Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yedimde ölçülü yedim hani kilomu aldım hep verdim hep verdimyapmıyorum sana koçluk falan hıhhh çok ararsın benim gibisinii

Oylemi gogommu kaptaniniz
Selamlar onada .

Güzel olmuş canım ama karpuzun bir diliminden fazlası kilo yapıyor bilesin geç saatte yemişsin bide.

Pilav yetti canım bana :)
Zatün çorbayla doyar gibi oluyorum, bir de üstüne pilav ağır geldi..
Az olmuş canım benim. Oruçlusun dikkat et sağlık için az az ye ama ye:)

Menün güzel olmuş canım.
Az da olsa bir hareketlenme var tartıda. Yarın sabah bildirim yapayım diyorum bir yandan da. Belki değişiklik olur

O zaman bu gece hurmanin yanina 1 bardak süt iceyim
Yatmadan yogurt yiyecektim ama cok gec olmustu - aklim basimda degildi
Demiştim sana değilmii, uyumadan hurma yoğurt ye en güzeli

kilo bildirimim
geçen perşembe :68.4
bu perşembe:67.9
mesaj sayım : çok
kilo vermem duracak galiba ya öyle hissediyorum
Kızzz hiçte duracak gibi görünmüyo kilon o kadar bittere rağmen çok güzel ilerliyorsun
Diyorumki bendemi yediklerimi çoğaltsam önümüzdeki hafta Herkes az diyor menüme. Sabah geç kahvaltı yapıyorum iş güç derken sadece su kahve gidiyor aç hissedene kadar saat 4-5 oluyor.. Sonrasında 6 dan sonra yemek istemiyorum:/ Düzene girmem lazım. Neyse ben spor yapayım biraz

Insallah aldigin sonuctan tatmin olursun kuzum

Evet bu aksam bir seyler atistirayim unutmazsam. Birde ters teper diye korkuyorum
Sahura kalkmayip gece yatmadan yogurt yesem de olur mu ki acaba?

Menülerini hafif cogaltarak bir deneyebilirsin bence

Acken spor da yapilmazmis, ramazanda su icilmedigi icin spor performansi negatif etkileniyormus. Ayrica sahura kalkarak uykumuzu böldügümüz icin de spor negatif etkileniyormus.

Acken spor da yapilmazmis, ramazanda su icilmedigi icin spor performansi negatif etkileniyormus. Ayrica sahura kalkarak uykumuzu böldügümüz icin de spor negatif etkileniyormus.
aslında açken spor yapılır diyor. hatta açken yapılmalı diyor. ramazanla ilgili başta verdiği bilgi günümüz Müslümanlarının maalesef ramazandaki halleri baz alınarak verilmiş ama sona doğru ramazanı sağlıklı hale nasıl getiririz gibi bir bilgi var ki zaten peygamberimizin tavsiyesi de odur.

bir de sonuçta bin türlü ağızdan bin türlü söz çıkıyor. hepsine inanacak değiliz ama bakış açımızı farklı alanlara sevk etmesi bakımından paylaştımyoksa bence biz zaten ideal besleniyoruz:))

Tamamini okumadim henüz, okudugum kisimda "acken spor yapilabilir mi sorusuna hayir diyoruz!" yaziyor, o yüzden sey ettim

Tamamini okumadim henüz, okudugum kisimda "acken spor yapilabilir mi sorusuna hayir diyoruz!" yaziyor, o yüzden sey ettim
:)) evet haklısın öyle diyor ama sonra bazı kabilelerin kahvaltı bile etmeden gün boyu av peşinde koşturduğundan bahsediyor. bunu yapabilmek için önce taş devri ya da karatay gibi bir diyet uygulamak gerekiyormuş. aslında karatay ın kitabında da detaylı anlattığı bişi var. metabolizmamızın gerçek yağ yakma moduna geçebilmesi için öğünlerin arasını açmamız gerekiyormuş. ama bu diyetler yeme alışkanlığımızı tamamen değiştirdiği için çok zorlayıcı oluyor(en azından benim için öyle) aslında yapabilsek sanırım en sağlıklısı o.

Karatayin kitabini okumadim ama bu bahsettiginden duymustum. Ara ögünleri birakip sadece ana ögün yapmak saglikliymis, yani günde iki ögün sabah ve aksam ama iste keske yapabilsek. Kücükte olsa illa bir sey atiyoruz agzimiza

ben gibi bende sahura kalkmıyorum.1 e kadar oturuyorum 1 de yiyip yatıyorum.ezan gece 3.20 de okunuyor burda ,yatsam bida kalkamam çünkü

ben gibi bende sahura kalkmıyorum.1 e kadar oturuyorum 1 de yiyip yatıyorum.ezan gece 3.20 de okunuyor burda ,yatsam bida kalkamam çünkü
Burda iftar 21:30 da eee ben en geç 12 de yatıyorum, hangi ara sindirip tekrar yiyeceksem gerçi süt, yoğurt, hurma bu tarz oldumu yerim.

Şimdi eve geldim, bir sürü iş beni bekliyor. İşten eve yürüdüm, o kadar susadım ki akşam sadece karpuz yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…