Kız bana misafir geliyor, misafirlere haydi zıplayalım desem herhalde şok olurlaraksam misafirlikte ev sahibiyle beraber ziplayin bende esimle ziplarimm artikbende bundan sonra feyzaya insafli davranmayacam görürsün sen ceza neymis
ben kipanın ordakine baslamayı düşünüyorum arkadasımla kararlaştırdıkbende baris caddesine yakin oturuyorum beklerim kizlarr
ben gidiyorum yeni selcuklu belediyesinin ordaki lokale canim nereye baslayacaksin sen gazalya hatuna gidiyorum
sen kaç yaşındasın kiibende calisiyorum bende 30 yasindayim
oo sen baya gencsin
herkes makarna yemis senin menün cok az geldi bana canim
malesef evetgercek mi bu insanlar
ne diyebilirim ki o mahalleden taşındıgımıza ne kadar şükrediyorum bilemezsin 3 yıl çektim ben o mahalledeki cahilleribu insanlar akil yoksunu galiba
menün güzel olmus
ben spora gidiyorum canim yüzmeyede gittim ara verdim ramazandan sonra tekrar insallah. bi ara kirk yamaya gittim eglenceli oldu. giyim bölümü güzel fotograf düsünüyorum ama bakalim fikrim degisir belkiben kipanın ordakine baslamayı düşünüyorum arkadasımla kararlaştırdık
ilk önceliğim giyim bölümü çok özledim artık
sonrakilere daha karar vermedim izinde alırsam 2 branş daha secerim
sen hangi branslara gidiyorsun
bende beklerim sevdam bizde baskente yakınız
30 yasindayim canim bensen kaç yaşındasın kii
degisik insanlar. ben 3 senedir konyadayim buradan önce 12 sene antalyada yasadim. hangi mahalle o merak ettim dogrusune diyebilirim ki o mahalleden taşındıgımıza ne kadar şükrediyorum bilemezsin 3 yıl çektim ben o mahalledeki cahilleri
evimde kedi besledigim için sikayet ettiler beni
kedilerim acı acı bagırmaz bişey yapmaz sessiz insanım bende kardeşimde yani öyle hır gürle kavga edip kapıları çarpan komsuları rahatsız edecek insan degiliz ki neyimizi şikayet ettiler 1 bucu yıl oldu hala anlamıyorum gülüm
akıncılar civari evin güzelliğine tav oldum ben tutalım dedim babamgile demez olaydım...ben spora gidiyorum canim yüzmeyede gittim ara verdim ramazandan sonra tekrar insallah. bi ara kirk yamaya gittim eglenceli oldu. giyim bölümü güzel fotograf düsünüyorum ama bakalim fikrim degisir belki
30 yasindayim canim ben
degisik insanlar. ben 3 senedir konyadayim buradan önce 12 sene antalyada yasadim. hangi mahalle o merak ettim dogrusu
akşama patates kızartması yapmıştım inat değil mi yemiyorum ceza verecek bişey bulunda görüyümaksam misafirlikte ev sahibiyle beraber ziplayin bende esimle ziplarimm artikbende bundan sonra feyzaya insafli davranmayacam görürsün sen ceza neymis
tam gününü bulmuşum bendeİnsafsızmısın kızım sen? Ben en fit dönemlerimde 500 jj'i zor yapıyordum ki birde oruçluyuzeh Feyza hanım alacağın olsun, ben senin bir daha bitter yediğini görürüm
Vurmak ne kelime gömdü resmen gömdü, akşama da misafirim artık ben hoplarken onlar da bana bakar
Harika
jumping jackBu jj ne olaki acaba ??
abartma abartmaKız bana misafir geliyor, misafirlere haydi zıplayalım desem herhalde şok olurlarFeyza ve insaf kelimelerini yanyana kullanmayalım bir daha bu cezayı burnundan fitil fitil getireceğim onun
bak bak şimdi aklıma ne geldi eğer bugün bitter yememe izinverirsen seni azat edebilirimKız bana misafir geliyor, misafirlere haydi zıplayalım desem herhalde şok olurlarFeyza ve insaf kelimelerini yanyana kullanmayalım bir daha bu cezayı burnundan fitil fitil getireceğim onun
Sen yap bakalım 500 jj de gör abartıyormuymuşumabartma abartma
Sen akıllanamazsınbak bak şimdi aklıma ne geldi eğer bugün bitter yememe izinverirsen seni azat edebilirim
bu kabul etmiyorum demek oluyo anlaşılanSen yap bakalım 500 jj de gör abartıyormuymuşum
Sen akıllanamazsın
Burası da çok sıcak sadece bu hafta böyle olacakmış sonra yine bulutlu yağmurlu günlere döneceğizIklimler degisti vallah isvicre suan 32 derece cok sicak
Bak ya hala bitter diyorbu kabul etmiyorum demek oluyo anlaşılantühh bi umutlanmıştım buzluktaki donmuş mis gibi bitterim için yavrucak kaldı orda
Noldu iadeyi cezalardan mı korktun
Bende dünkü makarnadan sonra aynıyımBurası da çok sıcak sadece bu hafta böyle olacakmış sonra yine bulutlu yağmurlu günlere döneceğizTürkiyenin sıcağı gibi değil yaktımı kavuruyor boğuyor.
Kızlarrr ben tuttum tartıldım bu sabah, aynıyımmm yaaa offf 73,6pis inatçı kilolar
ben kilo almışım yaBende dünkü makarnadan sonra aynıyımolsun gülüm ya fazla çıkmaktan iyidir, hem cumaya kadar daha ne olacağı belli olmaz
ne korkacam be oruç oruç acıdım size kıymet bilmez ,ayrıca bugün 500 yapamıycaksan daha neyin gururunu yapıyosunBak ya hala bitter diyor
Noldu iadeyi cezalardan mı korktunsöz ağızdan çıktı bir kere 500 yapamam onu biliyorum, artık kalanını yarın tamamlarım - olduğu kadar
Oh canıma değsin, sen bitterleri yemeye devam etben kilo almışım ya
ne korkacam be oruç oruç acıdım size kıymet bilmez ,ayrıca bugün 500 yapamıycaksan daha neyin grurunu yapıyosun
canına değsin miş değerse görürsün amaOh canıma değsin, sen bitterleri yemeye devam et
Ya ya çok acımışsındır eminim - insafsızsana inat o 500'ü yapacağım
tesekkür edrim canimmakıncılar civari evin güzelliğine tav oldum ben tutalım dedim babamgile demez olaydım...
ruhun daha senin 19 güzelimm maşallahh
kırkyamaya bende gittim 2 yıl önce hatta hala yarım işim var bitmedi
çok seviyorum aslında ama sinirlendi mi bagırıp atı veriyorum malesef
birlikte bi bransa karar verirsek birlikte gidebilriiz
akşama patates kızartması yapmıştım inat değil mi yemiyorum ceza verecek bişey bulunda görüyüm
zateen 500 nasil yapilacak kii ramazan ramazan
canına değsin miş değerse görürsün amayap hadi yapabiliyosan hem misafir hem oruç zor yaparsın şakacı şey seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?