Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dayanamıyorum işte bir kaşık ondan birde şundan derken kaçıyo :) ben fazla zıplayorum galiba 100 olmadan nefes falan gidiyo
Nasıl bir zıplama seninkisi anlamadım

Film gibi :) şükürler olsun bir şey olmadan atlatmışsın

bende herşeyi yanlış anlıyorum bi taraftanda hamileyken nasıl zıplıyoduki diye düşünüyorum öff yaa
Âlemsin sen ya

Sen yiyerek zayıflıyorsun o yüzden haftaya da vereceğine eminim menün de güzel olmuş, hatta senin standartlarına göre akşam az bile olmuş
Goji berrynin faydasını görüyormusun? Çok methini duydum

Yeşil çay gerçekten çok faydalı, zencefilli de öyle bende ramazandan sonra yine tam gaz başlayacağım :)

Peki o sos hazır mı canım? Kendin yapıyorsan tarifini verebilirmisin yada almancasını yazsanda olur :)

Afiyet olsun, bugün sütlü revani tarifi görünce seni düşünmüştüm bende :)

Gözün aydın gülüm 73 leri gördün ve inşallah 3 kendine yer etmeden yerine 2 gelir :)

goji berry evde uzun süredir varda arada yiyorum tadını sevmiyorum, düzenli yemediğim için faydasını bilemiycem :)

Ramazandan ötürü chia falan hak getire :))) ama yoksa çok memnunum, bağırsaklarımı güzel çalıştırıyordu.

Menün güzel dengeli olmuş, sporun da iyi.

Aaa çok geçmiş olsun kuzum belliki bir şey dokunmuş sana inşallah bu akşam rahat bir uyku çekersin

bende ramazanda suyu az içtiğim için yeşil çay içemiyorum vucutta su atıyormuş içtiğim zaten azıcık bişey oda gitmesin

bende ramazanda suyu az içtiğim için yeşil çay içemiyorum vucutta su atıyormuş içtiğim zaten azıcık bişey oda gitmesin
Dikkat etmek lazım tabi bu tür şeylere, ben vücutta ki suyu attığını bilmiyordum.

benim vucudum bi gece kaşınmaya başladı sabaha kadar uyuyamadım sabahta ürtiker oldum acile gittim ne kabustu ya aklıma geldi aman aman kabusssss

Bugünkü menüm

Sahur
500 ml su

Iftar
1 lt su
2 kepçe tavuklu mantar çorbası
1 dilim ekmek (ateş halkası koymuşlar ismini :))

Şimdide canım tatlı bir şeyler çekiyor :)

Kilo bildirimimi de yapayım, sabah tekrar tartılıp değişiklik yapabilirim azalma olursa.

Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 63,2 :)
Fark: -1,3
Ortalama: 2,02%

tebrik ederim bu hafta bu grubun birinci olması lazım

benden çok vermişsin atın beni denizlereeeeeeee tebrik ediyorum hanımefendibütün gün bi çorbaylamı durdun çok sağlıksız hani bunun yeşilliği meyvesi sütü yoğurdu

Ayy inşallah gülüm ya hele birde 6 lı rakamları görsemmm uçarımm
Temmuzun sonuna kadar 2 kilo daha gitsin diye umut ediyorum bakalım artık.
Dünkü Sosu hazır aldım cnm almancası çıkmadı . 3 yk Un , 3 dl krema (sahne ) ? galiba , yarım dana bulyon az tuz yarım yk soya ve 2 dl süt le hazırlanıyor. Unu kremayla çırp topaklaşmasın, ocağa koyduktan sonra diğer malzmrleri ekle kıvamlı olunca kapat altını. Krem gibi akışkan olucak kıvam. Bu ölçüler 4 kişilik. (yanına birde preiselbeer reçeli ile servis yap mm çok leziz. ) Revaniyi yedim ohh ne çok çile çektirmişim kendime hakikaten ya. 74 olunca cheesecake yıycektım güya ama kaldı bugüne, nasipte revani varmış

Maşallahhh gülüm süpersinnn darısı benm başıma

benden çok vermişsin atın beni denizlereeeeeeee tebrik ediyorum hanımefendibütün gün bi çorbaylamı durdun çok sağlıksız hani bunun yeşilliği meyvesi sütü yoğurdu
Bu kadar gideceğini tahmin etmiyordum, yalnız yağdan gitmediğini düşünüyorum

Yarın kayınvalidemlere gideceğiz o yüzden bugünü hafif geçirmek istedim. Çorbada da küçük tavuk göğüsü parçaları olduğu için doyurucu oldu.

Gider gülüm gider, istikrarlı ve azimlisin sen

Tarif için teşekkür ederim, en kısa zamanda deneyeceğim :)

72 olunca da cheesecake yersin artık :)

Maşallahhh gülüm süpersinnn darısı benm başıma
Amiiiin kuzum, en kısa zamanda inşallah :-*

çok yememişsin aslında 2 kare eksik yeseydin

tatlı yeme kilonuda iyi vermişsin
cuma değilmiydi ben tartılmadım bugün

bugünkü menüm
sahur 1 salatalık, maydanoz, k.k peynir, 1 yumurta
3 bardak su

iftar 3 kaşık cacık
1 tavuk sarma (ızgarada)
2 dilim ekmek
yarım kase salata
22:00 yarım avuç yer fıstığı 1 tatlı kaşığı kazandibi (eşim inadına çok güzel çok güzel diyerek bir kaşığı yedirdi :))
1,5 litre su içmeye devam ediyorum
spor 300 ip atlama 3 kerede yaptım

beğendim , 1kaşıkla kalabilmişsin iradeni sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…