Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Halkayi da duydum, ama en pratigi hap sanki . Ben detaylica sorayim dr a. Size hayirli bereketli sahurlar canim. Ben uyuyorum

hemde şifa aşk fafataramm
bugün burda bir şimşek caktı var ya abartmıyorum 3 saat ardı arası gelmedi durmadan şimşekler caktı ve çok şiddetliydi ben böyle bi konyayı hiç hatırlamıyorum

spor yapıyorumda yazmayı unutuyorum :) omlet yedim ya sen onu yumurtadan saymıyomusun yediklerim tok tutuyor çok şükür ya :)

patatesliydi :)

bugünkü menüm
sahur
2 bardak su 2 fincan çay
iftar
yarım kase cacık
3 köfte
6 patates kızartması
2 dilim ekmek
22:00
4 küçük dilim karpuz
1 litre su içiyorumda
spor basen egzersiz 10dk 200 ip atlama
bende patates kızartması istiyorum 1 tabak mayonez ketçaplı menünü beğendim tam benlik

Menüm

Sahurda
Su

İftarda
1 kase çorba
2 parça tavuk
1 küçük kase çoban salata
2 dilim ekmek

su 500 ml oldu şimdilik

1 fincan çay

şimdi de maydonoz suyu içicem
menün güzel sahur olsa daha güzel olur. bende maydanoz suyu içiyordumda yeşil çayla o vucuttan suyu atıyormuş ramazanda zaaten az içiyorum diye onları içmeye cesaret edemiyorum

ortada yemek yok

1 kepçe çorba neyine yetmiyorgüzel olmuş menün ne görsem canım çekiyor benimde ya . bide çoklu alıntı yapıyım dedim beceremedim bütün sayfayı bölük pörçük kapladım bizim spor yalan oldu bizi gidi tembeller

hemde şifa aşk fafataramm
bugün burda bir şimşek caktı var ya abartmıyorum 3 saat ardı arası gelmedi durmadan şimşekler caktı ve çok şiddetliydi ben böyle bi konyayı hiç hatırlamıyorum
Ayy ben çok korkarımm hemde 3 saat boyunca

spor yapıyorumda yazmayı unutuyorum :) omlet yedim ya sen onu yumurtadan saymıyomusun yediklerim tok tutuyor çok şükür ya :)
Omleti gördüm canım :) Yumurtanın haşlanmışı daha çok tok tutuyormuş ondam dedim. Sen ben aç hissediyorum deyince ondan dedim tok tutucu yiyeceklere yönel.

ortada yemek yok
Sıcak yemeği kastediyorsun sanırım:) Yemek vardı da yiyen yok tu. Makarna tereyağlıydı ben salata yemeyi seçtim.

haşlanmışının daha tok tuttuğunu bilmiyordum hmmm iyi oldu öğrendiğim sıcak yemeği değilde az yemişsin gibi geldi ondan dedim

Halkayi da duydum, ama en pratigi hap sanki . Ben detaylica sorayim dr a. Size hayirli bereketli sahurlar canim. Ben uyuyorum
Gülüm çok sağol, senin mesaj gelene kadar bayılmışım :)
Haklısın en iyisi doktora danışmak. Hapı unutma ihtimali var halkayı değil :)

Duvara üç çizik mi attın

Ohhh mis :)))

Çorbanın iki kepçe oluşu kötü mü ki canım? :/ kıyamam ya, bu sefer ne çekti canın? Bende öyleyim, sürekli bir şeyler çekiyor canım, her an her şeyi isteyebilir moddayım. Can can değil mübarek çöp kutusu :/

Çoklu alıntı yapmak çok kolay, yorumlayacağın mesajları alıntılayıp yazdığın bölüme ekliyorsun ve her quote yazısından sonra kendi yorumunu yapıyorsun :)

Spor mu? O da ne

canim zaten aksam yemekte ne kadar az yenirse kilo o kadar kolay veriliyor ama ramazanda pek mumkun degil maalesef

cok fazla yememissin bence sahuru cok hafif yemissin iftarda kararinda

Menüm

Sahurda
Su

İftarda
1 kase çorba
2 parça tavuk
1 küçük kase çoban salata
2 dilim ekmek

su 500 ml oldu şimdilik

1 fincan çay

şimdi de maydonoz suyu içicem
sen sahurda pek bi sey yemiyorsun genelde zor olmuyor mu

bugünkü menüm
sahur
2 bardak su 2 fincan çay
iftar
yarım kase cacık
3 köfte
6 patates kızartması
2 dilim ekmek
22:00
4 küçük dilim karpuz
1 litre su içiyorumda
spor basen egzersiz 10dk 200 ip atlama
sporun cok güzel ben ramazanda spor isini biraktim maalesef

sahurda hic bi sey yemiyorsunuz ama sizzz yaa

ne biliyim ben 1 kepçe içiyorumda ben az yiyosam sende az yiyceksin şimdi sana bişey danışcam bugün çok açımda iftarımı şu şekilde yapsam nasıl olur : 1 kıymalı gözleme,1bazlama,1 çay bardağı kadar puding,1bitter çikolata ,1 poğaça , 1 börek annem bunları yapmış ben nasıl dayancam bunlara yaahepsini yiycem hepsiniiiiikimse tutamaz bugün beniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…