Maşallah diyecek bir şey bulamadım
Gülüm gerçekten harikasın, bence kilo vermeye ihtiyacın bile yok - taş gibisin birde iki çocuk var maşallah
Inşallah ya 60 olsam yetecekdarısı sana kuzum
Moralini bozma tatlım, yarın aç karna daha az çıkarsın. Niye iftardan önce tartılmadın ki?
bende geçmiş olsun yazdım ama görmedin heralde tekrar diyorum o yüzden Allah şifa versin canım sanada sabır versin :)
Canim ilkönce aramiza hos geldin, ve cok gecmis olsun allah sabir versin sifa versin insallah..
insaĺah :))Çile demeyelim ona, rekabet
Inşallah başlarız canım ramazandan sonra
Amin cümlesine inşallah.
Tam tamina 84.6 kiloyum ve 28 yasimda kendime bu haksizligi yapiyorum.
Kilo ve yasi yakin grup arkadaslarimin olacagi bir takima katilabilir miyim? dedim veE-brulim den davet geldi.
Şimdi buradayım. =)
Aramıza hoşgeldin canım, ilk sayfada kurallarımız var onları kabul edersen birlikte zayıflamaya başlayabiliriz. Birde seni tanımamız için katılım formunu doldurmanı rica edeceğim.Tam tamina 84.6 kiloyum ve 28 yasimda kendime bu haksizligi yapiyorum.
Kilo ve yasi yakin grup arkadaslarimin olacagi bir takima katilabilir miyim? dedim veE-brulim den davet geldi.
Şimdi buradayım. =)
Sende mi sahurda bir şey yemiyorsun?Bu gun ki iftar menum :)
Bugdayli yogurt corbasi
pilav
patlican yemegi
Simdide acik sekersiz cay iciyorummm...
Hepinize hayirli iftarlar afoyetle
Ramazandan sonra yapılabilir diye düşünüyorum. Bir limon kürü daha var, akşam yatmadan yarım saat önce 3 yk yoğurda yarım limon ve 1 çay kaşığı pulbiber ekleyip yiyorsun. Bende -800 gr fark etmişti ilk gün :)Be bise buldu sizce ne kadar fayda eder
Gobek eriten limon kuru
Malzemeler
Ilık su
2,3 diş sarımsak
Bal
Taze limon
Yapılışı
Bir kasede ılık su, taze sıkımış yarım limon suyu ve 2 yemek kaşığı balı birleştirin, kaşıkla iyice karıştırın.
2 diş sarımsağı minik minik dilimleyip, suya atın.
Sabahları aç karına bu içeceği için.
Göbek eritmenin yanında nezle ve grip hastalıklarınıza şifa olacaktır.
yok iftardan önce 67.9 iftardan sonra 68 .bişey çıktım .ebruyla şakalaşıyoruzya üzüldüğüm yok
Moralini bozma tatlım, yarın aç karna daha az çıkarsın. Niye iftardan önce tartılmadın ki?
ölçüler yok onlarıda yaz ,sahur nerdeeeeBu gun ki iftar menum :)
Bugdayli yogurt corbasi
pilav
patlican yemegi
hoşgeldin canım :)Tam tamina 84.6 kiloyum ve 28 yasimda kendime bu haksizligi yapiyorum.
Şimdi buradayım. =)
Menün güzel olmuş canım. Ama yarından itibaren içtiğin suyun ve yemeğin miktarını ve yaptıysan sporunu da eklemeyi unutma ve sahuru. Ona göre yorum yapabilelimBu gun ki iftar menum :)
Bugdayli yogurt corbasi
pilav
patlican yemegi
Oyy ben yapamam gastrit var bende sarmısağı aç karna indiremem miğdeyeBe bise buldu sizce ne kadar fayda eder
Gobek eriten limon kuru
Malzemeler
Ilık su
2,3 diş sarımsak
Bal
Taze limon
Yapılışı
Bir kasede ılık su, taze sıkımış yarım limon suyu ve 2 yemek kaşığı balı birleştirin, kaşıkla iyice karıştırın.
2 diş sarımsağı minik minik dilimleyip, suya atın.
Sabahları aç karına bu içeceği için.
Göbek eritmenin yanında nezle ve grip hastalıklarınıza şifa olacaktır.
Tmm canım anladımyok iftardan önce 67.9 iftardan sonra 68 .bişey çıktım .ebruyla şakalaşıyoruzya üzüldüğüm yok
hoş geldin ,birlikte zayıflıycaz inşalah karamsarlığa düşme :)Tam tamina 84.6 kiloyum ve 28 yasimda kendime bu haksizligi yapiyorum.
Şimdi buradayım. =)
kocan yemek nerde demiomu yaBugünkü menüm
Sahur:
Su
Iftar:
4 tane patates kroket (fırında yağsız)
2 dilim karpuz
KK beyaz peynir
500 ml ayran
Su: 1 lt - daha içmeye çalışacağım
Spor: 3,7 km yürüyüş
Eşim daha işte, yemek yapma dedi bana ya işten gelirken kendine bir şey alır yada dünden kalanlardan yer sağolsunkocan yemek nerde demiomu yaaz yemişsin karpuzu doydun mu,menün tam benlik
sahurda sut iciyorum sadece :) gunde en az 1.5 litre su iciyorumAramıza hoşgeldin canım, ilk sayfada kurallarımız var onları kabul edersen birlikte zayıflamaya başlayabiliriz. Birde seni tanımamız için katılım formunu doldurmanı rica edeceğim.
Sende mi sahurda bir şey yemiyorsun?
Pilav ne kadar yedin? Birde ne kadar su içtiğini yazarmısın canım
Ramazandan sonra yapılabilir diye düşünüyorum. Bir limon kürü daha var, akşam yatmadan yarım saat önce 3 yk yoğurda yarım limon ve 1 çay kaşığı pulbiber ekleyip yiyorsun. Bende -800 gr fark etmişti ilk gün :)
hoşgeldin canım :)
Menün güzel olmuş canım. Ama yarından itibaren içtiğin suyun ve yemeğin miktarını ve yaptıysan sporunu da eklemeyi unutma ve sahuru. Ona göre yorum yapabilelim
Oyy ben yapamam gastrit var bende sarmısağı aç karna indiremem miğdeyeBir ara takımdakiler 1 bardak ılık limonlu su içiyorduk sabahları o bile ağrıtıyodu midemi:/
benimde içimden geçmiyo değilEşim daha işte, yemek yapma dedi bana ya işten gelirken kendine bir şey alır yada dünden kalanlardan yer sağolsun
Ayran şişirdi baya, acıkırsam karpuz yerim yinegel beraber yiyelim feyzoş
iyi gecelerBen cok erkan kalkan biri olarak erkenden yatiyorum hepinize iyi geceler :)
Çok iyi gülüm, beğendim :)sahurda sut iciyorum sadece :) gunde en az 1.5 litre su iciyorum
Gecmis olsun kuzum eklerim sporumu
ALLAH rahatlık versin, cumaları kilo bildiriyoruz 12 ye kadar gerçi sen daha bugün katıldın ama yinede bilgin olsun diye söylüyorum. Iyi geceler :-*Ben cok erkan kalkan biri olarak erkenden yatiyorum hepinize iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?