Sağlık olsun, oruç bitince girişiriz birlikte inşallah kuzum. Eskiyi düşünüyorum bazende ne güzel takımda herkes spor yapardı :/
bende yapamiyorum spor ramazanda maalesefSağlık olsun, oruç bitince girişiriz birlikte inşallah kuzum. Eskiyi düşünüyorum bazende ne güzel takımda herkes spor yapardı :/
Aynen ablam, artık menüler sporsuz :)
Zorlamanın bir anlamı yok, orucumuz daha önemli
Elbette ki orucumuz daha önemli, ben size spor yapın demiyorum kızlar. Sadece kendimizi saldık, ramazandan önce de sporlarımızı aksatıyorduk.bende yapamiyorum spor ramazanda maalesef
hoş geldin canım inşallah en kısa zamanda kurtulursun kilolarındanKullanıcı Adı : simlal
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 88
Hedef kilonuz : 69
Kilo alma hikayeniz : Son bir yılım psikolojik anlamda oldukça sıkıntılı geçti. tabi bu arada ne baskül ne daralan kıyafetler hiç umurumda olmadı. geçen haziran 70 kilo bastığım basküle bir yıl aradan sonra çıkma cesaretini gösterdiğimde 88 kiloyla karşılaştım ve oturup ağladım. sonra göz yaşıyla yağ yakılmadığını fark ettim. bir karar vermek zorundaydım. Ya kendime bir düzen oluşturacak, buna uyacak ve sonunda hedefime ulaşacaktım ya da tombul teyze olarak hayatıma devem edecektim. ama tombul teyzeyi asla kabullenemeyeceğimi fark ettim ve kararımı verdim. o sırada kadınlar kulübündeki gruplardan haberdar oldum. ve işte buradayım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sağlık, güzel görünme, kendini iyi hissetme, eski kıyafetlerin içine girebilme... listem daha uzarrrrr giderrr:))
yanımda tığ gibi kalıyor :)) kiloda alamıyor ne kadar yesede aynı çok hareketli ondan galibaKısa değilmiş boyu kilosu az bence boyuna göre :))
ee işte o şakaları duymamak için evlenene kadar toparlanmam lazımm :)) şimdiden başladıysa bana takılmaya sonra başıma açmadığı oyun kalmaz
selcukluda baris caddesine yakin oturuyorum senneresindesin canım
bugün biraz geçti benimde :)Bu gün daha iyiyim çok şükür, akşama kadar şişmezsem tabi :))
Sen nasıl oldun cnm ?
Çok sağol canım..
Spor için hiç ama hiç halim kalmıyor canım.. oruçla olmayacak anlaşılan..
ben yedimde geldim ohhhh dünya varmış hemen bittere sarıldım ama az yedim tuttum kendimiAcıktım ben bugün ya
Afiyet olsunben yedimde geldim ohhhh dünya varmış hemen bittere sarıldım ama az yedim tuttum kendimi
oldu olduAfiyet olsun
Aramıza hoşgeldin canım keyifli zayıflamalar :)Kullanıcı Adı : simlal
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 88
Hedef kilonuz : 69
Kilo alma hikayeniz : Son bir yılım psikolojik anlamda oldukça sıkıntılı geçti. tabi bu arada ne baskül ne daralan kıyafetler hiç umurumda olmadı. geçen haziran 70 kilo bastığım basküle bir yıl aradan sonra çıkma cesaretini gösterdiğimde 88 kiloyla karşılaştım ve oturup ağladım. sonra göz yaşıyla yağ yakılmadığını fark ettim. bir karar vermek zorundaydım. Ya kendime bir düzen oluşturacak, buna uyacak ve sonunda hedefime ulaşacaktım ya da tombul teyze olarak hayatıma devem edecektim. ama tombul teyzeyi asla kabullenemeyeceğimi fark ettim ve kararımı verdim. o sırada kadınlar kulübündeki gruplardan haberdar oldum. ve işte buradayım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? sağlık, güzel görünme, kendini iyi hissetme, eski kıyafetlerin içine girebilme... listem daha uzarrrrr giderrr:))
Abartı görmedim canım malum oruç ayı olunca tatlı da oluyor pilavdahemen menümü yaziyorumm
sahurda annemin yaptigi ekmekten yarim
iki dilim keci peyniri
domates salatalik
iki bardak cay
yedi sekiz zeytin adetini tam hatirlayamadim
iftarda is yerinin yemegi vardi abarttik biraz
konyalilar bilir konya pilavi yemeye gittik
bi kase yogurt corbasi
dort bes kasik kavurmali pilav
irmik tatlisi üc kasik
cay bi bardak
saat 22:30 gibi iki dilim karpuz
bi avuc kiraz
dört bes cilek
Kuş üzümlü nohutlu pirinç pilavı mmm üstünede kavurma oyy hatırlatmayın:)Iftar bana cok abartili gelmedi ama tabi bilmiyorum konya pilavini - cok mu yagli acaba?
Selçuklu Fatih caddesinde, halamlar oturuyordu küçüklüğüm hep o mahallede geçti:) Uğurlu, Zafer ve Meramdada var akrabalarım:) İnşallah banada nasip olur daire almayı düşünüyorum Ataşehirde :)selcukluda baris caddesine yakin oturuyorum sen
Aramıza hoşgeldin canım keyifli zayıflamalar :)
Abartı görmedim canım malum oruç ayı olunca tatlı da oluyor pilavda
Kuş üzümlü nohutlu pirinç pilavı mmm üstünede kavurma oyy hatırlatmayın:)
Selçuklu Fatih caddesinde, halamlar oturuyordu küçüklüğüm hep o mahallede geçti:) Uğurlu, Zafer ve Meramdada var akrabalarım:) İnşallah banada nasip olur daire almayı düşünüyorum Ataşehirde :)
Ben menümüde yazayım duş alıcam eltim ev taşıdı temizliğe yardım ettim 2 kat çok spor yaptım he
9:00
nesfit/kefir
14:00
1 redbull light ve bikaç çilek
17:30
az soslu kebap döner pidesiz patatessiz
ve salata
Su 1,5 lt daha içerim
Spor 2 kat temizlendi
Aralarda bol bol çay kahve gitti..
oldu oldu
yap bakıyım eleştir beni yerden yere vurEee menün nerde bakim :)
çok karbonhidrat olmuş hani protein hani meyveBugünki menüm
Sahur
Sütlü cornflakes
2 bardak su
Iftar
1 tabak brokoli corbasi
1 dilim kiymali börek az yagli
1 kase kadar kisir
3 kasik makarna
Su 1lt simdilik daha icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?