senin makarnayı hayatından çıkardığın gün bitteri çıkarcam bende ne diyosunNe yapmayı planladın canım, özel bir programın var mı yoksa spor salonuna mı gideceksin?
Oy kuzum ALLAH razı olsun senin düşünmen yeterÇok mutlu oldum
Konya'ya yolum düşerse uğrarım aynura kaptanım da ikimizi bir güzel haşlareee anca beraber kanca beraber
Maşallah harikasın canım
Senin saçını başını bir güzel yolmak lazım - yeme artık
Sen yemekler yazdığın gibi tersinden mi yiyorsun?Bence menün güzel olmuş, ekmeği de az yemişsin ama bitteri hayatından çıkar
Bencede spor çok faydalı ve kilonun geri geldiğini düşünmüyorum
Ay bitterci Feyza, wasacı parfym takımda her şey var mübarek
Regl yaklaşıyordur ondan
Sporun muhteşem olmuş gülümeski parfym geriye dönüyor
Bende makarnacıyım
Süper
Bende bende bendeeebeni ıssız bir adaya atsalar yemek içinde sadece makarna verseler hiç şikayet etmem sabah akşam yerim
Feyzanın dediği gibi kola senin neyine?Maceralı bir gün olmuş gerçekten. Menün biraz az gibi
Kız bende nickinin swarovskiyle alakası olduğunu düşündümkuzum sorması ayıp yaş kaç acaba?
Bu da benim menüm kızlar
Sahur:
Su
Iftar:
Mantar soslu makarna
1 bardak soğuk yeşil çay
1 bardak soğuk beyaz çay
1,5 su
Spor: 100 jj parfym'üm için2 km yürüyüş
Kalp kalbe karşıymış, ben sormuşum sen yazmışsınolabilir canım ben hiç gitmedim lokallere. çalıştığım için de pek fırsat olmadı doğrusu. fatma ben 30 yaş, sen?
Insaf
nerden geliyosun bu saatteKalp kalbe karşıymış, ben sormuşum sen yazmışsın
Insafyeni geldim eve ve yazdım menümü bitterci Feyza
Aramızda bir fark var şekerim, ben makarnayı hergün yemiyorumsenin makarnayı hayatından çıkardığın gün bitteri çıkarcam bende ne diyosunara vercem 1 hafta bağırma bana detttt
çocuklar çok fena ya burdada kedilere taş felan atıyorlar sinir oluyorum aileleri terbiye verememiş malesefalman kurdu mu ?
öldü ne yazık ki
yaralı bulmuştum onu bacagından yaralamış cocuklar o zamanlarki erkek arkadasıma (sevgilim degil normal arkadas)
götürdüm pek bilgim yoktu köpeklerle ilgili sonra veterinere götürdük tedavi ettirdik beslemeye basladık işte yarası iyileşti tam derken araba çarpmış ben tatildeydim o zaman erkek arkadasım diyo birine verdim vs. ben inanmıyorum diyorum bana sormadan yapmazsın bunu diye sonra site yönetimine gittim sordum soruşturdum araba carpmış ölmüş
Gezmelerdennerden geliyosun bu saatte
neee dövmek mi kimseye gururumu çiğnetmemmmAramızda bir fark var şekerim, ben makarnayı hergün yemiyorum
Bağırırım kii kardeşimsin sen benim, heheeeyt döverim bile ne diyorsun sen
sendeki eşin kardeşi varsa onu istiyorum lütfenGezmelerden
Alışverişe gitmiştik çıkmışken yemeği de dışarda yedik ordan geliyorum
benim bu iki kedimi satanistler kaçırıyodu 3 kez kurtardım polis cagırıyodum o safhalara gelmişti bi ara işler ayinleri için saf yavru kedi kanı gerekliymiş ay ben bayılcaktım bunu duydugumdaçocuklar çok fena ya burdada kedilere taş felan atıyorlar sinir oluyorum aileleri terbiye verememiş malesef
Yemişim gururununeee dövmek mi kimseye gururumu çiğnetmemmm
Bende ki eşin aynısı (ikizi) bu sene evleniyor geç kaldınsendeki eşin kardeşi varsa onu istiyorum lütfen
beğenmedim ortada yemek yok açlıktan kuruyup gidecenNe yapmayı planladın canım, özel bir programın var mı yoksa spor salonuna mı gideceksin?
Oy kuzum ALLAH razı olsun senin düşünmen yeterÇok mutlu oldum
Konya'ya yolum düşerse uğrarım aynura kaptanım da ikimizi bir güzel haşlareee anca beraber kanca beraber
Maşallah harikasın canım
Senin saçını başını bir güzel yolmak lazım - yeme artık
Sen yemekler yazdığın gibi tersinden mi yiyorsun?Bence menün güzel olmuş, ekmeği de az yemişsin ama bitteri hayatından çıkar
Bencede spor çok faydalı ve kilonun geri geldiğini düşünmüyorum
Ay bitterci Feyza, wasacı parfym takımda her şey var mübarek
Regl yaklaşıyordur ondan
Sporun muhteşem olmuş gülümeski parfym geriye dönüyor
Bende makarnacıyım
Süper
Bende bende bendeeebeni ıssız bir adaya atsalar yemek içinde sadece makarna verseler hiç şikayet etmem sabah akşam yerim
Feyzanın dediği gibi kola senin neyine?Maceralı bir gün olmuş gerçekten. Menün biraz az gibi
Kız bende nickinin swarovskiyle alakası olduğunu düşündümkuzum sorması ayıp yaş kaç acaba?
Bu da benim menüm kızlar
Sahur:
Su
Iftar:
Mantar soslu makarna
1 bardak soğuk yeşil çay
1 bardak soğuk beyaz çay
1,5 su
Spor: 100 jj parfym'üm için2 km yürüyüş
ikiz bana ters zatenYemişim gururunuben senin iyiliğin için döveceğim seni
Bende ki eşin aynısı (ikizi) bu sene evleniyor geç kaldın
ne beyinsizler var hayattabenim bu iki kedimi satanistler kaçırıyodu 3 kez kurtardım polis cagırıyodum o safhalara gelmişti bi ara işler ayinleri için saf yavru kedi kanı gerekliymiş ay ben bayılcaktım bunu duydugumda
ben Dilvin (gercek adım Dilvin)
19 yasındayım fırsatım oldukca lokallere gidiyorum cok eglenceli oluyor kipanın ordakine gidiyorum ben sürekli
ahahaaha yaş farkı diyosun yaniiii
benim bu iki kedimi satanistler kaçırıyodu 3 kez kurtardım polis cagırıyodum o safhalara gelmişti bi ara işler ayinleri için saf yavru kedi kanı gerekliymiş ay ben bayılcaktım bunu duydugumda
evet ya aynen...ne beyinsizler var hayatta
ahh maşallahhh maşallahhh gönlünü seveyim senin nazarlardan saklasın rabbimE-brulim 30 oldu yaş, 3lülere başladık artık. senin?
ilk defa duydum, ne demek dilvin? dedeman kipanın orası mı? ben hiç gitmedim bi de ben çekinirim biraz ilk defa yalnız gitmelere falan
aa benim gönlüm genç bi kere 18,5um ben daha
o neyin kafası hacı yaaaAllah ıslah etsin
aslında gücün yetecek ağızlarını burunlarını kırcaksın ,benim erkek kardeşime bunu söyleseler kırardı heryerlerini.akşam akşam canım sıkıldı neyse yaevet ya aynen...
zaten ben bu iki yavruyuda zalim veletlerden kurtardım ölmek üzerelerdi gercekten ikiside annelerini öldürmüşlerdi
güzelliğide söylemeden edemezmiş oy oyahh maşallahhh maşallahhh gönlünü seveyim senin nazarlardan saklasın rabbim
evet canım kipanın arkadaısndaki
sen gel benim enerjim ikimizede yeter sen zaten açılıyosun orda kendiliğinden eğer sorun olmazsa senin için konuşalım hangi bölümlere gidiceksen istiyorsan birlikte yazılalım yazıldıgımız gün oturup konusuruz hem
Dilvin isminin anlamı;
en üst makam cennetin kapısında bir melek var o cennetin anahtarı o melekte o meleğin ismi Dilvin.
tatlı dilli demek.
ve peri kızı kadar güzel olan demek :)
kız olunca bişey yapamıyorum işte ...aslında gücün yetecek ağızlarını burunlarını kırcaksın ,benim erkek kardeşime bunu söyleseler kırardı heryerlerini.akşam akşam canım sıkıldı neyse ya
ayy utandırma kızz napıyım anlamı öylegüzelliğide söylemeden edemezmiş oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?