bende konyadayim ondan sordum canimevet canımcımm
evet canim konyadayimSende mi Konya dan?
sekeri cok az koyuyuorum canim esim alismakta zorlandi biraz ama alisti oda yavas yavas yiyor simdihoşaf şekerli değilse ya da az şekerliyse güzel menün :)
ben cikolata disinda bi abarti göremedim canim iki kare yesen yetermisbugün menümü ceza almamak için yazıyorum yazılacak gibi değil
sahur:krep
5çiğ badem,1hurma
domates,yeşil biber,maydanoz
1 bardak yarım yağlı süt
iftar:1kıymalı gözleme
3parmağım kalınlığında peynirli börek
mantarlı omlet(yarısını yedim)
4kaşık yeşil fasulye
4kaşık yoğurt
salata(yağlı)
1 hurma
6 kare bitter çikolata .
750 ml su içtim 1.50 tamamlıycam. 30 dk evde yürüyüş ,100 ip atlama ,5 dk stepper.
nasıl nasıl abartı göremedin mievet canim konyadayim
sekeri cok az koyuyuorum canim esim alismakta zorlandi biraz ama alisti oda yavas yavas yiyor simdi
ben cikolata disinda bi abarti göremedim canim iki kare yesen yetermis
Akli fikri yemektenasıl nasıl abartı göremedin miduyun heyhat , duyunn az yiyenler
hosgeldin canim hedefine saglila ulasirsin insallahKullanıcı Adı : simlal
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 88
Hedef kilonuz : 69
Kilo alma hikayeniz : Son bir yılım psikolojik anlamda oldukça sıkıntılı geçti. tabi bu arada ne baskül ne daralan kıyafetler hiç umurumda olmadı. geçen haziran 70 kilo bastığım basküle bir yıl aradan sonra çıkma cesaretini gösterdiğimde 88 kiloyla karşılaştım ve oturup ağladım. sonra göz yaşıyla yağ yakılmadığını fark ettim. bir karar vermek zorundaydım. Ya kendime bir düzen oluşturacak, buna uyacak ve sonunda hedefime ulaşacaktım ya da tombul teyze olarak hayatıma devem edecektim. ama tombul teyzeyi asla kabullenemeyeceğimi fark ettim ve kararımı verdim. o sırada kadınlar kulübündeki gruplardan haberdar oldum. ve işte buradayım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sağlık, güzel görünme, kendini iyi hissetme, eski kıyafetlerin içine girebilme... listem daha uzarrrrr giderrr:))
sen benim gibisin canim az yemekte neymisnasıl nasıl abartı göremedin miduyun heyhat , duyunn az yiyenler
birazdan başlıycamda forumdan çıkamadım kim ne yazıyo diye meraktanAkli fikri yemekte
Jilliana basliyormusun bugün?
Tamam anlastik 100 tane ziplama yarim saatte yürüyüsbirazdan başlıycamda forumdan çıkamadım kim ne yazıyo diye meraktansende eve gidince 100 tanecik olsun zıplayı ver
Iftar bana cok abartili gelmedi ama tabi bilmiyorum konya pilavini - cok mu yagli acaba?hemen menümü yaziyorumm
sahurda annemin yaptigi ekmekten yarim
iki dilim keci peyniri
domates salatalik
iki bardak cay
yedi sekiz zeytin adetini tam hatirlayamadim
iftarda is yerinin yemegi vardi abarttik biraz
konyalilar bilir konya pilavi yemeye gittik
bi kase yogurt corbasi
dort bes kasik kavurmali pilav
irmik tatlisi üc kasik
cay bi bardak
saat 22:30 gibi iki dilim karpuz
bi avuc kiraz
dört bes cilek
bence abartı yok ben haftanın her günü tatlı yiyorum tartıda bişey olmuyor azıcıktan bişey olmuyor demekki.sende az yemişsin tatlıyı güzel olmuş nefsi köreltmek lazım bence hele benimki körelmezze vay banahemen menümü yaziyorumm
sahurda annemin yaptigi ekmekten yarim
iki dilim keci peyniri
domates salatalik
iki bardak cay
yedi sekiz zeytin adetini tam hatirlayamadim
iftarda is yerinin yemegi vardi abarttik biraz
konyalilar bilir konya pilavi yemeye gittik
bi kase yogurt corbasi
dort bes kasik kavurmali pilav
irmik tatlisi üc kasik
cay bi bardak
saat 22:30 gibi iki dilim karpuz
bi avuc kiraz
dört bes cilek
sen oruç tutmuyomusun bugünTamam anlastik 100 tane ziplama yarim saatte yürüyüs
Yalniz sen kendini cok fazla yorma emi, oruclusun susuzluktan bayilma sonra
Bencede nefsi köreltmek lazim, cok diyete moduna girince síkílíyor insanbence abartı yok ben haftanın her günü tatlı yiyorum tartıda bişey olmuyor azıcıktan bişey olmuyor demekki.sende az yemişsin tatlıyı güzel olmuş nefsi köreltmek lazım bence hele benimki körelmezze vay bana
Tutuyorum canim. Spor icin soruyorsan, isten eve yürüyorum yarim saat.sen oruç tutmuyomusun bugün
Hafize_isvicre kız sen benim menülerime niye hiç yorum yapmıyosunbana yorum yapacaksın isterimde isterimmm
Kullanıcı Adı : simlal
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 88
Hedef kilonuz : 69
Kilo alma hikayeniz : Son bir yılım psikolojik anlamda oldukça sıkıntılı geçti. tabi bu arada ne baskül ne daralan kıyafetler hiç umurumda olmadı. geçen haziran 70 kilo bastığım basküle bir yıl aradan sonra çıkma cesaretini gösterdiğimde 88 kiloyla karşılaştım ve oturup ağladım. sonra göz yaşıyla yağ yakılmadığını fark ettim. bir karar vermek zorundaydım. Ya kendime bir düzen oluşturacak, buna uyacak ve sonunda hedefime ulaşacaktım ya da tombul teyze olarak hayatıma devem edecektim. ama tombul teyzeyi asla kabullenemeyeceğimi fark ettim ve kararımı verdim. o sırada kadınlar kulübündeki gruplardan haberdar oldum. ve işte buradayım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sağlık, güzel görünme, kendini iyi hissetme, eski kıyafetlerin içine girebilme... listem daha uzarrrrr giderrr:))
yok normal pilav canim icindde nohut ve kus üzümü oluyorIftar bana cok abartili gelmedi ama tabi bilmiyorum konya pilavini - cok mu yagli acaba?
aynen bencede öyle nefsim körelmezse durum kritikbence abartı yok ben haftanın her günü tatlı yiyorum tartıda bişey olmuyor azıcıktan bişey olmuyor demekki.sende az yemişsin tatlıyı güzel olmuş nefsi köreltmek lazım bence hele benimki körelmezze vay bana
Anladim ic pilav tarzi. Afiyet olsun canimyok normal pilav canim icindde nohut ve kus üzümü oluyor
yazık sana ya bende ağrı yok Allahtan ,maydanoz suyu işe yarar inşallah
Geçmiş olsun kızlar, inşallah kurtulursunuz şişliğinizden.
Menünü beğendim gülüm, bir spor eksik :)
canım eşimin boyunu tam bilmiyorum bende uzun 170 falandır bizimde hep böyle şakalar geçer seni kaldırırsam belimi incitirim falan diye ama artık her şakanın artında bir gerçek var diyorum birde ufacık tartışmada konu nasıl oluyosa benim basenlerime geliyor6 kilo verince fark etti galiba bu ara söylenmiyor
maydonozuda denicem limon yiyemiyorum eski tatlı yediğimde dişlerim dayanılmaz derede sızlıyor
Acikmiyorum canim aliskin bunyem gec saatte yemem, aksamlarida hafif atlatmaya calisiyorum cogu zaman salata turu yiyorum. Kilom tatli istegi ve hareketszlikten benimtabiki dogum kilolarimda kaldi ustume
Aynen öyle yap gulum k. hidrati %20 gerisini protein, sebze ve lifli gidalarla doldurabilirsin mesela. En aza dusur yani.
Ayy öylemi Allah korusun. Dr a danisacagim canim.
Guzel olmus menun kacamak fln yok. Tatliyi yemekten 2 saat sonra yesen sorun olmaz bence cunku zaten sahurda yiyemiyorsun. Isveci begeniyorum, dk ya is amacli gitmistk gecici yani. Ailem kv onlar hepsi burda. Turkiyeden sonra 2.ci memleketimz burasi bizim:) Ben o sene geldigimde yemistim ama etliekmegi ondan dedim. Sizin orasi daha guzel tam turkiye havasi var .
Kara kuru ciliz olmak seninde hayalin demekAy ben cok isterimmmm. Maydanoz suyu bende etkisini ilk yudumda gösterio direk wc :)) Tadii da berbat ötesi anlatilamaz yasanir Burnu tika ve dik kafaya kara kuru olcagin gunleri dusunerek:))
Guzel olmus canim
Wc sorunun icin sahurda su ve bol hurma tuketsen ? belki yarar ise.
Beyninde bitirmeye calisirsan sende az yiyip doyabilirsin canim :) ben arada hep kahve su cay ile dolup tasiyorum zaten.
E-brulim nesfiti sormustun bulamadim onu etiketlememism galiba. Super doygunluk hissi veriyor 1 tas manti yemis hissi veriyor kefirle yiyince. Dönem dönem degise degise yapiyorum. Musli yulaf ezmesi peynir zeytin derken simdide nesfite takildim:)
Sağlık olsun, oruç bitince girişiriz birlikte inşallah kuzum. Eskiyi düşünüyorum bazende ne güzel takımda herkes spor yapardı :/Bu gün daha iyiyim çok şükür, akşama kadar şişmezsem tabi :))
Sen nasıl oldun cnm ?
Çok sağol canım..
Spor için hiç ama hiç halim kalmıyor canım.. oruçla olmayacak anlaşılan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?