Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sen patates kızartmasını kaşıklamı yiyosun tatlısızda duramıyoruz napcaz böyle oyhhh. menün güzel olmuş bence.1 porsiyon kiraz 12 tane sen daha az yemişsin ondada sorun yok.

Sahurun saglikli olmus :)
Iftarda bari ekmegi 1 dilim yeseydin veya chips olmasaymis süper olurdu :)

yap bakıyım eleştir beni yerden yere vur

Yok kiz okadarda degil :) menün iyi ya ekmek ya chips

çok karbonhidrat olmuş hani protein hani meyvekısırda 3 kaşık neyine yetmiyo kız brokoli çorbasının tarifini verirmisin

Yaa canim kisiri cok cekmisdi
Brokoli corbasi hazirdi canim knorr dan..

sen patates kızartmasını kaşıklamı yiyosun tatlısızda duramıyoruz napcaz böyle oyhhh. menün güzel olmuş bence.1 porsiyon kiraz 12 tane sen daha az yemişsin ondada sorun yok.
kasikla tabagima alinca bilemedim ne yazacagimi

Sahurun saglikli olmus :)
Iftarda bari ekmegi 1 dilim yeseydin veya chips olmasaymis süper olurdu :)

Yok kiz okadarda degil :) menün iyi ya ekmek ya chips

Yaa canim kisiri cok cekmisdi
Brokoli corbasi hazirdi canim knorr dan..
kııııııııızzz kremalı çorba içmeeeeee şişko olursun üşenme yap kendin tembel seni

Kizarta 1 kasik ve salata olsaydi cok iyi olurdu menün

Evet ilk günümü paylaşıyorum. Vatana millete hayırlı olsun:)) bu arada rahatsızlığımdan dolayi suan oruç Tutamıyorum.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, salatalık, domates
öğlen: bir porsiyon haşlanmış sebze, bir porsiyon yoğurt
akşam: bir porsiyon etli sebze, bir porsiyon yoğurt
ara 1: 10 badem
ara2: bir elma
spor: evde yürüyüş 4 mil

çok güzel çok sağlıklı bir menü çok beğendim

Elbette ki orucumuz daha önemli, ben size spor yapın demiyorum kızlar. Sadece kendimizi saldık, ramazandan önce de sporlarımızı aksatıyorduk.

Çok haklısın canım, Ramazan bitince 4 hatta 8 elle sarılalım spora

yanımda tığ gibi kalıyor :)) kiloda alamıyor ne kadar yesede aynı çok hareketli ondan galiba
sen zayıflarken ondada yedir canım işini garantiye al

Nerdee bende o şanss... zaten şimdi de yiyor hatta çok yiyor ama almıyor.. o da çok hareketli ondan galiba.. deli karınca gibi yürür, işini yapar böyle olunca da kilo almaması normall

Öncelikle hoşgeldinnn :)

Menün gayet güzel olmuş :)

Son düzenleme:

Redbulla zaten tokat gelmişş
gerisi iyi bence :)

Sahur iyi akşam da brovniyi görmezsek fena değil, çorba olsaydı daha iyi olurdu ama nöbetteymişsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…