Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hemde şifa aşk fafataramm
bugün burda bir şimşek caktı var ya abartmıyorum 3 saat ardı arası gelmedi durmadan şimşekler caktı ve çok şiddetliydi ben böyle bi konyayı hiç hatırlamıyorum
sen konyadamisin

hemde şifa aşk fafataramm
bugün burda bir şimşek caktı var ya abartmıyorum 3 saat ardı arası gelmedi durmadan şimşekler caktı ve çok şiddetliydi ben böyle bi konyayı hiç hatırlamıyorum
çok korkunç ya benim pc cam kenarında şimşek çakmaya başlayınca kapayıp odanın en sonuna gidiyorum korkudan

sahurda hic bi sey yemiyorsunuz ama sizzz yaa
Sahurda yiyince uyuyamıyorum canım bünyem alışık, senelerdir böyle yapıyorum.

Hee tamam sana uyum sağlayacağım bundan böyle
Sizin bugünkü menü bir felaket yoksa bu senin hayali menünde beni mi kekliyorsun eğer değilse annen sana resmen işkence ediyor Iftara madem kıymalı gözlemeyle, bazlama ye. Pudingi iftardan sonra ara öğün yaparsın. Diğer börek ve poğaçayı da sahura sakla. Bitteri de yasaklıyorum ayrıca her yediğin hamur işine 50 zıplama olsun

bende menümü yazayim benim yatili misafir var o yüzden kaciyor yediklerim fazlasiyla
sahurda
iki dilim ekmek
iki dilim peynir
sekiz zeytin
bi haslanmis yumurta
iki bardak cay
domates salatalik
iftarda
iki kasik nohutlu pilav biraz kavurma
bi kase yogurt corbasi
salata
bi kase hosaf
saat 22 gibi
bi iki dilim karpuz
bi avuc kiraz
bi dilim de sakizli muhallebili kadayif

Yatılı misafir olunca kendini kontrol edemiyor insan sahuru yiyip yatıldığı için ben fazla yememe taraftarıyım - en azından 1 dilim ekmek olsaymış. Iftarın güzel olmuş sonra ki ara öğünde de muhallebi fazla ama ramazan tatlısız geçmiyor daha doğrusu insanın canı özellikle ramazanda tatlı istiyor o yüzden afiyet olsun

sen konyadamisin
evet canımcımm
çok korkunç ya benim pc cam kenarında şimşek çakmaya başlayınca kapayıp odanın en sonuna gidiyorum korkudan
ahahahaa süpersinnn benimde dikiş makinem camın yanında yagmur felan yagınca hemen acıyorum mis gibi oluyo ama şimsek cakıp gök gürleyince aslan gibi o iyi olmuyo valla
bide küçükken annem beni korkuturdu böyle havalarda sessizce otur radyoyu kapat bilgisayarı kapat telefonla ugrasma eee anne napıyım otur kitap oku

bide bana sor parfym biz üst kattayız hemde cok yakınımızda çakıyodu ben kalkıp kahve yapmaya mutfaga gectim tek basıma bir caktı şimsek aha dedim balkona düştü o derece kötüydü
ALLAH korusun
Insan korkuyor gerçekten...
Burası da öyleydi dün akşam, şimşek/gök gürültüsü/yağmur hepsi bir arada. Hatta bir ara öyle bir yağmur yağdı ki araba kullanırken önümü göremedim. Birde otobanda bir araba yanımda geçerken su sıçrattı ama öyle böyle değil sanki arabayla denize düşmüşüz gibi, işte orda çok korktum

Iyi pazarlar sultanlar sınav olayinida atlattim çok şükür. Pek parlak geçmedi sorular bi hayli zordu neyse nasip değilmiş diyelim. E-brulim canım takım hepten sana kaldı zeynep te fazla ugrayamadi sanırım bu aralar.

Inşallah güzel sonuçlar alırsın gülüm, eğer olmazsa da sağlık olsun vardır bunda da bit hayır.

Takımla elimden geldiğince ilgileniyorum canım, siz işlerinizi yoluna koyup biran önce dönmeye bakın :-*

sen konyadamisin
Sende mi Konya dan?

Tatli gec yenmeseydi guzel olurdu fakat misafir olunca yapamiyor iste insan duzenlemek zor oluyor saatleri yiyecekleri. Onun disinda guzel:)

bide bana sor parfym biz üst kattayız hemde cok yakınımızda çakıyodu ben kalkıp kahve yapmaya mutfaga gectim tek basıma bir caktı şimsek aha dedim balkona düştü o derece kötüydü
üst kat birdee ben olsam duvara yapışır ölü taklidi yapardım Şimşek çakarken kahve keyfi bir başka olur

Ay Allah korusun o arabanın sıçrattığı su yağan yağmurdan daha çok tehlike içerir trafikte. Oranın trafiği çok hızlı değişikk görmüştüm ablamlara gidince. Bizim buranın trafiğiyle farkı çok.

Hoşgeldin gogocum, hayırlısı olsun.

hoşaf şekerli değilse ya da az şekerliyse güzel menün :)

niye kekleyim kız bi kaçından azıcık yemeye çalışcam irademe sahip çıkabilirsem .senin menüde hangi ana yemek var bugün

Burda trafik çok düzenli canım çünkü herkes ceza korkusuna kurallara uyuyor. Danimarka'ya hiç gelmediğim için kıyaslayamayacağım pek ama aynıdır diye düşünüyorum :)

niye kekleyim kız bi kaçından azıcık yemeye çalışcam irademe sahip çıkabilirsem .senin menüde hangi ana yemek var bugün
Maşallah annen döktürmüş gerçekten, benim bile gözümün önünde uçuştu yemekler yalnız hep kuru, çorba falanda olsa iyi olurdu
Bizde bugün yemeğe çıkalım dedik - Türk restoranı - artık ALLAH ne verdiyse ne yesem acaba

Güzel bir kare, ellerine sağlık kuzum

restoran mı süper miş :)hafif şeyler ye sen ,ağırlar bana hafifler sana çorba ıspanak yeşil fasulye patlıcan yemeği makarna da varda ben canım çekenleri saymıştım .

restoran mı süper miş :)hafif şeyler ye sen ,ağırlar bana hafifler sana çorba ıspanak yeşil fasulye patlıcan yemeği makarna da varda ben canım çekenleri saymıştım .
Çorba içmek istiyorum ama onu da yedikten sonra başka hiç bir şey yiyemiyorum hafif yemeğe çalışırım artık. Sende kendini çok kaptırma, mis gibi ıspanak varken ne yapacaksın poğaçayı yeşil fasulye pilav yoğurt Aklımı oynatabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…