ramazan sıcakta çok çok çok zor oluyor ya ,kıymetini bilmek lazım aslında soğuğun ramazanda sıcaktan iyidir bence ,ramazan bitince gitsin ama istemiyorummmmEvet ya burasi da öyle. Kaldiramadik yorganlari. Ama böyle serin serin daha iyiymiş onu anladım antalyada:) özellikle de ramazan da
gercek mi bu insanlarbenim bu iki kedimi satanistler kaçırıyodu 3 kez kurtardım polis cagırıyodum o safhalara gelmişti bi ara işler ayinleri için saf yavru kedi kanı gerekliymiş ay ben bayılcaktım bunu duydugumda
bu insanlar akil yoksunu galibakız olunca bişey yapamıyorum işte ...
tek başımaydım bide o aralar ben takip ediliyodum korktum acıkcası kedilerimi bırakmazsanız polis cagırıyorum hemen diyip telefonumdan 155 i tuşladım yani
cidden neler yaşadım ben var ya boşverelim cidden üzülmek bişey degiştirmiyo
menün güzel olmusMenüm
Sahuru hatırlamıyorum yakafa gitti iyicee
bir su kalmış aklımda
İftarda
Sulu et patates yemeği ( 1 porsiyon kadar)
2 dilim ekmek
1 kase çoban salata
Ara
2 dilim kavun, 1 dilim karpuz
Ara
2 fincan çay
Su yarım litre içtim galiba, içicem daha
günaydinn
eveeet sanaaa o bitter cikolatalar yerine 20 mekik cek bakalimneyyy ceza mı bana mııııı
çekerim ne vargünaydinn
eveeet sanaaa o bitter cikolatalar yerine 20 mekik cek bakalim
Olsun bunada şükür, kutuplarda yaşıyor da olabilirdikne kötüymüş bee
Benim makarna biraz fazla kaçtı gülümherkes makarna yemis senin menün cok az geldi bana canim
sende bana patates ve ekmek icin cezaa ver bakayimm hak ettimçekerim ne var
ama tek yedigin sey makarna olmus canimBenim makarna biraz fazla kaçtı gülüm
Bence menün güzel olmuş ve öyle cezalık bir durum yok. Yediğin sebzeler fırında pişmiş dolayısıyla yağ yoktur varsa da azdır.yahu ben hep karistiriyorum ramazanda menü paylasimini
menümü yazayim
sahurda iki dilim ekmek
iki dilim peynir
dört zeytin domates salatalik
iki bardak cay
iftar ahhh yakti beniii
patates biober patlican ve kabak firinda bi kücük tabak yedim
domates salatalik
iki dilim peynir bi dilim ekmek
iki bardak cay
saat 22:00 gibi iki dilim karpuz bi kücük seftali bi avuc kiraz
iki litre su
bugün telafi edeceğim, makarna o kadar çoktu ki başka bir şey yiyecek yerim kalmadıama tek yedigin sey makarna olmus canim
oooo patates ağır yemek seni 500 jj anca kurtarırsende bana patates ve ekmek icin cezaa ver bakayimm hak ettim
ne demek cezalık bişey yok ben ceza verdim beni dellendirme ,o ceza yapılacakBence menün güzel olmuş ve öyle cezalık bir durum yok. Yediğin sebzeler fırında pişmiş dolayısıyla yağ yoktur varsa da azdır.
bugün telafi edeceğim, makarna o kadar çoktu ki başka bir şey yiyecek yerim kalmadı
oooo patates ağır yemek seni 500 jj anca kurtarıritiraz istemem akşama raporunu verceksin bana
ALLAH kimseyi senin eline düşürmesinne demek cezalık bişey yok ben ceza verdim beni dellendirme ,o ceza yapılacak
çikolatama göz dikersiniz haaa sanada 500 jj yapmazsan gözüme görünme 1 tabak makarna yemiş yüzsüz ,bide ama ben başka bişey yemedimki der sus konuşmaALLAH kimseyi senin eline düşürmesin
Bu jj ne olaki acaba ??oooo patates ağır yemek seni 500 jj anca kurtarıritiraz istemem akşama raporunu verceksin bana
tamam yaparim ne varmistaoooo patates ağır yemek seni 500 jj anca kurtarıritiraz istemem akşama raporunu verceksin bana
valla canim ikimize birden vurdu gectiii
İnsafsızmısın kızım sen? Ben en fit dönemlerimde 500 jj'i zor yapıyordum ki birde oruçluyuzçikolatama göz dikersiniz haaa sanada 500 jj yapmazsan gözüme görünme 1 tabak makarna yemiş yüzsüz ,bide ama ben başka bişey yemedimki der sus konuşma
Vurmak ne kelime gömdü resmen gömdü, akşama da misafirim artık ben hoplarken onlar da bana bakartamam yaparim ne varmista
valla canim ikimize birden vurdu gectiiiben ona ne kadar insafli davrandim oysaa
Harikahaa bu arada bi bucuk saat yürüyüs yaptim dün yazmayi unutmusum
aksam misafirlikte ev sahibiyle beraber ziplayin bende esimle ziplarimm artikİnsafsızmısın kızım sen? Ben en fit dönemlerimde 500 jj'i zor yapıyordum ki birde oruçluyuzeh Feyza hanım alacağın olsun, ben senin bir daha bitter yediğini görürüm
Vurmak ne kelime gömdü resmen gömdü, akşama da misafirim artık ben hoplarken onlar da bana bakar
Harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?