Leslie yerine evde jillian yapsana kuzum?leslie videolarının başında yürüyor ya olduğu yerde öyle yaptım.sahurda hamur işi yemeye yüzüm yok zateniftarın çok güzel olmuş karbonhidrat protein çok dengeli .meyve eksik bi .ne demek spor yooook
Yaaa o wc sorunu bende de varKara kuru çubuğa güldümm
zayıflarsam ben de kara kuru olurumm
Sağol canım, ya ben uzun zamandır geç kalıp ta bu kadar eziyet verdiğini görmedim, her tarafım şişti bugün, ayaklarımı görünce şok oldum nerdeyse, hiç böyle görmedim ayaklarımı daha önce.. üstüne bir de ağrılar eklenincee tam oldu
bu gün de içicem maydonoz suyu, belki faydası olur, top gibiyim şu an
nedense sorunlu geçiyor bu sefer, sık sık wcye de çıkmadımbelki bu gün içinde iyi olurum
Yemeklere saldırmazsan geri almazsınn
Aynen ablam çok fazla değil de biraz alması iyi olur, senin eşin 72 kiloda sana zayıf geliyordu, peki ben napimm şu an dokunsam kırılacakmış gibi duruyor
Ya sonra biz de balinaya dönmeyelimmevlenince bazıları kilo alıyor bazıları veriyor, biz almayanlardan olalım lütfen
yazık sana ya bende ağrı yok Allahtan ,maydanoz suyu işe yarar inşallahHiç sormaa hiçççç
dokunamıyorum bile vücuduma her yerim ağrıyor
Ben de şu an şişkinlikten partlayacak gibiyim, yoksa dediğin gibi aziçiyorum diye ben de cesaret etmezdim
ne çok sorunumuz var yabendede var şişkinlik
Menünü beğendim gülüm, bir spor eksik :)Menüm
Sahurda
yarım kuruvasan
1 fincan çay
2 bardak su
İftarda
1 kase yoğurt çorbası
3 tavuk köfte
2 dilim ekmek
5-6 çatal çoban salata
su 1 litreyi geçti
jillian aklıma gelmemişti iyi hatırlattın,sen şimdi 12 gündür wc ye çıkmıyomusunLeslie yerine evde jillian yapsana kuzum?Dünden o kadar yorgunum ki spor yapacak halim yoktu ama yarın yine yürüyüşümü yaparım
Meyve de hiç canım istemiyor şuan
Yaaa o wc sorunu bende de varoruca başladığımdan beri hiç çıkmadım
Ablam ben yemeklere saldırmayı dört gözle bekliyorumTatmadığım/hasret kaldığım lezzetlere hayır diyemem
Aman ALLAH korusun dönmeyin siz balinayasiz evlenince olduğunuz gibi kalın
12 değil canım geçen pazardan beri, reglden dolayı pazar tutmaya başladımjillian aklıma gelmemişti iyi hatırlattın,sen şimdi 12 gündür wc ye çıkmıyomusun
wc çok kötü bişey ya ben doktora gittim ilaç verdi o bile fayda etmedi12 değil canım geçen pazardan beri, reglden dolayı pazar tutmaya başladım
Jillian çok faydalı, sıkılaşırsın bir güzel. Ölçülerini almayı unutma ama
sanada 5 patates ketçap mayonez yok sanabende patates kızartması istiyorum 1 tabak mayonez ketçaplımenünü beğendim tam benlik
Ben kronik kabızım tam atlattım diyorum yine nüksediyorwc çok kötü bişey ya ben doktora gittim ilaç verdi o bile fayda etmediyapabildiğim hareketleri yaparım yarın
bende kronikBen kronik kabızım tam atlattım diyorum yine nüksediyorgünün birinde ya zehirleneceğim yada patlayacağım
güzel olmuş canım menün keşke bende o kadar az yiyebilsem 4 5 deyince gözüm dönüyoEvet burdada kurallara kuzu kuzu uyuyorlar. İp gibi diziliyolar :) Bu arada artık İsvecteyım ben tasındım ama herşeyi hemen hemen aynı kural kanun vs.
Bugünkü menüm
11:30
1 kase nesfit
17:00
2-3 yk patates püresi
4 tane parmak kadar balık pane
salata
20:00
1 dilim karpuz
Su 2 lt + 2 fincan yesil cay
Spor yapmadım bugün hiç :/
Sanada geçmiş olsun canım. Amin amin, kimseye vermesin bizide içimizde ki üç harfliden kurtarsınbende kronikilaçlar fayda etmiyor ne kötü şey ya Allah kimseye vermesin
bende 7 ay oldu kullanalı bende aşırı dercede baş ağrısı yapıyor bırakmayı düşünüyorum bu ay daha kullanayım derken bırakamıyorum hemen hamile kalırım diyo korkuyorumCanim jasmin hapini cogu kisi kullaniyor ama gecen senelerde felc gecirende oldu en iyisi doktoruna danis
canım eşimin boyunu tam bilmiyorum bende uzun 170 falandır bizimde hep böyle şakalar geçer seni kaldırırsam belimi incitirim falan diye ama artık her şakanın artında bir gerçek var diyorum birde ufacık tartışmada konu nasıl oluyosa benim basenlerime geliyorAmin canım inşaAllah :))
Ya da o bunun çakasını yaptı geçenlerde, kilo alma kaldıramam sonra seni dedi
Eşinin boyu kaç acaba, merak ettim :)
15 tane kadar maydonozu saplarıyla beraber 2 bardak suda hafif ateşte kaynatıyorum, yaklaşık 15 dakika, sonra 15 dakika kadar da demlenmeye alıyorum demlendikten sonra maydonozların içinden alınması gerek.. ılık ve soğuk içiyorum böyle :) bazen limon sıkarım tadı değişsin diye çünkü bana göre tadı berbattburnumu tutarak içiyorum sen düşün halimi
geçmiş olsun size inşallah kurtulursunuz gerçekten zor durumLeslie yerine evde jillian yapsana kuzum?Dünden o kadar yorgunum ki spor yapacak halim yoktu ama yarın yine yürüyüşümü yaparım
Ablam ben yemeklere saldırmayı dört gözle bekliyorumTatmadığım/hasret kaldığım lezzetlere hayır diyemem
Acikmiyorum canim aliskin bunyem gec saatte yemem, aksamlarida hafif atlatmaya calisiyorum cogu zaman salata turu yiyorum. Kilom tatli istegi ve hareketszlikten benimaz olmuş güzel olmuş :) 17 de yemişsin yemeği acıkmadın mı nasıl dayanıyosun ?20 de de karpuz yemişsin ama beni doyurmazdı
Aynen öyle yap gulum k. hidrati %20 gerisini protein, sebze ve lifli gidalarla doldurabilirsin mesela. En aza dusur yani.Dünki menüm
Sabah
Karpuz
Öglen
Makarna sozsuz
Aksam
1 lahmacun
1kasw yogurt corbasi
3 catal pasta
Su 1.5lt
Bugünki menüm
Sahur
Pideyle sandwich
Dilimetli salatali
Iftar
1 tabak Kiymali patates yemegi
2 dilim ekmek
1 prtakalli gazoz
Su 3 bardak dahada icicem
Spor olarak ev temizligi
Cok kardigimin farkindayim
Yarindan itibaren daha au karbonhidrat yicem
Ayy öylemi Allah korusun. Dr a danisacagim canim.Canim jasmin hapini cogu kisi kullaniyor ama gecen senelerde felc gecirende oldu en iyisi doktoruna danis
Guzel olmus menun kacamak fln yok. Tatliyi yemekten 2 saat sonra yesen sorun olmaz bence cunku zaten sahurda yiyemiyorsun. Isveci begeniyorum, dk ya is amacli gitmistk gecici yani. Ailem kv onlar hepsi burda. Turkiyeden sonra 2.ci memleketimz burasi bizim:) Ben o sene geldigimde yemistim ama etliekmegi ondan dedim. Sizin orasi daha guzel tam turkiye havasi var .Sende benim
Peki danimarkayı mı daha çok beğeniyorsun yoksa isveçi mi? Bu arada sen nerde doğdun gülüm?
Menün az olmuş bence, sabah ki nesfit baya tok tutuyor seni herhalde
Etliekmek yok burda canım, hiç yemedim. Tatlı da çok çeşit var ama yemekten sonra çok ağır geliyor diye yemiyorum. Çok teşekkür ederim bitanemBiriciks takımda hala ama paylaşımda bulunmuyor, sebebini bende bilmiyorum. Hergün hatırlatıp sıkmakta istemiyorum, herkes kendinden sorumlu
Sahur da hamur yemeee
Iftarda biraz fazla kaçmış
Sporun iyi olmuş. Evde nasıl yürüyüş yaptın merak ettim
Dün hem makarna hem lahmacun fazla olmuş, biri olsaymış keşke. Üstüne birde pasta - ohhh afiyet olsun
Bugün de akşam 1 dilim ekmek olsaymış keşke. Neyse, yarından itibaren toparlarsın canım
Bu da benim menüm
Sahur
Su (uyuyup kalmışım çok içemedim)
Iftar
1 kepçe mercimek çorbası
Küçük parça pide
2 yk pilav
Beyti kebabı
2 yk yoğurt
Yarım kase salata
1 bardak ayran
Su da şimdi 1 lt içerim
Spor yok maalesef
Kara kuru ciliz olmak seninde hayalin demekKara kuru çubuğa güldümm
zayıflarsam ben de kara kuru olurumm
Sağol canım, ya ben uzun zamandır geç kalıp ta bu kadar eziyet verdiğini görmedim, her tarafım şişti bugün, ayaklarımı görünce şok oldum nerdeyse, hiç böyle görmedim ayaklarımı daha önce.. üstüne bir de ağrılar eklenincee tam oldu
bu gün de içicem maydonoz suyu, belki faydası olur, top gibiyim şu an
nedense sorunlu geçiyor bu sefer, sık sık wcye de çıkmadımbelki bu gün içinde iyi olurum
Yemeklere saldırmazsan geri almazsınn
Aynen ablam çok fazla değil de biraz alması iyi olur, senin eşin 72 kiloda sana zayıf geliyordu, peki ben napimm şu an dokunsam kırılacakmış gibi duruyor
Ya sonra biz de balinaya dönmeyelimmevlenince bazıları kilo alıyor bazıları veriyor, biz almayanlardan olalım lütfen
Guzel olmus canimMenüm
Sahurda
yarım kuruvasan
1 fincan çay
2 bardak su
İftarda
1 kase yoğurt çorbası
3 tavuk köfte
2 dilim ekmek
5-6 çatal çoban salata
su 1 litreyi geçti
Wc sorunun icin sahurda su ve bol hurma tuketsen ? belki yarar ise.Leslie yerine evde jillian yapsana kuzum?Dünden o kadar yorgunum ki spor yapacak halim yoktu ama yarın yine yürüyüşümü yaparım
Beyninde bitirmeye calisirsan sende az yiyip doyabilirsin canim :) ben arada hep kahve su cay ile dolup tasiyorum zaten.güzel olmuş canım menün keşke bende o kadar az yiyebilsem 4 5 deyince gözüm dönüyo
Menünü çok beğendim canım, hafif olmuş.bugünkü menüm
sahur
1 yumurta
1 dilim ekmek
salatalık domates
2 fincan çay
iftar
6 tane balık istavrit küçüklerdi
5 kaşık salata
22:00 1 erik 2 kaysı yarım şeftali
1 litre su
1 fincan kahve
spor gün içinde baya yürüyüş yaptım
Iftardan 2 saat sonrası da benim için baya geç oluyor canım. Tatlı isteğimi haftasonuna saklıyorum, o zaman erken yatmadığım için rahat rahat yiyebilirim :)Guzel olmus menun kacamak fln yok. Tatliyi yemekten 2 saat sonra yesen sorun olmaz bence cunku zaten sahurda yiyemiyorsun. Isveci begeniyorum, dk ya is amacli gitmistk gecici yani. Ailem kv onlar hepsi burda. Turkiyeden sonra 2.ci memleketimz burasi bizim:) Ben o sene geldigimde yemistim ama etliekmegi ondan dedim. Sizin orasi daha guzel tam turkiye havasi var .
Wc sorunun icin sahurda su ve bol hurma tuketsen ? belki yarar ise.
E-brulim nesfiti sormustun bulamadim onu etiketlememism galiba. Super doygunluk hissi veriyor 1 tas manti yemis hissi veriyor kefirle yiyince. Dönem dönem degise degise yapiyorum. Musli yulaf ezmesi peynir zeytin derken simdide nesfite takildim:)
ayy tahmin edebiliyorum Allah korumuş seni gurbet gülümALLAH korusun
Insan korkuyor gerçekten...
Burası da öyleydi dün akşam, şimşek/gök gürültüsü/yağmur hepsi bir arada. Hatta bir ara öyle bir yağmur yağdı ki araba kullanırken önümü göremedim. Birde otobanda bir araba yanımda geçerken su sıçrattı ama öyle böyle değil sanki arabayla denize düşmüşüz gibi, işte orda çok korktum
ölü taklidi yapsam sanki bakıp bakıp gitcek şimşek efendiSende mi Konya dan?
Tatli gec yenmeseydi guzel olurdu fakat misafir olunca yapamiyor iste insan duzenlemek zor oluyor saatleri yiyecekleri. Onun disinda guzel:)
üst kat birdee ben olsam duvara yapışır ölü taklidi yapardımŞimşek çakarken kahve keyfi bir başka olur
iyi akşamlar canım :)
afiyet şifa olsun balımmBurda trafik çok düzenli canım çünkü herkes ceza korkusuna kurallara uyuyor. Danimarka'ya hiç gelmediğim için kıyaslayamayacağım pek ama aynıdır diye düşünüyorum :)
Maşallah annen döktürmüş gerçekten, benim bile gözümün önünde uçuştu yemekleryalnız hep kuru, çorba falanda olsa iyi olurdu
Bizde bugün yemeğe çıkalım dedik - Türk restoranı - artık ALLAH ne verdiysene yesem acaba
Güzel bir kare, ellerine sağlık kuzum
rica ederimm tatlım ne demekSanada tatlımAy güzel Konyam resım ıcın tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?