Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ohhhhhh süpersin feyza ohh hem ye hem zipla 1 kg gitmis keske bendede öyle olsa bu sabah 1 kg fazla cikdim
sende zıplamamıza katıl kendini zorla azıcık kız ,bak bugün 500 yapcaz sende yap. ayrıca ne üzülüyosun alınan kilo verilirde bu hafta fazlaysan öteki haftaya odakla kendini salla bu hafayı

kızlar kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta 66.600
bu gün 66.0
fark -600

dayanamıyorum işte bir kaşık ondan birde şundan derken kaçıyo :) ben fazla zıplayorum galiba 100 olmadan nefes falan gidiyo

Nasil yani dogurmayacagim diye mi direttin yoksa
aklima kacan sünnet cocuklari geldi
yok canım benim dr. bayrampaşadaydı bende bayrampaşada oturuyorum zeytin burnuna arkadaşımın yanına gittim sancım çoktu eşimde gelene kadar geç olur diye kontrol amaçlı girdim 5 cm açılma var doğuma alıyoz derken kendimi doğum hanede buldum arkadaşım herkeze haber vermiş annemler halamlar gelmişler beni dışarıda çıkarmıyorlar oturuyorum içerde :) yanımda sancı çekenler bağıranlar derken benim sancım kalmadı hemşirede beni giydirdi suni sancı verdi baktım eşim güvenliğe söyleniyor bende kaçıp kendi dr.ma gitcektim kapıda yakaladılar o kıyafetlerle kaçıcaktım kafaya koymuştum hastene çok kötüydü ve korkuyordum suyum gelince mebur yattım

aaaaa sen hamilemiydin hemde doğumdasın aaa çok şaşırdım ya ayyy Allah acısız kurtarsın canım bebişin fotoğrafınıda at buraya isterim isteriiimm

bugün menüm
sahur:1kuru incir
1 haşlama yumurta
1domates,1salatalık,1yeşil biber
2dilim tam buğday ekmeği
2kk light peynir
2yeşil zeytin
1 bardak tarçınlı süt

iftar:1kepçe çorba
salata(yağsız,tuzsuz)
1minik karnıyarık
1 bardak yoğurt
4kaşık ıspanak yemeği

21:20=4 kare bitter çikolata(bir yiyeceğe taktım mı her gün üst üste 1 ay bile yeme özelliğim var ,tedavi edemeyen psikiyatri doktorları utansın )
yarım avuç kuru goji berry
sütlü kahve

bu kadar yemeye kesin haftaya kilo alcam dur demem lazım ama nasıl nasıl nasıl isyanım varrrrrr

Yeşil çayı azalttığımda benimde kilomda durgunluk oluyor. Heleki zencefil limon karışımı çok işe yarıyor. Yemeğin yanında hazırladığım sos açık kahverengi kremalı bir sos. Türkçesini bilmiyorum maalesef:/ Çok lezzetli hertürlü et yemeğine yakışıyor. Özellikle köfte, kıymalı biftek le fln süper oluyor. Halka tatlısı bir diğer adıyla tulumba tatlısı favorilerim arasından. Bugün revani yapıp yedim bir dilim kiloma sabah baktıktan sonra:))
gogo2405 canım kilo bildirimimi şimdiden yapmak istedim.
Geçen hafta : 74.0
Bu hafta : 73.6
Fark : - 400 gr
Mesaj Sayım : 16
73 leri gördüm ya sevinçten revani yedim

kızlarrrr ben geldimmmm nasılsınızzzzz
Hoşgeldin gülüm

E-brulim senin için bu hafta kilo bildirimim
geçen hafta perşembe :69.5
bu hafta perşembe:68.4
fark:- 1.100 tutmayın oynıycammmmmmm
Oyy oy maşallah tebrik ederimm süper

Evet öyle yapicam artik
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım

kızlar kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta 66.600
bu gün 66.0
fark -600
Tebrik ederim canım çok güzel

Şu Gojii Berry i ben de alıcam ilk fırsatta çok faydalıymış.
Bu arada E-brulim senin tükettiğin chai tohumu ile aranız nasıl? Bi faydası oldumu?

Bugünkü menüm
Sabah (tam saati hatırlamıyorum) 2 tane az tereyağlı peynirli wasa, kahve
14:00
1 dilim revani ardından 1 fincan yeşil çay
17:00
1 dilim püreli tepsi kebabı
Su 2,5 lt (geçmiştir bile :)) )
Spor 100 yan mekik Dışarda 30 dk yürüyüş.
Kızlar gece inanırmısınız hiç gözümü kırpmadım öylece oturdum heykeltraş gibi Çok halsizim gözlerim ağırlaşmış şimdi . Sabah 5 te uyudum 7 de uyandım Eşim rahatsz olmasın diye kalkıp salona geldim, peşimden geldi neyin var diye Bende bilmiyorum dedim . Dün şeftali yedim omu yaptı acaba durmadan kaşındı vucudum duşa girdim fayda etmedi Halen ara ara kaşınıyor vucudum ıyyy çok gıcık bi durum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…