Vay ben başımı hangi taşlara vurayııımmmmboyun 159 ama kısayımda kısayım
niye Türkiyede gelince zayıf olmak istiyosun ,aramızda 1 cm lafımı olur yaayyy bekle kiz :) yuhhhh 49???? senin boyun 160 degilmiydi? yok ben 55 kilo olmak istiyorum ama 9. aya kadar en fazla 60 kilo olmak istiyorum cünki Türkiyeye gelcem :)
49 ne be, kuruyup gideceksinben seni beklerim canım benim durdururum kilomu rahat ol sen6 ay felan hedefim biraz dahada uzayabilir .49 olmak istiyorum .sen kaç olmak istiyosun bakıyım
Gayemiz milleti takimdan atmak degil buraya baglamakbugün de herkesi uyaralım bundan sonra 1 hafta daha böyle giden olursa atalım yenilerini çağıralım mı mağdurumda mağdurum
Ilk bir kac gün adapte olma süreci, nerden konuya dalacagini bilmiyorsun ama sonra alisiyorsun. Takimimiz her konuya acik, burada sadece diyet hakkinda konusmuyoruz. Icinden ne geliyorsa bizimle paylasabilirsin canimBir kaç takımın topiğine göz atmıştım üye olmadan önce. Sohbet olan takımda başarı daha yüksek olur sanırım. Şu an sayfaya nasıl dahil olacağımı kestiremiyorum sizi tanıdıkça güzel sohbetlerimizde olur diye umuyorum.
sen kaçsınVay ben başımı hangi taşlara vurayııımmmm
Tamam gördüğüm menüye yorum yapıyorum o zaman sizde beni es geçmeyin. Bugün gerçi tam bir fiyasko olcam biliyorum. Diyete adapte edemedim kendimi.menülerime yorum yapmakla başlayabilirsinbende öyleydim yeni katıldığımda insan alışıyor bi kaç gün sonra
***4 . TAKIM 419. ETAP***
E-brulim(/63.2/62.6/0.6/%0.95)
Pembe_dizi (/69.0/0/0/%0)
BiricikS (/73.5/0/0/%0)
Parfym (/73.6/73.3/0.3/%0.41)
AKovser (/53.7/0/0/%0) kilosu ayni
gunes-86 (/66.9/67.5/-0.6/%-0.89)
sura260511 (/77.4/0/0/%0)
fyzanur (/68.4/67.9/0.5/%0.73)
Pembepanter35 (/57.4/0/0/%0) 2. kez bildirimde bulunmadi
Hsevda (/66.6/0/0/%0)
The-End (/65.2/0/0/%0)
Hafize_isvicre (/70.2/69.6/0.6/%0.85) yeni üye başlangıç tarihi 8 haziran başlangıç kilosu 73 hedef kilo 55
4. takım ortalaması %
Aynısen kaçsın
hayatta 55 istememyok be ne kısası. Türk standardı işte. zaten uzun olunca koca da bulunmuyor.yok yok ben sana yeni hedef belirledim 55. en fazla 53.
Zeynalarım benim49 ne be, kuruyup gideceksinhic de güzel durmuyor
Gayemiz milleti takimdan atmak degil buraya baglamak
Ilk bir kac gün adapte olma süreci, nerden konuya dalacagini bilmiyorsun ama sonra alisiyorsun. Takimimiz her konuya acik, burada sadece diyet hakkinda konusmuyoruz. Icinden ne geliyorsa bizimle paylasabilirsin canim
Basari konusuna gelince cok haklisin, bizde basarimizi had safhaya tasimak istiyoruz ve bunun icin hep birlikte savasmaliyiz
ben diyet yapmıyorum valla her şeyden yiyorum ama ölçülü yiyorum diyet yapınca aklım hep yemekte kalıyor onuda yiyim bunuda yiyim diye sonra birden saldırıyorum ne varsaTamam gördüğüm menüye yorum yapıyorum o zaman sizde beni es geçmeyin. Bugün gerçi tam bir fiyasko olcam biliyorum. Diyete adapte edemedim kendimi.
bende duruyo taaammmmıııı hıh49 ne be, kuruyup gideceksinhic de güzel durmuyor
Gayemiz milleti takimdan atmak degil buraya baglamak
Ilk bir kac gün adapte olma süreci, nerden konuya dalacagini bilmiyorsun ama sonra alisiyorsun. Takimimiz her konuya acik, burada sadece diyet hakkinda konusmuyoruz. Icinden ne geliyorsa bizimle paylasabilirsin canim
Basari konusuna gelince cok haklisin, bizde basarimizi had safhaya tasimak istiyoruz ve bunun icin hep birlikte savasmaliyiz
En güzeli.ben diyet yapmıyorum valla her şeyden yiyorum ama ölçülü yiyorum diyet yapınca aklım hep yemekte kalıyor onuda yiyim bunuda yiyim diye sonra birden saldırıyorum ne varsa
niye Türkiyede gelince zayıf olmak istiyosun ,aramızda 1 cm lafımı olur ya
çok güzelmiş bu ramazandan sonra kesin yapalım
ucundan azıcık yeseydin aklında kalmazdı hem kendine işkence etme bence sanki ömür boyumu yemiyceksin . ben herşeyden yiyorum kiloda veriyorum çok şükür .En güzeli.
Bende kaç zamandır diyete gircem diye düşünüm o gün ne varsa çılgınca yedim. Ertesi gün aklımda yemediğim birşey kaldı diye ertesi günde diyete başlamadım yine yedim bu döngü aylardır devam ediyor.Dün pideden vazgeçerek kendi adıma büyük bir adım attım.
aman elalemin ağzı hiç durmaz zaten, sen kendin için ver onları takmaevet simdi en son beni gördüklerinde 53 kiloydum simdi 70 kiloyla gidersem millet susmicak ahhh hafizeye ne olmus öyle acaba hamile mi cok degismis laflarini duyamicam 2 aydada 15 kilo veremiceme göre hedefim 60 kilo olmak :)
korse takevet simdi en son beni gördüklerinde 53 kiloydum simdi 70 kiloyla gidersem millet susmicak ahhh hafizeye ne olmus öyle acaba hamile mi cok degismis laflarini duyamicam 2 aydada 15 kilo veremiceme göre hedefim 60 kilo olmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?