- 30 Haziran 2015
- 30
- 9
- 1
Sen yap ben yiyeyim olmaz mı
Aynı o popodan bende de varÖnemli olan popoyu kaldirabilmek yapismisim koltugaYaparim canim 100 jj senden 100 de kendimden gelsinn
hoşgeldin asfarcım
Ya iyi oldu ismini öğrendiğim demekki farkına varmadan Hatay yöresine ait bir kısır çeşidi yapıyormuşum kendimeDiyet için bulguru az yağı nerdeyse yok denecek kadar az bol yeşillikli ekşili benim yaptığımda :) Çok sağol canım. Kısırlık bulguru hep bulamadığım için bende ince bulgur kullanıyordum. Hatay dedin, canım çok pis künefe çekti kii
Canım aramıza hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var yarışa başlamadan onları okuyup kabul etmen gerekiyor. Birde seni daha yakından tanımamız adına katılım formunu doldurmanı rica ediyorumMerhaba davetiniz için teşekkür ederim.
Kendimi kısaca tanıtayım. sene başından beri zayıflamaya karar veriyorum ama kilo vermek bir yana üstüne kilo aldım. Diyet, sağlıklı beslenme ile ilgili olarak internette dolanırkende zayıflama yarışmasına denk geldim. Bu sefer motivasyonumu kaybetmekten beni kurtarır düşüncesiyle hemen yazdım.
2 hafta önce 82 kiloydum. şu an ki kilomdan pek emin değilim. Eve geçince tartılırım.
Merhaba kızlar ben 7. takımdan asfar :) balıklama daldım ama bunu da 2.takımdaki @pinoli den öğrendim galiba
canım o kısırın ismi "Tabbule" bol yeşillik ve ekşi çok az düğü(ince bulgur) hatay halep o civarlarda meşhur. kayınvalidem yapar
selamlar, direkt daldığım için tekrar kusura bakmayın. Rahatsız ettiysem direkt söylemeniz yeterli
baskente yakınım canımselcukluda baris caddesine yakin oturuyorum sen
Hb.Sen yap ben yiyeyim olmaz mı
Tatlı dil yılanı değildinden çıkarır, ben kaptanımı ikna ederim
Aynı o popodan bende de var
Senden haz aldım, bende yapacağım
Canım aramıza hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var yarışa başlamadan onları okuyup kabul etmen gerekiyor. Birde seni daha yakından tanımamız adına katılım formunu doldurmanı rica ediyorummotivasyonunu hiiiç bozmadan, en üst seviyede tutarak kilolara el sallamaya başla çünkü o bedenine yapışmış fazlalıklar tıkır tıkır gidecek. Sende arkasından bakıp bir daha dönmemek üzere el sallayacaksın
Haa birde tartılma işlemini yarın sabaha bırak, en doğru sonuç sabah wc den sonra aç karnına alınıyor
Başarılar
Hoşgeldin canımMerhaba davetiniz için teşekkür ederim.
Kendimi kısaca tanıtayım. sene başından beri zayıflamaya karar veriyorum ama kilo vermek bir yana üstüne kilo aldım. Diyet, sağlıklı beslenme ile ilgili olarak internette dolanırkende zayıflama yarışmasına denk geldim. Bu sefer motivasyonumu kaybetmekten beni kurtarır düşüncesiyle hemen yazdım.
2 hafta önce 82 kiloydum. şu an ki kilomdan pek emin değilim. Eve geçince tartılırım.
Yap gülüm bak ben 100 jj ve 50 parmakucuna dokunma yaptım bileSen yap ben yiyeyim olmaz mı
Canım aramıza hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var yarışa başlamadan onları okuyup kabul etmen gerekiyor. Birde seni daha yakından tanımamız adına katılım formunu doldurmanı rica ediyorummotivasyonunu hiiiç bozmadan, en üst seviyede tutarak kilolara el sallamaya başla çünkü o bedenine yapışmış fazlalıklar tıkır tıkır gidecek. Sende arkasından bakıp bir daha dönmemek üzere el sallayacaksın
Haa birde tartılma işlemini yarın sabaha bırak, en doğru sonuç sabah wc den sonra aç karnına alınıyor
Başarılar
hoş geldinnnMerhaba davetiniz için teşekkür ederim.
Amaaaan kafam karıştı kusura bakma, ramazanda akşam tartılıyoruz canım. Cumaları saat 12 ye kadar kilo bildiriyoruz, ramazan nedeniyle perşembe akşamına - iftardan önceye karar kıldık.Hb.
Kuralları okuyup geleyim. Ramazanda sabah mı tartılıyorsunuz?
İnşallah giydiğin her kıyafet en kısa zamanda üstüne cuk oturur :) hareketsizlikten dolayı bu hale geldiysen eğer spora başlatalım seni yoksa sen çoktan başladın mı? :)Kuralları kabul ediyorum.
Kullanıcı Adı : M-E-R-V-E
İsim (İsteğe Bağlı ): Merve
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: :Ankara
Boyunuz :170
Kilonuz:Yarın sabah yazayım.
Hedef kilonuz :59
Kilo alma hikayeniz :Hareketsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : Giydiğim her kıyafettin yakıştığını görmek istiyorum.
hanım ağa milleti başlat kendin otur ancaAmaaaan kafam karıştı kusura bakma, ramazanda akşam tartılıyoruz canım. Cumaları saat 12 ye kadar kilo bildiriyoruz, ramazan nedeniyle perşembe akşamına - iftardan önceye karar kıldık.
İnşallah giydiğin her kıyafet en kısa zamanda üstüne cuk oturur :) hareketsizlikten dolayı bu hale geldiysen eğer spora başlatalım seni yoksa sen çoktan başladın mı? :)
Kuralları kabul ediyorum.
Kullanıcı Adı : M-E-R-V-E
İsim (İsteğe Bağlı ): Merve
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: :Ankara
Boyunuz :170
Kilonuz:Yarın sabah yazayım.
Hedef kilonuz :59
Kilo alma hikayeniz :Hareketsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : Giydiğim her kıyafettin yakıştığını görmek istiyorum.
Maşallah ne çabuk yaptın kızHoşgeldin canım
Yap gülüm bak ben 100 jj ve 50 parmakucuna dokunma yaptım bile100 jj kaldı Sende 100 benim için yap Akşam üzeride yürüyüşe çıkıcaz eşimi ikna ettim:) Koşu bandımı dört gözle bekliyorum gönderdim bakalım inşallah yapılabilir.. bir umut başka bir alet gördüm tv reklamınnda fotosunu atayım bak. Onu almak istiyorum çok kullanışlı birşeye benziyor.
ayy bende bunu düşünüyordum da karar verememiştim sen kullanda nasıl olduğunu bana da söyleEki Görüntüle 1569499 Eki Görüntüle 1569498 Eki Görüntüle 1569500 Eki Görüntüle 1569501
Burda canım :) Bütün vücuda aynı aletle egzersiz yapılabiliyor. Derecesinide düşürüp kaldırabiliyorsun.
Çok ilginç bir şey, hem fazla yer de kaplamıyor. En çok vücudun her yerini çalıştırabiliyor olması hoşuma gitti. Peki bunun adı sanı neEki Görüntüle 1569499 Eki Görüntüle 1569498 Eki Görüntüle 1569500 Eki Görüntüle 1569501
Burda canım :) Bütün vücuda aynı aletle egzersiz yapılabiliyor. Derecesinide düşürüp kaldırabiliyorsun.
Mazeretim var asabiyim benhanım ağa milleti başlat kendin otur anca
Önce 50 sonra 71 derken 100 oldu bileMaşallah ne çabuk yaptın kız
Tamam kuzum bende 100 jj sana ithafen yapacağımmerak ettim şu diğer aleti, iyi bir şeyse bende düşünürüm. Eliptiğime kavuşamadım barı o aletten bir tanem olsun
Tmm canım almaya karar verirsem deneyimlerimi paylaşırımayy bende bunu düşünüyordum da karar verememiştim sen kullanda nasıl olduğunu bana da söyle
Adı yazıyor üstünde :) Wonder Core SmartÇok ilginç bir şey, hem fazla yer de kaplamıyor. En çok vücudun her yerini çalıştırabiliyor olması hoşuma gitti. Peki bunun adı sanı nebir bakayım fiyatına falan
Mazeretim var asabiyim ben
Seni daha çok gaza getirmek için "yapamaz ki, yapamaz kiiiÖnce 50 sonra 71 derken 100 oldu bileŞimdi kalkıp diğer 100 de tamamlayayım, gaza geldim
Tmm canım almaya karar verirsem deneyimlerimi paylaşırım
Dikkat etmemişimAdı yazıyor üstünde :) Wonder Core Smart
Önemli olan popoyu kaldirabilmek yapismisim koltugaYaparim canim 100 jj senden 100 de kendimden gelsinn
hoşgeldin asfarcım
Ya iyi oldu ismini öğrendiğim demekki farkına varmadan Hatay yöresine ait bir kısır çeşidi yapıyormuşum kendimeDiyet için bulguru az yağı nerdeyse yok denecek kadar az bol yeşillikli ekşili benim yaptığımda :) Çok sağol canım. Kısırlık bulguru hep bulamadığım için bende ince bulgur kullanıyordum. Hatay dedin, canım çok pis künefe çekti kii
Sen yap ben yiyeyim olmaz mı
Başarılar
Eki Görüntüle 1569499 Eki Görüntüle 1569498 Eki Görüntüle 1569500 Eki Görüntüle 1569501
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?