Maşallah sanaucundan azıcık yeseydin aklında kalmazdı hem kendine işkence etme bence sanki ömür boyumu yemiyceksin . ben herşeyden yiyorum kiloda veriyorum çok şükür .
Insallah canim, buraya adapte olsan zaten daha cabuk kurtulacaksin kilolarindan. Iyiligini düsünüyorumHaklısın, diyecek sözüm yok. Çekidüzen vereceğim inş. @fyznur da hemen beğenmiş bakıyorum.İspiyoncu sınıf arkadaşı gibi, Eveeettt Öğretmeniimm, Güneş hiç Yorum yapmıyoooorrrr
Hey allahim bütün yollar kocaya cikiyoryok be ne kısası. Türk standardı işte. zaten uzun olunca koca da bulunmuyor.yok yok ben sana yeni hedef belirledim 55. en fazla 53.
Iyide olsa kötü de olsa paylas canim, ona göre yorum alir düzeltirsin. Kendini iyice diyet moduna sokma, bazen bazi seyleri yemek icin kendine müsade etmelisinTamam gördüğüm menüye yorum yapıyorum o zaman sizde beni es geçmeyin. Bugün gerçi tam bir fiyasko olcam biliyorum. Diyete adapte edemedim kendimi.
Tesekkür ederimE-brulim helal sana .İyiki varsın
Evde kaldinhayatta 55 istememkendimi biliyorum şişko duruyorum 55 le .koca olayına daha bi 10 sene var gibi evde kaldım galiba baştan okuyacamda işe girecemde ohoo hayat bana zor
Ay cok özeniyorum böyle seylere, ramazan bitsin kimse beni durduramaz
Teşekkürler, biliyorum tabi benim için. Boşverin bende evde kaldım zatenInsallah canim, buraya adapte olsan zaten daha cabuk kurtulacaksin kilolarindan. Iyiligini düsünüyorum
Hey allahim bütün yollar kocaya cikiyor
Iyide olsa kötü de olsa paylas canim, ona göre yorum alir düzeltirsin. Kendini iyice diyet moduna sokma, bazen bazi seyleri yemek icin kendine müsade etmelisin
Tesekkür ederim
Evde kaldin
Ay cok özeniyorum böyle seylere, ramazan bitsin kimse beni durduramaz
aman elalemin ağzı hiç durmaz zaten, sen kendin için ver onları takma
korse tak
benimde 20 kiloTabi susmaz millet zaten konussac laf ariyor ama yinede tatile gidiyorum kendimi iyi hissetmek istiyorum yani kendimi icin zaten veriyorum
amaaan az takmadim hic bi ise yaramiyor benim sorun 2cm degil yaklasik 20kilo :) :)
Birlikten kuvvet dogar - ramazandan sonra kesin basliyoruz, kimse caymasin
Ramazandan sonra basliyalim böyle bir workout da herkez günde 1 kez 30dk yapsin
Jumping jack yap canim, cok etkiliYaparız yaparız hep beraber yaparız.
Ramazanda spor ürkütücü geliyor ama bugün yastığıma kafamı koymadan önce ne olursa olsun spor yapmış olacağım.
Belirli bir programınız var mı?
Hic sanmambende duruyo taaammmmıııı hıh
Feyzanin dedigi gibi az da olsa nefsini köreltmek icin yeseydin keske. Ertesi gün aklinda kalacagina bir kac isirik al o zaman günün birinde önüne geldiginde saldirma durumu da olmazEn güzeli.
Bende kaç zamandır diyete gircem diye düşünüm o gün ne varsa çılgınca yedim. Ertesi gün aklımda yemediğim birşey kaldı diye ertesi günde diyete başlamadım yine yedim bu döngü aylardır devam ediyor.Dün pideden vazgeçerek kendi adıma büyük bir adım attım.
Hadi bakalim ugurlar olsunHadi ben kaçar yine ama bu sefer gelmek üzere inş.
Mesajlarini yazdigin bölümde gülen surat var smileyler orda canim. Bütün telefonlarda oluyorkizlar mesaj sayima baktim da yaklasik 60 :)
ve bi smileleri nasil yapiyorsunuz? veya iphondanda oluyor mu?
Hosgeldin balimkızlarrrr nasılsınızzzz nasıl gidiyor oruccc
bi 49 oluyum foto çekip atacam görürsün senBirlikten kuvvet dogar - ramazandan sonra kesin basliyoruz, kimse caymasin
Jumping jack yap canim, cok etkili
Hic sanmam
Feyzanin dedigi gibi az da olsa nefsini köreltmek icin yeseydin keske. Ertesi gün aklinda kalacagina bir kac isirik al o zaman günün birinde önüne geldiginde saldirma durumu da olmaz
kızlarrrr nasılsınızzzz nasıl gidiyor oruccc
Hadi bakalim ugurlar olsun
Mesajlarini yazdigin bölümde gülen surat var smileyler orda canim. Bütün telefonlarda oluyor
Hosgeldin balim
seni beceriksiz seni bende diyorum bu kız niye hiç ifade kullanmıyor soğuk soğuk mesaj atıyor diyeahhh hic bilmiyordum süüpper
açım aççççkızlarrrr nasılsınızzzz nasıl gidiyor oruccc
hoşbuldum balımmmHadi bakalim ugurlar olsun
Mesajlarini yazdigin bölümde gülen surat var smileyler orda canim. Bütün telefonlarda oluyor
Hosgeldin balim
aynennn yaaaaaselam cok sicak vo susuz geciyor
Olursan ol bana mi olacaksin sankibi 49 oluyum foto çekip atacam görürsün senbugün menüm önümde engel olsada yarından itibaren görürsün sen tığ gibi olacam tığ
Bende hafize ifadeleri sevmiyor diye düsünmüstümseni beceriksiz seni bende diyorum bu kız niye hiç ifade kullanmıyor soğuk soğuk mesaj atıyor diye
seni beceriksiz seni bende diyorum bu kız niye hiç ifade kullanmıyor soğuk soğuk mesaj atıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?