senin gene hafif şeyler çekiyor canın helal olsun ben mantıya sarılırdım direkÇorba içmek istiyorum ama onu da yedikten sonra başka hiç bir şey yiyemiyorumhafif yemeğe çalışırım artık. Sende kendini çok kaptırma, mis gibi ıspanak varken ne yapacaksın poğaçayı yeşil fasulye pilav yoğurt Aklımı oynatabilirim
Sen öyle sansenin gene hafif şeyler çekiyor canın helal olsun ben mantıya sarılırdım direk
ayy canımsın benim yaSen öyle sanşimdi oruçlusun diye saymıyorum lokanta yiyebileceklerimi canın çekmesin kıyamam
Evet burdada kurallara kuzu kuzu uyuyorlar. İp gibi diziliyolar :) Bu arada artık İsvecteyım ben tasındım ama herşeyi hemen hemen aynı kural kanun vs.Burda trafik çok düzenli canım çünkü herkes ceza korkusuna kurallara uyuyor. Danimarka'ya hiç gelmediğim için kıyaslayamayacağım pek ama aynıdır diye düşünüyorum :)
Maşallah annen döktürmüş gerçekten, benim bile gözümün önünde uçuştu yemekleryalnız hep kuru, çorba falanda olsa iyi olurdu
Bizde bugün yemeğe çıkalım dedik - Türk restoranı - artık ALLAH ne verdiysene yesem acaba
Güzel bir kare, ellerine sağlık kuzum
Sanada tatlım
Gittiğin restorana bağlı cnm ben olsam etliekmek yerdim yada şiş kebap. Tatlı olarakta kadayıf yada kemalpaşaBurda trafik çok düzenli canım çünkü herkes ceza korkusuna kurallara uyuyor. Danimarka'ya hiç gelmediğim için kıyaslayamayacağım pek ama aynıdır diye düşünüyorum :)
Maşallah annen döktürmüş gerçekten, benim bile gözümün önünde uçuştu yemekleryalnız hep kuru, çorba falanda olsa iyi olurdu
Bizde bugün yemeğe çıkalım dedik - Türk restoranı - artık ALLAH ne verdiysene yesem acaba
Güzel bir kare, ellerine sağlık kuzum
bugün menümü ceza almamak için yazıyorum yazılacak gibi değil
sahur:krep
5çiğ badem,1hurma
domates,yeşil biber,maydanoz
1 bardak yarım yağlı süt
iftar:1kıymalı gözleme
3parmağım kalınlığında peynirli börek
mantarlı omlet(yarısını yedim)
4kaşık yeşil fasulye
4kaşık yoğurt
salata(yağlı)
1 hurma
6 kare bitter çikolata .
750 ml su içtim 1.50 tamamlıycam. 30 dk evde yürüyüş ,100 ip atlama ,5 dk stepper.
krep 1 taneydi,biraz bile denemez çok fazla oldu tutamadım kendimi ,bugün iyice abarttım yarın telafi edecem inşallahOyyyy oyyy
Krep kaç taneydi ki?
İftarda yediklerin biraz fazla olmuş canım. 1 kıymalı börek ve fasulye yoğurt tmm dı. ama peynirli börek çikolata omlet bunlar fazla olmuş
az olmuş güzel olmuş :) 17 de yemişsin yemeği acıkmadın mı nasıl dayanıyosun ?20 de de karpuz yemişsin ama beni doyurmazdıEvet burdada kurallara kuzu kuzu uyuyorlar. İp gibi diziliyolar :) Bu arada artık İsvecteyım ben tasındım ama herşeyi hemen hemen aynı kural kanun vs.
Bugünkü menüm
11:30
1 kase nesfit
17:00
2-3 yk patates püresi
4 tane parmak kadar balık pane
salata
20:00
1 dilim karpuz
Su 2 lt + 2 fincan yesil cay
Spor yapmadım bugün hiç :/
Hafif olanin riski yuksek olmasin sonraNete baktim biraz jasmine diye gecen hap tam tersi inceltiyormus. sormam lazim dr a.
Sende benimayy canımsın benim ya
Peki danimarkayı mı daha çok beğeniyorsun yoksa isveçi mi? Bu arada sen nerde doğdun gülüm?Evet burdada kurallara kuzu kuzu uyuyorlar. İp gibi diziliyolar :) Bu arada artık İsvecteyım ben tasındım ama herşeyi hemen hemen aynı kural kanun vs.
Bugünkü menüm
11:30
1 kase nesfit
17:00
2-3 yk patates püresi
4 tane parmak kadar balık pane
salata
20:00
1 dilim karpuz
Su 2 lt + 2 fincan yesil cay
Spor yapmadım bugün hiç :/
Etliekmek yok burda canım, hiç yemedim. Tatlı da çok çeşit var ama yemekten sonra çok ağır geliyor diye yemiyorum. Çok teşekkür ederim bitanemGittiğin restorana bağlı cnm ben olsam etliekmek yerdim yada şiş kebap. Tatlı olarakta kadayıf yada kemalpaşaTabii diyeti aşmamak kaydıyla az ve öz Afiyet olsun gülüm şimdiden Bu arada biriciks nerde? ayrıldımı takımdan
Sahur da hamur yemeeebugün menümü ceza almamak için yazıyorum yazılacak gibi değil
sahur:krep
5çiğ badem,1hurma
domates,yeşil biber,maydanoz
1 bardak yarım yağlı süt
iftar:1kıymalı gözleme
3parmağım kalınlığında peynirli börek
mantarlı omlet(yarısını yedim)
4kaşık yeşil fasulye
4kaşık yoğurt
salata(yağlı)
1 hurma
6 kare bitter çikolata .
750 ml su içtim 1.50 tamamlıycam. 30 dk evde yürüyüş ,100 ip atlama ,5 dk stepper.
Dün hem makarna hem lahmacun fazla olmuş, biri olsaymış keşke. Üstüne birde pasta - ohhh afiyet olsunDünki menüm
Sabah
Karpuz
Öglen
Makarna sozsuz
Aksam
1 lahmacun
1kasw yogurt corbasi
3 catal pasta
Su 1.5lt
Bugünki menüm
Sahur
Pideyle sandwich
Dilimetli salatali
Iftar
1 tabak Kiymali patates yemegi
2 dilim ekmek
1 prtakalli gazoz
Su 3 bardak dahada icicem
Spor olarak ev temizligi
Cok kardigimin farkindayim
Yarindan itibaren daha au karbonhidrat yicem
hiç vazgeçme canım gelinlik 1 kere giyiliyor ondada çok güzel olursun inşallah
birde damat seni kapıdan içeri sokacak kendinden fazla kiloyu kaldıramıcak bunları düşün
benim eşimde 56 kilo onun yanında benim moralim bozuluyor
menün güzel maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun birde tadı nasıl olur cnm
leslie videolarının başında yürüyor ya olduğu yerde öyle yaptım.sahurda hamur işi yemeye yüzüm yok zatenSende benim
Peki danimarkayı mı daha çok beğeniyorsun yoksa isveçi mi? Bu arada sen nerde doğdun gülüm?
Menün az olmuş bence, sabah ki nesfit baya tok tutuyor seni herhalde
Etliekmek yok burda canım, hiç yemedim. Tatlı da çok çeşit var ama yemekten sonra çok ağır geliyor diye yemiyorum. Çok teşekkür ederim bitanemBiriciks takımda hala ama paylaşımda bulunmuyor, sebebini bende bilmiyorum. Hergün hatırlatıp sıkmakta istemiyorum, herkes kendinden sorumlu
Sahur da hamur yemeee
Iftarda biraz fazla kaçmış
Sporun iyi olmuş. Evde nasıl yürüyüş yaptın merak ettim
Dün hem makarna hem lahmacun fazla olmuş, biri olsaymış keşke. Üstüne birde pasta - ohhh afiyet olsun
Bugün de akşam 1 dilim ekmek olsaymış keşke. Neyse, yarından itibaren toparlarsın canım
Bu da benim menüm
Sahur
Su (uyuyup kalmışım çok içemedim)
Iftar
1 kepçe mercimek çorbası
Küçük parça pide
2 yk pilav
Beyti kebabı
2 yk yoğurt
Yarım kase salata
1 bardak ayran
Su da şimdi 1 lt içerim
Spor yok maalesef
Metobolizman hızlanacağı için kilo artışı binde bir olması lazım. Ama bünyeye görede değişiyordur. Bi tanıdığım özellikle ilacı almaya başladığı ilk aylar eridi küçüldü resmen. Dışarda sürekli yemesine rağmen . Ama ablamda kilo aldı tam tersi. (İkisininkide yavaş çalışıyordu.)
Yeri değil ama kilo artışı yapmayan doğum kontrol hapları varmı kızlar ya?
Önerebileceğiniz varmı?
Tok tutan yiyeceklerden ye gülüm. Lif li gıdalar tüket, yada Yumurta ye mesela acıkmazsın ama susatır:/ Ayran yoğurt vs de iştah açıyo diye biliyorum. Menün güzel spor yapmıyorsun galiba oruc olunca.
Ben de gidipte gelmeyen kalıcı kilodan yanayım. Benim bu verdiklerim tam gitti de biraz hızlansın istiyorum:/ kışa kara kuru çubuk gibi girmek istiyorum .
Çıkmadı şükür. Ama diyette cvb alamayınca takıma gelmeden önceki deneyimimde şüphe üzerine gidip test yapmıştım. İnanırmısın nokta kadar bile fark oynamıyordu kilomda :/
regl gec kalmıssa sıskınlık varsa maydanoz suyu derdıne devadır gulum afıyet olsun:) Suyu 1 lt yap artı maydanoz suyu super olurama yarın susamazmısın gulum maydanz suyunu şimdi içince çünkü wcye cıkarıo sık sık. böbrek agrısı sorunu olmasn sonra.
Kızartma yerıne fırında olsaydı guzel olurdu. Ama zaten az yemıssın ıftarda
Hiç ekmek yeme demiyorum, sahurda yeme diyorum :) neliydi ki börek?
Ohooo koskoca 1 sene içinde sen hedefine ulaşamayacaksan artık :)
Ramazandan sonra türkiye'ye uçuyorum, verdiğim kiloları nasıl geri almayacağımı ben bile merak ediyorum
O zaman sen bol bol dua et askerden şişko dönsüntabi aşırı değil de bir 70 olsa iyi olur :) Erkeğin çok zayıfı da iyi değil :)
Benim eşimde evlendiğimizde çok zayıf geliyordu bana (1.83-72kg) sonra kısa bir süre sonra ikimizde birer balinaya döndükşimdi ikimizde zayıflıyoruz. Ne demişler anca beraber kanca beraber :)))
Güzel olmuş menün :)
Kız senin eşin de çok zayıfmış :-o
Boyu kaç?
Kızartma olmasaymış keşke, gerisi iyi olmuş. Spor konusunda da pek azimli gördüm seni - harika :)
menün güzel sahur olsa daha güzel olur. bende maydanoz suyu içiyordumda yeşil çayla o vucuttan suyu atıyormuş ramazanda zaaten az içiyorum diye onları içmeye cesaret edemiyorum
ne çok sorunumuz var yaBen de şu an şişkinlikten partlayacak gibiyim, yoksa dediğin gibi aziçiyorum diye ben de cesaret etmezdim
sen sahurda pek bi sey yemiyorsun genelde zor olmuyor mu
ne çok sorunumuz var yabendede var şişkinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?