demiya kendini bilen bir insan işte yapamıycağını kabul ediyor bazıları örnek almalıtesekkür edrim canimmbenimde yarim kalan bi projem var daha bekliyor. olabilir canim gideriz
bakacagiz bi caresine
zateen 500 nasil yapilacak kii ramazan ramazan
sen ne yapmıştın pachworkten ?tesekkür edrim canimmbenimde yarim kalan bi projem var daha bekliyor. olabilir canim gideriz
bakacagiz bi caresine
zateen 500 nasil yapilacak kii ramazan ramazan
ben onu el mi yaman ben mi sanıyodum yaEl mi yaman bey mi göreceğizson gülen iyi güler
Varmısın iddiasına? Yaparsam ne vereceksindemiya kendini bilen bir insan işte yapamıycağını kabul ediyor bazıları örnek almalı
ne istiyosunVarmısın iddiasına? Yaparsam ne vereceksin
Bir de bana aklı kıt derben onu el mi yaman ben mi sanıyodum ya
Çok ani sordun bilemedimne istiyosun
bende bilemedim türkiyede olsan kargoyla yollardımda almanya nasıl olacakÇok ani sordun bilemedim
senin yazdığını google patchworkten diye düzeltti bakmaz olsaydım 1 hafta uyuyamam artık,Allahım bunuda mı görecektimsen ne yapmıştın pachworkten ?
Neyse kalsın, zaten ben ne zaman inat edip iddiaya girsem kaybediyorumbende bilemedim türkiyede olsan kargoyla yollardımda almanya nasıl olacak
Neyse kalsın, zaten ben ne zaman inat edip iddiaya girsem kaybediyorum
bebek yorgani canimsen ne yapmıştın pachworkten ?
ne cikti ki mrak ettimsenin yazdığını google patchworkten diye düzeltti bakmaz olsaydım 1 hafta uyuyamam artık,Allahım bunuda mı görecektim
hatırlatma ya öfff çok huylanırım öyle şeylerden,ürtiker olunca kendi vucuduma bile bakamadım ben
hatırlatma ya öfff çok huylanırım öyle şeylerden,ürtiker olunca kendi vucuduma bile bakamadım benahhh bu gözler gördü gözlerr
Acaba makarnadan mi böyle gösterdi beni de, yarın akşam bildirim canım:/ Sabahtan tartılıp bildiriyorum ben bir mucize olması gerekBende dünkü makarnadan sonra aynıyımolsun gülüm ya fazla çıkmaktan iyidir, hem cumaya kadar daha ne olacağı belli olmaz
evet canım dogrusu patchworks aceleyle yazınca yanlız yazmısımsenin yazdığını google patchworkten diye düzeltti bakmaz olsaydım 1 hafta uyuyamam artık,Allahım bunuda mı görecektim
bende merak ettimbebek yorgani canim
ne cikti ki mrak ettim
hımm baktım internetten ne olduğuna ama o hatun gibi olmak istemem açıkçasıjumping jack
bizim yaptığımız kadarcıkla anca zayıflama olur o kadın o kaslar için kaç yıl bir sürü spor yapmıştırhımm baktım internetten ne olduğuna ama o hatun gibi olmak istemem açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?