Aleyküm selam aramıza hoşgeldin canım. Çok kısa zamanda kilo almışsın benim gibi ama inan insan istedikten sonra veriyor, sen yeter ki azimli olSelamin aleykum arkadaslar ben esma 19 yasi dayim 5 aylik evliyim 65 kiloyum ve 157 boyundayim cocugum yok daha. Ben soz ve dugun arasinda 4 ayda 13 kilo aldim 10 kilo vermek benim icin yeterli olucak . :)
Tartılmadım henüz gülüm, eller ayaklar şiş, çok sıcak olunca şişiyorumbenim canımda karpuz çekiyor ya sulu sulu tatlı tatlıakşam bende abartcam karpuzu.kilon ne durumda almışmısın vermişmisin
karbonhidrat ,protein, meyve olur bence canın çekiyosa doyacaksanTartılmadım henüz gülüm, eller ayaklar şiş, çok sıcak olunca şişiyorum
Akşam karpuz, peynir ve biraz ekmek yesem olur mu ki?
ben gibi bende sahura kalkmıyorum.1 e kadar oturuyorum 1 de yiyip yatıyorum.ezan gece 3.20 de okunuyor burda ,yatsam bida kalkamam çünkü
Doyarım bol bol yersem, çok aşırı canım çekiyor. Müsademi aldım o zaman iftar yemeğim bellikarbonhidrat ,protein, meyve olur bence canın çekiyosa doyacaksan
aleyküm selam .gencecik yaştamı evlendin kız anam evde kaldım benSelamin aleykum arkadaslar ben esma 19 yasi dayim 5 aylik evliyim 65 kiloyum ve 157 boyundayim cocugum yok daha. Ben soz ve dugun arasinda 4 ayda 13 kilo aldim 10 kilo vermek benim icin yeterli olucak . :)
en güzeli bencede kim kalkacak uyuduktan sonra demi ya,Aynen bende senin gibi yapiyorum iftar ve sahuru uyumadan yapiyorum saat 1de yiyip yatiyorum 3de su iciyorum sadece
laaaaaaaaaaaannn ye dedikte koca tabak karpuz ye demedik sana ölçülü ye beni deli etmeDoyarım bol bol yersem, çok aşırı canım çekiyor. Müsademi aldım o zaman iftar yemeğim bellinasıl sevindim sayende
laaaaaaaaaaaannn ye dedikte koca tabak karpuz ye demedik sana ölçülü ye beni deli etme
ye sen ye kilon ne durumda aldınmı verdin mi aynı annem gibisin az ye dedikçe koca 1 tabak yiyor her iftarda,açççlarr siziiiVallah kizlar ne yalan söylim karpuzda dikkat etmiyorum ben midem dolana kadar yiyorum :)
Kuralları kabul ettiğini sanıyorum, hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, allah kurtarsınKullanıcı Adı : esma torun
İsim (İsteğe Bağlı ):bilir
Yaşınız : 19
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:buraa
Boyunuz :1.57
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :sozlendikten sonra dugune kadar yasadigim sitres 13 kilo almama sebep oldu :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Fazla kilolarim beni ciddi derecede rahatsiz edyr
laaaaaaaaaaaannn ye dedikte koca tabak karpuz ye demedik sana ölçülü ye beni deli etme
En güzelini yapıyorsun canım afiyet bal şeker olsunVallah kizlar ne yalan söylim karpuzda dikkat etmiyorum ben midem dolana kadar yiyorum :)
Oldu canım Hafize yesin Ebru avcunu yalasın, kız ona da yemesinye sen ye kilon ne durumda aldınmı verdin mi aynı annem gibisin az ye dedikçe koca 1 tabak yiyor her iftarda,açççlarr siziii
yok kız iki dilim değil 5 dilim felan ye hani bi foto atmıştımya normal ölçüsünü ondan 5 ,6tane ye .yemek yemiyceksin sonuçta 2 dilimle adammı doyarKuralları kabul ettiğini sanıyorum, hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, allah kurtarsın
Yaaa ama sadece karpuz yiyeceğimiki dilimle nasıl dolayıyım ALLAH aşkına???
Oldu canım Hafize yesin Ebru avcunu yalasın, kız ona da yemesin
ye sen ye kilon ne durumda aldınmı verdin mi aynı annem gibisin az ye dedikçe koca 1 tabak yiyor her iftarda,açççlarr siziii
hafizeye ye derken yede gününü gör anlamında demiştimKuralları kabul ettiğini sanıyorum, hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, allah kurtarsın
Yaaa ama sadece karpuz yiyeceğimiki dilimle nasıl dolayıyım ALLAH aşkına???
Oldu canım Hafize yesin Ebru avcunu yalasın, kız ona da yemesin
Tamam anlaştıkyok kız iki dilim değil 5 dilim felan ye hani bi foto atmıştımya normal ölçüsünü ondan 5 ,6tane ye .yemek yemiyceksin sonuçta 2 dilimle adammı doyar
Eee 7 gitmiş, harikaBen öglen 2 de tartildim hayretler icinde kaldim
Gecen hafta 70.2 veya 70.0 dim galiba bugün 69.6 cikdim yani en azindan -400g :)
Biliyorum, olsun ironi de olsa ye dedinhafizeye ye derken yede gününü gör anlamında demiştim
ayyy aynı sayılır kilolarımız senle yarışıyorum bundan sonra ben tutmayın beniiiBen öglen 2 de tartildim hayretler icinde kaldim
Gecen hafta 70.2 veya 70.0 dim galiba bugün 69.6 cikdim yani en azindan -400g :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?