Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısın, diyecek sözüm yok. Çekidüzen vereceğim inş. @fyznur da hemen beğenmiş bakıyorum.İspiyoncu sınıf arkadaşı gibi, Eveeettt Öğretmeniimm, Güneş hiç Yorum yapmıyoooorrrr
Insallah canim, buraya adapte olsan zaten daha cabuk kurtulacaksin kilolarindan. Iyiligini düsünüyorum

yok be ne kısası. Türk standardı işte. zaten uzun olunca koca da bulunmuyor.yok yok ben sana yeni hedef belirledim 55. en fazla 53.
Hey allahim bütün yollar kocaya cikiyor

Tamam gördüğüm menüye yorum yapıyorum o zaman sizde beni es geçmeyin. Bugün gerçi tam bir fiyasko olcam biliyorum. Diyete adapte edemedim kendimi.
Iyide olsa kötü de olsa paylas canim, ona göre yorum alir düzeltirsin. Kendini iyice diyet moduna sokma, bazen bazi seyleri yemek icin kendine müsade etmelisin

E-brulim helal sana .İyiki varsın
Tesekkür ederim

hayatta 55 istemem kendimi biliyorum şişko duruyorum 55 le .koca olayına daha bi 10 sene var gibi evde kaldım galiba baştan okuyacamda işe girecemde ohoo hayat bana zor
Evde kaldin

Ay cok özeniyorum böyle seylere, ramazan bitsin kimse beni durduramaz

Teşekkürler, biliyorum tabi benim için. Boşverin bende evde kaldım zaten

Ramazandan sonra basliyalim böyle bir workout da herkez günde 1 kez 30dk yapsin
Birlikten kuvvet dogar - ramazandan sonra kesin basliyoruz, kimse caymasin

Yaparız yaparız hep beraber yaparız.
Ramazanda spor ürkütücü geliyor ama bugün yastığıma kafamı koymadan önce ne olursa olsun spor yapmış olacağım.
Belirli bir programınız var mı?
Jumping jack yap canim, cok etkili

bende duruyo taaammmmıııı hıh
Hic sanmam

Feyzanin dedigi gibi az da olsa nefsini köreltmek icin yeseydin keske. Ertesi gün aklinda kalacagina bir kac isirik al o zaman günün birinde önüne geldiginde saldirma durumu da olmaz

bi 49 oluyum foto çekip atacam görürsün sen bugün menüm önümde engel olsada yarından itibaren görürsün sentığ gibi olacam tığ

bi 49 oluyum foto çekip atacam görürsün sen bugün menüm önümde engel olsada yarından itibaren görürsün sentığ gibi olacam tığ
Olursan ol bana mi olacaksin sanki ben anca seninle gurur duyarim

seni beceriksiz seni bende diyorum bu kız niye hiç ifade kullanmıyor soğuk soğuk mesaj atıyor diye
Bende hafize ifadeleri sevmiyor diye düsünmüstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…