Canım sen cuma da bildirim yapabilirsin ki. Koca bir fincan yeşilçay iç, yarında zencefilli çayından içersin. Senin tartı mucize yaratmayı biliyorAcaba makarnadan mi böyle gösterdi beni de, yarın akşam bildirim canım:/ Sabahtan tartılıp bildiriyorum ben bir mucize olması gerekZencefilli karışımdan mı yapsam acaba
Hoşgeldin fatmissKızlarrrr nasılsınız. Bayadır ugramadım yanınıza bizim tayfa hala burdamı bilmiyorum gerçi.
Sonn halini bildir bize demiştiniz az önce spor yaptım hemencik aklıma siz geldiniz fotograf cektim
Bu sizleri bıraktıgım diyeti bitirdigim halimm
Buda diyetsiz saglıklı beslenme ve spor yaptıgım yani son halim kilom hala 50 bu arada :)
maksimum 52ye cıktım daha üstüne cıkmadan frenledim kendimi cok şükür.
Sizler nasılsınız ne durumdasınız baya özlemişim burayı :)
Tatil olduğu için geç kalkabiliyorum. Unutabilirim diye önceden bildirim yapıyorum:) Zencefil karışımını içiyorum şimdi hadi bakalım hayırlısı:))Canım sen cuma da bildirim yapabilirsin ki. Koca bir fincan yeşilçay iç, yarında zencefilli çayından içersin. Senin tartı mucize yaratmayı biliyor
Hoşgeldin fatmissmaşallah taş taş nasılsın canım? Hangi sporu yapıyorsun bakayım? Son halin süper olmuş
güzel olmuş menün :)Tatil olduğu için geç kalkabiliyorum. Unutabilirim diye önceden bildirim yapıyorum:) Zencefil karışımını içiyorum şimdi hadi bakalım hayırlısı:))
Bugünkü ilk menü Parfymden gelsin :)
10:00
1 ince dilim kepek ekmeğine labne sürdüm. 1 dilim de hindi salam. 1 haşlanmış yumurta.
13:00
2 parmak kalınlığında üzümlü kek
1 fincan yeşil çay
18:00
2 etli dolma
biraz yoğurt
ve salata
Su 1 lt+ 1 lt de zencefil limon k.
Spor 100 yarım mekik yaptım daha 100 jj kaldı
karışımım bitsin yapıcam jj leri
çok güzel bence. ya genel anlamda fark ettiğim ramazan olmasına rağmen kimse abartmıyor. kaçamaklar bile ölçülübugün menüm
sahur:3kaşık kıymalı menemen
2 kk peynir
1kuru incir,3kuru erik
1kase yoğurt içine 1,5 kaşık yulaf kepeği
1çay bardağı yarım yağlı süt
iftar:1hurma
1kepçe şehriye çorbası
5kaşık türlü
1dilim tam buğday ekmeği
salata
1bardak yoğurt
1minik dilim karpuz
1tane patates kızartması
20 mekik
bende senin menünü çok beğendim hiç kaçamak yok ,suda çok güzel ben daha 1 litre içemedim ya. sütlü kahve çok tok tutuyor değil mi akşam acıkınca direk sütlü türk kahvesi içiyorum hemen kesiyor açlığımıbugünkü menüm
sabah: 4 kaşık yoğurt, 4 kaşık lifalif, 15-20 adet kuru üzüm(miniklerinden)
öğle: 5 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt
akşam: 5 kaşık kıymalı sebze, 6 kaşık yoğurt, bol limonlu az yağlı salata
ara1: bir fincan az sütlü kahve, 1 adet kuru incir
ara2: 3 adet kuru kayısı
su: 2,5 litre(üçe tamamlayacağım)
spor: leslie ile 1 saat yürüyüş (yatmadan önce 2 mil daha yürümeyi düşünüyorum, inşallah:))
ben abartıyorum genelde de yarın tartı günü diye dolaptaki dondurmaya ve çikolataya dokunmadımçok güzel bence. ya genel anlamda fark ettiğim ramazan olmasına rağmen kimse abartmıyor. kaçamaklar bile ölçülü
evet gerçekten de kahve süper. benim kilom maalesef kaçamak yapmaya izin vermiyorbende senin menünü çok beğendim hiç kaçamak yok ,suda çok güzel ben daha 1 litre içemedim ya. sütlü kahve çok tok tutuyor değil mi akşam acıkınca direk sütlü türk kahvesi içiyorum hemen kesiyor açlığımı
Canım sen cuma da bildirim yapabilirsin ki. Koca bir fincan yeşilçay iç, yarında zencefilli çayından içersin. Senin tartı mucize yaratmayı biliyor
Hoşgeldin fatmissmaşallah taş taş nasılsın canım? Hangi sporu yapıyorsun bakayım? Son halin süper olmuş
kiloluda olsan kendini fazla kısıtlama tadımlık bakın diyor diyetisyenler ,ömür boyu yemiycek değilsin canının çektiğini zayıflayınca tekrar yiyip tekrar alırsın o yüzden ölçülü olarak herşeyden yiyorum ben, bayağıda kilo verdim 7 kilo felan gitti benim . çikolata cips bisküvü tadımlık yedim hep kiloda verdim yanlız bu ara çikolatayı birazcık abarttım bakalım yarın tartı ne diycekevet gerçekten de kahve süper. benim kilom maalesef kaçamak yapmaya izin vermiyorben oruç tutamadığım için gün boyu içiyorum sen yeni başladın gece boyu içersin inş.
bu zencefil karışımı nasıl oluyor. faydaları nelerdir acaba?Tatil olduğu için geç kalkabiliyorum. Unutabilirim diye önceden bildirim yapıyorum:) Zencefil karışımını içiyorum şimdi hadi bakalım hayırlısı:))
1 ince dilim kepek ekmeğine labne sürdüm. 1 dilim de hindi salam. 1 haşlanmış yumurta.
1 fincan yeşil çay
2 etli dolma
biraz yoğurt
ve salata
guzel olmus menun ama ama bitter yokbugün menüm
2 kk peynir
1kuru incir,3kuru erik
1kepçe şehriye çorbası
5kaşık türlü
1dilim tam buğday ekmeği
salata
1bardak yoğurt
1minik dilim karpuz
1tane patates kızartması
20 mekik
guzel baslangic canim sporun dahada guzel:)bugünkü menüm
spor: leslie ile 1 saat yürüyüş (yatmadan önce 2 mil daha yürümeyi düşünüyorum, inşallah:))
1 lt kaynamis suya yarim parmak kadar zencefil soyup dogruyorum surahide. sonra ustune yarim yıkanmış limonu sıkıp ikiye bölüp onuda ekliyorum:) 1 saat dinlense yeter. Vucuttaki ödemi atıyor yap yakıcı özelliğide var. metobolizmayı hızlandırıyor yemeklerin sindirilmesini hızlandırıyor. yeşil çay gibi etkisi :) Yarında maydanoz kaynatırım artıkbu zencefil karışımı nasıl oluyor. faydaları nelerdir acaba?
guzel olmus menun ama ama bitter yok
guzel baslangic canim sporun dahada guzel:)
1 lt kaynamis suya yarim parmak kadar zencefil soyup dogruyorum surahide. sonra ustune yarim yıkanmış limonu sıkıp ikiye bölüp onuda ekliyorum:) 1 saat dinlense yeter. Vucuttaki ödemi atıyor yap yakıcı özelliğide var. metobolizmayı hızlandırıyor yemeklerin sindirilmesini hızlandırıyor. yeşil çay gibi etkisi :) Yarında maydanoz kaynatırım artık[
çok teşekkür ederim. süpermiş. yapacağım muhakkak.
Hiç yerinden oynamayan kilolarımı buraya geldiktn sonra verdim destekle, hep birlikte daha güzel eğlenceli oluyor inanarkadaşlar şimdi kilo paylaşımlarınıza göz attım -malum buralarda yeniyim:))- çok güzel ya. bir kat daha gaza geldim. baya güzel kilolar vermişsiniz.darısı başıma artık.
yarın tartı günü ya yemedim dolapta masum masum duruyor bitterimguzel olmus menun ama ama bitter yok
guzel baslangic canim sporun dahada guzel:)
1 lt kaynamis suya yarim parmak kadar zencefil soyup dogruyorum surahide. sonra ustune yarim yıkanmış limonu sıkıp ikiye bölüp onuda ekliyorum:) 1 saat dinlense yeter. Vucuttaki ödemi atıyor yap yakıcı özelliğide var. metobolizmayı hızlandırıyor yemeklerin sindirilmesini hızlandırıyor. yeşil çay gibi etkisi :) Yarında maydanoz kaynatırım artık
Tatil olduğu için geç kalkabiliyorum. Unutabilirim diye önceden bildirim yapıyorum:) Zencefil karışımını içiyorum şimdi hadi bakalım hayırlısı:))
1 fincan yeşil çay
2 etli dolma
biraz yoğurt
ve salata
bugün menüm
2 kk peynir
1kuru incir,3kuru erik
1kepçe şehriye çorbası
5kaşık türlü
1dilim tam buğday ekmeği
salata
1bardak yoğurt
1minik dilim karpuz
1tane patates kızartması
20 mekik
bugünkü menüm
yediklerin çok değilde niye salata felan yiyip yanında 3,4 kaşık makarna yemedin proteinde pek yok mantarın dışındaBugünki menüm
Sahur
Bir avuc kiraz
Su
Iftar
1 tabak mantar corbasi
1 kasik kisir
1 kase yogurtlu kiymali makarna
1 kase karpuz
Kacamak olarak bugün cok canim cekti 1 yilan sekerharibo
Su 3bardak suan icerim daha
Spor 5.5 km yürüyüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?