Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aksam misafirlikte ev sahibiyle beraber ziplayin bende esimle ziplarimm artik bende bundan sonra feyzaya insafli davranmayacam görürsün sen ceza neymis
Kız bana misafir geliyor, misafirlere haydi zıplayalım desem herhalde şok olurlar Feyza ve insaf kelimelerini yanyana kullanmayalım bir daha bu cezayı burnundan fitil fitil getireceğim onun

bende baris caddesine yakin oturuyorum beklerim kizlarr

ben gidiyorum yeni selcuklu belediyesinin ordaki lokale canim nereye baslayacaksin sen gazalya hatuna gidiyorum
ben kipanın ordakine baslamayı düşünüyorum arkadasımla kararlaştırdık
ilk önceliğim giyim bölümü çok özledim artık
sonrakilere daha karar vermedim izinde alırsam 2 branş daha secerim
sen hangi branslara gidiyorsun
bende beklerim sevdam bizde baskente yakınız
bende calisiyorum bende 30 yasindayim

oo sen baya gencsin

herkes makarna yemis senin menün cok az geldi bana canim
sen kaç yaşındasın kii
gercek mi bu insanlar
malesef evet
bu insanlar akil yoksunu galiba

menün güzel olmus
ne diyebilirim ki o mahalleden taşındıgımıza ne kadar şükrediyorum bilemezsin 3 yıl çektim ben o mahalledeki cahilleri
evimde kedi besledigim için sikayet ettiler beni
kedilerim acı acı bagırmaz bişey yapmaz sessiz insanım bende kardeşimde yani öyle hır gürle kavga edip kapıları çarpan komsuları rahatsız edecek insan degiliz ki neyimizi şikayet ettiler 1 bucu yıl oldu hala anlamıyorum gülüm

ben spora gidiyorum canim yüzmeyede gittim ara verdim ramazandan sonra tekrar insallah. bi ara kirk yamaya gittim eglenceli oldu. giyim bölümü güzel fotograf düsünüyorum ama bakalim fikrim degisir belki

sen kaç yaşındasın kii
30 yasindayim canim ben

degisik insanlar. ben 3 senedir konyadayim buradan önce 12 sene antalyada yasadim. hangi mahalle o merak ettim dogrusu

akıncılar civari evin güzelliğine tav oldum ben tutalım dedim babamgile demez olaydım...
ruhun daha senin 19 güzelimm maşallahh
kırkyamaya bende gittim 2 yıl önce hatta hala yarım işim var bitmedi
çok seviyorum aslında ama sinirlendi mi bagırıp atı veriyorum malesef
birlikte bi bransa karar verirsek birlikte gidebilriiz

aksam misafirlikte ev sahibiyle beraber ziplayin bende esimle ziplarimm artik bende bundan sonra feyzaya insafli davranmayacam görürsün sen ceza neymis
akşama patates kızartması yapmıştım inat değil mi yemiyorum ceza verecek bişey bulunda görüyüm

tam gününü bulmuşum bende

Kız bana misafir geliyor, misafirlere haydi zıplayalım desem herhalde şok olurlar Feyza ve insaf kelimelerini yanyana kullanmayalım bir daha bu cezayı burnundan fitil fitil getireceğim onun
bak bak şimdi aklıma ne geldi eğer bugün bitter yememe izinverirsen seni azat edebilirim

Iklimler degisti vallah isvicre suan 32 derece cok sicak
Burası da çok sıcak sadece bu hafta böyle olacakmış sonra yine bulutlu yağmurlu günlere döneceğiz Türkiyenin sıcağı gibi değil yaktımı kavuruyor boğuyor.
Kızlarrr ben tuttum tartıldım bu sabah, aynıyımmm yaaa offf 73,6 pis inatçı kilolar

bu kabul etmiyorum demek oluyo anlaşılan tühh bi umutlanmıştım buzluktaki donmuş mis gibi bitterim için yavrucak kaldı orda
Bak ya hala bitter diyor

hsevda ,E-brulim oruç oruç 500 çok oldu kıyamam 50 olsun kuzularım benim oyyy yerim sizi
Noldu iadeyi cezalardan mı korktun söz ağızdan çıktı bir kere 500 yapamam onu biliyorum, artık kalanını yarın tamamlarım - olduğu kadar

Bende dünkü makarnadan sonra aynıyım olsun gülüm ya fazla çıkmaktan iyidir, hem cumaya kadar daha ne olacağı belli olmaz

Bende dünkü makarnadan sonra aynıyım olsun gülüm ya fazla çıkmaktan iyidir, hem cumaya kadar daha ne olacağı belli olmaz
ben kilo almışım ya
Bak ya hala bitter diyor

Noldu iadeyi cezalardan mı korktun söz ağızdan çıktı bir kere 500 yapamam onu biliyorum, artık kalanını yarın tamamlarım - olduğu kadar
ne korkacam be oruç oruç acıdım size kıymet bilmez ,ayrıca bugün 500 yapamıycaksan daha neyin gururunu yapıyosun

Son düzenleme:
ben kilo almışım ya

ne korkacam be oruç oruç acıdım size kıymet bilmez ,ayrıca bugün 500 yapamıycaksan daha neyin grurunu yapıyosun
Oh canıma değsin, sen bitterleri yemeye devam et

Ya ya çok acımışsındır eminim - insafsız sana inat o 500'ü yapacağım

tesekkür edrim canimm benimde yarim kalan bi projem var daha bekliyor. olabilir canim gideriz

akşama patates kızartması yapmıştım inat değil mi yemiyorum ceza verecek bişey bulunda görüyüm
bakacagiz bi caresine

hsevda ,E-brulim oruç oruç 500 çok oldu kıyamam 50 olsun kuzularım benim oyyy yerim sizi
zateen 500 nasil yapilacak kii ramazan ramazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…