Amaçta o değil mi zatenbeğenmedim ortada yemek yok açlıktan kuruyup gidecen
Kusura bakma başka bekar kardeşi yokikiz bana ters zaten
Canım bende Ebru 27 yaşındayım, memnun oldumE-brulim 30 oldu yaş, 3lülere başladık artık. senin?
ilk defa duydum, ne demek dilvin? dedeman kipanın orası mı? ben hiç gitmedim bi de ben çekinirim biraz ilk defa yalnız gitmelere falan
aa benim gönlüm genç bi kere 18,5um ben daha
o neyin kafası hacı yaaaAllah ıslah etsin
Ismi de kendi gibi güzelahh maşallahhh maşallahhh gönlünü seveyim senin nazarlardan saklasın rabbim
evet canım kipanın arkadaısndaki
sen gel benim enerjim ikimizede yeter sen zaten açılıyosun orda kendiliğinden eğer sorun olmazsa senin için konuşalım hangi bölümlere gidiceksen istiyorsan birlikte yazılalım yazıldıgımız gün oturup konusuruz hem
Dilvin isminin anlamı;
en üst makam cennetin kapısında bir melek var o cennetin anahtarı o melekte o meleğin ismi Dilvin.
tatlı dilli demek.
ve peri kızı kadar güzel olan demek :)
oyyy çok teşekkür ederimAmaçta o değil mi zaten
Kusura bakma başka bekar kardeşi yok
Canım bende Ebru 27 yaşındayım, memnun oldum
Ismi de kendi gibi güzel
benimki göz kırptı Allantan babam görmedi ya deyse napardı bilmemm sapık mısın kızım dermiydi acep tövbee estagfurullahhh
sanada bitanemm
hep birklikte buluşuruzz bi yerde
öp yerime tekircanı
nasılsın kuzumm
(biz hiç görüşmüyoruz sankiiii)
O senin güzel görüşün minik kelebeğimoyyy çok teşekkür ederim
sen benden de güzelsin papatyam
Güzel olmuş kuzucum :)Menüm
Sahuru hatırlamıyoeum yakafa gitti iyicee
bir su kalmış aklımda
İftarda
Sulu et patates yemeği ( 1 porsiyon kadar)
2 dilim ekmek
1 kase çoban salata
Ara
2 dilim kavun, 1 dilim karpuz
Ara
2 fincan çay
Su yarım litre içtim galiba, içicem daha
Ne yapmayı planladın canım, özel bir programın var mı yoksa spor salonuna mı gideceksin?
Oy kuzum ALLAH razı olsun senin düşünmen yeterÇok mutlu oldum
Konya'ya yolum düşerse uğrarım aynura kaptanım da ikimizi bir güzel haşlareee anca beraber kanca beraber
Maşallah harikasın canım
Senin saçını başını bir güzel yolmak lazım - yeme artık
Sen yemekler yazdığın gibi tersinden mi yiyorsun?Bence menün güzel olmuş, ekmeği de az yemişsin ama bitteri hayatından çıkar
Bencede spor çok faydalı ve kilonun geri geldiğini düşünmüyorum
Ay bitterci Feyza, wasacı parfym takımda her şey var mübarek
Regl yaklaşıyordur ondan
Sporun muhteşem olmuş gülümeski parfym geriye dönüyor
Bende makarnacıyım
Süper
Bende bende bendeeebeni ıssız bir adaya atsalar yemek içinde sadece makarna verseler hiç şikayet etmem sabah akşam yerim
Feyzanın dediği gibi kola senin neyine?Maceralı bir gün olmuş gerçekten. Menün biraz az gibi
Kız bende nickinin swarovskiyle alakası olduğunu düşündümkuzum sorması ayıp yaş kaç acaba?
Bu da benim menüm kızlar
Sahur:
Su
Iftar:
Mantar soslu makarna
1 bardak soğuk yeşil çay
1 bardak soğuk beyaz çay
1,5 su
Spor: 100 jj parfym'üm için2 km yürüyüş
arkadaşlar hayırlı geceler. bugün biraz çılgın bir gündü benim için. sabah 7 uçağıyla istanbuldan antalyaya gidip akşam sekiz uçağıyla döndümbiraz şaftım kaydı ama yine de diyetime sadık kaldım sayılır.
menüm:
kahvaltı: 1 bardak süt, 15 adet badem
öğlen: yolda izde yiyecek uygun bir şey bulamadığım için badem ve leblebi atıştırdım ama abartmadan, bir küçük top light dondurma.
akşam: karışık kebap (sadece etlerini ve sebzelerini yedim. ), light kola(soda içeydim daha iyiydi ama...)
su: en az 2 litre
spor: Leslie' ciğimle bugün ev sporumuzu yapamadık ama antik kentlerde epey yürüdüm ve ter döktüm.
bende de var o duygusallık sırf o yüzden birine trip atıyorum konusmadıgımız halde gerisini sen düşünnAynenn
Çok şükür fena değilim kuzum ya.. Reglin duygusallığımı deyim ne diyeyim bir tuhaf hissediyorum kendimi
canımsınO senin güzel görüşün minik kelebeğim
Güzel olmuş kuzucum :)
ahh maşallahhh maşallahhh gönlünü seveyim senin nazarlardan saklasın rabbim
sen gel benim enerjim ikimizede yeter sen zaten açılıyosun orda kendiliğinden eğer sorun olmazsa senin için konuşalım hangi bölümlere gidiceksen istiyorsan birlikte yazılalım yazıldıgımız gün oturup konusuruz hem
Dilvin isminin anlamı;
en üst makam cennetin kapısında bir melek var o cennetin anahtarı o melekte o meleğin ismi Dilvin.
tatlı dilli demek.
Amaçta o değil mi zaten
Kusura bakma başka bekar kardeşi yok
Canım bende Ebru 27 yaşındayım, memnun oldum
Ismi de kendi gibi güzel
olabilir canımmaşallah çok güzelmiş anlamı. hafta sonu olabilir aslında ama cumartesi de çalışıyorum. hmmm bu konuya detaylı inelim dilvincim. okuyor musun?
memnun oldum Ebrucum
fyzanur benim kayın biraderim var kız
Allah yanımızdakilere sabır versin deseneebende de var o duygusallık sırf o yüzden birine trip atıyorum konusmadıgımız halde gerisini sen düşünn
canımsın
olabilir canım
evet canım asistanım şuan
ama cogunlukla home office çalışıyorum
ders vs. olursa o zaman cıkıyorum
aynennnnAllah yanımızdakilere sabır versin desenee
asistanım okuyorum diyeyim kısacaanlamadım
yoğurtlu mu çok kilo yapıyor niye ki ben salçalı yapar sanıyodum :/
Sen alemsinnnaynen beimde var bi çok rezilliğim geçen ay sanırım babamla alışverişteyiz çarşıda yakısıklı bi oglanın elinde tasma sibirya kurdu var ki benim en çok begendiğim ırk diyebilriim (daha önce alman kurdu beslemiştim onlarda cok güzeller) neysee ben köpeğe bakarak babamı dürttüm ayyy ne güzell şeysin sen diye köpek felan deseneee be kızım rezil oldum babamda kızım çarşıdasın unutmaaa hayvan sevgini eve sakla bagırma öyle bi daha demesin mi nasıl bozuldum yaa
SüpersinNe yapmayı planladın canım, özel bir programın var mı yoksa spor salonuna mı gideceksin?
Oy kuzum ALLAH razı olsun senin düşünmen yeterÇok mutlu oldum
Konya'ya yolum düşerse uğrarım aynura kaptanım da ikimizi bir güzel haşlareee anca beraber kanca beraber
Maşallah harikasın canım
Senin saçını başını bir güzel yolmak lazım - yeme artık
Sen yemekler yazdığın gibi tersinden mi yiyorsun?Bence menün güzel olmuş, ekmeği de az yemişsin ama bitteri hayatından çıkar
Bencede spor çok faydalı ve kilonun geri geldiğini düşünmüyorum
Ay bitterci Feyza, wasacı parfym takımda her şey var mübarek
Regl yaklaşıyordur ondan
Sporun muhteşem olmuş gülümeski parfym geriye dönüyor
Bende makarnacıyım
Süper
Bende bende bendeeebeni ıssız bir adaya atsalar yemek içinde sadece makarna verseler hiç şikayet etmem sabah akşam yerim
Feyzanın dediği gibi kola senin neyine?Maceralı bir gün olmuş gerçekten. Menün biraz az gibi
Kız bende nickinin swarovskiyle alakası olduğunu düşündümkuzum sorması ayıp yaş kaç acaba?
Bu da benim menüm kızlar
Sahur:
Su
Iftar:
Mantar soslu makarna
1 bardak soğuk yeşil çay
1 bardak soğuk beyaz çay
1,5 su
Spor: 100 jj parfym'üm için2 km yürüyüş
İsminin anlamı çok güzelmiş balım, ki zaten kulağada hoş geliyorahh maşallahhh maşallahhh gönlünü seveyim senin nazarlardan saklasın rabbim
Dilvin isminin anlamı;
tatlı dilli demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?