta 67.2
bu hafta 66.9
fark 300 gr
Yüzde 0.44
hadi hayırlısı
Kolay gelsin canim, görüsürüzGünaydınlar fıstıklar. Özürdilerim gelemedim bikaç gündür çok yoğunum. Hem işyeri yoğun arada kötü bir nöbet geçirdik çarşıda işler var halledilmesi gereken. Bu pazar sinav var ders çalışmaya gayret ediyorum. Şimdi vakaya gircem en kötü 15.00 gibi burda olurum. Bugün yolculuk var yine Eskişehir e gidicem bu pazar sınavım var sonra bi nebze rahatlarim sanırım.
Hosgeldin canim, hadi bakalim insallah toparla kendini:)Kızlar ben döndüm bugün tam dönüş yapıyorum hemde kilo almış olarak 77.4 çıktım Bu sabah ama bugünden itibaren tam gaz burdayım inşallah. Haftaya bu aldığım kiloyu telafi edeceğim.. Affedin beni..
Sözün üstünden 2 hafta gecti, kesinlikle toparlanma zamaniSözüm oldu ya bir rehavet çöktü ustume sanki arkasından nisan düğün yok gibi. ama toparladım yaa iyi de olsa kötü de olsa yazacağım menülerimi en azından yazmaktan çekinip yemem belki mübarek içime fil kaçmış gibi yiyorum
Sözünüstünden 2 hafta gecti, kesinlikle toparlanma zamani
Dedigin gibi menülerini kötü de olsa paylas, öyle öyle beslenmene bir yön verirsin
Heh söyle ya aferin, azmini kaybetmeValla ya ha oldu ha olacak derken 2 hafta geçti ve ben biraktiğin yerin de gerisindeyim ama hiçbirşey için geç değil
Şimdi netten motivasyon için habire birseyler okuyorum indiriyorum falan onları da paylaşayım sizle güzel gaza getiriyor
bende çikolatalı tatlılara karşı koyamıyorum kazandibini normaldede sevmem :)Tatliya karsi koyamiyorum
Kilo bildirimi normalinde cuma da sahur yapinca belki cuma sabahi tarti fazla gösterir diye önceden bildirim yaptik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?