Halkayi da duydum, ama en pratigi hap sanki . Ben detaylica sorayim dr a. Size hayirli bereketli sahurlar canim. Ben uyuyorumBilmiyorum canım da bende tereddüt ederdim, belki o iğne spiral gibidir. Sonrasını da göz önünde bulundur süresi geçince onu çıkarması var :/ ben geçenlerde komşumdan bir şey duydum da tam nasıl bilmiyorum, halka falan bir şeyler diyordu. Araştırayım bir onu sonra seni bilgilendiririm.
Zaten hep kadınları buluyor böyle şeyler, kader gerçekten :)
hemde şifa aşk fafatarammMilföy hamurundan yapıldığı için yağlı hissetmiyor insan yerken ama çok yağlı maalesef:/ İyiki pek aram yok benim kuruhasanla :)
Ayy nasıl verdiler acep , inşallah bir gün bize de uğrar 50 li 60 lı kilolar
Hmmm güzel o zaman aşure ne kadar tatlı olsada cipsin verdiği kaloriyi vermez.
spor varda yazmayı unutuyorum hepgüzel olmuş menün spor yok gözümden kaçmadı
spor yapıyorumda yazmayı unutuyorum :) omlet yedim ya sen onu yumurtadan saymıyomusunMetobolizman hızlanacağı için kilo artışı binde bir olması lazım. Ama bünyeye görede değişiyordur. Bi tanıdığım özellikle ilacı almaya başladığı ilk aylar eridi küçüldü resmen. Dışarda sürekli yemesine rağmen . Ama ablamda kilo aldı tam tersi. (İkisininkide yavaş çalışıyordu.)
Yeri değil ama kilo artışı yapmayan doğum kontrol hapları varmı kızlar ya?
Önerebileceğiniz varmı?
Tok tutan yiyeceklerden ye gülüm. Lif li gıdalar tüket, yada Yumurta ye mesela acıkmazsın ama susatır:/ Ayran yoğurt vs de iştah açıyo diye biliyorum. Menün güzel spor yapmıyorsun galiba oruc olunca.
Ben de gidipte gelmeyen kalıcı kilodan yanayım. Benim bu verdiklerim tam gitti de biraz hızlansın istiyorum:/ kışa kara kuru çubuk gibi girmek istiyorum .
Çıkmadı şükür. Ama diyette cvb alamayınca takıma gelmeden önceki deneyimimde şüphe üzerine gidip test yapmıştım. İnanırmısın nokta kadar bile fark oynamıyordu kilomda :/
regl gec kalmıssa sıskınlık varsa maydanoz suyu derdıne devadır gulum afıyet olsun:) Suyu 1 lt yap artı maydanoz suyu super olurama yarın susamazmısın gulum maydanz suyunu şimdi içince çünkü wcye cıkarıo sık sık. böbrek agrısı sorunu olmasn sonra.
Kızartma yerıne fırında olsaydı guzel olurdu. Ama zaten az yemıssın ıftarda
patatesliydi :)Hiç ekmek yeme demiyorum, sahurda yeme diyorum :) neliydi ki börek?
Ohooo koskoca 1 sene içinde sen hedefine ulaşamayacaksan artık :)
Ramazandan sonra türkiye'ye uçuyorum, verdiğim kiloları nasıl geri almayacağımı ben bile merak ediyorum
O zaman sen bol bol dua et askerden şişko dönsüntabi aşırı değil de bir 70 olsa iyi olur :) Erkeğin çok zayıfı da iyi değil :)
Benim eşimde evlendiğimizde çok zayıf geliyordu bana (1.83-72kg) sonra kısa bir süre sonra ikimizde birer balinaya döndükşimdi ikimizde zayıflıyoruz. Ne demişler anca beraber kanca beraber :)))
Güzel olmuş menün :)
Kız senin eşin de çok zayıfmış :-o
Boyu kaç?
Kızartma olmasaymış keşke, gerisi iyi olmuş. Spor konusunda da pek azimli gördüm seni - harika :)
bende patates kızartması istiyorum 1 tabak mayonez ketçaplıbugünkü menüm
sahur
2 bardak su 2 fincan çay
iftar
yarım kase cacık
3 köfte
6 patates kızartması
2 dilim ekmek
22:00
4 küçük dilim karpuz
1 litre su içiyorumda
spor basen egzersiz 10dk 200 ip atlama
menün güzel sahur olsa daha güzel olur. bende maydanoz suyu içiyordumda yeşil çayla o vucuttan suyu atıyormuş ramazanda zaaten az içiyorum diye onları içmeye cesaret edemiyorumMenüm
Sahurda
Su
İftarda
1 kase çorba
2 parça tavuk
1 küçük kase çoban salata
2 dilim ekmek
su 500 ml oldu şimdilik
1 fincan çay
şimdi de maydonoz suyu içicem
ortada yemek yokMenümü yazmayı unutmuşum ki
sabah 10:30 da nesfit klasik 1 kase :)
(yalnız ben kefirle yiyorum) acayıp tok tutuyor. sahurda deneyın kızlar. (Gevreklerde kepekten yapılmış olandan)
öğle çay ve kahveyle gecıstırdım ac deıldım
akşam 17:00 1 minik kase bulgur salatası bol yeşillik
21:00 da bir avuç kadar kuruyemiş yedim
Su 1,5 lt
Spor iki buçuk saate yakın yürüyüş normal tempoda ama çok iyi geldi.
1 kepçe çorba neyine yetmiyorEee ama hiç bir şey yememişsin ki sen :-o
Az daha bende menümü unutuyordum :)
Sahur
Su (ne kadar içtiğime dikkat etmedim)
Iftar
2 kepçe tavuklu mantar çorbası
2 yk pilav
2 yk fasulye salatası
1 pirzola
Cacık
Küçük dilim pide
Ara 23:00
3 kiraz
1 kup çilekli tatlı (muhallebili gibi)
Şimdide uyuyana kadar su içeceğim
Spor: yok - iftara kadar temizlik ve yemekle meşguldüm - iftardan önce tartıldım 62,5 kiloyum :)
Ayy ben çok korkarımm hemde 3 saat boyuncahemde şifa aşk fafataramm
bugün burda bir şimşek caktı var ya abartmıyorum 3 saat ardı arası gelmedi durmadan şimşekler caktı ve çok şiddetliydi ben böyle bi konyayı hiç hatırlamıyorum
Omleti gördüm canım :) Yumurtanın haşlanmışı daha çok tok tutuyormuş ondam dedim. Sen ben aç hissediyorum deyince ondan dedim tok tutucu yiyeceklere yönel.spor yapıyorumda yazmayı unutuyorum :) omlet yedim ya sen onu yumurtadan saymıyomusunyediklerim tok tutuyor çok şükür ya :)
Sıcak yemeği kastediyorsun sanırım:) Yemek vardı da yiyen yok tu. Makarna tereyağlıydı ben salata yemeyi seçtim.ortada yemek yok
haşlanmışının daha tok tuttuğunu bilmiyordum hmmm iyi oldu öğrendiğimAyy ben çok korkarımm hemde 3 saat boyunca
Omleti gördüm canım :) Yumurtanın haşlanmışı daha çok tok tutuyormuş ondam dedim. Sen ben aç hissediyorum deyince ondan dedim tok tutucu yiyeceklere yönel.
Sıcak yemeği kastediyorsun sanırım:) Yemek vardı da yiyen yok tu. Makarna tereyağlıydı ben salata yemeyi seçtim.
Gülüm çok sağol, senin mesaj gelene kadar bayılmışım :)Halkayi da duydum, ama en pratigi hap sanki . Ben detaylica sorayim dr a. Size hayirli bereketli sahurlar canim. Ben uyuyorum
Duvara üç çizik mi attın
Ohhh mis :)))patatesliydi :)
Çorbanın iki kepçe oluşu kötü mü ki canım? :/ kıyamam ya, bu sefer ne çekti canın? Bende öyleyim, sürekli bir şeyler çekiyor canım, her an her şeyi isteyebilir moddayım. Can can değil mübarek çöp kutusu :/1 kepçe çorba neyine yetmiyorgüzel olmuş menün ne görsem canım çekiyor benimde ya . bide çoklu alıntı yapıyım dedim beceremedim bütün sayfayı bölük pörçük kapladım bizim spor yalan oldu bizi gidi tembeller
canim zaten aksam yemekte ne kadar az yenirse kilo o kadar kolay veriliyor ama ramazanda pek mumkun degil maalesefKaza oruçlarını tutmakla başlamış şimdi de orucunu tutuyor. İftarı sadece çorba yiyerek geçirmiş. Özel birşey değil normal ev yapımı çorbalar işte. Çok çok büyük fark var bayanda eskiye göre öyle spor fln da yapmıyor.
cok fazla yememissin bence sahuru cok hafif yemissin iftarda kararindabugün menüm
sahur: zeytin yağında omlet
1 yeşil zeytin
1 incir kurusu
1gün kurusu
1 bardak yarım yağlı süt
iftar: avuç içinden biraz büyük tavuk
1kepçe mercimek çorbası
salata(yağsız,tuzsuz)
patlıcan közlemesi (yoğurtlu)
1minik kavun
3 parmak kalınlığında minik patatesli börek
1 hurma
750 ml su içtim daha bi 750 ml içerim . 10 gibi de sütlü kahve içmeyi düşünüyorum çünküüüüüüü
bu kadar yemeye rağmen yine acıkıyorumsütlü kahve tok tutuyor .
sen sahurda pek bi sey yemiyorsun genelde zor olmuyor muMenüm
Sahurda
Su
İftarda
1 kase çorba
2 parça tavuk
1 küçük kase çoban salata
2 dilim ekmek
su 500 ml oldu şimdilik
1 fincan çay
şimdi de maydonoz suyu içicem
sporun cok güzel ben ramazanda spor isini biraktim maalesefbugünkü menüm
sahur
2 bardak su 2 fincan çay
iftar
yarım kase cacık
3 köfte
6 patates kızartması
2 dilim ekmek
22:00
4 küçük dilim karpuz
1 litre su içiyorumda
spor basen egzersiz 10dk 200 ip atlama
sahurda hic bi sey yemiyorsunuz ama sizzz yaaEee ama hiç bir şey yememişsin ki sen :-o
Az daha bende menümü unutuyordum :)
Sahur
Su (ne kadar içtiğime dikkat etmedim)
Iftar
2 kepçe tavuklu mantar çorbası
2 yk pilav
2 yk fasulye salatası
1 pirzola
Cacık
Küçük dilim pide
Ara 23:00
3 kiraz
1 kup çilekli tatlı (muhallebili gibi)
Şimdide uyuyana kadar su içeceğim
Spor: yok - iftara kadar temizlik ve yemekle meşguldüm - iftardan önce tartıldım 62,5 kiloyum :)
ne biliyim ben 1 kepçe içiyorumda ben az yiyosam sende az yiyceksinGülüm çok sağol, senin mesaj gelene kadar bayılmışım :)
Haklısın en iyisi doktora danışmak. Hapı unutma ihtimali var halkayı değil :)
Duvara üç çizik mi attın
Ohhh mis :)))
Çorbanın iki kepçe oluşu kötü mü ki canım? :/ kıyamam ya, bu sefer ne çekti canın? Bende öyleyim, sürekli bir şeyler çekiyor canım, her an her şeyi isteyebilir moddayım. Can can değil mübarek çöp kutusu :/
Çoklu alıntı yapmak çok kolay, yorumlayacağın mesajları alıntılayıp yazdığın bölüme ekliyorsun ve her quote yazısından sonra kendi yorumunu yapıyorsun :)
Spor mu? O da ne
bunların yüzünden yediklerimden vicdan azabı duyuyorum ya iki lokma yiyip kalkıyorlar ne irade varmış anlamadım gittisahurda hic bi sey yemiyorsunuz ama sizzz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?