ayyy kuzumm benim kıskanırmıymışş oyy kıyamamBiliyorum, olsun ironi de olsa ye dedin
ayyy aynı sayılır kilolarımız senle yarışıyorum bundan sonra ben tutmayın beniii
Tamam canım haberimiz olduktan sonra sorun olmazTesekkur ederim tekrardan tabikide kabul ediyorum kurallari fakat benim ufak bi ricam olucak haftanin iki gunu hastanede oluyorum o aralarda degil msj yazmak aramalara bile cevap veremiyorum ancak sabah erkenden veya aksam yaza bilirim simdiden bildir.ek istedim :)
Oyarım senin o Hafizeye bakan gözleriniayyy kuzumm benim kıskanırmıymışş oyy kıyamam
Tatlı yasakBu gun diyete basliyorum onerilerinizi bekliyorum kizlar ozellikle tatli konusunda
yok canım önemli değil :)Feyzacim msjina cvp veremedim formu doldurayim derken kusura bakma takibinde olucam merak et.e canim :)
Hafize_isvicre kork bu deli kızdan
Tamam canım haberimiz olduktan sonra sorun olmaz
Oyarım senin o Hafizeye bakan gözleriniEşit davran bize
ben bitter yiyorum kilo aldırmadı bana tabi günde 4 kare felan yiyorum 1 haftalığına ara verdim çok abarttım diye ama yinede kilo aldırmadı. bide dahada yemek istersem hurmayla kuru incir acayip tatlı ihtiyacımı karşılıyor al eve bi dene bayağı faydasını görürsün .bide acıktığında saat geçse yemek yemek istemiyorsan sütlü türk kahvesini öneririm çok tok tutuyorBu gun diyete basliyorum onerilerinizi bekliyorum kizlar ozellikle tatli konusunda
Tatlı yasakçok istiyorsanda sadece nefsini köreltecek kadar. Tatlı krizlerini tarçınlı süt ile giderebilirsin. Sabahları bir tatlı kaşığı tarçınlı bal yersende faydası oluyormuş.
ben bitter yiyorum kilo aldırmadı bana tabi günde 4 kare felan yiyorum 1 haftalığına ara verdim çok abarttım diye ama yinede kilo aldırmadı. bide dahada yemek istersem hurmayla kuru incir acayip tatlı ihtiyacımı karşılıyor al eve bi dene bayağı faydasını görürsün .bide acıktığında saat geçse yemek yemek istemiyorsan sütlü türk kahvesini öneririm çok tok tutuyor
Selamin aleykum arkadaslar ben esma 19 yasi dayim 5 aylik evliyim 65 kiloyum ve 157 boyundayim cocugum yok daha. Ben soz ve dugun arasinda 4 ayda 13 kilo aldim 10 kilo vermek benim icin yeterli olucak . :)
Hoşgeldin canım aramıza umarım hedef kilona en yakın zamanda ulaşırsın.Kullanıcı Adı : esma torun
İsim (İsteğe Bağlı ):bilir
Yaşınız : 19
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:buraa
Boyunuz :1.57
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :sozlendikten sonra dugune kadar yasadigim sitres 13 kilo almama sebep oldu :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Fazla kilolarim beni ciddi derecede rahatsiz edyr
Hoşgeldin canım aramıza umarım hedef kilona en yakın zamanda ulaşırsın.
Takıldığın birşey olursa sorabilirsin canım 7/24 hizmete açığızHosbulduk canim insallah bakalim desteklerinizi onerilerinizi bekliyorum :))
Takıldığın birşey olursa sorabilirsin canım 7/24 hizmete açığız
olmaz heralde ben ikisinide tüketiyorum kilo vermemde sorun olmadıYasaklara uyarim bende peki kacamak gunlerimiz yok muu :))))
Bitter cikolatali turk kahvesi yapiyorum ben bise olur mu ki ondan :)
ramazanda bizde yapamıyoruz bazen evde ip atlar gibi zıplıyoruz ya da jumping jack yapıyoruz az az onunda faydası oluyor hemde çok vaktini almıyor .Kendime bi diyet listesi hazirliyorum ama benim spor yapmaya vaktim olmuyo onu dusunuyorum :)))
Dene canim sekekr kullanmadan kahvenin tadini yumusatip iciyosu :)olmaz heralde ben ikisinide tüketiyorum kilo vermemde sorun olmadıkahvenin içinemi bitter atıyosun değişikmiş bende deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?