Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin makarnayı hayatından çıkardığın gün bitteri çıkarcam bende ne diyosunara vercem 1 hafta bağırma bana detttt

senin makarnayı hayatından çıkardığın gün bitteri çıkarcam bende ne diyosunara vercem 1 hafta bağırma bana detttt
Aramızda bir fark var şekerim, ben makarnayı hergün yemiyorum

Bağırırım kii kardeşimsin sen benim, heheeeyt döverim bile ne diyorsun sen

çocuklar çok fena ya burdada kedilere taş felan atıyorlar sinir oluyorum aileleri terbiye verememiş malesef

çocuklar çok fena ya burdada kedilere taş felan atıyorlar sinir oluyorum aileleri terbiye verememiş malesef
benim bu iki kedimi satanistler kaçırıyodu 3 kez kurtardım polis cagırıyodum o safhalara gelmişti bi ara işler ayinleri için saf yavru kedi kanı gerekliymiş ay ben bayılcaktım bunu duydugumda

beğenmedim ortada yemek yok açlıktan kuruyup gidecen

E-brulim 30 oldu yaş, 3lülere başladık artık. senin?

ben Dilvin (gercek adım Dilvin )
19 yasındayım fırsatım oldukca lokallere gidiyorum cok eglenceli oluyor kipanın ordakine gidiyorum ben sürekli

ilk defa duydum, ne demek dilvin? dedeman kipanın orası mı? ben hiç gitmedim bi de ben çekinirim biraz ilk defa yalnız gitmelere falan

ahahaaha yaş farkı diyosun yaniiii

aa benim gönlüm genç bi kere 18,5um ben daha

benim bu iki kedimi satanistler kaçırıyodu 3 kez kurtardım polis cagırıyodum o safhalara gelmişti bi ara işler ayinleri için saf yavru kedi kanı gerekliymiş ay ben bayılcaktım bunu duydugumda

o neyin kafası hacı yaaa Allah ıslah etsin

ahh maşallahhh maşallahhh gönlünü seveyim senin nazarlardan saklasın rabbim
evet canım kipanın arkadaısndaki
sen gel benim enerjim ikimizede yeter sen zaten açılıyosun orda kendiliğinden eğer sorun olmazsa senin için konuşalım hangi bölümlere gidiceksen istiyorsan birlikte yazılalım yazıldıgımız gün oturup konusuruz hem
Dilvin isminin anlamı;
en üst makam cennetin kapısında bir melek var o cennetin anahtarı o melekte o meleğin ismi Dilvin.
tatlı dilli demek.
ve peri kızı kadar güzel olan demek :)

evet ya aynen...
zaten ben bu iki yavruyuda zalim veletlerden kurtardım ölmek üzerelerdi gercekten ikiside annelerini öldürmüşlerdi
aslında gücün yetecek ağızlarını burunlarını kırcaksın ,benim erkek kardeşime bunu söyleseler kırardı heryerlerini.akşam akşam canım sıkıldı neyse ya

güzelliğide söylemeden edemezmiş oy oy

aslında gücün yetecek ağızlarını burunlarını kırcaksın ,benim erkek kardeşime bunu söyleseler kırardı heryerlerini.akşam akşam canım sıkıldı neyse ya
kız olunca bişey yapamıyorum işte ...
tek başımaydım bide o aralar ben takip ediliyodum korktum acıkcası kedilerimi bırakmazsanız polis cagırıyorum hemen diyip telefonumdan 155 i tuşladım yani
cidden neler yaşadım ben var ya boşverelim cidden üzülmek bişey degiştirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…