sen konyadamisinhemde şifa aşk fafataramm
bugün burda bir şimşek caktı var ya abartmıyorum 3 saat ardı arası gelmedi durmadan şimşekler caktı ve çok şiddetliydi ben böyle bi konyayı hiç hatırlamıyorum
çok korkunç ya benim pc cam kenarında şimşek çakmaya başlayınca kapayıp odanın en sonuna gidiyorum korkudanhemde şifa aşk fafataramm
bugün burda bir şimşek caktı var ya abartmıyorum 3 saat ardı arası gelmedi durmadan şimşekler caktı ve çok şiddetliydi ben böyle bi konyayı hiç hatırlamıyorum
evet yaaa bende öyle bu ramazandan kilo alip cikacam diye korkuyorum bunlari gördükcebunların yüzünden yediklerimden vicdan azabı duyuyorum ya iki lokma yiyip kalkıyorlar ne irade varmış anlamadım gitti
okadar da ikaz ediyorum yiyin yiyin diye takan yokevet yaaa bende öyle bu ramazandan kilo alip cikacam diye korkuyorum bunlari gördükce
Sahurda yiyince uyuyamıyorum canımsahurda hic bi sey yemiyorsunuz ama sizzz yaa
Hee tamam sana uyum sağlayacağım bundan böylene biliyim ben 1 kepçe içiyorumda ben az yiyosam sende az yiyceksinşimdi sana bişey danışcam bugün çok açımda iftarımı şu şekilde yapsam nasıl olur : 1 kıymalı gözleme,1bazlama,1 çay bardağı kadar puding,1bitter çikolata ,1 poğaça , 1 börek annem bunları yapmış ben nasıl dayancam bunlara yaa hepsini yiycem hepsiniiiii kimse tatamaz bugün beniiii
Yatılı misafir olunca kendini kontrol edemiyor insanbende menümü yazayim benim yatili misafir var o yüzden kaciyor yediklerim fazlasiyla
sahurda
iki dilim ekmek
iki dilim peynir
sekiz zeytin
bi haslanmis yumurta
iki bardak cay
domates salatalik
iftarda
iki kasik nohutlu pilav biraz kavurma
bi kase yogurt corbasi
salata
bi kase hosaf
saat 22 gibi
bi iki dilim karpuz
bi avuc kiraz
bi dilim de sakizli muhallebili kadayif
bide bana sor parfym biz üst kattayız hemde cok yakınımızda çakıyodu ben kalkıp kahve yapmaya mutfaga gectim tek basıma bir caktı şimsek aha dedim balkona düştü o derece kötüydüAyy ben çok korkarımm hemde 3 saat boyunca
evet canımcımmsen konyadamisin
ahahahaa süpersinnn benimde dikiş makinem camın yanında yagmur felan yagınca hemen acıyorum mis gibi oluyo ama şimsek cakıp gök gürleyince aslan gibi o iyi olmuyo vallaçok korkunç ya benim pc cam kenarında şimşek çakmaya başlayınca kapayıp odanın en sonuna gidiyorum korkudan
ALLAH korusunbide bana sor parfym biz üst kattayız hemde cok yakınımızda çakıyodu ben kalkıp kahve yapmaya mutfaga gectim tek basıma bir caktı şimsek aha dedim balkona düştü o derece kötüydü
Inşallah güzel sonuçlar alırsın gülüm, eğer olmazsa da sağlık olsun vardır bunda da bit hayır.Iyi pazarlar sultanlar sınav olayinida atlattim çok şükür. Pek parlak geçmedi sorular bi hayli zordu neyse nasip değilmiş diyelim.E-brulim canım takım hepten sana kaldı zeynep te fazla ugrayamadi sanırım bu aralar.
Sende mi Konya dan?sen konyadamisin
Tatli gec yenmeseydi guzel olurdu fakat misafir olunca yapamiyor iste insan duzenlemek zor oluyor saatleri yiyecekleri. Onun disinda guzel:)bende menümü yazayim benim yatili misafir var o yüzden kaciyor yediklerim fazlasiyla
sahurda
iki dilim ekmek
iki dilim peynir
sekiz zeytin
bi haslanmis yumurta
iki bardak cay
domates salatalik
iftarda
bi kase yogurt corbasi
salata
bi kase hosaf
saat 22 gibi
bi iki dilim karpuz
bi avuc kiraz
üst kat birdee ben olsam duvara yapışır ölü taklidi yapardımbide bana sor parfym biz üst kattayız hemde cok yakınımızda çakıyodu ben kalkıp kahve yapmaya mutfaga gectim tek basıma bir caktı şimsek aha dedim balkona düştü o derece kötüydü
Ay Allah korusun o arabanın sıçrattığı su yağan yağmurdan daha çok tehlike içerir trafikte. Oranın trafiği çok hızlı değişikk görmüştüm ablamlara gidince. Bizim buranın trafiğiyle farkı çok.ALLAH korusun
Insan korkuyor gerçekten...
Burası da öyleydi dün akşam, şimşek/gök gürültüsü/yağmur hepsi bir arada. Hatta bir ara öyle bir yağmur yağdı ki araba kullanırken önümü göremedim. Birde otobanda bir araba yanımda geçerken su sıçrattı ama öyle böyle değil sanki arabayla denize düşmüşüz gibi, işte orda çok korktum
Hoşgeldin gogocum, hayırlısı olsun.Iyi pazarlar sultanlar sınav olayinida atlattim çok şükür. Pek parlak geçmedi sorular bi hayli zordu neyse nasip değilmiş diyelim.E-brulim canım takım hepten sana kaldı zeynep te fazla ugrayamadi sanırım bu aralar.
hoşaf şekerli değilse ya da az şekerliyse güzel menün :)bende menümü yazayim benim yatili misafir var o yüzden kaciyor yediklerim fazlasiyla
sahurda
iki dilim ekmek
iki dilim peynir
sekiz zeytin
bi haslanmis yumurta
iki bardak cay
domates salatalik
iftarda
bi kase yogurt corbasi
salata
bi kase hosaf
saat 22 gibi
bi iki dilim karpuz
bi avuc kiraz
niye kekleyim kızSahurda yiyince uyuyamıyorum canımbünyem alışık, senelerdir böyle yapıyorum.
Hee tamam sana uyum sağlayacağım bundan böyle
Sizin bugünkü menü bir felaketyoksa bu senin hayali menünde beni mi kekliyorsun eğer değilse annen sana resmen işkence ediyor Iftara madem kıymalı gözlemeyle, bazlama ye. Pudingi iftardan sonra ara öğün yaparsın. Diğer börek ve poğaçayı da sahura sakla. Bitteri de yasaklıyorum ayrıca her yediğin hamur işine 50 zıplama olsun
iyi akşamlar canım :)
Burda trafik çok düzenli canım çünkü herkes ceza korkusuna kurallara uyuyor. Danimarka'ya hiç gelmediğim için kıyaslayamayacağım pek ama aynıdır diye düşünüyorum :)Ay Allah korusun o arabanın sıçrattığı su yağan yağmurdan daha çok tehlike içerir trafikte. Oranın trafiği çok hızlı değişikk görmüştüm ablamlara gidince. Bizim buranın trafiğiyle farkı çok.
Maşallah annen döktürmüş gerçekten, benim bile gözümün önünde uçuştu yemeklerniye kekleyim kızbi kaçından azıcık yemeye çalışcam irademe sahip çıkabilirsem .senin menüde hangi ana yemek var bugün
Güzel bir kare, ellerine sağlık kuzum
restoran mı süper miş :)hafif şeyler ye sen ,ağırlar bana hafifler sanaBurda trafik çok düzenli canım çünkü herkes ceza korkusuna kurallara uyuyor. Danimarka'ya hiç gelmediğim için kıyaslayamayacağım pek ama aynıdır diye düşünüyorum :)
Maşallah annen döktürmüş gerçekten, benim bile gözümün önünde uçuştu yemekleryalnız hep kuru, çorba falanda olsa iyi olurdu
Bizde bugün yemeğe çıkalım dedik - Türk restoranı - artık ALLAH ne verdiysene yesem acaba
Güzel bir kare, ellerine sağlık kuzum
Çorba içmek istiyorum ama onu da yedikten sonra başka hiç bir şey yiyemiyorumrestoran mı süper miş :)hafif şeyler ye sen ,ağırlar bana hafifler sanaçorba ıspanak yeşil fasulye patlıcan yemeği makarna da varda ben canım çekenleri saymıştım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?