Milföy hamurundan yapıldığı için yağlı hissetmiyor insan yerken ama çok yağlı maalesef:/ İyiki pek aram yok benim kuruhasanla :)
Ayy nasıl verdiler acep , inşallah bir gün bize de uğrar 50 li 60 lı kilolar
Hmmm güzel o zaman aşure ne kadar tatlı olsada cipsin verdiği kaloriyi vermez.
Kaza oruçlarını tutmakla başlamış şimdi de orucunu tutuyor. İftarı sadece çorba yiyerek geçirmiş. Özel birşey değil normal ev yapımı çorbalar işte. Çok çok büyük fark var bayanda eskiye göre öyle spor fln da yapmıyor.
Hedefim böyle bacaklara sahip olmak.
Ya ilk doğumdan sonra kısa bir sürede yormadan sıkmadan 52 ye inmiştim. Niye şimdiii gitmiyorlar yaaa. Yaş ve yerleşmiş kilolardan kaynaklanması gerekTest bile yaptırdım guatr var ailede ama bende çıkmadı çok şükür. Guatr yavas calisirsa metobolizma yavasliyor:/
Yeme çips zaten :)
Seninki iyimiş kuzum o zaman yiyebilirsin, alman fırınlarında çok yağlı oluyor demek ki :)
Sert olsun o da kabulüm ama olsun yeter ki
Ramazandan sonra bu giden kiloların gelmesinden çok korkuyorum :/
Senin işin çok zor, zayıf erkeğe uyum sağlaması zor daha doğrusu. Söyle ona kilo alsın
Aynen öyle canım, hergün olsa hergün tatlı yerim ramazanda sonrada yuvarlanırım artık :)
Gülüm 4 ayda 40 kilo da aşırı, varsın 3 ayda 5 kilo olsun önemli olan kalıcı olması.
Kimmiş ki o kadın? Bence yaptığı pek sağlıklı değil gibi :/
Guatr benim sınırdaymış, önümüzde ki ay kontrole gitmem gerekiyor. Benim ki yavaş çalışan cinsten. Yalnız kafamda deli sorular var, şimdi doktor bana ilaç yazarsa guatr için kilo alırmıyım ki?
bugün menüm
sahur: zeytin yağında omlet
1 yeşil zeytin
1 incir kurusu
1gün kurusu
1 bardak yarım yağlı süt
iftar: avuç içinden biraz büyük tavuk
1kepçe mercimek çorbası
salata(yağsız,tuzsuz)
patlıcan közlemesi (yoğurtlu)
1minik kavun
3 parmak kalınlığında minik patatesli börek
1 hurma
750 ml su içtim daha bi 750 ml içerim . 10 gibi de sütlü kahve içmeyi düşünüyorum çünküüüüüüü
bu kadar yemeye rağmen yine acıkıyorumsütlü kahve tok tutuyor .
güzel olmuş menün spor yok gözümden kaçmadıbugün menüm
1 yeşil zeytin
1 incir kurusu
1gün kurusu
1 bardak yarım yağlı süt
1kepçe mercimek çorbası
salata(yağsız,tuzsuz)
1minik kavun
1 hurma
750 ml su içtim daha bi 750 ml içerim . 10 gibi de sütlü kahve içmeyi düşünüyorum çünküüüüüüü
hiç vazgeçme canım gelinlik 1 kere giyiliyor ondada çok güzel olursun inşallahİnşaAllah olursun canımm..
Çok şükür bak sende çıkmamış, biraz sabır ve gayretle başarırsınn :))
Haklısın aslında, sert gibi görünüyor ama olsun yaa senin dediğin gibi yeter ki olsunn
Göbeksiz, simitsiz olmam için 1 senem var önümde, acelem yok, yeter ki vazgeçmeyeyim, iş ciddiye binince aklım başıma geliyor benim deben bu göbekle gelin falan olamam gelinliğimi 36 beden alıcam işte o kadar
Gelmez inşaAllah ablam, oruçla spor pek yorucu oluyor, Ramazandan sonra da spora asılırsan hiç geri gelmez o kilolar :)
Öyle deme ablam yaa benim derdim bana yeter zatenyiyor yiyor kilo almıyor manyak
gece uyumuyor, konuşuyoruz napıyorsun diye sormama pişman oluyorum, çoğu zaman yemek yiyorum cevabını alıyorum çünkü, gece gece beni de acıktırıyoriftardan sahura kadar 3-4 defa yiyordur kesin
askere gidince bazıları kilo alıp dönüyor, o da alırsa hiç fena olmazaslında pek kilo almasını istemiyorum, yani göbekli falan olmasın (zaten zor olur daa ) ama 1.80 boya da 57 kilo nedir yaa
menün güzel maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun birde tadı nasıl olur cnmMenüm
Sahurda
Su
İftarda
1 kase çorba
2 parça tavuk
1 küçük kase çoban salata
2 dilim ekmek
su 500 ml oldu şimdilik
1 fincan çay
şimdi de maydonoz suyu içicem
Metobolizman hızlanacağı için kilo artışı binde bir olması lazım. Ama bünyeye görede değişiyordur. Bi tanıdığım özellikle ilacı almaya başladığı ilk aylar eridi küçüldü resmen. Dışarda sürekli yemesine rağmen . Ama ablamda kilo aldı tam tersi. (İkisininkide yavaş çalışıyordu.)Yeme çips zaten :)
Seninki iyimiş kuzum o zaman yiyebilirsin, alman fırınlarında çok yağlı oluyor demek ki :)
Sert olsun o da kabulüm ama olsun yeter ki
Ramazandan sonra bu giden kiloların gelmesinden çok korkuyorum :/
Senin işin çok zor, zayıf erkeğe uyum sağlaması zor daha doğrusu. Söyle ona kilo alsın
Aynen öyle canım, hergün olsa hergün tatlı yerim ramazanda sonrada yuvarlanırım artık :)
Gülüm 4 ayda 40 kilo da aşırı, varsın 3 ayda 5 kilo olsun önemli olan kalıcı olması.
Kimmiş ki o kadın? Bence yaptığı pek sağlıklı değil gibi :/
Guatr benim sınırdaymış, önümüzde ki ay kontrole gitmem gerekiyor. Benim ki yavaş çalışan cinsten. Yalnız kafamda deli sorular var, şimdi doktor bana ilaç yazarsa guatr için kilo alırmıyım ki?
Tok tutan yiyeceklerden ye gülüm. Lif li gıdalar tüket, yada Yumurta ye mesela acıkmazsın ama susatır:/ Ayran yoğurt vs de iştah açıyo diye biliyorum. Menün güzel spor yapmıyorsun galiba oruc olunca.bugün menüm
1 yeşil zeytin
1 incir kurusu
1gün kurusu
1 bardak yarım yağlı süt
1kepçe mercimek çorbası
salata(yağsız,tuzsuz)
1minik kavun
1 hurma
Ben de gidipte gelmeyen kalıcı kilodan yanayım. Benim bu verdiklerim tam gitti de biraz hızlansın istiyorum:/ kışa kara kuru çubuk gibi girmek istiyorum .Hah işte benimki milföy hamurundan değil, çok hafif bir hamuru var :)
Aynen canım inşaAllah biz de istediğimiz gibi oluruzz :))
Hıımmm anladım, zaten oruç tutmaya alışınca tek çorbayla da doyuyor insan.. zayıflamak için oruç tutulmaz da ama dikkat edersen gayette sağlıklı olabiliyor insan demek ki :)
Çıkmadı şükür. Ama diyette cvb alamayınca takıma gelmeden önceki deneyimimde şüphe üzerine gidip test yapmıştım. İnanırmısın nokta kadar bile fark oynamıyordu kilomda :/İnşaAllah olursun canımm..
Haklısın aslında, sert gibi görünüyor ama olsun yaa senin dediğin gibi yeter ki olsunn
Göbeksiz, simitsiz olmam için 1 senem var önümde, acelem yok, yeter ki vazgeçmeyeyim, iş ciddiye binince aklım başıma geliyor benim deben bu göbekle gelin falan olamam gelinliğimi 36 beden alıcam işte o kadar
Gelmez inşaAllah ablam, oruçla spor pek yorucu oluyor, Ramazandan sonra da spora asılırsan hiç geri gelmez o kilolar :)
Öyle deme ablam yaa benim derdim bana yeter zatenyiyor yiyor kilo almıyor manyak
gece uyumuyor, konuşuyoruz napıyorsun diye sormama pişman oluyorum, çoğu zaman yemek yiyorum cevabını alıyorum çünkü, gece gece beni de acıktırıyoriftardan sahura kadar 3-4 defa yiyordur kesin
askere gidince bazıları kilo alıp dönüyor, o da alırsa hiç fena olmazaslında pek kilo almasını istemiyorum, yani göbekli falan olmasın (zaten zor olur daa ) ama 1.80 boya da 57 kilo nedir yaa
regl gec kalmıssa sıskınlık varsa maydanoz suyu derdıne devadır gulum afıyet olsun:) Suyu 1 lt yap artı maydanoz suyu super olurMenüm
Sahurda
Su
İftarda
1 kase çorba
2 parça tavuk
2 dilim ekmek
su 500 ml oldu şimdilik
1 fincan çay
Kızartma yerıne fırında olsaydı guzel olurdu. Ama zaten az yemıssın ıftardabugünkü menüm
sahur
2 bardak su 2 fincan çay
iftar
yarım kase cacık
3 köfte
6 patates kızartması
2 dilim ekmek
22:00
4 küçük dilim karpuz
1 litre su içiyorumda
spor basen egzersiz 10dk 200 ip atlama
Hiç ekmek yeme demiyorum, sahurda yeme diyorum :) neliydi ki börek?ekmeksiz bir hayat düşünemiyorumböreği yede görüyüm seviyomusun sevmiyomusun
Ohooo koskoca 1 sene içinde sen hedefine ulaşamayacaksan artık :)İnşaAllah olursun canımm..
Güzel olmuş menün :)Menüm
Sahurda
Su
İftarda
1 kase çorba
2 parça tavuk
2 dilim ekmek
su 500 ml oldu şimdilik
1 fincan çay
Kız senin eşin de çok zayıfmış :-ohiç vazgeçme canım gelinlik 1 kere giyiliyor ondada çok güzel olursun inşallah
birde damat seni kapıdan içeri sokacak kendinden fazla kiloyu kaldıramıcak bunları düşün
benim eşimde 56 kilo onun yanında benim moralim bozuluyor
Kızartma olmasaymış keşke, gerisi iyi olmuş. Spor konusunda da pek azimli gördüm seni - harika :)bugünkü menüm
sahur
2 bardak su 2 fincan çay
iftar
yarım kase cacık
3 köfte
6 patates kızartması
2 dilim ekmek
22:00
4 küçük dilim karpuz
1 litre su içiyorumda
spor basen egzersiz 10dk 200 ip atlama
Ben guatr hapını doktora sorayım en iyisi, kilo aldırıyorsa kullanmak istemiyorumMetobolizman hızlanacağı için kilo artışı binde bir olması lazım. Ama bünyeye görede değişiyordur. Bi tanıdığım özellikle ilacı almaya başladığı ilk aylar eridi küçüldü resmen. Dışarda sürekli yemesine rağmen . Ama ablamda kilo aldı tam tersi. (İkisininkide yavaş çalışıyordu.)
Yeri değil ama kilo artışı yapmayan doğum kontrol hapları varmı kızlar ya?
Önerebileceğiniz varmı?
Tok tutan yiyeceklerden ye gülüm. Lif li gıdalar tüket, yada Yumurta ye mesela acıkmazsın ama susatır:/ Ayran yoğurt vs de iştah açıyo diye biliyorum. Menün güzel spor yapmıyorsun galiba oruc olunca.
Ben de gidipte gelmeyen kalıcı kilodan yanayım. Benim bu verdiklerim tam gitti de biraz hızlansın istiyorum:/ kışa kara kuru çubuk gibi girmek istiyorum .
Çıkmadı şükür. Ama diyette cvb alamayınca takıma gelmeden önceki deneyimimde şüphe üzerine gidip test yapmıştım. İnanırmısın nokta kadar bile fark oynamıyordu kilomda :/
regl gec kalmıssa sıskınlık varsa maydanoz suyu derdıne devadır gulum afıyet olsun:) Suyu 1 lt yap artı maydanoz suyu super olurama yarın susamazmısın gulum maydanz suyunu şimdi içince çünkü wcye cıkarıo sık sık. böbrek agrısı sorunu olmasn sonra.
Kızartma yerıne fırında olsaydı guzel olurdu. Ama zaten az yemıssın ıftarda
Hafif olanin riski yuksek olmasin sonraBen guatr hapını doktora sorayım en iyisi, kilo aldırıyorsa kullanmak istemiyorumne güzel vermişken yine şişemem :/
Doğumkontrol haplarının kilo aldırmayanını bulmak çok zor. Belki hafif bir tane kullansan kilo almazsın?
Eee ama hiç bir şey yememişsin ki sen :-oMenümü yazmayı unutmuşum ki
sabah 10:30 da nesfit klasik 1 kase :)
(yalnız ben kefirle yiyorum) acayıp tok tutuyor. sahurda deneyın kızlar. (Gevreklerde kepekten yapılmış olandan)
öğle çay ve kahveyle gecıstırdım ac deıldım
akşam 17:00 1 minik kase bulgur salatası bol yeşillik
21:00 da bir avuç kadar kuruyemiş yedim
Su 1,5 lt
Spor iki buçuk saate yakın yürüyüş normal tempoda ama çok iyi geldi.
Benim eşim 1.80 boyu kilosu 88 hiç te göstermez adaletmi buHiç ekmek yeme demiyorum, sahurda yeme diyorum :) neliydi ki börek?
Ohooo koskoca 1 sene içinde sen hedefine ulaşamayacaksan artık :)
Ramazandan sonra türkiye'ye uçuyorum, verdiğim kiloları nasıl geri almayacağımı ben bile merak ediyorum
O zaman sen bol bol dua et askerden şişko dönsüntabi aşırı değil de bir 70 olsa iyi olur :) Erkeğin çok zayıfı da iyi değil :)
Benim eşimde evlendiğimizde çok zayıf geliyordu bana (1.83-72kg) sonra kısa bir süre sonra ikimizde birer balinaya döndükşimdi ikimizde zayıflıyoruz. Ne demişler anca beraber kanca beraber :)))
Güzel olmuş menün :)
Kız senin eşin de çok zayıfmış :-o
Boyu kaç?
Kızartma olmasaymış keşke, gerisi iyi olmuş. Spor konusunda da pek azimli gördüm seni - harika :)
Bence de doktora danışmadan hareket etme en iyisi. Şişmanlamadan korunacağım derken kazaya kurban gitme :) ben miranova kullanıyordum o da hafif ama kilo aldırdı bana. Biraz bünyeye de bakıyor.Hafif olanin riski yuksek olmasin sonraNete baktim biraz jasmine diye gecen hap tam tersi inceltiyormus. sormam lazim dr a.
Benim ki de şuan 88 kilo - adam iki ayda 8 kilo verdi göbek falan gitti. Hiç adil değil hıııh :/Benim eşim 1.80 boyu kilosu 88 hiç te göstermez adaletmi buEvlendiğimizde inceydi demekki güzel yemek yapıyormuşum Eti de sıkı hani. Şike var bu işte.
Dr bana koldan deri altına takılan iğneyi tavsiye etti. Ama korkuyorum ondan sanki. Yıllardır hiç hap fln kullanmadım bu merakım neydi böyle kilo alcam durduk yerdeBence de doktora danışmadan hareket etme en iyisi. Şişmanlamadan korunacağım derken kazaya kurban gitme :) ben miranova kullanıyordum o da hafif ama kilo aldırdı bana. Biraz bünyeye de bakıyor.
Biz bayanların kaderi işte ömür boyu diyet yapıyoruz onlar takmıyo bizim kadar ondan olsa gerekBenim ki de şuan 88 kilo - adam iki ayda 8 kilo verdi göbek falan gitti. Hiç adil değil hıııh :/
Bilmiyorum canım da bende tereddüt ederdim, belki o iğne spiral gibidir. Sonrasını da göz önünde bulundur süresi geçince onu çıkarması var :/ ben geçenlerde komşumdan bir şey duydum da tam nasıl bilmiyorum, halka falan bir şeyler diyordu. Araştırayım bir onu sonra seni bilgilendiririm.Dr bana koldan deri altına takılan iğneyi tavsiye etti. Ama korkuyorum ondan sanki. Yıllardır hiç hap fln kullanmadım bu merakım neydi böyle kilo alcam durduk yerde
Zaten hep kadınları buluyor böyle şeyler, kader gerçekten :)Biz bayanların kaderi işte ömür boyu diyet yapıyoruz onlar takmıyo bizim kadar ondan olsa gerekeşimin yediği kadar yesem vinçle kaldırır belediye beni ama o yakıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?