kııııııııızzz sen zayıfmışsın ya ben seni şişko sanıyodum ben gibiTaze çıktı bu fotoğrafım:) Kollarım pehlivan gibi millet eritir benimki sporla kas oluyorEki Görüntüle 1571623
haa sen şeker içmemek için yapıyosun ben zaten çay da kahvede şeker kullanmıyorum ki acı yapıyosa yapacaktım ben bitter acıyaDene canim sekekr kullanmadan kahvenin tadini yumusatip iciyosu :)
Canım öyle ağır spor yapmaya gerek yok zaten, bi yürüyüş veya evde bikaç egzersiz . Hergün değil ama yetişebildiğin kadar yaparsın sende.Kendime bi diyet listesi hazirliyorum ama benim spor yapmaya vaktim olmuyo onu dusunuyorum :)))
ramazanda bizde yapamıyoruz bazen evde ip atlar gibi zıplıyoruz ya da jumping jack yapıyoruz az az onunda faydası oluyor hemde çok vaktini almıyor .
Şişkoyum da şişkoyum hıhh yaşasın şişkolar cemiyetikııııııııızzz sen zayıfmışsın ya ben seni şişko sanıyodum ben gibi
Cayda benden kullanmiyorum ama kahve aci oluyo:)haa sen şeker içmemek için yapıyosun ben zaten çay da kahvede şeker kullanmıyorum ki acı yapıyosa yapacaktım ben bitter acıya
Canım öyle ağır spor yapmaya gerek yok zaten, bi yürüyüş veya evde bikaç egzersiz . Hergün değil ama yetişebildiğin kadar yaparsın sende.
boyun var demekki 55 gibi duruyosun bende isteriiiiimmmmŞişkoyum da şişkoyum hıhh yaşasın şişkolar cemiyeti
73 az mı gülüm
niye koşturuyosun okadar ,bide hastaneye gidiyorum yazmışsın geçmiş olsun neyin var
diyaliz çok zor ya babannemden biliyorum , kemoterapi neden Allah yardımcınız olsun canımCok sukur benim yok ama annem hasta diyalize gidiyoruz ve sali gunude kemoterapiye baslicaz anneme vakiyorum o evin yukude bende bide kendi evim bitmiyo kosturmam yani :)
1.65 cm boyumboyun var demekki 55 gibi duruyosun bende isteriiiiimmmm
Allah şifa versin canım. Çok geçmiş olsun.Cok sukur benim yok ama annem hasta diyalize gidiyoruz ve sali gunude kemoterapiye baslicaz anneme vakiyorum o evin yukude bende bide kendi evim bitmiyo kosturmam yani :)
Allah şifa versin canım. Çok geçmiş olsun.
Kaçamak günleri yok, sen kendine göre belirleyebilirsin canım. Elinden geldiğince tatlı yememeye çalış, dayanamadığın zamanlarda (mesela regl dönemi) yersin artık ama az olmak şartıyla :) yediğin için ceza da verebiliriz haberin olsun :)))Yasaklara uyarim bende peki kacamak gunlerimiz yok muu :))))
Bitter cikolatali turk kahvesi yapiyorum ben bise olur mu ki ondan :)
Burası da öyle (32 derece) işten eve gelene kadar dilim damağıma yapıştı sanki :/Kızlar sıcaktan bayılmak üzereyimm bu ne yaaSerinlik çöksün dışarda yürüyüş yapıcam. Egzersizim yarım yamalak oldu bugün sıcaktan yapamadım..
Arkadaşların da dediği gibi spor çok ağır bir şey olmak zorunda değil, hergün 1000 defa ip atlar gibi zıplasan bile çok faydasını görürsün. Ramazan bitsin takımca spora sarılacağız inşallah :)Kendime bi diyet listesi hazirliyorum ama benim spor yapmaya vaktim olmuyo onu dusunuyorum :)))
73 demeye 1000 şahit lazım biliyorsun değil mi? Tek kelimeyle HA Rİ KA olmuşsun, bayıldım sana. Benden farkın yok gülüm :)Taze çıktı bu fotoğrafım:) Kollarım pehlivan gibi millet eritir benimki sporla kas oluyorEki Görüntüle 1571623
Rabbim acil şifalar versin, çok geçmiş olsun. Inşallah anneciğin tez vakitte eski sağlığına kavuşur.Cok sukur benim yok ama annem hasta diyalize gidiyoruz ve sali gunude kemoterapiye baslicaz anneme vakiyorum o evin yukude bende bide kendi evim bitmiyo kosturmam yani :)
hafizeye ye derken yede gününü gör anlamında demiştim
ayyy aynı sayılır kilolarımız senle yarışıyorum bundan sonra ben tutmayın beniii
Hafize_isvicre kork bu deli kızdan
Korktuminadina ac kalir bide
Tamam canım haberimiz olduktan sonra sorun olmaz
Oyarım senin o Hafizeye bakan gözleriniEşit davran bize
Tamam canim dikkat ediicem :))Kaçamak günleri yok, sen kendine göre belirleyebilirsin canım. Elinden geldiğince tatlı yememeye çalış, dayanamadığın zamanlarda (mesela regl dönemi) yersin artık ama az olmak şartıyla :) yediğin için ceza da verebiliriz haberin olsun :)))
Burası da öyle (32 derece) işten eve gelene kadar dilim damağıma yapıştı sanki :/
Arkadaşların da dediği gibi spor çok ağır bir şey olmak zorunda değil, hergün 1000 defa ip atlar gibi zıplasan bile çok faydasını görürsün. Ramazan bitsin takımca spora sarılacağız inşallah :)
73 demeye 1000 şahit lazım biliyorsun değil mi? Tek kelimeyle HA Rİ KA olmuşsun, bayıldım sana. Benden farkın yok gülüm :)
Rabbim acil şifalar versin, çok geçmiş olsun. Inşallah anneciğin tez vakitte eski sağlığına kavuşur.
159 ,senin kaçtı .savaş başlasııııııııııınnnOhh yerim günümüde görürüm ya karpuz sadece yoksa dkmege makarnya saldiririm karpuz iyi geliyor.
Eveeeet boyun kac canim hrmen hemen ayniz hadi bakalim kim daha hizli vercek :)
Hepimiiiz kardesiiiz nediyeeee bu cileeee :)
bende geçmiş olsun yazdım ama görmedin heralde tekrar diyorum o yüzden Allah şifa versin canım sanada sabır versin :)Tamam canim dikkat ediicem :))
Ramazan bitsi bende yuruyuse baslamak istiyorum hem kendime vakit ayirmak ici bi bahanem olur
cok sagol canim amin insallah tim hastalara allah sofa versin
Canim ilkönce aramiza hos geldin, ve cok gecmis olsun allah sabir versin sifa versin insallah..Cok sukur benim yok ama annem hasta diyalize gidiyoruz ve sali gunude kemoterapiye baslicaz anneme vakiyorum o evin yukude bende bide kendi evim bitmiyo kosturmam yani :)
Çile demeyelim ona, rekabetOhh yerim günümüde görürüm ya karpuz sadece yoksa dkmege makarnya saldiririm karpuz iyi geliyor.
Eveeeet boyun kac canim hrmen hemen ayniz hadi bakalim kim daha hizli vercek :)
Hepimiiiz kardesiiiz nediyeeee bu cileeee :)
Inşallah başlarız canım ramazandan sonraTamam canim dikkat ediicem :))
Ramazan bitsi bende yuruyuse baslamak istiyorum hem kendime vakit ayirmak ici bi bahanem olur
cok sagol canim amin insallah tim hastalara allah sofa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?