Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

leslie videolarının başında yürüyor ya olduğu yerde öyle yaptım.sahurda hamur işi yemeye yüzüm yok zaten iftarın çok güzel olmuş karbonhidrat protein çok dengeli .meyve eksik bi .ne demek spor yooook
Leslie yerine evde jillian yapsana kuzum? Dünden o kadar yorgunum ki spor yapacak halim yoktu ama yarın yine yürüyüşümü yaparım
Meyve de hiç canım istemiyor şuan

Yaaa o wc sorunu bende de var oruca başladığımdan beri hiç çıkmadım

Ablam ben yemeklere saldırmayı dört gözle bekliyorum Tatmadığım/hasret kaldığım lezzetlere hayır diyemem

Aman ALLAH korusun dönmeyin siz balinaya siz evlenince olduğunuz gibi kalın

Ben de şu an şişkinlikten partlayacak gibiyim, yoksa dediğin gibi aziçiyorum diye ben de cesaret etmezdim

ne çok sorunumuz var ya bendede var şişkinlik

Geçmiş olsun kızlar, inşallah kurtulursunuz şişliğinizden.

Menüm

Sahurda
yarım kuruvasan
1 fincan çay
2 bardak su

İftarda
1 kase yoğurt çorbası
3 tavuk köfte
2 dilim ekmek
5-6 çatal çoban salata

su 1 litreyi geçti
Menünü beğendim gülüm, bir spor eksik :)

jillian aklıma gelmemişti iyi hatırlattın,sen şimdi 12 gündür wc ye çıkmıyomusun

jillian aklıma gelmemişti iyi hatırlattın,sen şimdi 12 gündür wc ye çıkmıyomusun
12 değil canım geçen pazardan beri, reglden dolayı pazar tutmaya başladım

Jillian çok faydalı, sıkılaşırsın bir güzel. Ölçülerini almayı unutma ama

12 değil canım geçen pazardan beri, reglden dolayı pazar tutmaya başladım

Jillian çok faydalı, sıkılaşırsın bir güzel. Ölçülerini almayı unutma ama
wc çok kötü bişey ya ben doktora gittim ilaç verdi o bile fayda etmediyapabildiğim hareketleri yaparım yarın

wc çok kötü bişey ya ben doktora gittim ilaç verdi o bile fayda etmediyapabildiğim hareketleri yaparım yarın
Ben kronik kabızım tam atlattım diyorum yine nüksediyor günün birinde ya zehirleneceğim yada patlayacağım

güzel olmuş canım menün keşke bende o kadar az yiyebilsem 4 5 deyince gözüm dönüyo

Canim jasmin hapini cogu kisi kullaniyor ama gecen senelerde felc gecirende oldu en iyisi doktoruna danis
bende 7 ay oldu kullanalı bende aşırı dercede baş ağrısı yapıyor bırakmayı düşünüyorum bu ay daha kullanayım derken bırakamıyorum hemen hamile kalırım diyo korkuyorum

canım eşimin boyunu tam bilmiyorum bende uzun 170 falandır bizimde hep böyle şakalar geçer seni kaldırırsam belimi incitirim falan diye ama artık her şakanın artında bir gerçek var diyorum birde ufacık tartışmada konu nasıl oluyosa benim basenlerime geliyor 6 kilo verince fark etti galiba bu ara söylenmiyor
maydonozuda denicem limon yiyemiyorum eski tatlı yediğimde dişlerim dayanılmaz derede sızlıyor

geçmiş olsun size inşallah kurtulursunuz gerçekten zor durum

bugünkü menüm
sahur
1 yumurta
1 dilim ekmek
salatalık domates
2 fincan çay
iftar
6 tane balık istavrit küçüklerdi
5 kaşık salata
22:00 1 erik 2 kaysı yarım şeftali
1 litre su
1 fincan kahve
spor gün içinde baya yürüyüş yaptım

az olmuş güzel olmuş :) 17 de yemişsin yemeği acıkmadın mı nasıl dayanıyosun ?20 de de karpuz yemişsin ama beni doyurmazdı
Acikmiyorum canim aliskin bunyem gec saatte yemem, aksamlarida hafif atlatmaya calisiyorum cogu zaman salata turu yiyorum. Kilom tatli istegi ve hareketszlikten benim tabiki dogum kilolarimda kaldi ustume

Aynen öyle yap gulum k. hidrati %20 gerisini protein, sebze ve lifli gidalarla doldurabilirsin mesela. En aza dusur yani.

Canim jasmin hapini cogu kisi kullaniyor ama gecen senelerde felc gecirende oldu en iyisi doktoruna danis
Ayy öylemi Allah korusun. Dr a danisacagim canim.

Guzel olmus menun kacamak fln yok. Tatliyi yemekten 2 saat sonra yesen sorun olmaz bence cunku zaten sahurda yiyemiyorsun. Isveci begeniyorum, dk ya is amacli gitmistk gecici yani. Ailem kv onlar hepsi burda. Turkiyeden sonra 2.ci memleketimz burasi bizim:) Ben o sene geldigimde yemistim ama etliekmegi ondan dedim. Sizin orasi daha guzel tam turkiye havasi var .

Kara kuru ciliz olmak seninde hayalin demek Ay ben cok isterimmmm. Maydanoz suyu bende etkisini ilk yudumda gösterio direk wc :)) Tadii da berbat ötesi anlatilamaz yasanir Burnu tika ve dik kafaya kara kuru olcagin gunleri dusunerek:))

Menüm

Sahurda
yarım kuruvasan
1 fincan çay
2 bardak su

İftarda
1 kase yoğurt çorbası
3 tavuk köfte
2 dilim ekmek
5-6 çatal çoban salata

su 1 litreyi geçti
Guzel olmus canim

Wc sorunun icin sahurda su ve bol hurma tuketsen ? belki yarar ise.

güzel olmuş canım menün keşke bende o kadar az yiyebilsem 4 5 deyince gözüm dönüyo
Beyninde bitirmeye calisirsan sende az yiyip doyabilirsin canim :) ben arada hep kahve su cay ile dolup tasiyorum zaten.

E-brulim nesfiti sormustun bulamadim onu etiketlememism galiba. Super doygunluk hissi veriyor 1 tas manti yemis hissi veriyor kefirle yiyince. Dönem dönem degise degise yapiyorum. Musli yulaf ezmesi peynir zeytin derken simdide nesfite takildim:)

Menünü çok beğendim canım, hafif olmuş.

Iftardan 2 saat sonrası da benim için baya geç oluyor canım. Tatlı isteğimi haftasonuna saklıyorum, o zaman erken yatmadığım için rahat rahat yiyebilirim :)

İsveç'i bende merak ediyorum, eminim güzeldir. Birde bütün aile bir arada olunca daha da güzelleşiyor yaşadığın yer. Almanyada türkiyeye benzeyen şehirler var, mesela berlinde ki türklerin kalabalık olduğu semte de çok gitmek istiyorum :)

Canım hurma beni daha da kötü yapıyor, bende hiç işe yaramadı

Nesfit yediğinden beri menülerin azaldı sanki o yüzden tok tuttuğunun kanısına vardım. Kilo vermende faydalı olur inşallah gülüm :)

ayy tahmin edebiliyorum Allah korumuş seni gurbet gülüm
ölü taklidi yapsam sanki bakıp bakıp gitcek şimşek efendi
babamın koluna girip elini tutuyodum şimsek cakıncada sarılıyodum en zamanlarını öyle gecirdim deyse dayanmazdı yüreciğim
iyi akşamlar canım :)

afiyet şifa olsun balımm
teşekkürlerr bu arada
Sanada tatlım Ay güzel Konyam resım ıcın tskler
rica ederimm tatlım ne demek
biz üst kata tasındıgımızdan beri böyle konyanın resimlerini cekmeye bagımlı oldum geceleri baska güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…