Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba davetiniz için teşekkür ederim.
Kendimi kısaca tanıtayım. sene başından beri zayıflamaya karar veriyorum ama kilo vermek bir yana üstüne kilo aldım. Diyet, sağlıklı beslenme ile ilgili olarak internette dolanırkende zayıflama yarışmasına denk geldim. Bu sefer motivasyonumu kaybetmekten beni kurtarır düşüncesiyle hemen yazdım.
2 hafta önce 82 kiloydum. şu an ki kilomdan pek emin değilim. Eve geçince tartılırım.

valla benim de çekti yapsak mı aşkama ama @_AYNURA_ oyar beni valla sizin kaptanı bilmem
Sen yap ben yiyeyim olmaz mı
Tatlı dil yılanı değildinden çıkarır, ben kaptanımı ikna ederim

Aynı o popodan bende de var
Senden haz aldım, bende yapacağım

Canım aramıza hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var yarışa başlamadan onları okuyup kabul etmen gerekiyor. Birde seni daha yakından tanımamız adına katılım formunu doldurmanı rica ediyorum motivasyonunu hiiiç bozmadan, en üst seviyede tutarak kilolara el sallamaya başla çünkü o bedenine yapışmış fazlalıklar tıkır tıkır gidecek. Sende arkasından bakıp bir daha dönmemek üzere el sallayacaksın
Haa birde tartılma işlemini yarın sabaha bırak, en doğru sonuç sabah wc den sonra aç karnına alınıyor
Başarılar

Aleyküm selam, hoşgeldin :))

Hb.
Kuralları okuyup geleyim. Ramazanda sabah mı tartılıyorsunuz?

Kuralları kabul ediyorum.

Kullanıcı Adı : M-E-R-V-E
İsim (İsteğe Bağlı ): Merve
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: :Ankara
Boyunuz :170
Kilonuz:Yarın sabah yazayım.
Hedef kilonuz :59
Kilo alma hikayeniz :Hareketsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : Giydiğim her kıyafettin yakıştığını görmek istiyorum.

Hoşgeldin canım

Yap gülüm bak ben 100 jj ve 50 parmakucuna dokunma yaptım bile 100 jj kaldı Sende 100 benim için yap Akşam üzeride yürüyüşe çıkıcaz eşimi ikna ettim:) Koşu bandımı dört gözle bekliyorum gönderdim bakalım inşallah yapılabilir.. bir umut başka bir alet gördüm tv reklamınnda fotosunu atayım bak. Onu almak istiyorum çok kullanışlı birşeye benziyor.

hoş geldinnn

Hb.
Kuralları okuyup geleyim. Ramazanda sabah mı tartılıyorsunuz?
Amaaaan kafam karıştı kusura bakma, ramazanda akşam tartılıyoruz canım. Cumaları saat 12 ye kadar kilo bildiriyoruz, ramazan nedeniyle perşembe akşamına - iftardan önceye karar kıldık.

İnşallah giydiğin her kıyafet en kısa zamanda üstüne cuk oturur :) hareketsizlikten dolayı bu hale geldiysen eğer spora başlatalım seni yoksa sen çoktan başladın mı? :)

hanım ağa milleti başlat kendin otur anca

Hosgeldin araamiza :) güven kendine basaracaksin

Maşallah ne çabuk yaptın kız
Tamam kuzum bende 100 jj sana ithafen yapacağım merak ettim şu diğer aleti, iyi bir şeyse bende düşünürüm. Eliptiğime kavuşamadım barı o aletten bir tanem olsun

Çok ilginç bir şey, hem fazla yer de kaplamıyor. En çok vücudun her yerini çalıştırabiliyor olması hoşuma gitti. Peki bunun adı sanı ne bir bakayım fiyatına falan

hanım ağa milleti başlat kendin otur anca
Mazeretim var asabiyim ben

Maşallah ne çabuk yaptın kız
Tamam kuzum bende 100 jj sana ithafen yapacağım merak ettim şu diğer aleti, iyi bir şeyse bende düşünürüm. Eliptiğime kavuşamadım barı o aletten bir tanem olsun
Önce 50 sonra 71 derken 100 oldu bile Şimdi kalkıp diğer 100 de tamamlayayım, gaza geldim

ayy bende bunu düşünüyordum da karar verememiştim sen kullanda nasıl olduğunu bana da söyle
Tmm canım almaya karar verirsem deneyimlerimi paylaşırım

Çok ilginç bir şey, hem fazla yer de kaplamıyor. En çok vücudun her yerini çalıştırabiliyor olması hoşuma gitti. Peki bunun adı sanı ne bir bakayım fiyatına falan

Mazeretim var asabiyim ben
Adı yazıyor üstünde :) Wonder Core Smart

Önce 50 sonra 71 derken 100 oldu bile Şimdi kalkıp diğer 100 de tamamlayayım, gaza geldim

Tmm canım almaya karar verirsem deneyimlerimi paylaşırım
Seni daha çok gaza getirmek için "yapamaz ki, yapamaz kiii " mi desem acaba

Adı yazıyor üstünde :) Wonder Core Smart
Dikkat etmemişim sağol canım akşama bir araştırayım fikrimi beyan ederim

Sadece hareketsizlik değil beslenme hatalarıda var ama en büyük etken hareketsizlik. Spora henüz başlamadım ama yarın başlıyorum.

hoş buldum valla ben anne düğüsü kullanıyorum ama künefe cısss. bak aynura gelecek kulağımdan tutup götürecek bu gidişle. benim eşim halepli allahtan kv dem ramazanda gelmedi de dikkat edebiliyorum o burada olsa haftada 2kilo garanti yani ama alması

yaparım kuzum istediğim tabbule olsun sana ellerimle humus da yaparım ama felafel yapacak malzemem yok henüz ama sen gel onu da yaparım bi şekilde

Bu nasıl birşey kuzum ya ben bu evde olsa bile kesin takılır düşerim o derece yani sporsuz kilo vermeye çalışıyorum ki sporu bırakınca tekrar kilo almak gibi bir derdim olmasın nasıl fikir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…