Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoş geldin Mervecim. ben de yeniyim. inşallah en kısa zamanda sağlıklı zayıf günlere:)

benim de evde 1 yaşında tekirim var. aslında onun ismi asfar asfarovski diyor kardeşim. evet canlarım selçukludayım ben de merkez değiil ilçesindenim 8 yıl oldu merkeze geleli. yeni açılan novadaya çok yakın evim. çaya beklerim artık

çocuk duyunca ne tepki verdi sana merak ettim bendeki güldü en azından bize hangi gözle baktılarki sapık felan mı dediler acaba
benimki göz kırptı Allantan babam görmedi ya deyse napardı bilmemm sapık mısın kızım dermiydi acep tövbee estagfurullahhh
İyi akşamlar :)
sanada bitanemm
hep birklikte buluşuruzz bi yerde
öp yerime tekircanı

benimki göz kırptı Allantan babam görmedi ya deyse napardı bilmemm sapık mısın kızım dermiydi acep tövbee estagfurullahhh

sanada bitanemm

öp yerime tekircanı

bak lafta kalmasın ama buluşalım mutlaka öperim hatta yarim bile onu 4 aylık kadarken sille de buldum arkadaşı 8 aydır benimle. gerçi artık eşimi kıskanıyor evlendikten sonra birlikte yatamıyoruz ama hala seviyor beni kerata

sanada bitanemm

öp yerime tekircanı
köpekler minik süs köpeği olsada desek sorun olmazda bizim dediklerimizde büyük ırk

inşallah canımm lafta kalmasın hatta ben hanımlar lokaline yazılcam oraya gidelim
ben iki tane canavarla yasadım gece 3 de uayndırıyolardı beni mama ver diye koyup yatıyodum bitirip yine kaldırıyodu benim canavarlarım
köpekler minik süs köpeği olsada desek sorun olmazda bizim dediklerimizde büyük ırk
aynen yaa ama köpeğin küçük ırkıda güzelde beni büyükler cekiyo
annem küçük ırklara laf atıyo bak benim ankarada seminerim vardı dersle ilgili dedik yeni trenle gidelim ailece hem gezeriz seminerden sonra neyse tren istasyonuna giderken bi tane süs köpeği geçti önümüzden hev hev dedi cırt sesiyle bana annemde dediki aaaa fino sana laf atıyo sahibi garip garip baktı ben diyorum ki anne sen nerden tanıyosun bu cocugu tanımıyorum ki dedi eeee köpeğin isimini nerden biliyosn dedim bilmiyorum ki dedi anne delirtme beni fino dediin tanıyosan gidip seviyim dedim kızım öyle içimden fino demek geldi diyo sabahın 7sinde gülmekten karnım agrımıştı kendimi salak gibi hissettim var yaa

ahhh bu köpişler ilerde alcam bi kaç tane doldurcam evime

olabilir canım ben hiç gitmedim lokallere. çalıştığım için de pek fırsat olmadı doğrusu. fatma ben 30 yaş, sen?

Sadece hareketsizlik değil beslenme hatalarıda var ama en büyük etken hareketsizlik. Spora henüz başlamadım ama yarın başlıyorum.
Ne yapmayı planladın canım, özel bir programın var mı yoksa spor salonuna mı gideceksin?

Oy kuzum ALLAH razı olsun senin düşünmen yeter Çok mutlu oldum

Konya'ya yolum düşerse uğrarım aynura kaptanım da ikimizi bir güzel haşlar eee anca beraber kanca beraber

150 jj yaptim bende ama cok susadim hava cok sicak bugün
Maşallah harikasın canım

The-End dayanamadım 4 kare bitter yedim vurun beni vurunn
Senin saçını başını bir güzel yolmak lazım - yeme artık

ekmeği yazmayıda unutmuşum öff herşeyi unutuyorum ya 1dilim ekmek yedim
Sen yemekler yazdığın gibi tersinden mi yiyorsun? Bence menün güzel olmuş, ekmeği de az yemişsin ama bitteri hayatından çıkar

Bencede spor çok faydalı ve kilonun geri geldiğini düşünmüyorum

Ay bitterci Feyza, wasacı parfym takımda her şey var mübarek

bugün sondu 1 hafta ara vercem hiç birinizde bitter görmeyimmmmmmm şaka bi yana bugünlerde dayanamıyorum yemeği yiyorum kalkıp bitttere sarılıyorum hemen, ama dur diycem artık inşallah
Regl yaklaşıyordur ondan

Sporun muhteşem olmuş gülüm eski parfym geriye dönüyor
Bende makarnacıyım

Bugünki menüm

Sahur
1 dilim ekmek
Peynir
1 dilim salam
Su 2 bardak

Iftar
1 tabak mantar corbasi
1 tavuk kanadi
1 patates
1 firinda kizarmis biber
3 kasik kisir :)

Su henüz 2 bardak dahada icerim spor 200 jj
Süper

Bende bende bendeee beni ıssız bir adaya atsalar yemek içinde sadece makarna verseler hiç şikayet etmem sabah akşam yerim

Feyzanın dediği gibi kola senin neyine? Maceralı bir gün olmuş gerçekten. Menün biraz az gibi

Kız bende nickinin swarovskiyle alakası olduğunu düşündüm kuzum sorması ayıp yaş kaç acaba?

Bu da benim menüm kızlar

Sahur:
Su

Iftar:
Mantar soslu makarna
1 bardak soğuk yeşil çay
1 bardak soğuk beyaz çay

1,5 su
Spor: 100 jj parfym'üm için 2 km yürüyüş

ev derken bahçeli evim olursa bahçeye demek istedim noldu sendeki sibirya
alman kurdu mu ?
öldü ne yazık ki
yaralı bulmuştum onu bacagından yaralamış cocuklar o zamanlarki erkek arkadasıma (sevgilim degil normal arkadas )
götürdüm pek bilgim yoktu köpeklerle ilgili sonra veterinere götürdük tedavi ettirdik beslemeye basladık işte yarası iyileşti tam derken araba çarpmış ben tatildeydim o zaman erkek arkadasım diyo birine verdim vs. ben inanmıyorum diyorum bana sormadan yapmazsın bunu diye sonra site yönetimine gittim sordum soruşturdum araba carpmış ölmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…