Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menünü beğendim ,sahurda hurmanın yanında süt ya da yoğurtta olsa çok daha güzel olurmuş ama onu yediğinede şükür
O zaman bu gece hurmanin yanina 1 bardak süt iceyim
Yatmadan yogurt yiyecektim ama cok gec olmustu - aklim basimda degildi

ne uykucu çıktın sende bee söz konusu yemekse tek gözüm kapalı bile yerim ben
Tabi sen aksama kadar yan gelip yatiyorsun nasil olsa, söylemesi kolay. Sen gece 12 ye kadar misafir agirla da sabah 3 de sahur yapip 5 de ise kalk bakalim da görelim :)

kilo bildirimim
geçen perşembe :68.4
bu perşembe:67.9
mesaj sayım : çok
kilo vermem duracak galiba ya öyle hissediyorum

Feyza tebrik ederim ...

Bende aksamnustu cok su kaybi oldugunu dusunuyorum . Mesela dun okadar cok disardaydimki şu andan 1 kilo daha asagidaydim ...

Fayzanin dedigi gibi ebru sahurunu artir biraz vucydun acliga tepki gisteriyor olabilir .
Peki abla bir sekilde sahurda yemeye calisacagim. Vücudum acliga degil yedigim makarnaya tepki veriyor

Feyza tebrik ederim ...

Bende aksamnustu cok su kaybi oldugunu dusunuyorum . Mesela dun okadar cok disardaydimki şu andan 1 kilo daha asagidaydim ...
Masallah tebrikler ablacim

Anladim, ben kilo almisin herhalde
bence de ödemdir o. bu yemeyle kilo alınmaz. bozma moralini. bir ara diyetisyene gidiyordum. iki hafta da bir. bir tartılmamda bir öncekinden bir buçuk kilo fazla çıkmıştım. ama baskül bir buçuk kilo yağdan verdiğimi göstermişti. diyetisyen de sakın kiloyu önemseme, önemli olan yağ kaybetmen, kimi dönemlerde vücudumuz çok fazla su tutabilir demişti.

Peki abla bir sekilde sahurda yemeye calisacagim. Vücudum acliga degil yedigim makarnaya tepki veriyor

Masallah tebrikler ablacim
gülüyo bide yemiş yemiş hey Allahım ya sana 1 hafta makarna yasak ,1 hafta sonrada 4 kaşığı geçirmek yasak seni bi düzene sokmak gerek artık ben üstleniyorum bu yüce görevi

spor yapıyomuydun ozamanlar

Insallah öyledir, simdi sabah tarti fazla gösterdi eee aksam da su kaybi cok oluyor dediniz
Benimde mutlaka öyle bir tarti almam lazim. Hep alacagim alacagim diyorum kaliyor
Cok sagol canim, moralimi yükselttin

gülüyo bide yemiş yemiş hey Allahım ya sana 1 hafta makarna yasak ,1 hafta sonrada 4 kaşığı geçirmek yasak seni bi düzene sokmak gerek artık ben üstleniyorum bu yüce görevi
Sen önce kendine hakim ol bitterleri yerken gördük...

Kaptanimiz kim fistiklar?
Kaptanimiz gogo2405 ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…