Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin gene hafif şeyler çekiyor canın helal olsun ben mantıya sarılırdım direk

Evet burdada kurallara kuzu kuzu uyuyorlar. İp gibi diziliyolar :) Bu arada artık İsvecteyım ben tasındım ama herşeyi hemen hemen aynı kural kanun vs.

Bugünkü menüm
11:30
1 kase nesfit
17:00
2-3 yk patates püresi
4 tane parmak kadar balık pane
salata
20:00
1 dilim karpuz
Su 2 lt + 2 fincan yesil cay
Spor yapmadım bugün hiç :/

Sanada tatlım Ay güzel Konyam resım ıcın tskler

Gittiğin restorana bağlı cnm ben olsam etliekmek yerdim yada şiş kebap. Tatlı olarakta kadayıf yada kemalpaşa Tabii diyeti aşmamak kaydıyla az ve öz Afiyet olsun gülüm şimdiden Bu arada biriciks nerde? ayrıldımı takımdan

bugün menümü ceza almamak için yazıyorum yazılacak gibi değil
sahur:krep
5çiğ badem,1hurma
domates,yeşil biber,maydanoz
1 bardak yarım yağlı süt

iftar:1kıymalı gözleme
3parmağım kalınlığında peynirli börek
mantarlı omlet(yarısını yedim)
4kaşık yeşil fasulye
4kaşık yoğurt
salata(yağlı)
1 hurma
6 kare bitter çikolata .

750 ml su içtim 1.50 tamamlıycam. 30 dk evde yürüyüş ,100 ip atlama ,5 dk stepper.

Oyyyy oyyy
Krep kaç taneydi ki?
İftarda yediklerin biraz fazla olmuş canım. 1 kıymalı börek ve fasulye yoğurt tmm dı. ama peynirli börek çikolata omlet bunlar fazla olmuş

Oyyyy oyyy
Krep kaç taneydi ki?
İftarda yediklerin biraz fazla olmuş canım. 1 kıymalı börek ve fasulye yoğurt tmm dı. ama peynirli börek çikolata omlet bunlar fazla olmuş
krep 1 taneydi,biraz bile denemez çok fazla oldu tutamadım kendimi ,bugün iyice abarttım yarın telafi edecem inşallah

az olmuş güzel olmuş :) 17 de yemişsin yemeği acıkmadın mı nasıl dayanıyosun ?20 de de karpuz yemişsin ama beni doyurmazdı

Dünki menüm

Sabah
Karpuz
Öglen
Makarna sozsuz
Aksam
1 lahmacun
1kasw yogurt corbasi
3 catal pasta
Su 1.5lt

Bugünki menüm
Sahur
Pideyle sandwich
Dilimetli salatali

Iftar
1 tabak Kiymali patates yemegi
2 dilim ekmek
1 prtakalli gazoz

Su 3 bardak dahada icicem
Spor olarak ev temizligi

Cok kardigimin farkindayim
Yarindan itibaren daha au karbonhidrat yicem

ayy canımsın benim ya
Sende benim

Peki danimarkayı mı daha çok beğeniyorsun yoksa isveçi mi? Bu arada sen nerde doğdun gülüm?

Menün az olmuş bence, sabah ki nesfit baya tok tutuyor seni herhalde

Etliekmek yok burda canım, hiç yemedim. Tatlı da çok çeşit var ama yemekten sonra çok ağır geliyor diye yemiyorum. Çok teşekkür ederim bitanem Biriciks takımda hala ama paylaşımda bulunmuyor, sebebini bende bilmiyorum. Hergün hatırlatıp sıkmakta istemiyorum, herkes kendinden sorumlu

Sahur da hamur yemeee
Iftarda biraz fazla kaçmış
Sporun iyi olmuş. Evde nasıl yürüyüş yaptın merak ettim

Dün hem makarna hem lahmacun fazla olmuş, biri olsaymış keşke. Üstüne birde pasta - ohhh afiyet olsun
Bugün de akşam 1 dilim ekmek olsaymış keşke. Neyse, yarından itibaren toparlarsın canım

Bu da benim menüm

Sahur
Su (uyuyup kalmışım çok içemedim)

Iftar
1 kepçe mercimek çorbası
Küçük parça pide
2 yk pilav
Beyti kebabı
2 yk yoğurt
Yarım kase salata
1 bardak ayran

Su da şimdi 1 lt içerim

Spor yok maalesef

Amin canım inşaAllah :))

Ya da o bunun çakasını yaptı geçenlerde, kilo alma kaldıramam sonra seni dedi
Eşinin boyu kaç acaba, merak ettim :)

menün güzel maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun birde tadı nasıl olur cnm

15 tane kadar maydonozu saplarıyla beraber 2 bardak suda hafif ateşte kaynatıyorum, yaklaşık 15 dakika, sonra 15 dakika kadar da demlenmeye alıyorum demlendikten sonra maydonozların içinden alınması gerek.. ılık ve soğuk içiyorum böyle :) bazen limon sıkarım tadı değişsin diye çünkü bana göre tadı berbatt burnumu tutarak içiyorum sen düşün halimi

leslie videolarının başında yürüyor ya olduğu yerde öyle yaptım.sahurda hamur işi yemeye yüzüm yok zaten iftarın çok güzel olmuş karbonhidrat protein çok dengeli .meyve eksik bi .ne demek spor yooook

Kara kuru çubuğa güldümm
zayıflarsam ben de kara kuru olurumm

Sağol canım, ya ben uzun zamandır geç kalıp ta bu kadar eziyet verdiğini görmedim, her tarafım şişti bugün, ayaklarımı görünce şok oldum nerdeyse, hiç böyle görmedim ayaklarımı daha önce.. üstüne bir de ağrılar eklenincee tam oldu
bu gün de içicem maydonoz suyu, belki faydası olur, top gibiyim şu an
nedense sorunlu geçiyor bu sefer, sık sık wcye de çıkmadımbelki bu gün içinde iyi olurum

Yemeklere saldırmazsan geri almazsınn

Aynen ablam çok fazla değil de biraz alması iyi olur, senin eşin 72 kiloda sana zayıf geliyordu, peki ben napimm şu an dokunsam kırılacakmış gibi duruyor
Ya sonra biz de balinaya dönmeyelimm evlenince bazıları kilo alıyor bazıları veriyor, biz almayanlardan olalım lütfen

menün güzel sahur olsa daha güzel olur. bende maydanoz suyu içiyordumda yeşil çayla o vucuttan suyu atıyormuş ramazanda zaaten az içiyorum diye onları içmeye cesaret edemiyorum

Ben de şu an şişkinlikten partlayacak gibiyim, yoksa dediğin gibi aziçiyorum diye ben de cesaret etmezdim

Menüm

Sahurda
yarım kuruvasan
1 fincan çay
2 bardak su

İftarda
1 kase yoğurt çorbası
3 tavuk köfte
2 dilim ekmek
5-6 çatal çoban salata

su 1 litreyi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…