günaydıııııınnnarkadaşlar günaydın cümleten. sağlıklı, huzurlu, irade dolubir gün olması temennisiyle
O zaman bu gece hurmanin yanina 1 bardak süt iceyimmenünü beğendim ,sahurda hurmanın yanında süt ya da yoğurtta olsa çok daha güzel olurmuş ama onu yediğinede şükür
ne uykucu çıktın sende beeO zaman bu gece hurmanin yanina 1 bardak süt iceyim
Yatmadan yogurt yiyecektim ama cok gec olmustu - aklim basimda degildi
Tabi sen aksama kadar yan gelip yatiyorsun nasil olsa, söylemesi kolay. Sen gece 12 ye kadar misafir agirla da sabah 3 de sahur yapip 5 de ise kalk bakalim da görelim :)ne uykucu çıktın sende beesöz konusu yemekse tek gözüm kapalı bile yerim ben
Tabi sen aksama kadar yan gelip yatiyorsun nasil olsa, söylemesi kolay. Sen gece 12 ye kadar misafir agirla da sabah 3 de sahur yapip 5 de ise kalk bakalim da görelim :)
Tebrik ederimkilo bildirimim
geçen perşembe :68.4
bu perşembe:67.9
mesaj sayım : çok
kilo vermem duracak galiba ya öyle hissediyorum
akşama kadar olan kayıp sudandır diye önemsemiyorum pekTebrik ederimKilo bildirimin biraz erken olmamis mi?
Anladim, ben kilo almisin herhaldeakşama kadar olan kayıp sudandır diye önemsemiyorum pek
yok artık hiç bişey yemiyosun nerdeyse şişkinliktir o yaAnladim, ben kilo almisin herhalde
bilmiyorum artik aksama görecegizyok artık hiç bişey yemiyosun nerdeyse şişkinliktir o ya
Fayzanin dedigi gibi ebru sahurunu artir biraz vucydun acliga tepki gisteriyor olabilirbilmiyorum artik aksama görecegiz
Peki abla bir sekilde sahurda yemeye calisacagim. Vücudum acliga degil yedigim makarnaya tepki veriyorFayzanin dedigi gibi ebru sahurunu artir biraz vucydun acliga tepki gisteriyor olabilir.
MasallahFeyza tebrik ederim ...
Bende aksamnustu cok su kaybi oldugunu dusunuyorum . Mesela dun okadar cok disardaydimki şu andan 1 kilo daha asagidaydim ...
bence de ödemdir o. bu yemeyle kilo alınmaz. bozma moralini. bir ara diyetisyene gidiyordum. iki hafta da bir. bir tartılmamda bir öncekinden bir buçuk kilo fazla çıkmıştım. ama baskül bir buçuk kilo yağdan verdiğimi göstermişti. diyetisyen de sakın kiloyu önemseme, önemli olan yağ kaybetmen, kimi dönemlerde vücudumuz çok fazla su tutabilir demişti.Anladim, ben kilo almisin herhalde
teşekkür ederim :)Feyza tebrik ederim ...
Bende aksamnustu cok su kaybi oldugunu dusunuyorum . Mesela dun okadar cok disardaydimki şu andan 1 kilo daha asagidaydim ...
gülüyo bide yemiş yemiş hey Allahım ya sana 1 hafta makarna yasak ,1 hafta sonrada 4 kaşığı geçirmek yasak seni bi düzene sokmak gerek artıkPeki abla bir sekilde sahurda yemeye calisacagim. Vücudum acliga degil yedigim makarnaya tepki veriyor
Masallahtebrikler ablacim
spor yapıyomuydun ozamanlarbence de ödemdir o. bu yemeyle kilo alınmaz. bozma moralini. bir ara diyetisyene gidiyordum. iki hafta da bir. bir tartılmamda bir öncekinden bir buçuk kilo fazla çıkmıştım. ama baskül bir buçuk kilo yağdan verdiğimi göstermişti. diyetisyen de sakın kiloyu önemseme, önemli olan yağ kaybetmen, kimi dönemlerde vücudumuz çok fazla su tutabilir demişti.
Insallah öyledir, simdi sabah tarti fazla gösterdi eee aksam da su kaybi cok oluyor dedinizbence de ödemdir o. bu yemeyle kilo alınmaz. bozma moralini. bir ara diyetisyene gidiyordum. iki hafta da bir. bir tartılmamda bir öncekinden bir buçuk kilo fazla çıkmıştım. ama baskül bir buçuk kilo yağdan verdiğimi göstermişti. diyetisyen de sakın kiloyu önemseme, önemli olan yağ kaybetmen, kimi dönemlerde vücudumuz çok fazla su tutabilir demişti.
Sen önce kendine hakim olgülüyo bide yemiş yemiş hey Allahım ya sana 1 hafta makarna yasak ,1 hafta sonrada 4 kaşığı geçirmek yasak seni bi düzene sokmak gerek artıkben üstleniyorum bu yüce görevi
KaptanimizKaptanimiz kim fistiklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?