Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tesekkur ederim tekrardan tabikide kabul ediyorum kurallari fakat benim ufak bi ricam olucak haftanin iki gunu hastanede oluyorum o aralarda degil msj yazmak aramalara bile cevap veremiyorum ancak sabah erkenden veya aksam yaza bilirim simdiden bildir.ek istedim :)

Tesekkur ederim tekrardan tabikide kabul ediyorum kurallari fakat benim ufak bi ricam olucak haftanin iki gunu hastanede oluyorum o aralarda degil msj yazmak aramalara bile cevap veremiyorum ancak sabah erkenden veya aksam yaza bilirim simdiden bildir.ek istedim :)

ayyy aynı sayılır kilolarımız senle yarışıyorum bundan sonra ben tutmayın beniii
Hafize_isvicre kork bu deli kızdan

Tamam canım haberimiz olduktan sonra sorun olmaz

ayyy kuzumm benim kıskanırmıymışş oyy kıyamam
Oyarım senin o Hafizeye bakan gözlerini Eşit davran bize

Bu gun diyete basliyorum onerilerinizi bekliyorum kizlar ozellikle tatli konusunda
Tatlı yasak çok istiyorsanda sadece nefsini köreltecek kadar. Tatlı krizlerini tarçınlı süt ile giderebilirsin. Sabahları bir tatlı kaşığı tarçınlı bal yersende faydası oluyormuş.

Bu gun diyete basliyorum onerilerinizi bekliyorum kizlar ozellikle tatli konusunda
ben bitter yiyorum kilo aldırmadı bana tabi günde 4 kare felan yiyorum 1 haftalığına ara verdim çok abarttım diye ama yinede kilo aldırmadı. bide dahada yemek istersem hurmayla kuru incir acayip tatlı ihtiyacımı karşılıyor al eve bi dene bayağı faydasını görürsün .bide acıktığında saat geçse yemek yemek istemiyorsan sütlü türk kahvesini öneririm çok tok tutuyor

Tatlı yasak çok istiyorsanda sadece nefsini köreltecek kadar. Tatlı krizlerini tarçınlı süt ile giderebilirsin. Sabahları bir tatlı kaşığı tarçınlı bal yersende faydası oluyormuş.

Yasaklara uyarim bende peki kacamak gunlerimiz yok muu :))))

Bitter cikolatali turk kahvesi yapiyorum ben bise olur mu ki ondan :)

Selamin aleykum arkadaslar ben esma 19 yasi dayim 5 aylik evliyim 65 kiloyum ve 157 boyundayim cocugum yok daha. Ben soz ve dugun arasinda 4 ayda 13 kilo aldim 10 kilo vermek benim icin yeterli olucak . :)

Hoşgeldin canım aramıza umarım hedef kilona en yakın zamanda ulaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…