Yaaa ne kötü bir şey
Hoşgeldiniz efendim, buyurun buyurun ne ikram edelim sizeTik tik tik ..
Hu hu komsu komsu evdemisiniz ?:)
Abla benim porsiyon makarna büyüktüEbru ac kalarak kilo veremezsin
Feyza senin menundede cuku haric hersey guzelb.
O dahada kotuyaYaaa ne kötü bir şeykedi resmen bir canavar
Hoşgeldiniz efendim, buyurun buyurun ne ikram edelim size
Abla benim porsiyon makarna büyüktüaç kaldı demeye
1000 şahit lazım
Tamam daha dikkatli olacağımO dahada kotuyaac bunyeye karbonu ver oda depoya atsin
Ebru gece sahurda azda olsa ye
İftardada yemekye , salata ve yogurt ekle ..
ankarada buzz gibi ya ya da ben donuyorum tırnaklarım morarıyor soğuktan :/evet farkındayımçoook sıcaktı ve yasak meyve gibi getirdi, seytanım oldu o tatlı dilli garson İstanbul a bir türlü yaz gelmedi ama maşşallah antalyaya gelmiş.
ankarada buzz gibi ya ya da ben donuyorum tırnaklarım morarıyor soğuktan :/
çok sıcakta kötü ya en güzeli sonbaharIklimler degisti vallah isvicre suan 32 derece cok sicak
spora başladın mı canım bugün başlıycaktın durum neSadece hareketsizlik değil beslenme hatalarıda var ama en büyük etken hareketsizlik. Spora henüz başlamadım ama yarın başlıyorum.
çok sıcakta kötü ya en güzeli sonbaharheryer sapsarı oluyor bizim burası çok yeşillik sararınca çok hoşuma gidiyor hep sonbahar olsunnnn
hep yağmurlu bir ülkede yaşayamazdım heralde burda 1 gün yağsa içim kararıyor ironiye bak ki yağmurda ıslanmayı seviorum ama, öylede bi garibimEvet sonbaharda güzel ama yaz bi baska yani benim icin cünki buralar hep yagmurlu bi kac gün günes gelince mutlu oluyorum ama orucluyken cekilmiyor iste
hep yağmurlu bir ülkede yaşayamazdım heralde burda 1 gün yağsa içim kararıyor ironiye bak ki yağmurda ıslanmayı seviorum ama, öylede bi garibim
Burası da bugün 31 derece, pazar günü 36 derece olacakmış herhalde kendimi eve kitlerimIklimler degisti vallah isvicre suan 32 derece cok sicak
Ne acayip insansınhep yağmurlu bir ülkede yaşayamazdım heralde burda 1 gün yağsa içim kararıyor ironiye bak ki yağmurda ıslanmayı seviorum ama, öylede bi garibim
yazık sanaHahaha iste insan ne yoksa onu ariyor, yagmurlu hava cok depressiv ve üzgün yapiyor sanki.
ben hic sevmem yagmuru , kari.
simdide hava mis gibi tam gezilcek ama oruclu hic halim yok ve zevkli olmuyor..
sensin acayipBurası da bugün 31 derece, pazar günü 36 derece olacakmış herhalde kendimi eve kitlerim
Ne acayip insansın
senin menün gayet basariliParfümün Menüsü Gelsinn
9:30 1 kase kefirli nesfit
12:00 1 şekersz kahve 1 armut
16:30 1 tabak yoğurtlu makarna üstünede kıyma sosu ( çok severim zor tuttum kendimi 2. ci tabak için)
Su 2,5 lt
Spor 200 jj + 50 parmakucuna dokunma egzersizi
40 dk kadar yürüyüş yaptım dışarda
Şindi yeşil çayımı içiyorum.
gene mi cikolata yedin sen cezayi hak ediyorsunbugün menüm
sahur:yarım kase yoğurt içine 1kaşık yulaf kepeği
6çiğ badem,1hurma,1minik armut
doğranmış domatesten 1 tane
1bardak yarım yağlı süt
iftar:1hurma
4kare bitter çikolata
5kaşık patlıcan közleme üstüne kıyma kavurma
1tabak yoğurt
salata
neyyy ceza mı bana mııııısenin menün gayet basarili
gene mi cikolata yedin sen cezayi hak ediyorsun
Teşekkür ederim öyleyimdirsensin acayipalmanyada sürekli yağmurluymuş öyle mi
bende baris caddesine yakin oturuyorum beklerim kizlarrbenim de evde 1 yaşında tekirim var. aslında onun ismi asfarasfarovski diyor kardeşim. evet canlarım selçukludayım ben de merkez değiil ilçesindenim 8 yıl oldu merkeze geleli. yeni açılan novadaya çok yakın evim. çaya beklerim artık
ben gidiyorum yeni selcuklu belediyesinin ordaki lokale canim nereye baslayacaksin sen gazalya hatuna gidiyoruminşallah canımm lafta kalmasın hatta ben hanımlar lokaline yazılcam oraya gidelim
ben iki tane canavarla yasadım gece 3 de uayndırıyolardı beni mama ver diye koyup yatıyodum bitirip yine kaldırıyodu benim canavarlarım
ne kötüymüş beeTeşekkür ederim öyleyimdir
Hep yağmurlu olan Avusturya. Almanya'nın genel hava durumu bulutlu, doğru düzgün yaz olmaz. Yani Türkiye'ye kıyasla solda sıfır... Ortası da pek yoktur ya üşürsün ya pişersin.
Evet ya burasi da öyle. Kaldiramadik yorganlari. Ama böyle serin serin daha iyiymiş onu anladım antalyada:) özellikle de ramazan daankarada buzz gibi ya ya da ben donuyorum tırnaklarım morarıyor soğuktan :/
bende calisiyorum bende 30 yasindayimolabilir canım ben hiç gitmedim lokallere. çalıştığım için de pek fırsat olmadı doğrusu. fatma ben 30 yaş, sen?
oo sen baya gencsinben Dilvin (gercek adım Dilvin)
19 yasındayım fırsatım oldukca lokallere gidiyorum cok eglenceli oluyor kipanın ordakine gidiyorum ben sürekli
herkes makarna yemis senin menün cok az geldi bana canimBu da benim menüm kızlar
Sahur:
Su
Iftar:
Mantar soslu makarna
1 bardak soğuk yeşil çay
1 bardak soğuk beyaz çay
1,5 su
Spor: 100 jj parfym'üm için2 km yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?