Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamin aleykum arkadaslar ben esma 19 yasi dayim 5 aylik evliyim 65 kiloyum ve 157 boyundayim cocugum yok daha. Ben soz ve dugun arasinda 4 ayda 13 kilo aldim 10 kilo vermek benim icin yeterli olucak . :)

benim canımda karpuz çekiyor ya sulu sulu tatlı tatlı akşam bende abartcam karpuzu.kilon ne durumda almışmısın vermişmisin

Selamin aleykum arkadaslar ben esma 19 yasi dayim 5 aylik evliyim 65 kiloyum ve 157 boyundayim cocugum yok daha. Ben soz ve dugun arasinda 4 ayda 13 kilo aldim 10 kilo vermek benim icin yeterli olucak . :)
Aleyküm selam aramıza hoşgeldin canım. Çok kısa zamanda kilo almışsın benim gibi ama inan insan istedikten sonra veriyor, sen yeter ki azimli ol Birinci sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen bir de katılım formunu doldurursan kilolara karşı savaşı başlatabiliriz

benim canımda karpuz çekiyor ya sulu sulu tatlı tatlı akşam bende abartcam karpuzu.kilon ne durumda almışmısın vermişmisin
Tartılmadım henüz gülüm, eller ayaklar şiş, çok sıcak olunca şişiyorum
Akşam karpuz, peynir ve biraz ekmek yesem olur mu ki?

aleyküm selam .gencecik yaştamı evlendin kız anam evde kaldım benaramıza hoş geldin bol paylaşımlı bir arkadaş olursun bize inşallah ,özellikle benim menülerime yorum yap tamam mı tatlım benim, isterimde isterim

Kullanıcı Adı : esma torun
İsim (İsteğe Bağlı ):bilir
Yaşınız : 19
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:buraa
Boyunuz :1.57
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :sozlendikten sonra dugune kadar yasadigim sitres 13 kilo almama sebep oldu :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Fazla kilolarim beni ciddi derecede rahatsiz edyr

Kuralları kabul ettiğini sanıyorum, hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, allah kurtarsın

laaaaaaaaaaaannn ye dedikte koca tabak karpuz ye demedik sana ölçülü ye beni deli etme

Yaaa ama sadece karpuz yiyeceğim iki dilimle nasıl dolayıyım ALLAH aşkına???

Vallah kizlar ne yalan söylim karpuzda dikkat etmiyorum ben midem dolana kadar yiyorum :)
En güzelini yapıyorsun canım afiyet bal şeker olsun bir yazı gördüm az evvel karpuzu iftardan biraz sonra sahura kadar yiyebilirmişsin, kilo vermene faydası oluyormuş. Bir bakayım belki bulurum yazıyı.

ye sen ye kilon ne durumda aldınmı verdin mi aynı annem gibisin az ye dedikçe koca 1 tabak yiyor her iftarda,açççlarr siziii
Oldu canım Hafize yesin Ebru avcunu yalasın, kız ona da yemesin

yok kız iki dilim değil 5 dilim felan ye hani bi foto atmıştımya normal ölçüsünü ondan 5 ,6tane ye .yemek yemiyceksin sonuçta 2 dilimle adammı doyar

hafizeye ye derken yede gününü gör anlamında demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…