- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
aynen aynen valla cok sevindirik oldum kardeşim benimmmmayyy benim gibi rezilleri görmek ne güzel
hoş geldin Mervecim. ben de yeniyim. inşallah en kısa zamanda sağlıklı zayıf günlere:)Kuralları kabul ediyorum.
Kullanıcı Adı : M-E-R-V-E
İsim (İsteğe Bağlı ): Merve
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: :Ankara
Boyunuz :170
Kilonuz:Yarın sabah yazayım.
Hedef kilonuz :59
Kilo alma hikayeniz :Hareketsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : Giydiğim her kıyafettin yakıştığını görmek istiyorum.
aynen aynen valla cok sevindirik oldum kardeşim benimmmm
iyi akşamlarİyi akşamlar :)
ben burada, konyada yasıyorum yaklaşık 14 yıldır ama buralı degilim ben balım
kedi köpek bütün hayvanları cok severim öpüp koklayarak sevip sevmeye doyamayan insan grubundayım bende ama kediyi ayrı severim sıka sıka gecen yanıma kedi geldi elimde kedi maması vardı görünce cıkardım cantamdan annem diyoki aman güzel gözlü minnoi kaç git kurtar kendini bu kızın elinden o derece kedi manyagıyımm
bişey sorcam hep merak etmişimdir ben bebek çocuk pek sevmem arada sırada anca arkadaslarım diyo ki sen hayvan sevgisinin abartıyosun ondan böylesin sen de var mı böyle bir durum
neredesin selcuklu muuu
benimki göz kırptı Allantan babam görmedi ya deyse napardı bilmemm sapık mısın kızım dermiydi acep tövbee estagfurullahhhçocuk duyunca ne tepki verdi sana merak ettim bendeki güldü en azından bize hangi gözle baktılarki sapık felan mı dediler acaba
sanada bitanemmİyi akşamlar :)
hep birklikte buluşuruzz bi yerdebenim de evde 1 yaşında tekirim var. aslında onun ismi asfarasfarovski diyor kardeşim. evet canlarım selçukludayım ben de merkez değiil ilçesindenim 8 yıl oldu merkeze geleli. yeni açılan novadaya çok yakın evim. çaya beklerim artık
benimki göz kırptı Allantan babam görmedi ya deyse napardı bilmemm sapık mısın kızım dermiydi acep tövbee estagfurullahhh
sanada bitanemm
hep birklikte buluşuruzz bi yerde
öp yerime tekircanı
köpekler minik süs köpeği olsada desek sorun olmazda bizim dediklerimizde büyük ırkbenimki göz kırptı Allantan babam görmedi ya deyse napardı bilmemm sapık mısın kızım dermiydi acep tövbee estagfurullahhh
sanada bitanemm
hep birklikte buluşuruzz bi yerde
öp yerime tekircanı
inşallah canımm lafta kalmasın hatta ben hanımlar lokaline yazılcam oraya gidelimbak lafta kalmasın ama buluşalım mutlakaöperim hatta yarim bile onu 4 aylık kadarken sille de buldum arkadaşı 8 aydır benimle. gerçi artık eşimi kıskanıyor evlendikten sonra birlikte yatamıyoruz ama hala seviyor beni kerata
aynen yaa ama köpeğin küçük ırkıda güzelde beni büyükler cekiyoköpekler minik süs köpeği olsada desek sorun olmazda bizim dediklerimizde büyük ırk
inşallah canımm lafta kalmasın hatta ben hanımlar lokaline yazılcam oraya gidelim
ben iki tane canavarla yasadım gece 3 de uayndırıyolardı beni mama ver diye koyup yatıyodum bitirip yine kaldırıyodu benim canavarlarım
aynen yaa ama köpeğin küçük ırkıda güzelde beni büyükler cekiyo
annem küçük ırklara laf atıyo bak benim ankarada seminerim vardı dersle ilgili dedik yeni trenle gidelim ailece hem gezeriz seminerden sonra neyse tren istasyonuna giderken bi tane süs köpeği geçti önümüzden hev hev dedi cırt sesiyle bana annemde dediki aaaa fino sana laf atıyo sahibi garip garip baktı ben diyorum ki anne sen nerden tanıyosun bu cocugu tanımıyorum ki dedi eeee köpeğin isimini nerden biliyosn dedim bilmiyorum ki dedi anne delirtme beni fino dediin tanıyosan gidip seviyim dedim kızım öyle içimden fino demek geldi diyo sabahın 7sinde gülmekten karnım agrımıştı kendimi salak gibi hissettim var yaa
aslında dinen evde beslenmesi uygun değil tatlım deyse bende vardı bi sibir yaahhh bu köpişler ilerde alcam bi kaç tane doldurcam evime
inşallah canımm lafta kalmasın hatta ben hanımlar lokaline yazılcam oraya gidelim
ben iki tane canavarla yasadım gece 3 de uayndırıyolardı beni mama ver diye koyup yatıyodum bitirip yine kaldırıyodu benim canavarlarım
aynen yaa ama köpeğin küçük ırkıda güzelde beni büyükler cekiyo
annem küçük ırklara laf atıyo bak benim ankarada seminerim vardı dersle ilgili dedik yeni trenle gidelim ailece hem gezeriz seminerden sonra neyse tren istasyonuna giderken bi tane süs köpeği geçti önümüzden hev hev dedi cırt sesiyle bana annemde dediki aaaa fino sana laf atıyo sahibi garip garip baktı ben diyorum ki anne sen nerden tanıyosun bu cocugu tanımıyorum ki dedi eeee köpeğin isimini nerden biliyosn dedim bilmiyorum ki dedi anne delirtme beni fino dediin tanıyosan gidip seviyim dedim kızım öyle içimden fino demek geldi diyo sabahın 7sinde gülmekten karnım agrımıştı kendimi salak gibi hissettim var yaa
ev derken bahçeli evim olursa bahçeye demek istedimaslında dinen evde beslenmesi uygun değil tatlım deyse bende vardı bi sibir ya
alman kurdunu sitenin bahcesinde bi arkadasla besliyoduk bak
ben Dilvin (gercek adım Dilvinolabilir canım ben hiç gitmedim lokallere. çalıştığım için de pek fırsat olmadı doğrusu. fatma ben 30 yaş, sen?
sizin yaşlar uymadı bu iş olmazben Dilvin (gercek adım Dilvin)
19 yasındayım fırsatım oldukca lokallere gidiyorum cok eglenceli oluyor kipanın ordakine gidiyorum ben sürekli
Ne yapmayı planladın canım, özel bir programın var mı yoksa spor salonuna mı gideceksin?Sadece hareketsizlik değil beslenme hatalarıda var ama en büyük etken hareketsizlik. Spora henüz başlamadım ama yarın başlıyorum.
Oy kuzum ALLAH razı olsun senin düşünmen yeterhoş buldumvalla ben anne düğüsü kullanıyorum ama künefe cısss. bak aynura gelecek kulağımdan tutup götürecek bu gidişle. benim eşim halepli allahtan kv dem ramazanda gelmedi de dikkat edebiliyorum o burada olsa haftada 2kilo garanti yani ama alması
yaparım kuzum istediğim tabbule olsun sana ellerimle humus da yaparım ama felafel yapacak malzemem yok henüz ama sen gel onu da yaparım bi şekilde
Bu nasıl birşey kuzum ya ben bu evde olsa bile kesin takılır düşerim o derece yanisporsuz kilo vermeye çalışıyorum ki sporu bırakınca tekrar kilo almak gibi bir derdim olmasın nasıl fikir ama
Maşallah harikasın canım150 jj yaptim bende ama cok susadim hava cok sicak bugün
The-End dayanamadım 4 kare bitter yedim vurun beni vurunn
bugün menüm
sahur:yarım kase yoğurt içine 1kaşık yulaf kepeği
6çiğ badem,1hurma,1minik armut
doğranmış domatesten 1 tane
1bardak yarım yağlı süt
iftar:1hurma
4kare bitter çikolata
5kaşık patlıcan közleme üstüne kıyma kavurma
1tabak yoğurt
salata
menü düzenleme eksik olmuş
sahur:yarım kase yoğurt içine 1kaşık yulaf kepeği
6çiğ badem,1hurma,1minik armut
doğranmış domatesten 1 tane
1bardak yarım yağlı süt
iftar:1hurma
4kare bitter çikolata
5kaşık patlıcan közleme üstüne kıyma kavurma
1tabak yoğurt
salata
1 kepçe brokoli çorbası
Sen yemekler yazdığın gibi tersinden mi yiyorsun?ekmeği yazmayıda unutmuşum öff herşeyi unutuyorum ya 1dilim ekmek yedim
Bencede spor çok faydalı ve kilonun geri geldiğini düşünmüyorumKimisi der spor yapmayayım sporu bırakırsam kilom geri gelir Kimiside der sporla verilen kilo kolay kolay gelmez:)) Ama vucut hatları daha guzel oluyo sporla
Ben de Konyalıyım balım
Bitter FeyzaaKız hakikatende çok geldi bana da, % 85 koyu olanın bi karesini yesen bikaç günde bir tmm da bu fazla tatlım ya
Regl yaklaşıyordur ondanbugün sondu 1 hafta ara vercemhiç birinizde bitter görmeyimmmmmmm şaka bi yana bugünlerde dayanamıyorum yemeği yiyorum kalkıp bitttere sarılıyorum hemen, ama dur diycem artık inşallah
Sporun muhteşem olmuş gülümParfümün Menüsü Gelsinn
9:30 1 kase kefirli nesfit
12:00 1 şekersz kahve 1 armut
16:30 1 tabak yoğurtlu makarna üstünede kıyma sosu ( çok severim zor tuttum kendimi 2. ci tabak için)
Su 2,5 lt
Spor 200 jj + 50 parmakucuna dokunma egzersizi
40 dk kadar yürüyüş yaptım dışarda
Şindi yeşil çayımı içiyorum.
SüperBugünki menüm
Sahur
1 dilim ekmek
Peynir
1 dilim salam
Su 2 bardak
Iftar
1 tabak mantar corbasi
1 tavuk kanadi
1 patates
1 firinda kizarmis biber
3 kasik kisir :)
Su henüz 2 bardak dahada icerim spor 200 jj
Bende bende bendeeeMakarna delisi biriyim aslında diyete başladığımdan beri bikaç kere yediysem iyidirÇocuklar olmasa hiç yapmazdım:) Ama yoğurtlu makarna çok kilo yapıyormuş biliyorym ama dayanamadım:/ Sporu iyi yaptım inşallah ta kilo yapmaz.
Feyzanın dediği gibi kola senin neyine?arkadaşlar hayırlı geceler. bugün biraz çılgın bir gündü benim için. sabah 7 uçağıyla istanbuldan antalyaya gidip akşam sekiz uçağıyla döndümbiraz şaftım kaydı ama yine de diyetime sadık kaldım sayılır.
menüm:
kahvaltı: 1 bardak süt, 15 adet badem
öğlen: yolda izde yiyecek uygun bir şey bulamadığım için badem ve leblebi atıştırdım ama abartmadan, bir küçük top light dondurma.
akşam: karışık kebap (sadece etlerini ve sebzelerini yedim. ), light kola(soda içeydim daha iyiydi ama...)
su: en az 2 litre
spor: Leslie' ciğimle bugün ev sporumuzu yapamadık ama antik kentlerde epey yürüdüm ve ter döktüm.
Kız bende nickinin swarovskiyle alakası olduğunu düşündümbenim de evde 1 yaşında tekirim var. aslında onun ismi asfarasfarovski diyor kardeşim. evet canlarım selçukludayım ben de merkez değiil ilçesindenim 8 yıl oldu merkeze geleli. yeni açılan novadaya çok yakın evim. çaya beklerim artık
alman kurdu mu ?ev derken bahçeli evim olursa bahçeye demek istedimnoldu sendeki sibirya
ahahaaha yaş farkı diyosun yaniiiisizin yaşlar uymadı bu iş olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?