Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ramazanda bizde yapamıyoruz bazen evde ip atlar gibi zıplıyoruz ya da jumping jack yapıyoruz az az onunda faydası oluyor hemde çok vaktini almıyor .

O kadar cok kosturuyorum ki gece yattigim yeri bilmiyorum 2 tane evim var sayilir :)) kostur babam kostur bazen kahvaltiyi bile ayakta yapiyorum

haa sen şeker içmemek için yapıyosun ben zaten çay da kahvede şeker kullanmıyorum ki acı yapıyosa yapacaktım ben bitter acıya
Cayda benden kullanmiyorum ama kahve aci oluyo:)
Canım öyle ağır spor yapmaya gerek yok zaten, bi yürüyüş veya evde bikaç egzersiz . Hergün değil ama yetişebildiğin kadar yaparsın sende.

Bende oyle yaparim artik:))

Cok sukur benim yok ama annem hasta diyalize gidiyoruz ve sali gunude kemoterapiye baslicaz anneme vakiyorum o evin yukude bende bide kendi evim bitmiyo kosturmam yani :)
diyaliz çok zor ya babannemden biliyorum , kemoterapi neden Allah yardımcınız olsun canım

Yasaklara uyarim bende peki kacamak gunlerimiz yok muu :))))

Bitter cikolatali turk kahvesi yapiyorum ben bise olur mu ki ondan :)
Kaçamak günleri yok, sen kendine göre belirleyebilirsin canım. Elinden geldiğince tatlı yememeye çalış, dayanamadığın zamanlarda (mesela regl dönemi) yersin artık ama az olmak şartıyla :) yediğin için ceza da verebiliriz haberin olsun :)))

Kızlar sıcaktan bayılmak üzereyimm bu ne yaa Serinlik çöksün dışarda yürüyüş yapıcam. Egzersizim yarım yamalak oldu bugün sıcaktan yapamadım..
Burası da öyle (32 derece) işten eve gelene kadar dilim damağıma yapıştı sanki :/

Kendime bi diyet listesi hazirliyorum ama benim spor yapmaya vaktim olmuyo onu dusunuyorum :)))
Arkadaşların da dediği gibi spor çok ağır bir şey olmak zorunda değil, hergün 1000 defa ip atlar gibi zıplasan bile çok faydasını görürsün. Ramazan bitsin takımca spora sarılacağız inşallah :)

Taze çıktı bu fotoğrafım:) Kollarım pehlivan gibi millet eritir benimki sporla kas oluyor Eki Görüntüle 1571623
73 demeye 1000 şahit lazım biliyorsun değil mi? Tek kelimeyle HA Rİ KA olmuşsun, bayıldım sana. Benden farkın yok gülüm :)

Cok sukur benim yok ama annem hasta diyalize gidiyoruz ve sali gunude kemoterapiye baslicaz anneme vakiyorum o evin yukude bende bide kendi evim bitmiyo kosturmam yani :)
Rabbim acil şifalar versin, çok geçmiş olsun. Inşallah anneciğin tez vakitte eski sağlığına kavuşur.

hafizeye ye derken yede gününü gör anlamında demiştim

Ohh yerim günümüde görürüm ya karpuz sadece yoksa dkmege makarnya saldiririm karpuz iyi geliyor.

ayyy aynı sayılır kilolarımız senle yarışıyorum bundan sonra ben tutmayın beniii

Eveeeet boyun kac canim hrmen hemen ayniz hadi bakalim kim daha hizli vercek :)

Hafize_isvicre kork bu deli kızdan

Korktum inadina ac kalir bide

Tamam canım haberimiz olduktan sonra sorun olmaz

Oyarım senin o Hafizeye bakan gözlerini Eşit davran bize

Hepimiiiz kardesiiiz nediyeeee bu cileeee :)

Tamam canim dikkat ediicem :))
Ramazan bitsi bende yuruyuse baslamak istiyorum hem kendime vakit ayirmak ici bi bahanem olur
cok sagol canim amin insallah tim hastalara allah sofa versin

Ohh yerim günümüde görürüm ya karpuz sadece yoksa dkmege makarnya saldiririm karpuz iyi geliyor.

159 ,senin kaçtı .savaş başlasııııııııııınnn

Ramazan bitsi bende yuruyuse baslamak istiyorum hem kendime vakit ayirmak ici bi bahanem olur
bende geçmiş olsun yazdım ama görmedin heralde tekrar diyorum o yüzden Allah şifa versin canım sanada sabır versin :)

Çile demeyelim ona, rekabet

Inşallah başlarız canım ramazandan sonra

Amin cümlesine inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…