Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünki menüm

Sahur
Sütlü cornflakes
2 bardak su

Iftar
1 tabak brokoli corbasi
1 dilim kiymali börek az yagli
1 kase kadar kisir
3 kasik makarna

Su 1lt simdilik daha icerim

Akşam fena olmuşş canımm .. her ne kadar az olsa da hepsinden karbonhidrat sonuçta..

bittere cipse tokatı patlatmışsın zaten, bir de ben vurmayayımm

Menün güzel olmus canim ayy canim nasil red bull cekti
Canım yaaa :/ Ama bir yudum almışsın zaten

Bugünki menüm

Sahur
Sütlü cornflakes
2 bardak su

Iftar
1 tabak brokoli corbasi
1 dilim kiymali börek az yagli
1 kase kadar kisir
3 kasik makarna

Su 1lt simdilik daha icerim
Makarna börek ikisinden birini seçseydin iyi olurdu. Ben kepekten yapılan kahverengi kornflex tüketiyorum nasıl tok tutuyor. Senin yediğinden bende yiyordum ama şeker oranı yüksek onun aşırıya kaçılsa kilo yapıyor:/

İyi olmuş menün :)

Bence çok güzel ilk menün sporun. Fakat suyu yazmamışsın?

Menüm

Sahurda

kruvasanın sadece ucunu kopardım
su

İftarda

1 kase Tavuklu çorba
1 biber dolması
2 dilim ekmek
2-3 dilim salatalık turşu

ara
küçük 1 parça karpuz, 2 dilim kavun

ara
10-15 tane kiraz

su 500 ml (uyumazsam içicem daha)
1 fincan çay

yarın telafi et cnm sahurda güzel yemişsin

sporuna bayıldım :) güzel olmuş

Turşu çok tuzlu olmadığı sürece iyi, zaten şişkinlik sorunu vardı senin tuz daha fazla yapmasın. Yoksa guzel olmus gulum

Bu arada ben 1 lt daha su içtim kızlar.

Aaa evet 2 buçuk litre de su:)

olmamış olmamış iftarda hem şehriye çorbası yemişsin ekmeğide 1 dilim yeseydin keşke 3 gündür çikolataları götürüyorsun 4+4+3=11 kare çikolata yemişsin 3 günde 3 ay çikolata yok sana

olmamış olmamış iftarda hem şehriye çorbası yemişsin ekmeğide 1 dilim yeseydin keşke 3 gündür çikolataları götürüyorsun 4+4+3=11 kare çikolata yemişsin 3 günde 3 ay çikolata yok sana
ayy 11 kare olmuşmu ya yarın iyi bi spor yapıyım yarında son kez yiyim sonra 3 ay yemeyim olmaz mı vedalaşma şart

canım nasıl turşu çekiyor :) ama yiyemiyorum dişlerim hemen sızlıyor diş etlerim çekiliyormuş gibi oluyor menünde güzel olmuş yatarkende 2 bardak içersin

Turşu çok tuzlu olmadığı sürece iyi, zaten şişkinlik sorunu vardı senin tuz daha fazla yapmasın. Yoksa guzel olmus gulum

Bu arada ben 1 lt daha su içtim kızlar.

Tam geçmese de şişkinliğim daha iyiyim, 10 günden fazla geciken reglim bu gün başladı rahatladım biraz :)

canım nasıl turşu çekiyor :) ama yiyemiyorum dişlerim hemen sızlıyor diş etlerim çekiliyormuş gibi oluyor menünde güzel olmuş yatarkende 2 bardak içersin

Ben de çok severim ama artık kilo almamak için arada sırada yiyorum, :)

bugünkü menüm
sahur
patatesli omlet (unsuz yaptım 1 yumurta 1 patates yarısını yedim )
salatalık domates
1 dilim ekmek
1 çay 1 kahve
iftar
3 kaşık cacık
1 tabak kısır (kendime özel yapıyorum az yağlı ve burgurları çok az )
6 kuş başı fırında çöp şiş
1,5 litre su

gece gece patates mi yenir tuuu kısırda 4 kaşık olacak bida ona göre gerisini beğendim

Bence menün güzel olmus kisirinda bol yesillikli az bulgurluysa begendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…