Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaaa ne kötü bir şey kedi resmen bir canavar

Hoşgeldiniz efendim, buyurun buyurun ne ikram edelim size

Abla benim porsiyon makarna büyüktü aç kaldı demeye

1000 şahit lazım
O dahada kotuya ac bunyeye karbonu ver oda depoya atsin
Ebru gece sahurda azda olsa ye
İftardada yemekye , salata ve yogurt ekle . .

O dahada kotuya ac bunyeye karbonu ver oda depoya atsin
Ebru gece sahurda azda olsa ye
İftardada yemekye , salata ve yogurt ekle . .
Tamam daha dikkatli olacağım ama sahurda yersem uyuyamam 3 saatlik uykuyla nasıl çalışacağım

evet farkındayım çoook sıcaktı ve yasak meyve gibi getirdi, seytanım oldu o tatlı dilli garson İstanbul a bir türlü yaz gelmedi ama maşşallah antalyaya gelmiş.
ankarada buzz gibi ya ya da ben donuyorum tırnaklarım morarıyor soğuktan :/

çok sıcakta kötü ya en güzeli sonbaharheryer sapsarı oluyor bizim burası çok yeşillik sararınca çok hoşuma gidiyor hep sonbahar olsunnnn

Evet sonbaharda güzel ama yaz bi baska yani benim icin cünki buralar hep yagmurlu bi kac gün günes gelince mutlu oluyorum ama orucluyken cekilmiyor iste

Evet sonbaharda güzel ama yaz bi baska yani benim icin cünki buralar hep yagmurlu bi kac gün günes gelince mutlu oluyorum ama orucluyken cekilmiyor iste
hep yağmurlu bir ülkede yaşayamazdım heralde burda 1 gün yağsa içim kararıyor ironiye bak ki yağmurda ıslanmayı seviorum ama, öylede bi garibim

hep yağmurlu bir ülkede yaşayamazdım heralde burda 1 gün yağsa içim kararıyor ironiye bak ki yağmurda ıslanmayı seviorum ama, öylede bi garibim

Hahaha iste insan ne yoksa onu ariyor, yagmurlu hava cok depressiv ve üzgün yapiyor sanki.
ben hic sevmem yagmuru , kari.
simdide hava mis gibi tam gezilcek ama oruclu hic halim yok ve zevkli olmuyor..

senin menün gayet basarili
gene mi cikolata yedin sen cezayi hak ediyorsun

sensin acayipalmanyada sürekli yağmurluymuş öyle mi
Teşekkür ederim öyleyimdir
Hep yağmurlu olan Avusturya. Almanya'nın genel hava durumu bulutlu, doğru düzgün yaz olmaz. Yani Türkiye'ye kıyasla solda sıfır... Ortası da pek yoktur ya üşürsün ya pişersin.

bende baris caddesine yakin oturuyorum beklerim kizlarr

ben gidiyorum yeni selcuklu belediyesinin ordaki lokale canim nereye baslayacaksin sen gazalya hatuna gidiyorum

olabilir canım ben hiç gitmedim lokallere. çalıştığım için de pek fırsat olmadı doğrusu. fatma ben 30 yaş, sen?
bende calisiyorum bende 30 yasindayim

ben Dilvin (gercek adım Dilvin )
19 yasındayım fırsatım oldukca lokallere gidiyorum cok eglenceli oluyor kipanın ordakine gidiyorum ben sürekli
oo sen baya gencsin

Bu da benim menüm kızlar

Sahur:
Su

Iftar:
Mantar soslu makarna
1 bardak soğuk yeşil çay
1 bardak soğuk beyaz çay

1,5 su
Spor: 100 jj parfym'üm için 2 km yürüyüş
herkes makarna yemis senin menün cok az geldi bana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…