yedimde ölçülü yedim hani kilomu aldım hep verdim hep verdimInsallah öyledir, simdi sabah tarti fazla gösterdi eee aksam da su kaybi cok oluyor dediniz
Benimde mutlaka öyle bir tarti almam lazim. Hep alacagim alacagim diyorum kaliyor
Cok sagol canim, moralimi yükselttin
Sen önce kendine hakim olbitterleri yerken gördük...
Kaptanimiz @gogo2405 ablacim
Trip atma bana uyuz!yedimde ölçülü yedim hani kilomu aldım hep verdim hep verdimyapmıyorum sana koçluk falan hıhhh çok ararsın benim gibisinii
Trip atma bana uyuz!
göz ardi ederim seni
evet yapıyordum ama çok yoğun ve düzenli değildi. bu arada spordan en az dört saat sonra tartılmak gerekiyormuş. kaslar şişiyormuş. öyle derdi diyetisyen. aklında bulunsun:)spor yapıyomuydun ozamanlar
tamam sağ olevet yapıyordum ama çok yoğun ve düzenli değildi. bu arada spordan en az dört saat sonra tartılmak gerekiyormuş. kaslar şişiyormuş. öyle derdi diyetisyen. aklında bulunsun:)
Sen öyle sankimse beni göz ardı edemez
Insallah öyledir, simdi sabah tarti fazla gösterdi eee aksam da su kaybi cok oluyor dediniz
Benimde mutlaka öyle bir tarti almam lazim. Hep alacagim alacagim diyorum kaliyor
Cok sagol canim, moralimi yükselttin :KK
Sen önce kendine hakim olbitterleri yerken gördük...
Kaptanimiz @gogo2405 ablacim
Güzel olmuş canım ama karpuzun bir diliminden fazlası kilo yapıyor bilesinmenümü yaziyorum kizlarr
sahurda iki dilim ekemk
bi yumurta iki dilim peynir
domates salatalik
bes zeytin
iftarda
bi kase mercimek corbasi
bi kase hosaf az sekerli
üc kasik nohutlu tavuklu pilav
salata
22:30
üc dilim karpuz bi avuc kiraz
dört findik dört parca ceviz dört kaju
iki litre su
bi saat yürüyüs
Az olmuş canım benim. Oruçlusun dikkat et sağlık için az az ye ama ye:)Pilav yetti canım bana :)
Zatün çorbayla doyar gibi oluyorum, bir de üstüne pilav ağır geldi..
Menün güzel olmuş canım.Günaydin kizlar
önce kendi menümü paylasayim - dünkü menüm:
Sahur:
2 Hurma
Su
Iftar:
1,5 kepce yogurt corbasi
2 yk pilav
1 parca (avuc ici kadar) tavuk sinitzel
2 yk mantarli sos
Ara 22:30
3 cilek
Suya dikkat edemedim
Insallah bu aksam tarti yüzümüzü güldürür
Anladim canim, unutma imkanin varsa persembeden paylasmak en iyisi
Insallah cayin faydasi olur
Menün güzel ama son zamanlarda sanki az yiyormussun gibime geliyor
Sporun suyun harika
Menüleriniz güzel olmus kizlar
Sagol canim bende iyiyim... Seni bilmem mi, sen sporsuz duramazsingöbüsün falanda farketmis o yüzden zaten ne yaptigini sordum. Senden feyz aliyorum Burda beni spor konusunda en cok gaza getiren sendin
Kuzum bikmadin mi mantar corbasindan
Makarna tarti gününden önce olmasaymis keske... Insallah tartiyi cok etkilemez
Kadinin resminin altinda 12 haftada o hale geldigi yaziyorduiyi hadi sen 10 yapsanda yeter
Yaparsin canim sen, ben senin yapacagina inaniyorumama sunu da unutma bazi seyler zamanla olur, öyle hemen bir gün icerisinde güzel yapacagini düsünüp iyi olmadiginda üzülme. Zamanla her sey rayina oturuyor ablacim
Kiz sade pirinci nasil yiyorsun, bana bir eksiklik var gibi gelirdi herhalde
22:30 da yediklerin biraz daha az olabilirdi, gerisi güzel canim
Demiştim sana değilmii, uyumadan hurma yoğurt ye en güzeliO zaman bu gece hurmanin yanina 1 bardak süt iceyim
Yatmadan yogurt yiyecektim ama cok gec olmustu - aklim basimda degildi
Kızzz hiçte duracak gibi görünmüyo kilon o kadar bittere rağmen çok güzel ilerliyorsunkilo bildirimim
geçen perşembe :68.4
bu perşembe:67.9
mesaj sayım : çok
kilo vermem duracak galiba ya öyle hissediyorum
Menün güzel olmuş canım.
Az da olsa bir hareketlenme var tartıda. Yarın sabah bildirim yapayım diyorum bir yandan da. Belki değişiklik olur
Demiştim sana değilmii, uyumadan hurma yoğurt ye en güzeli
Kızzz hiçte duracak gibi görünmüyo kilon o kadar bittere rağmen çok güzel ilerliyorsun
Diyorumki bendemi yediklerimi çoğaltsam önümüzdeki haftaHerkes az diyor menüme. Sabah geç kahvaltı yapıyorum iş güç derken sadece su kahve gidiyor aç hissedene kadar saat 4-5 oluyor.. Sonrasında 6 dan sonra yemek istemiyorum:/ Düzene girmem lazım. Neyse ben spor yapayım biraz
Acken spor da yapilmazmis, ramazanda su icilmedigi icin spor performansi negatif etkileniyormus. Ayrica sahura kalkarak uykumuzu böldügümüz icin de spor negatif etkileniyormus.http://www.bodytr.com/2013/01/gunde-kac-ogun-yemeli.html
arkadaşlar ilginç ve ezber bozan bir yazı olmuş. Canan Karatay'ın kitaplarını okuyanlar için(kitapları okumak bence önemli çünkü işin mantığını anlamanızı sağlıyor) çok da farklı şeyler değil ama aç kalmayla ilgili ilginç bilgiler var.
aslında açken spor yapılır diyor. hatta açken yapılmalı diyor. ramazanla ilgili başta verdiği bilgi günümüz Müslümanlarının maalesef ramazandaki halleri baz alınarak verilmiş ama sona doğru ramazanı sağlıklı hale nasıl getiririz gibi bir bilgi var ki zaten peygamberimizin tavsiyesi de odur.Acken spor da yapilmazmis, ramazanda su icilmedigi icin spor performansi negatif etkileniyormus. Ayrica sahura kalkarak uykumuzu böldügümüz icin de spor negatif etkileniyormus.
Tamamini okumadim henüz, okudugum kisimda "acken spor yapilabilir mi sorusuna hayir diyoruz!" yaziyor, o yüzden sey ettimaslında açken spor yapılır diyor. hatta açken yapılmalı diyor. ramazanla ilgili başta verdiği bilgi günümüz Müslümanlarının maalesef ramazandaki halleri baz alınarak verilmiş ama sona doğru ramazanı sağlıklı hale nasıl getiririz gibi bir bilgi var ki zaten peygamberimizin tavsiyesi de odur.
:)) evet haklısın öyle diyor ama sonra bazı kabilelerin kahvaltı bile etmeden gün boyu av peşinde koşturduğundan bahsediyor. bunu yapabilmek için önce taş devri ya da karatay gibi bir diyet uygulamak gerekiyormuş. aslında karatay ın kitabında da detaylı anlattığı bişi var. metabolizmamızın gerçek yağ yakma moduna geçebilmesi için öğünlerin arasını açmamız gerekiyormuş. ama bu diyetler yeme alışkanlığımızı tamamen değiştirdiği için çok zorlayıcı oluyor(en azından benim için öyle) aslında yapabilsek sanırım en sağlıklısı o.Tamamini okumadim henüz, okudugum kisimda "acken spor yapilabilir mi sorusuna hayir diyoruz!" yaziyor, o yüzden sey ettim
Karatayin kitabini okumadim ama bu bahsettiginden duymustum. Ara ögünleri birakip sadece ana ögün yapmak saglikliymis, yani günde iki ögün sabah ve aksam ama iste keske yapabilsek. Kücükte olsa illa bir sey atiyoruz agzimiza:)) evet haklısın öyle diyor ama sonra bazı kabilelerin kahvaltı bile etmeden gün boyu av peşinde koşturduğundan bahsediyor. bunu yapabilmek için önce taş devri ya da karatay gibi bir diyet uygulamak gerekiyormuş. aslında karatay ın kitabında da detaylı anlattığı bişi var. metabolizmamızın gerçek yağ yakma moduna geçebilmesi için öğünlerin arasını açmamız gerekiyormuş. ama bu diyetler yeme alışkanlığımızı tamamen değiştirdiği için çok zorlayıcı oluyor(en azından benim için öyle) aslında yapabilsek sanırım en sağlıklısı o.
ben gibi bende sahura kalkmıyorum.1 e kadar oturuyorum 1 de yiyip yatıyorum.ezan gece 3.20 de okunuyor burda ,yatsam bida kalkamam çünküInsallah aldigin sonuctan tatmin olursun kuzum
Evet bu aksam bir seyler atistirayim unutmazsam. Birde ters teper diye korkuyorum
Sahura kalkmayip gece yatmadan yogurt yesem de olur mu ki acaba?
Menülerini hafif cogaltarak bir deneyebilirsin bence
Burda iftar 21:30 da eee ben en geç 12 de yatıyorum, hangi ara sindirip tekrar yiyeceksemben gibi bende sahura kalkmıyorum.1 e kadar oturuyorum 1 de yiyip yatıyorum.ezan gece 3.20 de okunuyor burda ,yatsam bida kalkamam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?