Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben seni beklerim canım benim durdururum kilomu rahat ol sen 6 ay felan hedefim biraz dahada uzayabilir .49 olmak istiyorum .sen kaç olmak istiyosun bakıyım
49 ne be, kuruyup gideceksin hic de güzel durmuyor

bugün de herkesi uyaralım bundan sonra 1 hafta daha böyle giden olursa atalım yenilerini çağıralım mı mağdurumda mağdurum
Gayemiz milleti takimdan atmak degil buraya baglamak

Ilk bir kac gün adapte olma süreci, nerden konuya dalacagini bilmiyorsun ama sonra alisiyorsun. Takimimiz her konuya acik, burada sadece diyet hakkinda konusmuyoruz. Icinden ne geliyorsa bizimle paylasabilirsin canim
Basari konusuna gelince cok haklisin, bizde basarimizi had safhaya tasimak istiyoruz ve bunun icin hep birlikte savasmaliyiz

E-brulim helal sana .İyiki varsın

yok be ne kısası. Türk standardı işte. zaten uzun olunca koca da bulunmuyor.yok yok ben sana yeni hedef belirledim 55. en fazla 53.
hayatta 55 istemem kendimi biliyorum şişko duruyorum 55 le .koca olayına daha bi 10 sene var gibi evde kaldım galiba baştan okuyacamda işe girecemde ohoo hayat bana zor

Zeynalarım benim

Tamam gördüğüm menüye yorum yapıyorum o zaman sizde beni es geçmeyin. Bugün gerçi tam bir fiyasko olcam biliyorum. Diyete adapte edemedim kendimi.
ben diyet yapmıyorum valla her şeyden yiyorum ama ölçülü yiyorum diyet yapınca aklım hep yemekte kalıyor onuda yiyim bunuda yiyim diye sonra birden saldırıyorum ne varsa

Yaparız yaparız hep beraber yaparız.
Ramazanda spor ürkütücü geliyor ama bugün yastığıma kafamı koymadan önce ne olursa olsun spor yapmış olacağım.
Belirli bir programınız var mı?

bende duruyo taaammmmıııı hıh

ben diyet yapmıyorum valla her şeyden yiyorum ama ölçülü yiyorum diyet yapınca aklım hep yemekte kalıyor onuda yiyim bunuda yiyim diye sonra birden saldırıyorum ne varsa
En güzeli.
Bende kaç zamandır diyete gircem diye düşünüm o gün ne varsa çılgınca yedim. Ertesi gün aklımda yemediğim birşey kaldı diye ertesi günde diyete başlamadım yine yedim bu döngü aylardır devam ediyor. Dün pideden vazgeçerek kendi adıma büyük bir adım attım.

niye Türkiyede gelince zayıf olmak istiyosun ,aramızda 1 cm lafımı olur ya

evet simdi en son beni gördüklerinde 53 kiloydum simdi 70 kiloyla gidersem millet susmicak ahhh hafizeye ne olmus öyle acaba hamile mi cok degismis laflarini duyamicam 2 aydada 15 kilo veremiceme göre hedefim 60 kilo olmak :)

ucundan azıcık yeseydin aklında kalmazdı hem kendine işkence etme bence sanki ömür boyumu yemiyceksin . ben herşeyden yiyorum kiloda veriyorum çok şükür .

evet simdi en son beni gördüklerinde 53 kiloydum simdi 70 kiloyla gidersem millet susmicak ahhh hafizeye ne olmus öyle acaba hamile mi cok degismis laflarini duyamicam 2 aydada 15 kilo veremiceme göre hedefim 60 kilo olmak :)
aman elalemin ağzı hiç durmaz zaten, sen kendin için ver onları takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…