- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
ben burada, konyada yasıyorum yaklaşık 14 yıldır ama buralı degilim ben balımistanbulsultani @hsevda amanin siz de mi konyadasınız bak bi selam verdim hemen hemşeri buldum kendime
kedi köpek bütün hayvanları cok severim öpüp koklayarak sevip sevmeye doyamayan insan grubundayım bende ama kediyi ayrı severim sıka sıka gecen yanıma kedi geldi elimde kedi maması vardı görünce cıkardım cantamdan annem diyoki aman güzel gözlü minnoi kaç git kurtar kendini bu kızın elinden o derece kedi manyagıyımm
neredesin selcuklu muuuBen de konyadayim ay ne güzel :)
Kimisi der spor yapmayayım sporu bırakırsam kilom geri gelir Kimiside der sporla verilen kilo kolay kolay gelmez:)) Ama vucut hatları daha guzel oluyo sporlahoş buldumvalla ben anne düğüsü kullanıyorum ama künefe cısss. bak aynura gelecek kulağımdan tutup götürecek bu gidişle. benim eşim halepli allahtan kv dem ramazanda gelmedi de dikkat edebiliyorum o burada olsa haftada 2kilo garanti yani ama alması
yaparım kuzum istediğim tabbule olsun sana ellerimle humus da yaparım ama felafel yapacak malzemem yok henüz ama sen gel onu da yaparım bi şekilde
Bu nasıl birşey kuzum ya ben bu evde olsa bile kesin takılır düşerim o derece yanisporsuz kilo vermeye çalışıyorum ki sporu bırakınca tekrar kilo almak gibi bir derdim olmasın nasıl fikir ama
Ben de Konyalıyım balımistanbulsultani @hsevda amanin siz de mi konyadasınız bak bi selam verdim hemen hemşeri buldum kendime
Bitter FeyzaaOzaman o cikolata neyineee ??? Bende diyorum ok ekmeyi yememis cikolata olabilir ama yemissin ekmeyide cikolata bu durumda fazlaaa
bugün sondu 1 hafta ara vercemKimisi der spor yapmayayım sporu bırakırsam kilom geri gelir Kimiside der sporla verilen kilo kolay kolay gelmez:)) Ama vucut hatları daha guzel oluyo sporla
Ben de Konyalıyım balım
Bitter FeyzaaKız hakikatende çok geldi bana da, % 85 koyu olanın bi karesini yesen bikaç günde bir tmm da bu fazla tatlım ya
Menün güzel olmus erken yemissin ve sporun süper :)Parfümün Menüsü Gelsinn
9:30 1 kase kefirli nesfit
12:00 1 şekersz kahve 1 armut
16:30 1 tabak yoğurtlu makarna üstünede kıyma sosu ( çok severim zor tuttum kendimi 2. ci tabak için)
Su 2,5 lt
Spor 200 jj + 50 parmakucuna dokunma egzersizi
40 dk kadar yürüyüş yaptım dışarda
Şindi yeşil çayımı içiyorum.
bende köpek görünce öpesim geliyor pek seviyorum sıpaları hatta takıntı şeklinde hiç dayanamıyorum köpeklereben burada, konyada yasıyorum yaklaşık 14 yıldır ama buralı degilim ben balım
kedi köpek bütün hayvanları cok severim öpüp koklayarak sevip sevmeye doyamayan insan grubundayım bende ama kediyi ayrı severim sıka sıka gecen yanıma kedi geldi elimde kedi maması vardı görünce cıkardım cantamdan annem diyoki aman güzel gözlü minnoi kaç git kurtar kendini bu kızın elinden o derece kedi manyagıyımm
bişey sorcam hep merak etmişimdir ben bebek çocuk pek sevmem arada sırada anca arkadaslarım diyo ki sen hayvan sevgisinin abartıyosun ondan böylesin sen de var mı böyle bir durum
neredesin selcuklu muuu
makarna 1 tabak çok ama başka yemek yememişsin pek kilo yapmaz heralde sporda varyaParfümün Menüsü Gelsinn
9:30 1 kase kefirli nesfit
12:00 1 şekersz kahve 1 armut
16:30 1 tabak yoğurtlu makarna üstünede kıyma sosu ( çok severim zor tuttum kendimi 2. ci tabak için)
Su 2,5 lt
Spor 200 jj + 50 parmakucuna dokunma egzersizi
40 dk kadar yürüyüş yaptım dışarda
Şindi yeşil çayımı içiyorum.
Çok güzel olmuş canım ben beğendim:) Suyu bol içBugünki menüm
Sahur
1 dilim ekmek
Peynir
1 dilim salam
Su 2 bardak
Iftar
1 tabak mantar corbasi
1 tavuk kanadi
1 patates
1 firinda kizarmis biber
3 kasik kisir :)
Su henüz 2 bardak dahada icerim spor 200 jj
güzel olmuş menün ,patates küçüktür inşallahBugünki menüm
Sahur
1 dilim ekmek
Peynir
1 dilim salam
Su 2 bardak
Iftar
1 tabak mantar corbasi
1 tavuk kanadi
1 patates
1 firinda kizarmis biber
3 kasik kisir :)
Su henüz 2 bardak dahada icerim spor 200 jj
Makarna delisi biriyim aslında diyete başladığımdan beri bikaç kere yediysem iyidirmakara 1 tabak çok ama başka yemek yememişsin pek kilo yapmaz heralde sporda varya
güzel olmuş menün ,patates küçüktür inşallah
köpekleri bende cok severim sokaktakileri seviyorum ama yanımda kim olsa korkuyo köpekten ondan nadir seviyorum malesef kızıyolar bana gel suraya Dilvinnnn korkuyoruz görmüyo musun diyebende köpek görünce öpesim geliyor pek seviyorum sıpaları hatta takıntı şeklinde hiç dayanamıyorum köpeklere
yoğurtlu mu çok kilo yapıyor niye ki ben salçalı yapar sanıyodum :/Makarna delisi biriyim aslında diyete başladığımdan beri bikaç kere yediysem iyidirÇocuklar olmasa hiç yapmazdım:) Ama yoğurtlu makarna çok kilo yapıyormuş biliyorym ama dayanamadım:/ Sporu iyi yaptım inşallah ta kilo yapmaz.
kardeşim felan olsa yanımda yolunu değiştiriyorköpekleri bende cok severim sokaktakileri seviyorum ama yanımda kim olsa korkuyo köpekten ondan nadir seviyorum malesef kızıyolar bana gel suraya Dilvinnnn korkuyoruz görmüyo musun diye
aynen beimde var bi çok rezilliğim geçen ay sanırım babamla alışverişteyiz çarşıda yakısıklı bi oglanın elinde tasma sibirya kurdu var ki benim en çok begendiğim ırk diyebilriim (daha önce alman kurdu beslemiştim onlarda cok güzeller) neysee ben köpeğe bakarak babamı dürttüm ayyy ne güzell şeysin sen diye köpek felan deseneee be kızım rezil oldum babamda kızım çarşıdasın unutmaaa hayvan sevgini eve sakla bagırma öyle bi daha demesin mi nasıl bozuldum yaakardeşim felan olsa yanımda yolunu değiştiriyorbi kere marketten gelirken bi oğlanın elinde (oğlan benim yaşlarımda)rottweiler gördüm ağzımdan nasıl çıktıysa oğlana laf atar gibi çok güzel dedim köpeğe bakarak tabi oda bayağı güldü rezil olmuştum ya.hayvan aşkı nelere kadir
ayyy benim gibi rezilleri görmek ne güzelaynen beimde var bi çok rezilliğim geçen ay sanırım babamla alışverişteyiz çarşıda yakısıklı bi oglanın elinde tasma sibirya kurdu var ki benim en çok begendiğim ırk diyebilriim (daha önce alman kurdu beslemiştim onlarda cok güzeller) neysee ben köpeğe bakarak babamı dürttüm ayyy ne güzell şeysin sen diye köpek felan deseneee be kızım rezil oldum babamda kızım çarşıdasın unutmaaa hayvan sevgini eve sakla bagırma öyle bi daha demesin mi nasıl bozuldum yaa
Merhaba davetiniz için teşekkür ederim.
Kendimi kısaca tanıtayım. sene başından beri zayıflamaya karar veriyorum ama kilo vermek bir yana üstüne kilo aldım. Diyet, sağlıklı beslenme ile ilgili olarak internette dolanırkende zayıflama yarışmasına denk geldim. Bu sefer motivasyonumu kaybetmekten beni kurtarır düşüncesiyle hemen yazdım.
2 hafta önce 82 kiloydum. şu an ki kilomdan pek emin değilim. Eve geçince tartılırım.
ne güzel tutmuşsun kendini ,kolayıda yürüyüşle eritmişsindir ,bida kola içmeeeeeearkadaşlar hayırlı geceler. bugün biraz çılgın bir gündü benim için. sabah 7 uçağıyla istanbuldan antalyaya gidip akşam sekiz uçağıyla döndümbiraz şaftım kaydı ama yine de diyetime sadık kaldım sayılır.
menüm:
kahvaltı: 1 bardak süt, 15 adet badem
öğlen: yolda izde yiyecek uygun bir şey bulamadığım için badem ve leblebi atıştırdım ama abartmadan, bir küçük top light dondurma.
akşam: karışık kebap (sadece etlerini ve sebzelerini yedim. ), light kola(soda içeydim daha iyiydi ama...)
su: en az 2 litre
spor: Leslie' ciğimle bugün ev sporumuzu yapamadık ama antik kentlerde epey yürüdüm ve ter döktüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?